Влез

View Full Version : Отчаяна съм!

tyjno^momiche
01-20-2008, 15:11
Здравейте!Незнам какво да си мисля вече...аз съм момиче на 17 години,спала съм с три момчета...със третото сме заедно от половин година вече,но това е без значение.Проблема ми е че не усещам нищо по време на секс,нито при орална любов :cry: и трите момчета с които съм била са ми правели шпакли,но аз не усещам нищо...иначе се подмокрям бързо при любовната играи приятеля ми явно си мисли че съм доста възбудена ,но не е така...въпреки че съм доста влажна не изпитвам никакво удоволствие :cry: Кажете ми какво да правя ???Ако е от значение-водя полов живот от 2 години!

wEar4o
01-20-2008, 15:40
varvi na lekar nie kvo moiti kajem genekologa mu e maikata

gamercheto_
01-20-2008, 16:12
щом нищо не усещаш начи си збъркана :D друго обеснение не намирам!иди на генеколог и той ще ти каже какво ти има! :D :D :D

Lashes
01-20-2008, 16:16
зле зле....ем нз кфо др може да направиш освен да отидеш на лекар и да видиш той кво ще ти каже

Electronic
01-20-2008, 16:28
smeni rezbata :shock: ?

Rise_Against
01-20-2008, 17:32
ох аз имам абсолютно същия проблем :cry: мислех да пускам таква тема! аз нищо не съм видяла от секса :cry: страшно съм от4аяна... :cry: :cry: :cry:

Arriva
01-20-2008, 20:06
Hmm ... Mn kofti :neutral: Idi na lekar .. dr na4in da razbere6 za6to e taka nqma .. :neutral: :wink:

lithium4e
01-20-2008, 20:09
ммм..сериозен проблем според мен..съмнявам се някой тук да ти помогне..допитай се до лекар..

Zarazata
01-20-2008, 20:11
varvi na lekar nie kvo moiti kajem genekologa mu e maikata ;-) \:D/

spark_94
01-20-2008, 20:11
Може да сте (да не казва лоши думи) ФРИГИДНИ или нещо от тоя род ,но всеки случей не е на добре.Отиди при лекар :-o 8-[

Alex_f
01-20-2008, 20:21
А като се докосваш сама става ли ти хубаво?

faxy
01-21-2008, 13:16
V1zmojno li e da e zaradi mom4etata spored teb?V smis1l tezi,s koito si bila.Ako ne sa ti dopadalii i ne si se 4uvstvala dobre...ddz....ama nai dobre mai e da ide6 na lekar 6tot moje da ti stane golqm problem..A sega6niq ti priqtel znae li za proble ma ti ...toi kakvo kazva.......

CragHack
01-21-2008, 14:30
varvi na lekar nie kvo moiti kajem genekologa mu e maikata

Еми не се знае дали и лекаря ще я задоволи 8-)

Иначе това си има и хубавата страна - щом не усеща нищо значи поне не я боли - може да навакса с аналния секс :D

Иначе сериозно - нема се плашиш моето момиче, много си малка просто.

Той секса не е за деца, а тука в този форум всеки се състезава кога по-рано да започне без изобщо да знае за какво става дума.

Четох някъде, че много жени не са изпитали оргазъм до доста сериозна възраст - чак до към 30 някъде. Разбира се - това са единични случаи, но просто идват да ти покажат, че при жените е малко по-сложно отколкото при мъжете.

Няма да се притесняваш, прави каквото ти е приятно и да не ти пука. Секса е за удоволствие - той не е състезание с определена цел. Няма финал, към който да се стремиш. Прави само нещата, които ти харесват, пък ако ще това да са само целувките.

Може да правиш и някои неща за да доставиш удоволствие на гаджето ти, но само ако наистина го харесваш и искаш да го зарадваш.

katttto3
01-21-2008, 18:05
Ми просто можеш да усещаш удоволствие,но при прекалена замисленост по време на секс,за каквото и да било,да не усещаш толкова силно.И на мен ми се е случвало

Anna5339
01-21-2008, 19:21
Хммм и аз бях така,но само в началото. После се отпуснах,спрях да мисля за всичко и само се наслаждавах на самия секс,заради удоволствието. Спря да ми пука за всичко: дали,ако извикам ще е смешно,дали може да ми влезе въздух,дали ако застана еди-как си ще съм грозна и т.н.. . .
И накрая установих,че мъжете(момчетата) харесвам момичета,които нямат задръжки и лични проблеми в секса (не го бъркайте с леки момичета-това е друго) :)
Абе пробвай да се отпуснеш на мах! При мен подейства!Успех!:) :wink: 8)

Ice_Queen_
01-21-2008, 19:31
Хммм и аз бях така,но само в началото. После се отпуснах,спрях да мисля за всичко и само се наслаждавах на самия секс,заради удоволствието. Спря да ми пука за всичко: дали,ако извикам ще е смешно,дали може да ми влезе въздух,дали ако застана еди-как си ще съм грозна и т.н.. . .
И накрая установих,че мъжете(момчетата) харесвам момичета,които нямат задръжки и лични проблеми в секса (не го бъркайте с леки момичета-това е друго) :)

добър отговор!

jessicaaa
01-21-2008, 20:21
emiii nz moje da se zadalbo4ava6 prekaleno mnogo,da misli6 za razni drugi ne6ta ili nz nz no idi na lekar nai dobre. a da te pitam slu4aino mastorbira6e li predi ? imam predvid predi da po4ne6 da vodi6 polov jivot

Alex_f
01-21-2008, 21:18

Много ме кефиш!За някои неща не се бях сетила,но ще пробвам! :-)

amatorium
01-21-2008, 21:20
Az dadoh maluk plan za desitvie na devoikata dnes. Nadqvam se ako sum bil prav posle da spodeli kakvo e stanalo i kak e minalo. Useh Magi :smt002

A_Loving_Girl
01-21-2008, 22:26
Ми просто можеш да усещаш удоволствие,но при прекалена замисленост по време на секс,за каквото и да било,да не усещаш толкова силно.И на мен ми се е случвало

+1 ;)

angel_hearth
02-07-2008, 02:30
може да го поправиш по 3 начина..
1:гинеколог
2:никакъв секс 1 месец(като говорим и за мастурбация)
и 3:пии повече течности преди секс(не става дума за алкохол!! :oops: :oops: :) )

satity
02-07-2008, 06:23
i na men mi se e sluchvalo dosta pati.posle s priqtelq mi reshihme da raznoobrazim malko i tva imashe neveroqtno gotin efekt.kolkoto poveche novi pozi tolkova poveche orgazmi :grin: probvai i ti ako veche ne si probvala

amatorium
02-07-2008, 09:30
Taя тема е стара. Незнам какво се е слу4ило с Магито. Ще е хубаво да пише да каже. :)

MuSiC_DroLL
02-07-2008, 15:14
щом нищо не усещаш начи си збъркана :D друго обеснение не намирам!иди на генеколог и той ще ти каже какво ти има! :D :D :D

+1 +1 +1