View Full Version : Скъсване на презерватив
Здравейте. Искам да попитам 1-2 неща и се надявам някой да ми помогне.
Преди да се сложи презерватива има ли някаква вероятност да му има нещо (дупка или някакъв дефект) и как може да се провери? И по време на акта ако се скъса възможно ли е да остане само малка дупчица или ще се увеличи?
Ако някой може да допълни някаква друга полезна информация ще съм благодарен! Мерси!
няма как да е дефектен от на4алото ако пък се притеснява6 купи си дурекс а когато усети6 4е се е скъсал най-добре го смени и продължи.дано да съм ти помогнала
kupisi durex i davai :D spokoini za prav pat shti e sig nqma da go skasash za da skasash prezervativ trqba da si doskata palav :D :D :D
KimBerLy1912
01-20-2008, 09:45
Има ги всякакви...всъщност има как да си е дефектен при производството независимо дали е Дюрекс,Спортекс или Уан Тач.... :? Просто като го слагаш,го слагай внимателно и го огледай хубаво...ако има някакъв дефект,то се вижда...на мен ми се е случвало..просто видях че има нещо като..е не дупка ама 100 на 100 щеше да стане дупка в последствие...като изтъркан..изтънял...не знам как да ти го обясня :)
Просто го огледай внимателно :)
Иначе по време на акта не мисля че може да се скъса на малка дупчица..просто се цепва и то яката...няма как да не забележиш :?
Поставяй го внимателно и ще ти е мирна главата :-|
marmalad4e
01-20-2008, 15:20
разбира се 4е има как да е дефектен още преди да си го отворил :) при транспорта, при опаковането...при кво ли не може да се повреди. преди да го отвориш провери дали е вакумиран, т.е. като го стиснеш посредата не трябва да спъхва.в противен слу4аи може да е скъсан..а ако се скъса по време на акта-просто го смени :wink:
gamercheto_
01-20-2008, 16:17
може да се е дефектен! за да провериш дали му има нещо пълниш го с вода и то ще се разбере дали е скъсан :razz: :razz:
aLakaZam
01-20-2008, 19:54
Няма как да е малка дупка, скъса ли се ще забележиш, повярвай :)