Влез

View Full Version : Бременнаа ???МАЛЕЕ...

SaLzI4Ka
01-20-2008, 18:27
Ако можете да ми помогнете ще сам ви ужасно благодарна. Закаснява ми с 5 дена а няма никакви признаци 4е ще ми идва .... зна4и...с приятеля ми правихме секс преди около 2 седмици парво с презерватив а след това замалко без . Възможно ли е да съм бременна ... защото имаше малко сперма по пениса му след като махна презерватива ? :cry: Помогнете ми МОЛЯ ВИ :cry: Той много се притеснява ... след като му казах и двамата не можем да спим ве4е 2 дни подред а и той не е в града ... :cry:

DevilWish
01-20-2008, 18:31
Спокойно!Това е 1 на 100 ако стане . . . обаче най-добре ,за да не се притесняваш си вземи един тест и двамата ще се успокоите ;) Дано всичко да е окей! ;)

FOREVAR_ALONE
01-20-2008, 18:39
:evil: :-x :evil: :-x

partychild
01-20-2008, 18:40
Спокойно!Това е 1 на 100 ако стане . . . обаче най-добре ,за да не се притесняваш си вземи един тест и двамата ще се успокоите ;) Дано всичко да е окей! ;) ;-)

Rysa_Kykla
01-20-2008, 18:44
Ако можете да ми помогнете ще сам ви ужасно благодарна. Закаснява ми с 5 дена а няма никакви признаци 4е ще ми идва .... зна4и...с приятеля ми правихме секс преди около 2 седмици парво с презерватив а след това замалко без . Възможно ли е да съм бременна ... защото имаше малко сперма по пениса му след като махна презерватива ? :cry: Помогнете ми МОЛЯ ВИ :cry: Той много се притеснява ... след като му казах и двамата не можем да спим ве4е 2 дни подред а и той не е в града ... :cry:

ам има вероятност,но тя е малка...по добре си вземи тест за бременност за да се успокоиш...а и ако има нещо (да се надяваме 4е няма) поне да направиш нужното навреме...(аборт) макар 4е ас сам против това...но в слу4аи като тези на моми4ета на по 15 16 години...

princesa_viki
01-20-2008, 18:47
Ако ти кажа "Спокойно,няма шанс да си бременна" ще те излъжа.Има вероятност(дори и малка)да забременееш от предеякулационната течност.Така че-наистина ще е най-добре да си вземеш тест от аптеката и да видиш.Надявам се всичко да е наред :-)

Arriva
01-20-2008, 18:55
Ima veroqtnost da si bremenna da .. Poprincip redoven li ti e ? :neutral: Na kolko godini si ? napravi si test daje 2 za po sigurno ;-) I ako si ... kaji na va6te za da mojete da vzemete re6enie .. kolkoto po skoro tolkova po dobre :!: Dano vsi4ko da e nared ;-)

momchence_89
01-20-2008, 19:01
Ima veroqtnost da si bremenna da .. Poprincip redoven li ti e ? :neutral: Na kolko godini si ? napravi si test daje 2 za po sigurno ;-) I ako si ... kaji na va6te za da mojete da vzemete re6enie .. kolkoto po skoro tolkova po dobre :!: Dano vsi4ko da e nared ;-)

Chakame otgovor na tezi vaprosi ](*,)

SaLzI4Ka
01-20-2008, 19:04

Ami poprincip daje mi podranqva no nikoga ne zakasnqva.Na 15 sam. A za testa mislq da iz4akam priqtelq mi da se varne i dvamata da re6im kakwo 6te pravim . KOlkoto so roditelite mi te 6te ni ubiqt !!! i ne mislq da im kazvam... :cry: :cry: :cry: :cry:

Котарана
01-20-2008, 19:12
Най-вероятно ти няма нищо..но неможеш да си напълно сигурна, затова изчакай още малко и ако не ти дойде си направи един тест. Това ми напомня за миналият месец, когато на мен също ми закъсня с 5 дена за пръв път ми закъснява и направо се побърках и точно бях решила да си правя тест и същият ден ми дойде. :grin:

SaLzI4Ka
01-20-2008, 19:14
oh ami mai mi ostava samo da se nadqvam da mi doide ili trqbva da se nakanq da si napraq test za da mi doide na sa6tiq den BAZIK :-D

kimi_raikonen
01-20-2008, 19:14
А как ще реагират като надуеш корема.Шансът да си забременяла от предеякулационна течност не е никак малък защото женското тяло на 15 не е толкова приспособено да убива мъжките сперматозоиди макар и те още да не са чак толкова развити при мъжете.Шанса наистина е голям. И не чакай приятеля си.Действай! И кажи на ваще.Независимо какво е станало за бога те са твои родители.Ще ти помогнат.

SaLzI4Ka
01-20-2008, 19:16
to4no te ne mogat s ni6to da mi pomognat nai mnogo da me prebiqt ... kolko bi mi struval abort ? :cry:

REKS
01-20-2008, 19:18
Най - добре да отидеш на лекар, да видим специалист какво ще каже. Пък ако си бременна, няма лошо. Тъкмо ще се замислиш другия път.

dark0s
01-20-2008, 19:19
~400лв а някоя нормална клиника и ~200лв при някой касапин(не препоръчвам) но ако си под 18 ще трябва съгласие на ваще за аборт

SaLzI4Ka
01-20-2008, 19:22
~400лв а някоя нормална клиника и ~200лв при някой касапин(не препоръчвам) но ако си под 18 ще трябва съгласие на ваще за аборт

400 nqma da sa problem ama saglasieto ... po dobre da govorq s tehnite te pak sa po svestni mersi se pak :roll:

krem4et0
01-20-2008, 19:24
Бързо скачай и отивай в най-близката аптека за тест......................Няма какво да чакаш приятеля си-от нерви няма да ти дойде, а това още повече ще те паникьоса. Просто направи теста-за 5 минути работа е.

dark0s
01-20-2008, 19:25
и да говориш с техните файда нема,той да говори с техните ако той надуе корема,съглсие се дава от родителите на момичето не от родителите на момчето :)

SaLzI4Ka
01-20-2008, 19:26
Ami to4no sega ... da sko4a za test po pijamaa ..... i kat se varna i na6te ... :shock:

SaLzI4Ka
01-20-2008, 19:28
и да говориш с техните файда нема,той да говори с техните ако той надуе корема,съглсие се дава от родителите на момичето не от родителите на момчето :)

Ooohhh ami togava nqmam ideq kakwo da pravq :cry: :cry: :cry: 6te ni ubiqt :!:

Undying
01-20-2008, 19:32
Ти дори още не си сигурна,че си бременна.Успокой се,утре стани,отиди до аптеката и си вземи тест.Ако потвърдиш съмненията си,че си бременна,тогава вече мисли какво ще правиш.

Arriva
01-20-2008, 19:43
Ne e nujno da 4aka6 pr da ti se vurne za da napravi6 test-a .. napravi go za da moje ako ne si bremenna da se uspokoite i 2ta .. :wink: A kolkoto do va6te spored men trqbva da razberat ako si .. vqrno 6te te ubiqt ama 6te vzemat po dobroto re6enie ... puk i ot kade 6te vzeme6 ti pari za abort ako ne ot va6te ? :neutral: Abe parvo si napravi test ... tva e parvoto ne6to koeto moje6 da napravi6 za sega .. neizvestieto si e mn golqmo mu4enie .. :roll:

krem4et0
01-20-2008, 19:44
Ок излез утре сутринта......
И за твое успокоение ще ти кажа, че и на мен ми закъсня този цикъл с 5 дни, но ми дойде. А и вероятността по този начин да стават ббета е доста нищожна........

aLakaZam
01-20-2008, 19:51
Направете си тестче, за да ви е леко :)

SaLzI4Ka
01-21-2008, 11:37
Ami parite ne sa mi problem.Amaaa postavete se na moe mqsto i da trqbva da kajete na roditelite si , a ba6ta vi i maika vi gi poznavat cqlata oblast . Male ... kak 6e gi izloja... :shock:

princesa_viki
01-21-2008, 15:14

400 nqma da sa problem ama saglasieto ... po dobre da govorq s tehnite te pak sa po svestni mersi se pak :roll:
напълно съм съгласна,обаче напоследък е така :ако "бутнеш" поне още 100 лв отгоре и съгласие не ти трябва

aciko
01-21-2008, 15:18
Ami parite ne sa mi problem.Amaaa postavete se na moe mqsto i da trqbva da kajete na roditelite si , a ba6ta vi i maika vi gi poznavat cqlata oblast . Male ... kak 6e gi izloja... :shock:
Еми ще ги изложиш.
Ти си си виновна,кой те е карал да правиш секс без презерватив и то още на 15 години,като имаш ясна представа,че е опасно и може да се забременее!

Insatiable
01-21-2008, 15:35
Стига сте баламосвали момичето. Вероятноста да е бременна е нищожна.
Към авторката на темата: не ти идва, защото се притесняваш.
Айде със здраве ;)

lilit_666
01-21-2008, 15:48
"парво с презерватив а след това замалко без . Възможно ли е да съм бременна ... защото имаше малко сперма по пениса му след като махна презерватива ?"
-Tова не ми говори за предекулационна те4ност, а за циста сперма от презерватива!!! Незабавно си направи тест и не слушай какво ти говорят останалите, дето май дори не са ти прочели като хората поста.
И не ходи по касапници-говори с някой възрастен първо(може и не с вашите),който да ти разясни нещата.Примерно при гениколог-той няма право да каже на вашите.

dark0s
01-21-2008, 16:38

напълно съм съгласна,обаче напоследък е така :ако "бутнеш" поне още 100 лв отгоре и съгласие не ти трябва

недей да говориш глупости!!Кой лекар ще си рискува дипломата за 100лв :evil: :evil: НИКОЙ!!

TheNewReligion
01-21-2008, 16:52
lele tva e mn gadno ama az ako bqh na tvoe mqsto vmesto da sedq pred kompa i da se 4udq kfo da praq bih kazala na mama ni6to 4e moje da me ubie no vse pak tva e mn seriozno puk ako naistina e taka bih abortirala dokat e vreme !

maci
01-21-2008, 16:56
milichka pishi mi na skype vsichko koeto te interesyva i shte ti dam nyjnata inormaciq...imah syshtiq problem skype mi e ani_4olakova [-o<

rakiQ
01-21-2008, 21:04
milichka pishi mi na skype vsichko koeto te interesyva i shte ti dam nyjnata inormaciq...imah syshtiq problem skype mi e ani_4olakova [-o<лелеле имаме си медицинско лице във форума :shock:

"миличка" аз пък мога да ти кажа че вероятността да забременееш хич не е малка!
ами си я има и то доста!
значи след като си на 15 и все още нямаш 18... и не си готова за дете предполагам?!

къде сте ми тръгнали двамцата да си го завирате със сперматозоиди по половия орган на приятеля ти!?!

що за тъпотия е тва?!!

без род. няма аборт....

то разбирам да си го е ръчнал със сперматозоидите и да пиеш хапче след тва...да...

ама то пък........ ееееееее нямам думи просто!?!

hacshepsut
01-21-2008, 22:28
Еми т'ва е,честито на печелившите,като не си правите сметката навреме,сега се оплаквайте! \:D/

A_Loving_Girl
01-21-2008, 22:33

недей да говориш глупости!!Кой лекар ще си рискува дипломата за 100лв :evil: :evil: НИКОЙ!!

За пари всичко правят!;)

SMoKe_BoY
01-21-2008, 22:35
Аплодисменти за момчето което си го навря охлепан в сперматозоиди "за малко" в момичето.

scanadal
01-22-2008, 06:19
Да,има голяма вероятност да си бременна :roll: И определено трябва да си поговориш с вашите и най-вече с мама.Колкото и да са там известни и да ги познават,за Бога те са ти родители!!!Трябва да знаят за нещо такова като евентуална бременност и дете.А и се съмнявам да искат чак да те убият :| А дааааааа,и другият път използвай най-елементарни презервативи поне,защото децата не ги носи щъркелът :-)

princesa_viki
01-22-2008, 12:43

За пари всичко правят!;)
дам,напълно съм съгласна :)

LiLGrizzly
01-22-2008, 13:13
а как ще се казва бебето :D 8-) :D бЗк
сПоко бЕ мнОго мАлка е веРоятноста да си брЕмеНнА ! късмет се пак :-D ае като си направиш тест кажи ни какво е станало :)
а и само да кажа 4е ако тикнеш 100-200 лв със сигорност няма да ти трябва съгласието им

radcliff_e
01-22-2008, 13:55
Ами така е, най-добре да отидеш на гинеколог. Нз на колко си, но предполагам, че си на повече от 16! Не искам да те укорявам, но е трябвало да внимавате докато сте го правили! А ходила ли си вече на лекар???

aciko
01-22-2008, 14:24
Ами така е, най-добре да отидеш на гинеколог. Нз на колко си, но предполагам, че си на повече от 16! Не искам да те укорявам, но е трябвало да внимавате докато сте го правили! А ходила ли си вече на лекар???
Арее бе мастурбатора :D
Ти темата,четеш ли я изобщо!?
Момичето е на 15!

SaLzI4Ka
01-23-2008, 13:14

Ooo vqrvai namirat se . makar 4e nqkade bqh 4ela 4e nikoi ne moje da kaje sas sig dali nqma da ima uslojenniq pri ili sled aborta . III hora nqma mi ni6to mersi na si4ki se pak . Pomognahte na men nadqvam se i na nqkoi drug sa6to :grin: =D> :---) =P~ :smt003

miminka__94
01-23-2008, 13:53
добре ако има опастност да си бременна отиди до лекар не искаи съвети от някой дето не те познава ... и да бременна си даже знам че е и момче ако ми кажеш и в ква поза го правихте мога да ти кажа и точна дата и час на раждане .... тц тц тц ... смешни сте ... :P :P :-P :-P

maci
01-23-2008, 14:09
milichka pishi mi na skype vsichko koeto te interesyva i shte ti dam nyjnata inormaciq...imah syshtiq problem skype mi e ani_4olakova [-o<лелеле имаме си медицинско лице във форума :shock:

"миличка" аз пък мога да ти кажа че вероятността да забременееш хич не е малка!
ами си я има и то доста!
значи след като си на 15 и все още нямаш 18... и не си готова за дете предполагам?!

къде сте ми тръгнали двамцата да си го завирате със сперматозоиди по половия орган на приятеля ти!?!

що за тъпотия е тва?!!

без род. няма аборт....

то разбирам да си го е ръчнал със сперматозоидите и да пиеш хапче след тва...да...

ама то пък........ ееееееее нямам думи просто!?! izvinqvai,ama tva nqma nikav smisal deto go kaza....stanaloto stanolo,nikoi nqma pravo da sydi! predlagm pomosht na neq , a ne povod za zloba na teb!

maci
01-23-2008, 14:12
добре ако има опастност да си бременна отиди до лекар не искаи съвети от някой дето не те познава ... и да бременна си даже знам че е и момче ако ми кажеш и в ква поза го правихте мога да ти кажа и точна дата и час на раждане .... тц тц тц ... смешни сте ... :P :P :-P :-P ako stava dyma za moqta "pomosht" imah predvid informaciq i mislq che bi bila polezna na nqkoi momicheta