View Full Version : Лепнал ли съм си нещо?
Swingswing
01-20-2008, 21:58
С гаджето ми правим секс активно вече 2 месеца и малко, но преди няколко дни тя искаше да пробваме без презервативи го направихме, но нещо ми стана на моя приятел.Сърби ме, появиха се някакви червени петънца тук таме по главичката и леко пари когато уринирам.Тя каза, че си е направила тестове и е била чиста, но оттогава е минало доста време и тя е била с няколко момчета освен мен и направо не знам :neutral: .Дайте някакво съветче 8-[ .На 16 години съм ако има значение. :neutral:
Това може да са гъбички..Определено не е Спин щото симптомите не се появяват за толкова кратко време.Отиди на кожен лекар или на Уролог :)Аиде Успех :smt001
amatorium
01-20-2008, 22:03
Hmm, tova za koeto govorish mi se struva, che samo za nqkolko dni trudno shte usetish sindromite. Ti si precenqvash. Ot druga strana tq koga e uspqla v ramkite na "nqkolkoto" dni da si napravi izsledvanie? V tazi istoriq ima nqkakuv anahronizum. Ako surbeja i pareneto produljat poveche ot nqkolko dni nai-dobre e da idesh na doktor. A i kato cqlo e jelatelno da idesh. Vse pak dobre e da pravish profilaktichni pregledi. O:)
abe lud ko pitash tuka nas iz4ezvai vednaga na lekar ne stoi tai
+1
Това може да са гъбички..Определено не е Спин щото симптомите не се появяват за толкова кратко време.Отиди на кожен лекар или на Уролог :)Аиде Успех :smt001
дам
HeadMasTeR
01-21-2008, 08:56
Shit...Мноо се дразня на шматки дето се дават за нищото ей така...В наши дни трудно мое си намери човек нормално,хубаво,забавно момиче е така...Тва беше само встъпление и избиване на комплекс...Ина4е по темата:Авеееее пич най-шибано е да чакаш и да го гледаш оня в гащите как се мъчи.Отивай на уролог да го види.И ако те е срам не тряа щото същия ден тоя човек е видял сигурно още 10 пишки.от които 5 на дядовци...Като ти го види ше се зарадва :D ...Айде със здраве
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-21-2008, 08:57
гъбички, но все пак отиди на уролог да ти предпише някаква пастичка
a1b1c1a1b1c1
01-21-2008, 09:00
gubi sa sigurno ползвай тридерм, веднъж мажи преди лягане и пдосушавай добре
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-21-2008, 09:02
епа лепнал си :D само да не е някой сифилиз, че те тогава 8-)
Swingswing
01-21-2008, 13:00
Hmm, tova za koeto govorish mi se struva, che samo za nqkolko dni trudno shte usetish sindromite. Ti si precenqvash. Ot druga strana tq koga e uspqla v ramkite na "nqkolkoto" dni da si napravi izsledvanie? V tazi istoriq ima nqkakuv anahronizum. Ako surbeja i pareneto produljat poveche ot nqkolko dni nai-dobre e da idesh na doktor. A i kato cqlo e jelatelno da idesh. Vse pak dobre e da pravish profilaktichni pregledi. O:)
Имах предвид, че тя си е правила тестове преди около година може и по-малко не знам точно и оттогава е била с няколко момчета, но явно са гъбички ще изтичам утре да ме погледне някой уролог, мерси хора. ;)
pitan4icata
01-21-2008, 20:56
do tuk sam saglasna s pove4eto meneiq za gabi4kite no iskam da dobavq ne6to.. za6to ne i spodeli6 ako tq im agabi4ki bi trqbvalo da znae ili pone da ima simptomi podobni na tvoite (sarbej, parene i silno bqlo te4enie (pri jenite)) qko e taka 6te enujno i dvamata ednovrememno da s elekuvate za6toto i da se izlekuva6 se ga ti a tq ne ,6te si go predavate dalgo vreme napred,Spodeli s neq kvo ti e i otivaite na lekar Uspeh
amatorium
01-21-2008, 21:34
Имах предвид, че тя си е правила тестове преди около година може и по-малко не знам точно и оттогава е била с няколко момчета, но явно са гъбички ще изтичам утре да ме погледне някой уролог, мерси хора. ;)
Qsno. Oki pich haide uspeh dano da ne e neshto seriozno. Pishi posle d kajesh kakvo e bilo :|
SMoKe_BoY
01-21-2008, 22:21
+1
+1
batkodoki
01-21-2008, 23:14
само заради препоръката на Човек, който уважавам - поемам случая.
можете да затворите темата, за да не се пълни с невежество.
pls Автора нека ми пише на ЛС.
благодаря
amatorium
01-21-2008, 23:26
само заради препоръката на Човек, който уважавам - поемам случая.
можете да затворите темата, за да не се пълни с невежество.
pls Автора нека ми пише на ЛС.
благодаря
Na toq pich moje da se doverish!
batkodoki nadqvam se posle da go spodelish.
Swingswing
01-27-2008, 19:49
Намерих време и отидох миналата седмица при един уролог и поне съм спокоен де... оказа се някаква инфекция на пикочния мехур =;, която била нормално нещо за полово активни хора на моята възраст 8) .Предписа ми едно мехлемче и вече да чукам на дърво няма нищо. :)
amatorium
01-27-2008, 20:01
Намерих време и отидох миналата седмица при един уролог и поне съм спокоен де... оказа се някаква инфекция на пикочния мехур =;, която била нормално нещо за полово активни хора на моята възраст 8) .Предписа ми едно мехлемче и вече да чукам на дърво няма нищо. :)
E pone si edin ot malkoto, koito pishat i kakvo e stanalo s problema. Radvam se che vsichko e OK. Haide sus zdrave 8)
NaDuPeNa_PrInCeSa
01-27-2008, 20:42
Ми аз лично мисля, че приятелката ти та е заразила с гъбички! Поне така мисля, но няма да е лошо да отидеш при уролог!
amatorium
01-27-2008, 20:48
Toi choveka veche si kaza. Ako iskate taq tema kakto i onazi s kapachkata ot dezodorant mojete da gi zatvorite veche. :)
aLakaZam
01-27-2008, 20:49
Правиш ли разлика между синдром и симптом? А по темата отивай на лекар ;)
lithium4e
01-27-2008, 20:53
е..лекар..и кажи на приятелката ти да си обърне повече внимание на личната си хигиена..
Anna5339
01-27-2008, 20:54
Така. . .нека ти дам малко експертно мнение (аз съм лектор по темата Превенция на ХИВ/СПИН) но да те предупредя,че не съм лекар,а изказвам личното си мнение. Така. . . За СПИН-със сигурност не е (ако имаш съмнения питай къде в твоя град има кабинет на КАБКИС-изследваш се там анонимно и безплатно) защото инкубационният период на болестта е по-дълъг, за Сифилис,според мен също не може да става дума,така че възможно е да са някакви гъбички или някаква инфекция.
За това аз лично ти препоръчвам да отидеш на лекар,не толкова,защото може да си болен от нещо сериозно,от колкото поне да престане този дискомфорт , парене и т.н. Лекаря му е майката-няма как. . . . .
amatorium
01-27-2008, 21:12
Правиш ли разлика между синдром и симптом? А по темата отивай на лекар ;)
Haha :) Moq greshka v burzaneto. Da pravq. A po temata - mislq, che tq beshe prikluchena. Momcheto kaza, che e hodilo i e razbralo kakvo e. Stiga ste bulvali akuli. Pone chetete mneniqta.
Swingswing
01-27-2008, 22:36
Хора, вече бях на лекар. Оказа се инфекция на пикочния мехур и вече ми мина и няма проблеми. ;)
е..лекар..и кажи на приятелката ти да си обърне повече внимание на личната си хигиена..
Абе да се оправя, тази двуличница не заслужава да се спъна в нея... ще ми ходи тя с двама наведнъж :-x O:) ...
HardlyAwakened
01-28-2008, 06:30
+1
отивай !!
Shit...Мноо се дразня на шматки дето се дават за нищото ей така...В наши дни трудно мое си намери човек нормално,хубаво,забавно момиче е така...Тва беше само встъпление и избиване на комплекс...Ина4е по темата:Авеееее пич най-шибано е да чакаш и да го гледаш оня в гащите как се мъчи.Отивай на уролог да го види.И ако те е срам не тряа щото същия ден тоя човек е видял сигурно още 10 пишки.от които 5 на дядовци...Като ти го види ше се зарадва :D ...Айде със здраве
hahha an tai :D
ludoto_f
01-28-2008, 06:44
tova e aide spokoino i bez pritesneniq! 8)