Влез

View Full Version : Какво да правя ;(

Anonimkoto_bg
01-22-2008, 06:53
Ами аз съм МОМЧЕ на 15 години, почти на 16..... Имам си приятел, който чуствам като брат..... На него може да си споделям всичко ама всичко, което ме вълнува и винаги съм се чуствал добре до него и в компанията му.... Както във всички нормални взаимотношения имаше лоши моменти на каране, но и много добри...Лошите също си знаехме, че като се караме по тоя начин изясняваме 1 проблем и той не се появява повече поне в близкото бъдеще...Та да не се отклонявам..1 ден той ме гледаше много лошо и почти не общуваше с мен :-k Аз го питах защо и тогава разбрах, че се е настроил против мене мислил си, че съм го лъгал за някакви неща, за които никога през живота си дори не съм чувал и ми стана много гадно.Почнах да го моля да не прави така, защото ме съсипва и той реши по 1 начин много по гаден от псувня да ме обиди на майка (майка ми почина преди години)....Това ме съсипа. Не го казах на никой освен на приятелката си и тя мнооогоо му се ядоса. Няма значение...Проблема е че сме в 1 клас и всеки път като ходих на даскало той ме гледаше пренебрежително и ми се подиграваше не само с думи, а и с действия...Признавам се дори ревах, защото преди време другите ми приятели (които не бяха толкова приятели колкото беше той ама все пак винаги са ме подкрепяли) ми казаха да избирам между тях и него...Аз избрах него и той ме заеба буквално....... На скоро обаче той разбра, че тея неща не са истина дето ги е мислил и ми се извини мнооого искренно за постъпката си... Аз много го ценя и приех извинението му..... Но проблема е, че вътре в себе си все още изпитвам една омразa, която от време на време се проявява и нямам как да я скрия....Само като се сетя за начина, по който ме унищожаваше...виждаше как ме убива психически и продължаваше с пълна пара, а аз му бях простил за толкова много неща.... нз... Искам да забравя, но не мога...Какво да направя моля за съвет :cry:

п.с. Да допълня когато той ме заеба старите ми приятели пак ме приеха до себе си....

Terorist
01-22-2008, 07:03
Междучовешките отношения са нещо много странно, нали? Дори и много да искаш да му простиш винаги ще остане малко ненавист скрита някъде дълбоко, която само ще чака повод, за да се появи, знам, защото ми се е случвало подобно нещо. Съжалявам, че ще ти го кажа, но с приятелството ви, такова каквото е било до сега е свършено.
И все пак моят съвет е да се опиташ да закрепиш това което е останало от приятелството ви, пък времето ще покаже дали някога наистина ще простиш.

marin4itu
01-22-2008, 07:47
Я се замисли само какъв приятел ти е бил че да повярва на хорски приказки а не на теб ?

Anonimkoto_bg
01-22-2008, 08:51
Ами не знам....Той не осъзнава какво ми причини и също не осъзнава колко много го ценя..... Такива приятели никога не съм имал...Моля за още съвети нз наистина какво да правя..... :?

Искам да добавя,че и аз не съм безгрешен.... и аз съм правил грешки, но мисля, че истенския приятел трябва да прощава грешките и аз се опитвам да му простя ония мигове на унизение, но не става лесно
:cry:

01-22-2008, 18:50
Нека отгатна кой си ти ... Триумфе ;) Хай пич... знам и за кой говориш . Хората от много време ти казаха да заебеш дадения "приятел" и да си намериш друг толкова, че и още по-добър! Ако ти е трудно ей ша те запозная с моите познати и ще видиш, че все с някой ша си паснете и ще бъдете огромни приятели. Разликата е, че няма да е твоя клас ама голям праз... :neutral: Заебавай туй плашило дето си е прогонил приятелите и се заемай с нови.. Слабо те познавам ама имам инфо за тебе и историята ти както с него така и от живота! Не се притеснявай! Заебавай и си намери нови приятели ТОЯ НЕ Е ПРИЯТЕЛ В НИКАКЪВ СЛУЧЕЙ!!!!! :evil: :-x Трудно ще ти е в началото ама го направи възможно най скоро !! С теб сме ! Аз и компанията, а и мисля, че и другите от форума =D>

TheNewReligion
01-28-2008, 12:56
Оооо , миличкото ! Еми кажи му всичко , все пак сте си най-добри фр! :-) :-) :-) :-) Айде успехчета !
П.П. Съдържанието на темата ти доказва , че момчетата в действителност са много по-чувствителни от нас момичетата , но просто се стараят да не го показват! :) :) :)

chipi_kaoo
01-28-2008, 15:01
П.П. Съдържанието на темата ти доказва , че момчетата в действителност са много по-чувствителни от нас момичетата , но просто се стараят да не го показват! :) :) :)
Но го крием добре :D :-P