Влез

View Full Version : какво да правя??????

sexi_kukli4ka
01-20-2008, 19:04
имам проблем с приятеля ми.още като тръгнах с него всички ми казваха че не е за мене,а аз тръгнах с него просто на шега.И така вече от 1 год съм с него,аз съм мн по-хубава и по-умна от него,но не това е проблема.Той е прекалено прост,семейството му е такова-мисли си че всичко се оправя с бой.Проблема сега е следния: той си търсеше работа при 1 приятелка на мама ама не стана и тя каза на майка ми че той не може да пише хубаво и говора му не е много правилен,някви такива и аз му разказах а той откачи . Казал е на техните и майка му иска да ходи да бие жената и някви такива,иска да се разправя с нея...Имало е и други подобни случаи ама тва вече преля чашата.Искам да скъсам с него,, но проблема е че го обичам.Как да постъпя,, нз какво да правя

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-20-2008, 19:12
RUN!!!!! красавице, аз ти казвам да внимаваш . струва ми се дори, че ако искаш да скъсате ще те набие :o ... опасен е ... насилието е част от средата и природата му... я земи го разкарай тоя рецидивист и да не се занимваш с грозни идиотщини ... намери си някой с който да сте еквивалентни... 8)

JoeBanana
01-20-2008, 19:18
аааа, значи това са маймуните дето избягали от Айтоската зоологическа !
веднага се обади да го приберат

GameMaster
01-20-2008, 19:22
Sry che go kazvam ama mai gadjeto ti e mnogo zle......Da vzeme se poobrazova malko,ne da skacha da bie vseki za shtqlo i neshtqlo.....Pyk lichno az ako bqh na tvoe mqsto napravo si kysah s nego bez da mi puka...S takyv chovek edva li bydeshteto ti shte byde mnogo dobro.

Princess_Daisy
01-20-2008, 19:22
Au...bqgai,dokato e vreme,4e ni6to 4udno nai-nakraq i ti da si go otnese6,v1preki 4e ne si vinovna.Lele maika mu mn voinstvena natura :o

olympia
01-20-2008, 21:22
Ами незнам според мен за да си решава проблемите с бой значи чувства слабост... и аз съм съгласен със другите че е по добре да бягаш до като можеш но все пак ти най добре си знаеш чувствата и какво печелиш и какво губиш като си със него.Вземи правилното решение :)

Ivs Jonas
01-20-2008, 21:42
ti puk za kfo si trugnala s nego. v kraina smetka lubovta ne e 6ega rabota. a toq e mnooogo zle :-s 4estno kazano nz kakvo da ti kaja...6toto naistina ako go skusa6 moje da te nabie...az bih se durjala mn tupo 4e da mu dosku4eq i toi samiq da me skusa xD

vvs_go
01-20-2008, 21:44
mislq 4e e nai dobre da go nakara6 da ti izneveri i da se razdelite ina4e moje da te nabii kyvt e prost

bungle
01-20-2008, 21:52
аааа, значи това са маймуните дето избягали от Айтоската зоологическа !
веднага се обади да го приберат

а аз си мислех, че си спрял да пишеш У форумО!