View Full Version : разбирате ли се с майките си?
just_a_girl_z
01-21-2008, 20:52
здравейте на всички :)
интересно ми дали се разбирате добре с майките си, защото аз с моята се разбирам много добре. мога да кажа даже, че я 4увствам много близка и мога да си говоря с нея за всико :) пожелавам го на всеки :mrgreen:
Да разбирасе въпреки, че се караме понякога си ми е голем фр :grin:
С майка ми убийствено много си приличаме, което е съпоставка да се разбираме отлично, но също така да се караме и сърдим помежду си.
Майка ми е най-добрата ми приятелка.
Родителите са тези, които са винаги до нас, независимо от всичко...
hahavteen
01-22-2008, 04:06
С майка ми убийствено много си приличаме, което е съпоставка да се разбираме отлично, но също така да се караме и сърдим помежду си.
Suglasna sum.I nie s maika mi mn si prili4ame i mn si spodeliame i poniakoga kogato govorim ne moje da se razbere az li sum deteto ili tia :-D Spored vsi4ki s mama imame karmi4na vruzka za6toto vinagi yse6tame kogato drygata ima niakakuv problem(dori i sega kogato jveem v razli4ni durjavi) i osven tova kogato neia ia boli ne6to vednaga me zaboliava i mene ili obratnoto. :neutral: Razbirame se 4ydesno prez pove4eto vreme a dori i da se sly4i da se skarame vinagi tia pravi purvata kra4ka da se sdobrim za6toto ne izdurja bez da si govori s men :-D
Wrathchild
01-22-2008, 06:23
Suglasna sum.
Не :) Не всички родители са винаги до теб. С баща си не си говорим от вече почти 13 години... от тогава се видяхме точно 2 пъти, заради законови формалности. И от тук идва въпросът, този човек след като уж ми е родител как така никога не е до мен :)
А с майка ми сме в прекрасни отношения, на характер сме 1:1 и тя винаги може да ме разбере, както и аз нея.
ThePowerOfLove
01-22-2008, 14:31
Ами да,горе-долу :wink: ;-)
Seducti0n
01-22-2008, 16:12
Хмм, ами и аз не мога да определя, какви точно са отношенията между мен и майка ми.Общо взето са на двете крайности,което в дадени моменти е много, много хубаво, но в други е ад под небето, като започнем със скандалите...
Въпреки всичко, страшно много я обичам и не мога да си предсатвя света без нея. :)
MaRiNkA_16
01-22-2008, 17:34
ami moga da kaja 4e imam dosta pekana maika i ma razbira vuv vsqko edno polojenie.govorim s neq na vsqkakvi temi vuv vsi4ki nasoki.celiq ni jivot e minal zaedno kato sme si pomagali edna na dryga i vsqka se postavq na mqstoto na drygata i znaim kvo iskame.mislq 4e e vajno da ima blizost mejdy maikata i du6terqta i ba6tata i sina.vseki pol moje da si govori sus su6tiq po svobodno.ako imam du6terq 6te durja da suzdam takava blizost kakvato imam sus maika si.
Ами майка ми е супер готин човек,говоря за почти всичко с нея,но не мога да споделям като на приятелка,просто ми вдъхва прекалено много респект...
Terorist
01-22-2008, 18:06
Може да се каже, че се разбираме. Е, вярно, не си споделям с нея особено много, а понякога се караме, но като цяло нямаме големи дразги.
Ами на моменти са разбираме, на моменти не.Както дойде :D
FENKATAA
01-22-2008, 19:05
МНого съм и благодарна . Просто разбирам се страшно много с мама , няма да забравя какви неща е правила за мен естествено че сме се карали :smt084 но много си обичам мам4ето :smt001 доста ми помогна с отношенията ми с баща ми защото на последък не вървяха на добре :cry: но съм благодарна и на двамата обичам ги много :::
mhmhmhmhm
01-22-2008, 19:28
Даааа...
мама е супер печена (=
за разлика от баща ми 8-)
SweetDead
01-22-2008, 20:14
oxoxox s mamito se razbirame perfectno, no ponqkoga kato se skarame i.. stava adsko 8-)
Последните няколко седмици майка ми разбра прекалено много неща :lol:
И смело мота да кажа,че сега не я лъжа за почти нищо...наистина почти НИЩО...
Направо не ми се вярва...
И всъщност ме разбра повече отколкото очаквах.И въпреки тва определено не ми е най-добрата приятелка.Свикнала съм да ми е кофти и да ми е неудобно да говоря с нея за неща,които мен ме вълнуват.Просто не мога...майка ми е не ми е приятелка и точка...
cat_woman
01-23-2008, 12:33
мне, не се разбираме ама хич :(
Ако ме бяха питали преди 6-7 години щеше да кажа, че майка ми е невероятна и се разбирам с нея повече от всеки друг.
Но това беше тогава, сега нещата стоят различно. Майка ми е човек, на който не мога да разчитам, с който не говоря и с който не се виждам. Тя е последния човек, на който бих се обадила за каквото и да е. Проблемите ни са много, все решими, но никоя от нас не иска да ги реши. Просто не си заслужава, само нерви и при това би било безполезно. Отдавна е на светлинни години от мен, въпреки че живее близо до нас. В най-трудните ни моменти (за мен и брат ми) тя беше далеч от нас и не си правеше труда да звънне, за да види как е другата й така любима дъщеря (сестра ми).
За сметка на нея имам невероятен баща, прекрасна сестра и брат, които държат на мен и на които мога да се обадя в 3 сутринта за най-малкото. За сметка на нея майката на Сашо ме обича като дъщеря и е била до мен тогава когато майка са я интересували съвсем различни неща, далеч не свързани с мен.
LadyCarameL
01-26-2008, 11:39
Ами на моменти се разбираме..друг път се караме.. :-D
Pedigree
01-26-2008, 13:41
Да,разбираме се.
Мога да твърдя,че можем спокойно да си говорим на всякакви теми,нечовешки добра е с мен. :)
varnen4e
01-26-2008, 14:20
Амии не много, но може да се каже, че напоследък се разбираме малко по- добре... явно и двете правим усилия, защото преди беше просто невъзможно да се разберем... :)
HAGVXSXVH
01-26-2008, 15:42
Ами да за сичко мога да говоря с нея :) :P
miloto_girl_4e
01-26-2008, 20:11
В последно време се разбираме повечко :) Има ми повече доверие и това ме радва :P
С мама се разбирам повече от перфектно, най-интересното е, че сега я чувствам по-близка от всякога,когато съм ядосана или нещо не съм в настроение винаги се е интересувала какво се случва с мен и защо съм така и аз си казвам де дори и искам съвети,въпреки че някой неща пропускам да и казвам все пак трябва да има някаква граница :P
sasha_90
01-29-2008, 14:41
Да,разбираме се.Караме се,от време на време, само за това какво да сготвим.
FunkyFresh
02-03-2008, 17:54
Мм да тя е супер смахната най-хубавото е че е на моя акъл :D всичко споделям с нея а бе готин човек тва е :grin:
Понякога се разбираме, ама понякога не можем да се търпим...
Miss_Perfekt
02-03-2008, 18:07
Абе с тате се разбирам повече и с него мога да говоря за всичко въпреки че съм момиче сигурно щот е на моя акъл :D С него винаги се базикаме и си прекарваме супер направо ми е като приятелка :D Е и Мама много си я обичам ама тя е малко по-строгичка
venitywe
02-03-2008, 19:27
s mama se razbirame :grin: ama s tate ne :(
mila_pila
02-03-2008, 19:52
абе понасяме се. на майка гледам много да не споделям, щото хич не е надеждна, при това си прави грешни изводи и радрънква навсякъде какво съм и казала...
ние почти не се виждаме с нея така или иначе, като си говорим то са все битовизми и някви незначителни неща... преди бяхме в много по-добри отношения, ама после явно мен ме удари пубертета, нея критическата и се прецакаха нещата. не съжалявам за което. имам си приятели, с които мога да споделям.
с майка ми стига да не се караме много много и това е. иначе и аз си я обичам, просто вече не ми се занимава със сближаване.. пак.
Както винаги.Сега я виждам доста по-рядко и от както когато бях...малка.Всеки път ме пита дали не съм се замислила поне за момент да живея с нея.Дали от загриженост,или по-скоро някакво чувство на дълг незнам.Вече няма никакво значение дали се разбирам с наще.Живота ми е друг,далече от тях. :?
utrevpetchasa
02-04-2008, 13:29
яхабибиб яхабиби :D
най добре се разбирам с прителя си , а до майка ми , ми от време и ходя на гости да я видя , не може вечо да чакате родителите ви да гледат на вас като писани яйца , тъка гледаите да почвате сами да се оправяте :D
Lorinkoff
02-04-2008, 16:34
Разбираме се и то много добре. Е имаме си и ние проблеми ,но знам ,че ако не е тя с нейното мнение аз до никаде няма да стигна.
Ами, майка ми понякога си пада старомодна и консервативна; и по тази причина мненията и гледните ни точки доста се различават!
Много често се караме, но това са дребни неща, на които не трябва да се обръща внимание. Все пак мисля, че тези временни разногласия, ще се отмият след няколко години. :)
ilenceto
02-05-2008, 12:20
Ммм,да разбира ме се,е понякога се караме,но само за дреболиики :-D най-важното за един родител е да бъде приятел с детето си все пак.
lqlqlqlqlqlqlqq
02-07-2008, 19:10
Всъщност да..само дет' е много досадна..ама айде..ше го преглътнем..за дрехите много се карахме..преди една година помня с къв зор я накарах да ми купи кубинки..бяха гооолеми истерии..лол..са тая година нямаше чак такива проблеми..ахаха ^^
абе накратко..готина е жената, леко досадна..и се разбираме що-годе добре..слуша и тя метъл..та поне нямам проблеми с музиката.. ^^
даже помня, че веднъж се изпусна на масата "тва има вкус на п*тка" .. хаха :lol: лол ..
skatemore
02-07-2008, 19:53
абсолютно , освен ако не стане въпрос за приятелката ми :-x
psychopath
02-07-2008, 21:57
Много.
Th3 Fuck3r
02-08-2008, 16:46
(момче съм) и с майка ми се разбирам чудесно, за всичко ме подкрепя и ме защитава за някой глупости пред баща ми.Мога да споделя всичко и да говоря на всяка тема с нея.Абее радва ме на макс :-({|=
DieselBlood
02-08-2008, 18:55
зависи за кво
sladku_bebzi
02-08-2008, 20:10
Не споделям много с нея.Темите ни са ограничени, но почти никога не се караме..
princesa_viki
02-10-2008, 12:49
С моята майка сме като приятелки.Всичко й споделям.Много си я обичам :-)
SiNiStEr
02-10-2008, 13:27
С майка ми много добре се разбирам,мога да говоря с нея за абсолютно всичко.Но за съжаление се виждаме мн рядко.От 6 години съм я видяла само 1 път,за което ми е мн гадно и тъжно,но за сметка на това се чуваме и почти всеки ден.
Кратко, точно ясно: не!
А съм такова добро дете - умно, добричко, СКРОМНО.
Не пуша и не пия... ама нъц... не става.
Pepincetyy
05-18-2008, 16:40
да
dar4enceto92
05-19-2008, 20:11
Разбираме се :) , но само толкова, не ми е най-голямата приятелка. Просто не се караме, както се оплакват много мои приятелки. С нея говоря на много теми, но все пак не на всички. Не й псоделям някои неща, като дали харесвам някое момче или не, дали се чудя дали той ме харесва или не и т.н., тя не ме разпитва и не ми се меси в живота (не само за момчета, а за всяко мое действие), дала ми е пълна свобода (не смао тя и баща ми) Когато правя нещо съобщавам,че го правя, не искам разрешение и никой не ми се бърка. Заради тази свобода и доверието, което ми гласуват ги уважавам много =D> , но все пак понякога ми се иска с мама да бяхме по-близки. :(
Аз с нея мога да се разбера, ама тя с мен не може .. мн съм тъп и упорит :)
SunShinePearl
05-20-2008, 14:12
ne minava den bez karanici vse ima za kakvo dvete sme tolkova razli4ni,koeto e mn dobre izob6to neiskam da sam kato neq,rqdko sme v dobri otno6eniq tq ima nqkakav takav staromoden vazgled kam jivota vse vika edno vreme...i se po4va nemoje da razbere 4e tova ne e edno vreme,kakto i da e za nai malkoto sporim,no ima i momenti v koito se razbirame malko sa no gi ima
Wrathchild
05-20-2008, 14:15
От години не сме се карали.
Понякога се сдърпваме, но общо-взето си се разбираме.
Определено се разбирам с майка си.Тя е прекрасен човек и съм й благодарна за всичко което прави за мен и за подкрепата й!Хора обичаите си родителите,защото за тези които не са го осъзнали..те са най-добрите ви приятели и ще направят всичко за вас!Дори и да ви се поскарват го правят за добро :)
donkihot
05-20-2008, 20:09
като фр сме,но се караме като луди
DisciplineAndOrder
05-20-2008, 20:13
бих казала
тя всячейки ми угажда,а аз като отплата за всичко,което прави за мен само я ядосвам :-o
TellMeYourName
05-20-2008, 20:16
в 90% от случаите
Spider4eto
05-20-2008, 20:18
като фр сме,но се караме като луди и с мойта сме същите 8-)
da mnogo az sam mom4e i govora s maikami za seks :-D golem smeh e no e qko
ResPekT333
05-21-2008, 05:49
Ами на моменти се разбираме..друг път се караме.. :-D
+1
с мойта майка сме си като приятелки и само с нея ходя на пазар :oops: :-D готина е ама аз необичам да говоря с нея за момчета.Знам че тя би ми дала най - добрия съвет, но въпреки това не го правя... нз! Иначе мама си е супер и е направила много за мен.
Като се замисля така... мисля че мн рядко казваме на родителите си, че ги обичаме, а това е много важно за тях... (ест има и изключения)
Айде, и да слушате :-D
Chefinkaaa
05-21-2008, 17:02
4at- pat :D
tItEufFf
05-22-2008, 06:26
Понякога се сдърпваме, но общо-взето си се разбираме.
_FaShIoN_
05-22-2008, 09:36
Естествено понякога се караме,но като цяло сме в добри отношения... :)
summergir1
05-23-2008, 18:20
разбираме се :)
Ами разбираме се супер добре защото е с почти същия характер като мен!!! Друг въпрос е че се виждаме веднъж на 2-3 дена за по 5-10 мин...... :-D
mArMaLaDkA
05-23-2008, 21:27
Като се сметне факта,че се засичаме за по 1-2 часа.Но дори и тогава намирам как да я изкарам от равновесие.Когато имам някакъв проблем или искам да си купя нещо си говоря с нея,когато си приготвям нещо за хапване,я питам дали иска,понякога я питам дали пак ми е взела гланца,моля я да ми даде черния си молив или пък й противореча,понеже ми е скучно или имам работа на компютъра,пък тя не става,и много често тя ми се връзва. :D Когато и на двете ни е скучно понякога си простеем :lol: Но в никакъв случай не й споделям за гаджета,за мои увлечения или разни подобни.Има една граница,дето не трябва да се прекрачва.Тя ми е майка,трябва да се грижи за мен,да въвежда строг контрол,не да ми казва с кой от двамата е по-добре да тръгна,или кой иска за зет :lol:
falloutgirl92
05-23-2008, 21:46
maika mi e pe4ena,no kogato se skarame s po malkata mi sestra mama vinagi vzima neinata strana :(
xXxScreamxXx
05-24-2008, 07:01
Естествено понякога се караме,но като цяло сме в добри отношения... :)
и аз така :) :P :P
skatemore
05-24-2008, 08:03
супер е , снощи така се бех напил че нямах сила да стана да повърна в кенефа и тя доиде и ми донесе лиген и м напръска с вода и сега имам и закуска , супер е :-)
Krasencety
05-24-2008, 10:31
Дам, много добре се разбираме с мама! Обичкам си я многоо! :grin: :)
супер е , снощи така се бех напил че нямах сила да стана да повърна в кенефа и тя доиде и ми донесе лиген и м напръска с вода и сега имам и закуска , супер е :-)
моята прави същото 8-)
:)
saysonic
05-24-2008, 11:09
Мойта майка е чисто чао!Все едно че си говоря с приятел за сякви простотии! :) .
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-24-2008, 15:45
[b]аз не се разбирам особено с моята .. с тати се разбирам повеече :-)
BrokenInnocence
05-24-2008, 18:48
Ммм... достатъчно. Не ми е най- добра приятелка, почти нищо не знае за мен откакто съм й се изплъзнала от абсолютния контрол... тоест от преди 5- 6 години. Даже май и любимия ми цвят не знае. Има лека дистанция между нас, не споделям с нея не защото не искам, а просто защото тя мисли по съвсем различен начин и изобщо сме твърде разлини и с нея, и с баща ми. Ама съм доволна от тях де и ги обичам естествено. Не искам даже да си представям какво ще е ако ги няма.
nicolepcd
05-25-2008, 11:54
Еми разбираме се... :-o Понякога се караме, ама на мене бързо ми минава и й се извинявам (не баш извинение, ама аз си знам какво е ) :lol:
пЛюш!нкаАа~
05-25-2008, 15:06
Мойта майка е чисто чао!Все едно че си говоря с приятел за сякви простотии! :) . +1 :-D
Дам!!! :grin:
Мисля,че няма нещо,което да не мога да й споделя 8)
:)
chocoleptic
05-25-2008, 18:37
НЕ !
VikSsit0oy
09-07-2008, 22:32
Даааааа,много добре се разбираме! :grin: Тя е много готина и почти всичко и споделям! :P
Разбираме се като ми огажда на акъла.. (: иначе като се скараме е да не си в къщи (много съм препряна знам си моето не отстъпвам пък и малко гръмогласна.. ) :?
Абсолютно. :-) Тя не ми е просто майка ,а приятелка с която мога да си говоря за абсолютно всичко.
еми да, в смисъл че и споделям всичко, е не чак всичко, но почти :D , караме се понякога, ама бързо си оправяме отношенията
Вече от 3 години не живея с нея, а с баща ми и ми е по-добре. Майка ми не зачита мнението ми и не ме познава. Опитвала съм се много пъти да се сближа, но не се получава. Не се караме, но не ми е любимия събеседник... :?
Sladyranka14
09-08-2008, 19:25
НЕ ! +1 :(
fuckingwhore
09-09-2008, 01:35
обичам я,направо я обожавам,ама тези различия във вкусовете предизвикат ужасни скандали. :D
psychopath
09-09-2008, 01:46
да
da be da. nikoga ne sum se razbirala. govorq si s lelq mi . vse edno tq mi e maika
ElisaDay
09-09-2008, 15:31
През повечето време :)
gothic_angel
09-09-2008, 17:37
Да,с мънички изключения
pepita87
09-09-2008, 18:28
:) Mnogo!
fuckingwhore
09-20-2008, 01:41
вече не..
постоянно се караме.
Разбирам се е меко казано ... :) Пожелавам го на всеки ... :-)
tarataika
09-20-2008, 07:21
две жени никога не могат да се разберат напълно
GoodGirlGoneBad
09-22-2008, 08:51
изключително добре се разбирам с майка ми :) тя ми е най-добрата приятелка (въпреки,че имам такава) и така и трябва да бъде с всяка майка и дъщеря :) за нас няма тема табу :grin: ОБИЧАМ ТЕ,МАМООО! :grin: :-)
mynichka
09-22-2008, 11:31
мама (h) не се карам с нея ..и да разбираме се чудесно ..бих казала , че дори е най-добрата ми приятелка ..разбира всичко и в труден момент само с нея мога да споделя :P :) :-)
С майка ми убийствено много си приличаме, което е ъпоставка да се разбираме отлично
ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС!
НЕ НЕ НЕ НЕ И НЕЕЕ! :-x
Всеки ден се караме!(м съм)!
Характерите ни са еднакви,никой не отстъпва от своето,ядоса ли ме не оставам по назад.Просто не мога да я понасям,ама наиситна не мога да я понасям :-x :-x :-x Дори преди малко се скарахме за над 5-ти път днеска
opredeleno moga da kaja 4e se razbirame kato gledam nqkoi kakvi temi sa pusnali 4e hi4 ne sa razbirat sas tqhnete qvno az se razbiram sas mqika i pak ia mometi vav koito e karame ......
А най-странното е, че вижданията ни за почти всичко са напълно различни, но с годините се научихме да подхождаме с уважение към гледните си точки, и понякога страшно се забавляваме от тези различни гледни точки...
Е тука евала ако наистина е така!По характери сме еднакви с мойта,но стане ли въпрос за интереси,инати и заяждане тогава няма време и място където може да не се изпокараме :-x
Значи,аз съм на 18 сега и от както се помня казвам всичко на Мама и говорим като приятелки!Разбираме се страхотноооо!Няма нещо,което да не мога да й кажа!! :grin:
Абсолютно за нищо немога да се разбера с нея , чудя се баща ми как я търпи...
Obsession
09-28-2008, 13:26
През макс. 5те минути на ден, които прекарваме заедно се разбираме направо идеално... Не стига, че въобще не и пука за мен, а на вс отгоре ми няма доверие и тя не знае защо...
пфха да се разбирам? бахти и вица :? та ние ако не се караме просто не си говорим..
<Alexa>
09-28-2008, 14:11
Хмм, ами и аз не мога да определя, какви точно са отношенията между мен и майка ми.Общо взето са на двете крайности,което в дадени моменти е много, много хубаво, но в други е ад под небето, като започнем със скандалите...
Въпреки всичко, страшно много я обичам и не мога да си предсатвя света без нея. :)
И аз съм така с майка ми.
Понякога много се караме, а понякога много се разбираме ... но повече се разбираме отколкото се караме :)
snejana67
09-28-2008, 16:53
:-) разбираме се добре макар че по някога сме на различни мнения но все пак намираме компромисно решение на нещата :-)
pOleNcEtOy
09-28-2008, 16:56
Еми разбира ме се.Въпреки че понякога се караме. :)
MartyParty
09-28-2008, 17:02
Не,пълни противоположности сме.
perkele1914
09-29-2008, 22:50
идеално
Аз се разбрам с мойта мама :) а като се караме понякога ми е забавно :-D
общо взето добре се разбирам,но като почнем да се караме---->трета световна война става :lol:
неееееееее
майка ми е вманиечена перфекционистка аз
съм най голямата й противоположност ан света и тя обича повече брат ми
е не сме ли едно голяяяяяямо щастливо семейство?!? :)
summergir1
10-31-2008, 15:55
преди не се разбирахме, но отмина този период :)
sladkish_14
10-31-2008, 19:21
Ми в общи линий ,, За много неща имаме различно мнение и вкусове - НОРМАЛНО , но се разбираме някак си .. Научих се да уважавам нейното мнение и то взе , че се получи .. Караме се единствено , когато и двете несме в настроение или по - често тя ,, :)
sladkoto_beibi
10-31-2008, 23:38
да мн добре се разбираме и мн си е обичкам :-)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-01-2008, 08:13
Да,аз много добре се разбирам с мойта мама,много си я обичкам и мога да й кажа абсолютно всичко
Разбираме се, споделям и много.Естествено понякога не може да седим в една стая, но това е нормално. :lol:
NE!
Tq me mrazi,a az si q obichkam :-#
Просто перфектно си се разбираме ако нещо закъсам или нещо ми потребва винаги е на линия въпреки че живее малко далеч от мен :(
мм не особено .. даже никак :(
Макар да не си го признавам и показвам,я боготворя-възхищавам й се и като се замисля тя е най-важния човек в живота ми и човека,който ме познава и разбира най-добре. Преди всичко ми е приятел,макар на моменти да е доста грубо-искрена и критична към мен.
ponqkoga se razbirame idealno :) no kato po4nem da se karame... :roll:
verdjitO
11-13-2008, 15:03
Не :-D :lol:
Разбираме се направо идеално. Тя ми е най- добрата приятелка. Даже сигурно и омръзва само като се прибера от училище и я засипвам с истории и глупости. Говорим си на всякакви теми, абе в прекрасни отношения сме...пожелавам го на всички :) :) :) :---)
mimsssssss
11-13-2008, 16:39
Разбираме се направо идеално. Тя ми е най- добрата приятелка. Даже сигурно и омръзва само като се прибера от училище и я засипвам с истории и глупости. Говорим си на всякакви теми, абе в прекрасни отношения сме...пожелавам го на всички :) :) :) :---)
+1 8)
..razbiram se s maika mi , no ne si spodelqm ni6ty s neq ..
mihichkaaa
11-22-2008, 19:43
+1
Lady_Black35
11-23-2008, 11:23
Не. В 80% от времето не си говорим, а през другото не се засичаме вкъщи. Общо взето винаги се караме за нещо и понеже и двете сме инати никоя не отстъпва.
Sensuality
11-23-2008, 11:56
Зависи,на моменти сме :D
krisiiiiito
11-23-2008, 13:30
+1 :-P
+1 :P
Когато се караме , се караме все за някакви глупости.После все едно нищо не е станало..Иначе се разбирамее многоо
интересно ми дали се разбирате добре с майките си, защото аз с моята се разбирам много добре. мога да кажа даже, че я 4увствам много близка и мога да си говоря с нея за всико :) пожелавам го на всеки :mrgreen:
И при мен е така, разбирам се много добре с майка си. Всичко й казвам :)
На периоди понякога може да сме като приятелки понякога да неможем да се гледаме... :D
lifelesscorpse
11-25-2008, 07:44
понякога да,понякога изобщо...имало е моменти,в които всичко ебило прекрасно,но отдавна не се е случвало-нито с нея,нито с баща ми...
plamenka
11-25-2008, 16:49
Разбираме се много добре. :) Като се прибера от училище почвам да й дрънкам за всичко.
:-D
sladka__droga
11-25-2008, 18:28
Дам :-) :-) !
bobo_kaulitz
11-27-2008, 10:56
дам с майка се разбирам доста добре :)
reni7o0o
11-27-2008, 18:15
аз с мойта редовно съм в конфликт но има и дни в които не съм :P
S maikami se razbiram 1 na sedmice , a ostanalite 6 dni se karemae .A pa s bashtami po4ti ne si govorim ;D , but sad :(
TheBlackStranger
11-29-2008, 10:30
Да.
psychopath
11-30-2008, 22:39
много даже...
няма да навлизам в подробности...
__SuNshInE__
12-02-2008, 17:53
Ами да разбираме се, стига да не ни прещрака щото тогава става лошо - и двете сме инати и не отстъпваме, ама това е доста рядко :)
Teenajer_993
12-06-2008, 11:10
С майка ми сме в добри отношения така ,че няма какво повече да си кажем освен това как добре се разбираме
_InSaNe_
12-12-2008, 18:27
дааа.. и то много добре... винаги мога да разчитам на нея за кфото и да било.. тя ми е нещо като... най-добра приятелка :-) :grin:
sweet_nothings
12-12-2008, 18:27
Често се караме =]
LittlePrincess
12-12-2008, 18:30
Еми не особено..