View Full Version : Гаджето ми редовно ..
kvosekiorish
01-20-2008, 14:54
Гаджето ми редовно си бие чекии O:) Вярно че не сме правили секс още,ама не стига че се самозадоволява ами и ми казва дори ..нормално ли е :evil:
sh3_1s_7h3_0n3
01-20-2008, 15:01
Е как! Много ясно! Аз дори се обзалагам колко най-много може да издържи без. :-D К'во се шашкате? Голяма работа.
Понякога на тях повече им харесва да се пипат сами, отколкото някой друг. Т'ва не означава, че не те обича или ти изневерява, или сексът с теб не върви. :) Не се вкарвай във филми. :) Просто момчето има нужда да си достави сам удоволствие. ;)
Като му се прииска в 2часа сутринта.. а вие няма да правите секс 1седм, 'щот да речем ти си неразположена? Тогава к'во? Да се стиска ли? :)
Такива неща са си нормални, не ги взимайте толкова навътре.. пхах
:wink:
amatorium
01-20-2008, 15:01
:grin: Ohh. neznam kakvo da kaja. Potresen sum. Trqbva nezabavno da idete na psihoterapevt. Mislq, che problema e mnogo seriozen 8-)
"Сексът е за престиж, чекията за удоволствие!"
xahxahxahxaaxhxahxa
i ko pi4ati kazva kat laskal :D :D :D pusnimu na 4oveka kogo ma4ish
Electronic
01-20-2008, 15:55
jet^lii^1967 naruhawa6 prawilata stiga spamil gluposti det ne im e mqstoto ! :evil:
хаха кат му пуснеш шъ спре не са притеснявай :D
gamercheto_
01-20-2008, 16:07
ми може просто да ти намеква че му се е*е и ти е време да му пуснеш...пък и какво лошо има в това че ти казва когато лъска ](*,)
korabokroshenec
01-20-2008, 16:12
Гаджето ми редовно си бие чекии O:) Вярно че не сме правили секс още,ама не стига че се самозадоволява ами и ми казва дори ..нормално ли е :evil: ха нестига че не му пуска а и чикии не му дава си прави... :evil:
Може би ти намеква нещо.....
Гаджето ми редовно си бие чекии O:) Вярно че не сме правили секс още,ама не стига че се самозадоволява ами и ми казва дори ..нормално ли е :evil: ха нестига че не му пуска а и чикии не му дава си прави... :evil:
+1
:D :D
avtorkata q se uspokoi , trqbva da go priemesh , che priqtelqt ti go pravi ... golqma chast ot momchetata go pravqt
a tova che ti spodelq syshto moje da se prieme ot hubavata strana , pone ti iam doverie i ne se pritensqva da ti kaje kavoto i da bilo :wink: :razz:
bulgarche
01-20-2008, 17:56
Аз също мастурбирам редовно, дори и да съм през една стена от приятелката си.
DevilWish
01-20-2008, 18:29
Kazva ti ,6oto se opitva da ti namekne ,4e se nujdae ot sex.A tova da sesamozadovolqva e nai-normalnoto ne6to na toq svqt ;)
aLakaZam
01-20-2008, 19:52
Ами като му не даваш ще лъска! Всеки лъска! Има ли някой, от тоя форум, който да си не е бил чекийка, а?!
Гаджето ми редовно си бие чекии O:) Вярно че не сме правили секс още,ама не стига че се самозадоволява ами и ми казва дори ..нормално ли е :evil:
Съвсем нормално е щом не правите секс. Пък дори и да правите - пак е нормално.
Но и според мен ти намеква нещо. 8)
LiLGrizzly
01-21-2008, 12:00
еми тогава трябва да правите секс :-D
FaHrEnHeit
01-21-2008, 16:38
След като го държиш на сухо ще си бие чикии..
П.П. Ебати тъпата тема.
bulgarche
01-21-2008, 21:29
Бившето ми гадже на няколко пъти след подобни признания го молех да ме научи как да го правя както той самичък... :) [/b]
Нямаш шанс за успех
LetiCherry
01-21-2008, 21:52
Бившето ми гадже на няколко пъти след подобни признания го молех да ме научи как да го правя както той самичък... :) [/b]
Нямаш шанс за успех
Защо пък да няма? Пък и смяташ ли, че това, кото правиш ти сам е по-добро от това, което може приятелката ти?
Иначе по темата - не прави нищо лошо човекът, пък дори и ти споделя, което е хубаво, че споделя такива интимни неща, от друга стана явно наситина ти намеква нещо... Замисли се! :wink:
LetiCherry
01-21-2008, 21:59
Възможно е, но е по-вероятно според мен просто да ти споделя, че го е правил.
;-)
&ILoveU2
01-21-2008, 22:06
Е то е ясно,че го прави...
:)
Е,с него отдавна не правим секс и вече ми е все тая... И все пак смея да твърдя,че съм се понаучила... Даде ми званието "най-добрата досега" ... 8) А определено бях доооста,доооста поредна... хехе... :P
еее от къде пък знаеш, че не те е излъгал
&ILoveU2
01-21-2008, 22:16
Защо да ме лъже? :)
ми де да знам има много причини. Може да е защото иска да спреш да го питаш. Защото иска да се почувстваш добре и тнт.
абе споко сиг си права аз само така обичам да подмятам разни въпросчета :)
.. Човек има нужда от разнообразие в секса, така че и дори да започнете да го правите редовно, не се надявай да спре..
krem4et0
01-23-2008, 06:07
Ок като гаджето го няма, като не сте правили секс изобщо или от доста време, но защо когато тя е там? За мен би било кръвна обида моя приятел да прави нещо подобно.......Като ме няма да се пипа колкото си ще, ама аз като съм при него не може и не искам.
Питала съм приятеля си кое повече му харесва-честно. Той казва ръката е бледо подобие на това, което можеш ти. И аз усещам кога какво прави-по количеството и качеството на спермата :-)
Мога да твърдя, че има големи периоди, в които не се докосва....събирал сексуално напрежение, з времето когато ще е с мен. Аз също далеч повече предпочитам него, отколкото себе си.
Wrathchild
01-23-2008, 06:10
Защо пък да не е нормално :shock:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-23-2008, 06:14
Както каза exploitedteen преди време:
8-) :razz: :D :lol: велико !!!
Emiiii pile vlez mu v polojenieto na 4oveka razbiraemo e e to zavisi nali ve pak ot kolko vreme ste ama ... P.P. Ii nezabravqi 4e i=nema mom4e koeto da ne go pravi taka 4e ... :D
mi she bie kato nqma ko ida go zadovoli :evil:
Момчето се опитва да ти намекне че му е писнало да лъска и е време да му пуснеш :-D боже боже да ти имам проблемите :-D
slun4evo
01-23-2008, 07:31
Напълно нормално е да се самозадоволява, ако ти не искаш да го прави дай му секс.Но дори и тогава ще продължи, това си е нужда.Няма как да го спреш и няма причини да се ядосваш. :)
хаха кат му пуснеш шъ спре не са притеснявай :D
Каза и се заблуди жестоко... :D
Това е може би една от най-добре поддържаните заблуди от страна на мъжете - че не мастурбираме, ако правим секс с приятелките си, което откровено казано си е пълна лъжа. Аз мастурбирам всеки ден, независимо от това дали съм правил секс тоя ден или не. Скоро даже се събудих в натроение, лъснах си, после правихме 3 пъти секс с приятелката ми през деня и вечерта преди да си легна пак си лъснах. Не мога да разбера защо момичетата го приемат толкова навътре това - то няма нищо общо с това дали съм задоволен и дали ми харесва секса с тях - просто нещата са различни и имам нужда и от двете - тя няма как да ми доставите това удоволствие, така че какъв е проблема.
А пък по това как кремчето познавала.... Е, недей се излага. Образована си на тема секс, няма как да се отрече, ама това за количеството на спермата просто е пълна глупост. Всяко момче тука ще ти каже, че можеш да си лъскаш колкото искаш предишния ден и на следващия да се изпразниш с напълно нормално количество сперма. Пък за качеството - под микроскоп да броиш сперматозоидите не вярвам, така че... И все пак защо го приемата толкова навътре - мен пък ме кефи приятелката ми да ми каже, че се е самозадоволявала
macka_88
01-23-2008, 15:47
mi normalno e kato ne ste pravili sex o6te kfo o4akva6 :P ebe mu se na mom4eto...kato ne iska6 da se samozadovolqva zadovoli go ti :wink:
Почти всеки се самозадоволява, друг е въпроса дали си признава.
Както каза exploitedteen преди време:
8-) :razz: :D :lol: велико !!!
muhahah
emi smqtam , che sym dosta po-dobra ot dqsnata mu ryka i che imam poveche opcii ot nagore-nadolu :-D :-D :-D no predpolagam ima nujda i ot tova ... oshte po-malko se vijdame mn rqdko :wink:
horata imat nujda i to dvete
:idea:
bulgarche
01-23-2008, 20:42
Ок като гаджето го няма, като не сте правили секс изобщо или от доста време, но защо когато тя е там? За мен би било кръвна обида моя приятел да прави нещо подобно.......Като ме няма да се пипа колкото си ще, ама аз като съм при него не може и не искам.
Питала съм приятеля си кое повече му харесва-честно. Той казва ръката е бледо подобие на това, което можеш ти. И аз усещам кога какво прави-по количеството и качеството на спермата :-)
Мога да твърдя, че има големи периоди, в които не се докосва....събирал сексуално напрежение, з времето когато ще е с мен. Аз също далеч повече предпочитам него, отколкото себе си.
Е явно имам разбрана приятелка, която не се възмущава, като ощипана госпожичка. Може би предпочитам набързо "да охладя страстите", а не да я изтормозвам за секс, който може би в момента не желая, а само оргазъм.
Не можеш да разбереш колко дълго не е мастурбирал! Семенната течност се събира за 3 дни, толко колкото и за 10. Ядките увеличават количеството на спермата. Полюция...мокри сънища...?
n1ght_shadow
01-23-2008, 20:46
хах и ко.. голяма работа.. :) кат ти ги споделя тез ралти пак добре :D
ако пък въобще не ти дреми поне се прави че го слушаш ;)
krem4et0, това, че си заблудена, не означава, че всички са като теб.
честно, приятелят ти те е излъгал. в смисъл, окей, нормално да му харесва повече с жена, отколкото сам, но чак пък "бледо подобие"...моля ти се ;) не си мисли, че можеш да усетиш дали е онанирал или не по спермата му. мога да твърдя, че далеч не знаеш какво говориш. не те виня, като се има предвид, че сте си първите, е нормално, както и не виждам нищо лошо в това да живееш в света на фантазиите. просто не го казвай пред толкова много хора, понеже всеки ще иска да те свали на земята. :)
аз пък го намирам за секси.
Съвсем нормално е щом не правите секс. Пък дори и да правите - пак е нормално.
Но и според мен ти намеква нещо. 8)
ето отново се намери някой който да ми измъкне думите от устата :lol: :lol: :lol: