View Full Version : Странно
BaTe_Martoo
01-22-2008, 15:41
Абе хора да ви питам имали ли сте такъв проблем ? Та значи , с гаджето ми правиме секс от месец и нещо вече , но като забързам и натисна повече почва да я боли :-o Дали е нещо сериозно и трябва ли да отиде на лекар ?
Xaxaxaxa mi ddz....Sig si mn nadaren.........
пробвай да я възбудиш повече (тук има много теми по тоя въпрос) ако пак не стане наи-добре специалист :-o
DevilWish
01-22-2008, 16:02
пробвай да я възбудиш повече (тук има много теми по тоя въпрос) ако пак не стане наи-добре специалист :-o
Така е ;) А и зависи в каква поза сте аз обичам бързо и грубо ,но някой път ме заболява /рядко се е случвало ,но е възможно/ при проникване твърде дълбоко ;)
ludoto_f
01-22-2008, 16:18
emi da normalno e ;) purvo 4e ne ste oshte mnogo opitni ;) spokoino i az sym momi4e i na men mi se e slu4valo da me zaboli malko ;) vyzbudi q pove4e dr pyt i syvet smenqite pozite ;)
Така е ;) А и зависи в каква поза сте аз обичам бързо и грубо ,но някой път ме заболява /рядко се е случвало ,но е възможно/ при проникване твърде дълбоко ;)
i na men mi se sluchvalo ,mnogo rqdko , no moga da se razreva ot bolka , ako pronikne tvyrde dybloko i tryvde rqzko
vnimavai poveche , za da ne q naranish :smt001 :smt003 :wink:
Най-вероятно я блъсваш в шийката на матката, което доколкото знам е адски болезнено - предполагам, че се получава при пози, при поито има дълбоко проникване - тя да е с краката на раменете ти или подобна, задна прашка и други. Аз така не мога да правя секс с приятелката ми с краката й на рамената ми - още на първото вкарване изпищява, което си е доста гадно. Нищо й няма на момичето, ама давай по-леко в такива пози или просто ги избягвай като се въодушевиш.
Друг вариант е тя да прави секс от скоро и просто да е още тесничка, да си е тесничка и плитичка по принцип, да не е достатъчно овлажнена в тоя момент. Много варианти има - питай я каква е болката, за да установите проблема - после е лесно да се реши
MaRiNkA_16
01-23-2008, 09:37
i na men mi se sluchvalo ,mnogo rqdko , no moga da se razreva ot bolka , ako pronikne tvyrde dybloko i tryvde rqzko
vnimavai poveche , za da ne q naranish :smt001 :smt003 :wink:
+1
[quote="BaTe_Martoo"]Та значи , с гаджето ми правиме секс от месец и нещо вече , но като забързам и натисна повече почва да я боли :-o[quote]
ами просто е.. вадиш кракът си от нея и почваш с онази си работа 8-)