- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременнаа ???МАЛЕЕ...
Ако можете да ми помогнете ще сам ви ужасно благодарна. Закаснява ми с 5 дена а няма никакви признаци 4е ще ми идва .... зна4и...с приятеля ми правихме секс преди около 2 седмици парво с презерватив а след това замалко без . Възможно ли е да съм бременна ... защото имаше малко сперма по пениса му след като махна презерватива ?Помогнете ми МОЛЯ ВИ
Той много се притеснява ... след като му казах и двамата не можем да спим ве4е 2 дни подред а и той не е в града ...
![]()
Спокойно!Това е 1 на 100 ако стане . . . обаче най-добре ,за да не се притесняваш си вземи един тест и двамата ще се успокоитеДано всичко да е окей!
![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
ам има вероятност,но тя е малка...по добре си вземи тест за бременност за да се успокоиш...а и ако има нещо (да се надяваме 4е няма) поне да направиш нужното навреме...(аборт) макар 4е ас сам против това...но в слу4аи като тези на моми4ета на по 15 16 години...Първоначално написано от SaLzI4Ka
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Ако ти кажа "Спокойно,няма шанс да си бременна" ще те излъжа.Има вероятност(дори и малка)да забременееш от предеякулационната течност.Така че-наистина ще е най-добре да си вземеш тест от аптеката и да видиш.Надявам се всичко да е наред![]()
offline forever!
Ima veroqtnost da si bremenna da .. Poprincip redoven li ti e ?Na kolko godini si ? napravi si test daje 2 za po sigurno
I ako si ... kaji na va6te za da mojete da vzemete re6enie .. kolkoto po skoro tolkova po dobre
Dano vsi4ko da e nared
![]()
Chakame otgovor na tezi vaprosiПървоначално написано от Arriva
![]()
Ami poprincip daje mi podranqva no nikoga ne zakasnqva.Na 15 sam. A za testa mislq da iz4akam priqtelq mi da se varne i dvamata da re6im kakwo 6te pravim . KOlkoto so roditelite mi te 6te ni ubiqt !!! i ne mislq da im kazvam...Първоначално написано от Arriva
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-вероятно ти няма нищо..но неможеш да си напълно сигурна, затова изчакай още малко и ако не ти дойде си направи един тест. Това ми напомня за миналият месец, когато на мен също ми закъсня с 5 дена за пръв път ми закъснява и направо се побърках и точно бях решила да си правя тест и същият ден ми дойде.![]()
oh ami mai mi ostava samo da se nadqvam da mi doide ili trqbva da se nakanq da si napraq test za da mi doide na sa6tiq den BAZIK![]()
А как ще реагират като надуеш корема.Шансът да си забременяла от предеякулационна течност не е никак малък защото женското тяло на 15 не е толкова приспособено да убива мъжките сперматозоиди макар и те още да не са чак толкова развити при мъжете.Шанса наистина е голям. И не чакай приятеля си.Действай! И кажи на ваще.Независимо какво е станало за бога те са твои родители.Ще ти помогнат.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
to4no te ne mogat s ni6to da mi pomognat nai mnogo da me prebiqt ... kolko bi mi struval abort ?![]()
Най - добре да отидеш на лекар, да видим специалист какво ще каже. Пък ако си бременна, няма лошо. Тъкмо ще се замислиш другия път.
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
~400лв а някоя нормална клиника и ~200лв при някой касапин(не препоръчвам) но ако си под 18 ще трябва съгласие на ваще за аборт
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
400 nqma da sa problem ama saglasieto ... po dobre da govorq s tehnite te pak sa po svestni mersi se pakПървоначално написано от dark0s
![]()
Бързо скачай и отивай в най-близката аптека за тест......................Няма какво да чакаш приятеля си-от нерви няма да ти дойде, а това още повече ще те паникьоса. Просто направи теста-за 5 минути работа е.
и да говориш с техните файда нема,той да говори с техните ако той надуе корема,съглсие се дава от родителите на момичето не от родителите на момчето![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Ami to4no sega ... da sko4a za test po pijamaa ..... i kat se varna i na6te ...![]()
Ooohhh ami togava nqmam ideq kakwo da pravqПървоначално написано от dark0s
![]()
![]()
6te ni ubiqt
![]()
Ти дори още не си сигурна,че си бременна.Успокой се,утре стани,отиди до аптеката и си вземи тест.Ако потвърдиш съмненията си,че си бременна,тогава вече мисли какво ще правиш.
Ne e nujno da 4aka6 pr da ti se vurne za da napravi6 test-a .. napravi go za da moje ako ne si bremenna da se uspokoite i 2ta ..A kolkoto do va6te spored men trqbva da razberat ako si .. vqrno 6te te ubiqt ama 6te vzemat po dobroto re6enie ... puk i ot kade 6te vzeme6 ti pari za abort ako ne ot va6te ?
Abe parvo si napravi test ... tva e parvoto ne6to koeto moje6 da napravi6 za sega .. neizvestieto si e mn golqmo mu4enie ..
![]()
Ок излез утре сутринта......
И за твое успокоение ще ти кажа, че и на мен ми закъсня този цикъл с 5 дни, но ми дойде. А и вероятността по този начин да стават ббета е доста нищожна........
Ami parite ne sa mi problem.Amaaa postavete se na moe mqsto i da trqbva da kajete na roditelite si , a ba6ta vi i maika vi gi poznavat cqlata oblast . Male ... kak 6e gi izloja...![]()