View Full Version : 96
FairyNymph
01-22-2008, 06:56
В едно списание прочетох за някаква поза 96...някой може ли да ми обесни как по дяволите ще изглежда това? :?
ili sa obarkali ili ti neshto ne si vidqla kakto trqbva 69
ili sa obarkali ili ti neshto ne si vidqla kakto trqbva 69
ahhh ne znaete i veche se obajdate tochno si e vqrno i v cosmopolitun si e mnogo tochno obqsneno... v momenta ne moga da ti go obqsnq no e raznovidnost na 69 i e vse edno sa pravi toest muja :] :P
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-22-2008, 07:25
търсих в гоогле и всичко до което стигнах е баси гаврата :D някаква анално-орална любов ... 8-)
amatorium
01-22-2008, 08:33
Az dokolkoto znam 96 e e 69, no horata sa oburkati s grub i se masturbirat vzaimno. 8-)
Nqkoi neshta sa golemi izguzici. Ne vi trqbva da znaete kak se pravi Rocky Balboa v legloto. 8)
eu.hyricane
01-22-2008, 08:34
69 ffs
Нещо си в грешка... --->69 :wink:
bulgarche
01-22-2008, 11:39
позата е добра за спане, стига да не ви миришат крачката 8-)
radcliff_e
01-22-2008, 14:00
Az dokolkoto znam 96 e e 69, no horata sa oburkati s grub i se masturbirat vzaimno. 8-)
Nqkoi neshta sa golemi izguzici. Ne vi trqbva da znaete kak se pravi Rocky Balboa v legloto. 8)
ам та как се прави тази поза?? :P 8-)
А за въпроса - позата е 69 и мога да ти дам едно клипче, в което да видиш г/д нещо: http://fun.doom.bg/humor/flash/01.html ! :lol:
може и 69 докато той е прав и те даржи с главата надолу ;) мн е диво
FairyNymph
01-22-2008, 18:06
Ама чакайте малко..
аз си представям примерно, че при 69 ченгелчето на 6цата е горната част от тялото, съответно кръгчето-долната и при 9ката е същото ама обърнато..по пътя на моята логика 96 единия гледа тавана а другия спи по лице..
Ама чакайте малко..
аз си представям примерно, че при 69 ченгелчето на 6цата е горната част от тялото, съответно кръгчето-долната и при 9ката е същото ама обърнато..по пътя на моята логика 96 единия гледа тавана а другия спи по лице..
е ти сега вече ме ошантави.. как ще стане тоя номер.. просто физически е невъзможно да се осъществи полов акт по този начин, освен ако половите ни органи не са на гърба.. нещо друго трябва да е :arrow:
:razz: zle ste .. ima poza 96 napalno e vazmojna i ne otgovarq na ideqta s tva 4e dvete cifri sa telata ... chetete kosmopolitan ama novogodishniq broi ako moete go namerite ;] :) ii sledva6tiq su6to ima interesni pozi ;]
e mn se razvam che vze otnoshenie, samo nqmashe da e zle da obqsnish kakvo predstavlqva ;)
FairyNymph
01-23-2008, 06:40
Еми аз точно от космополитан я видях, ама нищо не схванах от "обесненията" им....Може би затова пускам тема във форума :shock:
macka_88
01-23-2008, 15:55
za 96 nz...znam samo 69 i tova e kogato dvamata partniori si pravqt oralna lubov edin na drug...
Za vseki sluchai ne e 69! Znachi pozata predstavlqva,citiram Cosmo:"Toi sqda s kraka,izpynati napred i se oblqga nazad na lakti za opora"-Dotuk vsichko bi trqbvalo da e qsno.
"Ti(jenata) zastavash zad nego,prekrachvash go s ediniq krak i polqgash napred,taka che gornata chast na bedrata ti da obrazuva nojica pri ramenete mu,chiqto syedinitelna tochka(genitaliite ti) e pozicionirana na tepsiq pred ustnite mu."-T.e kakto toi e sednal,ti si izpravena na legloto i go prekrachvash prez ramenete i lqgash v/u tqloto mu,kato krakata ti sa raztvoreni tochno pred liceto mu,s ryce trqbva da se podpirash nazad i syshtevremenno da ti e udobno,za da mu pravish frenska,zashtoto tova se ochakva ot cqlata taq akrobatika.
"Posle se snishavash oshte,dokato ne "kacnesh" izcqlo naobratno v/u tqloto mu,kato liceto ti se ozove v blizost do skuta mu.Ostava da polojish edna ryka v/u legloto za opora,a toi da vdigne drugiq si krak v/u ramoto ti,kato obrazuva nojica,obratna na tvoqta."
"Sega ste v idealnata poziciq za vzaimni frenski laski."
hahavteen
01-23-2008, 17:14
Daaaa be idealna :shock: Az pak ne shvanah :oops: ...Ne moje li da se nameri niakakva snimka ili kartinka na taia poza? :neutral:
Daaaa be idealna :shock: Az pak ne shvanah :oops: ...Ne moje li da se nameri niakakva snimka ili kartinka na taia poza? :neutral:
Heiii,kazah "citiram"! A za snimka,ne znam,ne sym tyrsila,namerih si spisanieto i go prepisah. :)
hahavteen
01-23-2008, 19:29
Heiii,kazah "citiram"! A za snimka,ne znam,ne sym tyrsila,namerih si spisanieto i go prepisah. :)
Da de iasno e 4e citira6 az prosto iskah da kaja 4e ne mi se stryva idealna poziciata nezavisimo kakvo kazva COSMO 8-) Az yj tursih snimki ma ni6to ne namerih.Mersi vse pak 4e si otdelila vreme da se opita6 da obiasni6 :wink:
Da de iasno e 4e citira6 az prosto iskah da kaja 4e ne mi se stryva idealna poziciata nezavisimo kakvo kazva COSMO 8-) Az yj tursih snimki ma ni6to ne namerih.Mersi vse pak 4e si otdelila vreme da se opita6 da obiasni6 :wink:
Molq ;) To principno i az q smqtam za izkliuchitelno neudobna,ama... ;)
DevilWish
01-23-2008, 19:40
ОлеЕЕ това трябва нз колко да тренирам ,за да успея да го направя . . . и най-сетне след сума ти усилия може и да се начекна така ама и френска как ще правя вече незнам :D
Dragomir
01-23-2008, 22:38
Идва момент, когато от 69 се преминава на 96 ... т.е. всеки се обръща на другата страна. :roll:
ludoto_f
01-24-2008, 07:37
Идва момент, когато от 69 се преминава на 96 ... т.е. всеки се обръща на другата страна. :roll:
q za tova ne se bqh setila no to broi li se? :neutral:
za tova govorq!!!!!!!!!!
eu.hyricane
01-24-2008, 07:43
dobre
predstavete si 4e lejite na legloto po grab i ste mom4e.. sega si predstavete priqtelkata vi nagazadena nad vas, taka 4e puteto i da i viliza v ustata vi, a va6iq 4len- v neinata.. poza 69.. -_-
http://deviantcomixxx.com/sexy-69-pose-with-hot-close-ups/
vijte sadaci
ludoto_f
01-24-2008, 07:45
em tova go znaem 8)
eu.hyricane
01-24-2008, 07:47
em tova go znaem 8)
znai6 ti :D
ludoto_f
01-24-2008, 07:49
em tova go znaem 8)
da az za drugo popitah ako ne 4etesh ;)
amatorium
01-24-2008, 07:51
Prosto si predstavete, che muja leji po grub na zemqta, a jenata pravi zaden most vurhu nego i mu duha. Tazi prostotiq :lol:
ludoto_f
01-24-2008, 07:53
Prosto si predstavete, che muja leji po grub na zemqta, a jenata pravi zaden most vurhu nego i mu duha. Tazi prostotiq :lol:
dam :lol:
мен ще ме мързи само като гледам тази поза бе.... 8-)
ludoto_f
01-24-2008, 07:57
мен ще ме мързи само като гледам тази поза бе.... 8-)
8-)
eu.hyricane
01-24-2008, 08:01
em tova go znaem 8)
da az za drugo popitah ako ne 4etesh ;)
"tova go znaem" vapros li se qvqva? :?
ludoto_f
01-24-2008, 08:06
vij predishnata stranica tam sym pitala neshto ;)
eu.hyricane
01-24-2008, 08:08
MKAY, prosti mi {}
ludoto_f
01-24-2008, 08:09
MKAY, prosti mi {}
nishto nishto ama kato ti kazvam na4i e taka ;)
oh be mujat e prav :) i darji jenata kakto e pred nego nadolo s glavata, krakata i trqbva da sa pod mishnicite mu se edno rakat mu e na zgafkata na kolqnoto i toi q lije tq mu lapa ... :) ne e slojno ama ne me biva v obqsneniqta :-o
тая поза несхто не ме вдъхновява , малко е изчанчена ... ако се изхлузя и си набия тиквата в пода :-D
тая поза несхто не ме вдъхновява , малко е изчанчена ... ако се изхлузя и си набия тиквата в пода :-D
mda trqbva da razchitash da te zadarji pak ako mu stane kef i sa otpusne i moje dosta losho da ti sa sluchi :) i posle she go pishem v smeshni sluchki pri sexa :-D
mda trqbva da razchitash da te zadarji pak ako mu stane kef i sa otpusne i moje dosta losho da ti sa sluchi :) i posle she go pishem v smeshni sluchki pri sexa :-D
:grin: :grin: :grin: така е , така е , ама нямам желание да пробвам , само моя да не реши да зяпа из форумЯ , чееее ще му се доиска и 96 :P
И така най-много да се yзовеш на земята с цицина на главата и к*р в устата :D 8-)
И така най-много да се yзовеш на земята с цицина на главата и к*р в устата :D 8-)
едва ли
сори,наистина прозвуча малко грубо,просто исках да се посмеем :oops:
сори,наистина прозвуча малко грубо,просто исках да се посмеем :oops:
.. за нейна сметка?!
Men ako me pitate,taq poza po-dobre q otpishete ot spisyka sys seks pozi(ako vyobshte ste q vpisvali razbira se),zashtoto neshtata moga da zavyrshat dosta nepriqtno.A i vse pak e publikuvana v Cosmo,t.e. trqbva da si ili akrobat ili da trenirash ioga ot 5 godini,che da ti se poluchi. :D
maleeee xaxax...zabavno :grin: tva trqbva sigyrno da sym akrobatka...koito go moje-EVALA :shock: