.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Бременнаа ???МАЛЕЕ...

Ако можете да ми помогнете ще сам ви ужасно благодарна. Закаснява ми с 5 дена а няма никакви признаци 4е ще ми идва .... зна4и...с приятеля ми правихме секс преди около 2 седмици парво с презерватив а след това замалко без . Възможно ли е да съм бременна ... защото имаше малко сперма по пениса му след като махна презерватива ? Помогнете ми МОЛЯ ВИ Той много се притеснява ... след като му казах и двамата не можем да спим ве4е 2 дни подред а и той не е в града ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Спокойно!Това е 1 на 100 ако стане . . . обаче най-добре ,за да не се притесняваш си вземи един тест и двамата ще се успокоите Дано всичко да е окей!

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Спокойно!Това е 1 на 100 ако стане . . . обаче най-добре ,за да не се притесняваш си вземи един тест и двамата ще се успокоите Дано всичко да е окей!

Re: Бременнаа ???МАЛЕЕ...

Цитирай Първоначално написано от SaLzI4Ka
    Ако можете да ми помогнете ще сам ви ужасно благодарна. Закаснява ми с 5 дена а няма никакви признаци 4е ще ми идва .... зна4и...с приятеля ми правихме секс преди около 2 седмици парво с презерватив а след това замалко без . Възможно ли е да съм бременна ... защото имаше малко сперма по пениса му след като махна презерватива ? Помогнете ми МОЛЯ ВИ Той много се притеснява ... след като му казах и двамата не можем да спим ве4е 2 дни подред а и той не е в града ...
    ам има вероятност,но тя е малка...по добре си вземи тест за бременност за да се успокоиш...а и ако има нещо (да се надяваме 4е няма) поне да направиш нужното навреме...(аборт) макар 4е ас сам против това...но в слу4аи като тези на моми4ета на по 15 16 години...
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Ако ти кажа "Спокойно,няма шанс да си бременна" ще те излъжа.Има вероятност(дори и малка)да забременееш от предеякулационната течност.Така че-наистина ще е най-добре да си вземеш тест от аптеката и да видиш.Надявам се всичко да е наред
    offline forever!

Ima veroqtnost da si bremenna da .. Poprincip redoven li ti e ? Na kolko godini si ? napravi si test daje 2 za po sigurno I ako si ... kaji na va6te za da mojete da vzemete re6enie .. kolkoto po skoro tolkova po dobre Dano vsi4ko da e nared

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Arriva
    Ima veroqtnost da si bremenna da .. Poprincip redoven li ti e ? Na kolko godini si ? napravi si test daje 2 za po sigurno I ako si ... kaji na va6te za da mojete da vzemete re6enie .. kolkoto po skoro tolkova po dobre Dano vsi4ko da e nared
    Chakame otgovor na tezi vaprosi

Цитирай Първоначално написано от Arriva
    Ami poprincip daje mi podranqva no nikoga ne zakasnqva.Na 15 sam. A za testa mislq da iz4akam priqtelq mi da se varne i dvamata da re6im kakwo 6te pravim . KOlkoto so roditelite mi te 6te ni ubiqt !!! i ne mislq da im kazvam...

Най-вероятно ти няма нищо..но неможеш да си напълно сигурна, затова изчакай още малко и ако не ти дойде си направи един тест. Това ми напомня за миналият месец, когато на мен също ми закъсня с 5 дена за пръв път ми закъснява и направо се побърках и точно бях решила да си правя тест и същият ден ми дойде.

oh ami mai mi ostava samo da se nadqvam da mi doide ili trqbva da se nakanq da si napraq test za da mi doide na sa6tiq den BAZIK

Фен
    Град
    stara zagora
    А как ще реагират като надуеш корема.Шансът да си забременяла от предеякулационна течност не е никак малък защото женското тяло на 15 не е толкова приспособено да убива мъжките сперматозоиди макар и те още да не са чак толкова развити при мъжете.Шанса наистина е голям. И не чакай приятеля си.Действай! И кажи на ваще.Независимо какво е станало за бога те са твои родители.Ще ти помогнат.
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

to4no te ne mogat s ni6to da mi pomognat nai mnogo da me prebiqt ... kolko bi mi struval abort ?

Град
    Sofia
    Най - добре да отидеш на лекар, да видим специалист какво ще каже. Пък ако си бременна, няма лошо. Тъкмо ще се замислиш другия път.
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Град
    Под зелените смокини
    ~400лв а някоя нормална клиника и ~200лв при някой касапин(не препоръчвам) но ако си под 18 ще трябва съгласие на ваще за аборт
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Цитирай Първоначално написано от dark0s
    ~400лв а някоя нормална клиника и ~200лв при някой касапин(не препоръчвам) но ако си под 18 ще трябва съгласие на ваще за аборт
    400 nqma da sa problem ama saglasieto ... po dobre da govorq s tehnite te pak sa po svestni mersi se pak

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Бързо скачай и отивай в най-близката аптека за тест......................Няма какво да чакаш приятеля си-от нерви няма да ти дойде, а това още повече ще те паникьоса. Просто направи теста-за 5 минути работа е.

Град
    Под зелените смокини
    и да говориш с техните файда нема,той да говори с техните ако той надуе корема,съглсие се дава от родителите на момичето не от родителите на момчето
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Ami to4no sega ... da sko4a za test po pijamaa ..... i kat se varna i na6te ...

Цитирай Първоначално написано от dark0s
    и да говориш с техните файда нема,той да говори с техните ако той надуе корема,съглсие се дава от родителите на момичето не от родителите на момчето
    Ooohhh ami togava nqmam ideq kakwo da pravq 6te ni ubiqt

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ти дори още не си сигурна,че си бременна.Успокой се,утре стани,отиди до аптеката и си вземи тест.Ако потвърдиш съмненията си,че си бременна,тогава вече мисли какво ще правиш.

Ne e nujno da 4aka6 pr da ti se vurne za da napravi6 test-a .. napravi go za da moje ako ne si bremenna da se uspokoite i 2ta .. A kolkoto do va6te spored men trqbva da razberat ako si .. vqrno 6te te ubiqt ama 6te vzemat po dobroto re6enie ... puk i ot kade 6te vzeme6 ti pari za abort ako ne ot va6te ? Abe parvo si napravi test ... tva e parvoto ne6to koeto moje6 da napravi6 za sega .. neizvestieto si e mn golqmo mu4enie ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ок излез утре сутринта......
    И за твое успокоение ще ти кажа, че и на мен ми закъсня този цикъл с 5 дни, но ми дойде. А и вероятността по този начин да стават ббета е доста нищожна........

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Направете си тестче, за да ви е леко

Ami parite ne sa mi problem.Amaaa postavete se na moe mqsto i da trqbva da kajete na roditelite si , a ba6ta vi i maika vi gi poznavat cqlata oblast . Male ... kak 6e gi izloja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си