View Full Version : Къде предпочитате да живеете?
SaYoNaRa
01-22-2008, 17:19
Къде бихте предпочели да живеете?В някое малко, спокойно градче, без да го има шума от големия град?Или именно там в големия град, където е и по-голямото население?
Ами аз съм почитателка както и на големия град,така и на малки провинциални градчета!Аз съм от Варна,свикнала съм с големия град и много шум,със забързания делник и т.н.,но всъщност любимия ми град е Трявна - малък,но прелестен!Но май като се замисля,ако заживея там може би ше ми стане скучно по едно време,а и никога не бих предала морето! :-)
SaYoNaRa
01-22-2008, 18:08
:shock: Аз също съм от Варна и любимия ми град е Трявна :shock: Та, ако не си ходила в Трявна като натрупа сняг, отиди!Невероятно е ;)
az sa6to sam ot varna 8-)
i az sam svikanal s golemiq grad i kato ytida nqkade v malak mi e mnogo sky4no kato izlqza obikalam grada za nyla vreme i posle skyka nqma ko da sa prai. :)
Glezanka
01-22-2008, 19:13
Аз пък съм от малък град-Ямбол,и бих казала че е предимство малкия град,малките разстояния(на центъра съм за 10 мин.),на всяка втора крачка срещаш някой познат :) Незнам живота къде ще ме заплесне,къде ще отида да уча и къде ще живея след това ... :)
ThunderGoddess
01-22-2008, 19:27
Аз ходя в Русе всеки ден на училище, но всъщност съм от малко градче - тихо и спокойно, близо до големия град. Бих предпочела малкото, спокойно местенце, отколкото големия шумен град със всичките му мръсотии ... :)
mhmhmhmhm
01-22-2008, 19:31
много малък град си е кофти..
и много голям...
не бих искала да живея в Сфоия
ама примерно Пловдив много ми харесва (:
тука в тоя малък град има 10 магазина на кръст и
все с еднакви стоки :-P
В големия град.
Когато съм на спокойно място точно след 3тия ден осъзнавам колко ми липсва суматохата и всичко ми се струва...спряло.
:neutral:
RoyTheReaper
01-22-2008, 21:15
Искам да живея в град като Трявна. Ама няма. Вероятно ще живея цял живот в милионен град. Дали ще е София (не ми се иска да е), дали някой друг, не знам.
emi 4esno kazano az ponqkoga iskam da s1m v golemiq grad a ponqkoga ne
:shock: Аз също съм от Варна и любимия ми град е Трявна :shock: Та, ако не си ходила в Трявна като натрупа сняг, отиди!Невероятно е ;)
Ходила съм много пъти и затова казвам,че ми е любим! :-) Там са ми най-скъпите спомени...
kakaomen
01-23-2008, 06:48
София е най-хубавият град. :grin:
Честно? Бих живяла в околностите на София. Не за друго, но хем да ми е уединено и спокойно, хем градът да ми е на час-два път(и трафика съм включила 8-) )
RoyTheReaper
01-23-2008, 10:01
^Всъщност това е добър вариант. Някъде в подножието на Витоша. :smt007
denin4eto0
01-23-2008, 12:32
аз съм от варна и съм свиканала с шума 8)
cat_woman
01-23-2008, 12:34
В големия град.
Когато съм на спокойно място точно след 3тия ден осъзнавам колко ми липсва суматохата и всичко ми се струва...спряло.
:neutral:
+1
BlueMushroom
01-23-2008, 15:03
голям град...
в малкия град е много еднообразно...а еднообразието ме убива :-)
Mitio_man
01-23-2008, 18:35
ми нито да е малък град,нито голям като София-нещо от сорта на Русе,В.Търново или Благоевград.около 100 000(хил.) жители не са като софия 2 000 000(млн.) нито са 10-20 000(хил.)
Галена_Петрова
01-23-2008, 18:39
Аз пък от СФ и ми писна.....То не бяха боклуци то не беше смок 3месеца над града не се махнал още.......... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :cry: ](*,)
teenkopele
01-23-2008, 18:55
Софето. 8-)
FatPanda
01-23-2008, 18:58
Стара Загора :)
Оби4ам спокойния живот,но по пътя на логиката...той се среща в малките град4ета,където е много трудно да преуспееш в работата си.Там вси4ки те знаят и кръгът от хора е по-затворен.
В големите градове пък,живота е динами4ен и да се изградиш като ли4ност...да си намериш по-доходна работа и да се запознаеш с разли4ни хора също е от голямо зна4ение и е по-възможно.
Вси4ки знаем,4е няма две добри така,4е в голям град или в малък...Няма зна4ение :wink:
mecho_puh
01-23-2008, 20:55
Ами аз предпочитам да живея в голям град,тъй като съм млад човек и шумът рядко може да ми дойде в повече. вярно е, че понякога имам нужда да остана някъде, където е тихичко и спокойно, затова е добре и да имам къща на село и в някой маък град, където да мога да се усамотя =;
LiveFlower
01-23-2008, 21:51
az puk iskam da jiveq v golemiq grad,obi4am da sum sred hora prosto
до толкова съм свикнала със шума и навалицата в София че вече не ми прави впечатление.....5-6 дни ако съм извън софия умирам...е зависи де...ако съм на море примерно в Кушадасъ.....въобще не ми се иска да помирисвам София... :oops:
имам си и слабости ...малки тихи места като Боженци...но за един уикенд с любим човек... :grin: :grin: :grin:
Където си живея-в големия град :D
Галена_Петрова
01-24-2008, 06:02
Иначе съм си свикнала в голямо село СФ. :D
theEXPLOITED
01-24-2008, 06:22
искам да си живея в Пловдив поне през зимата,а пък за летните месеци по-прекрасно място от Слън4ев бряг няма!
Ами значи аз съм от Стара Загора, но имам голямо желание да се преместя в София... а за Трявна видях доста прехвалвания.... Имаме къща там и мога да ви кажа, че като не е туристически сезон просто може да си пукнеш от скука :D ако си местен или си от давна там..познаваш кажи речи всички и почти нищо не се случва... ама за 2-3 дни с приятели е супер :wink:
Insatiable
01-24-2008, 14:59
Не живея в много голям град, има си всичко, от което имаш нужда, но наистина понякога и всичко ти омръзва. Честно казано... след 2 години се махам от тук и предполагам ще отида да уча в София или Варна (където се надявам да ми хареса) :)
И малкото градче и големият град си имат своите предимства и недостатъци ;)
InitialD
01-24-2008, 17:48
Аз нямам нищо против малкия град и спокойствието но не чувам ли самолет да прелита .. ми става някакво ... същото и с трамвай! :?
PLuScHeTo
01-24-2008, 19:08
аз искам на Луната :grin:
BrokenInnocence
01-25-2008, 00:06
Ммммм харесвам тихи, спокойни места, не ми трябват много шум и хора, за да ми е интересно. Даже бих предпочела да живея извън който и да било град.
eclipseee
01-26-2008, 14:57
Мен ми писна от тая София, задръстванията, милионното население, мръсния въздух, нищо че тук има всичко и през 2 крачки. Иска ми се да живея в по-спокоен град. :(
LadyCarameL
01-26-2008, 15:05
Искам да живея на някое спокойно място..
speedbreaker
01-26-2008, 15:10
В планината там точно където си е истинско спокойствие и чист въздух. А до града ше слизам кат имам няква задача.
Lorinkoff
01-27-2008, 08:59
Предпочитам да живея в някой по-голям град,с голям център и един апартамент на центъра,да ми е всичко на 2 крачки,а именно Ловеч.
GLeZoRanA
01-27-2008, 09:16
Искам да живея и в гадния голям шумен град и в малкото тихичко спретнато спокойно местенце ... :)
TellMeYourName
01-27-2008, 09:31
На мене си ми е добре в малкия град :)
jeni92_abc
01-28-2008, 08:24
в къщата на една приятелка :smt101
Water_lili
01-28-2008, 08:44
аз съм от софия и за това определено винаги съм мечтала да живея в по -малко градче мисля че има много какво може да се получи от едно такова място
PerfectStrang3r
01-28-2008, 09:05
Аз съм от Варна. Нашите имат план да живеем във Виница.. хем си живея на спокойно място в къща, хем като искам хващам някое автобусче и съм в суматохата. Така за мен е идиалният вариант :)
В СФ си ме кефи. :D :-) :-)
Аз
не
искам
да
живея
в
град
.
:D :D :D - София съкс! :booooomb:
еми любимия ми град е Русе, но иначе живея в малко градче! Зависи от самия град. Понякога предпочитам някой малък град, друг път по-голям!
HAGVXSXVH
02-02-2008, 09:20
ми аз живея в малкое не тихо,но малко градче и искам да сам в голямо..има повече разнообразие..
GreenFairy
02-02-2008, 19:26
Ей тука:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bg/6/62/Ngruev.Trigrad%27s_gorge.JPG
nicolepcd
02-02-2008, 20:21
Ооо, аз съм си от Враца иии... супер много си ми харесва тук :grin: Малко градче е, спокойно е... особено като излезеш вечер, спокойничко е, хубаво е наоколо 8) Беее... аз съм си свикнала все по малките градчета, и едва ли ще мога да живея в град като София или някакъв голям, защото не понасям шума... Тук ми е спокойно, знаем се всички... абее, не мърдам от тука :D
DaemonBoy
02-02-2008, 20:39
Ей тука:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bg/6/62/Ngruev.Trigrad%27s_gorge.JPGТова не е ли някъде из Родопите?
Както и да е.В Горна е свръх шибана история.Треба да ходя чак до Лясковец на дискотека.Искам да живея във Варна.Имам роднини там, а също и МОРЕТО!
skatemore
02-03-2008, 12:45
независимо къде ама във варна :-)
ThePowerOfLove
02-03-2008, 13:02
Предпочитам голям град отколкото малък...Големия си има свойте предимства :wink: :-P
utrevpetchasa
02-03-2008, 13:13
лОндон Квартал Челси близо до Темза къща изглед към прочутите гадини :)
Аз съм софиянка.... :x но бих искала да живея в Пловдив.....Спокойно градче, най-вече, 'щото гаджето е оттам..... :grin:
GreenFairy
02-03-2008, 17:44
Това не е ли някъде из Родопите?
Позна! Триградското ждрело
killa123
02-05-2008, 18:01
в моята стая! моята стая моята крепост никой не влиза там,а и аз не пускам!
Искам море и Мак Доналдс, друго ми не трябва. Искам Варнааа! Уви, живуркам в Русе.... цък-цък...
hahavteen
02-10-2008, 18:01
Iskam v goliam grad.Sega jiveia v nai-malkia grad na edin syper maluk ostrov i syper mn se draznia :? Na vsiaka kra4ka sre6ta6 niakoi poznat i vseki znae suseda my kakvo pravi i bla bla....Predpo4itam golemite 6ymni gradove.
Големия град,но по-важно за мен сега е да съм там самостоятелно! :)
ElisaDay
02-10-2008, 19:22
Живеч в Плевен :) Но искам нещо по-голямо ахах
Pepincetyy
05-18-2008, 16:42
В някое малко, спокойно градче.А сега живея в София.
И аз съм от тия,дето искат да живеят в по-големите градове,нз просто повече ми харесва да живея в голям,шумен град,иначе съм от СФ :)
cLaDyRcHe
05-27-2008, 09:08
az s1m ot varna i nik1de drygade ne bix se premestila :grin:
volleYgirl
05-29-2008, 16:03
иеЙ да е*a гоЗ моЯ град уе ВаРна Ми е ЛюбимоТо гРад сяя 4аам да хоя там да уча :grin:
bobo_kaulitz
12-17-2008, 14:31
в малко градче тихоо и спокойнооооооо но иначе от големите градове предпочитам пловдив
Teenajer_993
12-17-2008, 15:59
Бих казал че човек сам си избира къде да живее и с кой аз лично предпочитам малкия град но си зависи от много работи.
MimityYy
12-17-2008, 16:03
Аз съм от Бургас -нито голям,нито малък град ... но бих го сменила на драго сърце 8) Мадрид .. Рим ... Берлин или защо не Ню Йорк ? : :-)
В по големия град е много по яко!Но и той също си има своите недостатци както и малките!50 на 50 е
sladka__droga
12-18-2008, 10:57
Големия град ;).
HePeAJIeH
12-18-2008, 13:29
В големия град предпочитам.Всеки ден излизам виждам познати фейсове...пречукам някой и целия град гръмва..хейт фейсове навсякъде... `кво повече? Лично моя град няма предимства..ама никакви предимства пред другите градове.. Тъпо е но след няколко години офейквам!
InVic7us
12-19-2008, 20:33
в големите градове повечко напрежение, а колкото до моето мнение.. искам в Лондон да живея.. :P
среден град..не много голям,но не и много малък ...Благоевград си ми е perfect
GotTheLife
12-20-2008, 11:20
в къщичка в гората в близост до града.. съвсем различно от сега дето сме 4 човека в двустаен апартамент :D :D :D сутрин направо се избиваме за банята :razz:
Определено в големия град.Да,харесва ми като съм в някой по-малък и спокоен град,но бързо ми омръзва и ми става някак скучно.Обичам многото хора,бутаницата в градския транспорт,изобщо лудницата просто така съм свикнала..
Не знам дали съм писала в темата, няма значение 8-)
Предпочитам в малък град! Аз лично съм от Враца и го обичам страшно много тоя град! Прекрасно е! Спокойно е, имаме си всичко, природа страхотна, абе супер! 8-) Добре си ми е тук :)
Panic_Girl
12-20-2008, 19:23
Аз живея в голям и шумен град и не бих го заменила с никое друго гратче :grin:
Panic_Girl
12-20-2008, 19:23
Аз живея в голям и шумен град и не бих го заменила с никое друго градче :grin:
Живея във Варна и ми е добре. Не, че имам нещо против малките градове, може би е въпрос на навик. Хубавото на малките градове е, че почти всички се познават и има някаква сплотеност. Например аз съм възхитена от една Трявна. Малък, но толкова хубав град, и хората са толкова дружелюбни, просто е невероятно, но да отидеш на почивка там. Не бих си представила да живея там, тъй като съм свикнала най-малкото да пътувам по 1 час, докато стигна до училище :D
az p1k ot malka s1m iskala da jiweq w new york i kato "stana golqma" iskam da otida :-P :razz: :P :P :D 8-) :booooomb:
ThePowerOfLove
12-20-2008, 21:09
Може би големият град ;) Вече съм свикнала и ми е добре така..не мога да си представя да живея в някое село :neutral: Не за друго, просто няма такъв голям избор от магазини, заведения...изобщо удобствата са много повече в големия град, пък и където хората се познават всичките...голямо клюкарстване пада :-D
tItEufFf
12-21-2008, 09:42
Аз съм от Варна и сега живея в едно малко градче във Франция. Както сме на 1 минута път от центъра, така сме и на 1 мин път от края на града... А центъра НЕ е в края на града 8-) Много ми е тъпо....
Но след няколко години като стана самостоятелна, мисля да се преместя в Брюксел ...
xpreciousx
12-21-2008, 12:06
Все ми е тая :grin: само да съм извън Бг :lol:
bg sux! :razz:
Jumbie483
12-21-2008, 12:48
Средно големите градове са си най-най :D
Обичам големите градове, но тези малките...мне..не ми допадате. Виж сега..селото е нещо друго..
Но моята слабост са коневъдните ферми, някъде далеч из полетата. Оф дайте ми една такава ферма и няма да ви се мяркам повече :lol: :oops: :lol:
Алее в София в панелката :D :D майтап в София не лошо... зависи каде си :) Абе друго си е в Сливен аз да ви кажа :)
dimitar_ak
01-06-2009, 20:02
Мразя София. Шума, мръсотията и този ежедневен напрегнат стил на живот ме побъркват. Любимия ми град е Велико Търново, но не бих отказал и малка къща край морето, но далече от шума на курортите. Синеморец или Раднево.
vesito13
01-07-2009, 09:11
Ми не знам , аз съм от малък град и не съм мн въодушевена , 5 свестни магазина , та ако не са и по малко и при това във всеки магазин едно и също . Заведения се намират , обаче има такива в които посмартно няма да стъпя та остават 3-4 , в които си ходя по-редовно . Всички те познават и целия град знае с кой ходиш и някакви такива . Досадно е . В Согия обаче не бих искала да живея отвратително е . Може би някой град като Пловдив , Велико Търново или пък някъде на морето , но в по-малко градче , до което обаче близо има някой по така голямичък . И аз не знам какво искам :-D
не харесвам софия.
не харесвам малките градове.
какво искам и аз не знам.
може би много хубаво би
било да живея във Варна
примерно.
голям град,времето си
тече нормално..
и все пак е по човешки
от софия.
ако ли не.искам на село.
с кози и кокошки.
и ще си рисувам по цял ден.
LittlePrincess
01-07-2009, 12:05
Абе все ме устройва, стига ми да ми е хубав домът (:
Там,където ще се чувствам най-добре. :) Жадувам за това място от много време,но се чудя дали някога ще се случи.
Аз съм от София... свикнала съм си тук, тук са ми приятелите...!! НЕ ИСКАМ ДА СЕ МЕСТЯ :-k !!! .. :-D
_LacrymoSa_
01-08-2009, 07:24
Малко спокойно градче :)
nadety250
04-15-2009, 17:58
Предпочитам да живея в малко градче :-)
еми аз живея в малко градче и не е кой знае какво за това бих предпочела големия град :) е и малките градчета си имат своите предимства но аз лично бих искала да живея в по-голям град...
taNcheto93
04-22-2009, 19:25
Напоследък много се замислям на тази тема 8-) . Предпочитам в голям град
moon_flower
04-22-2009, 19:27
Винаги съм харесвала шумните,пренаселени места.Не обичам спокойствието.Изнервя ме. :D Живея в София и много ми харесва.Не бих отишла в малък град по желание.Ще ми бъде доста скучно.
аз пък бих избрала малкото,тихо градче със сгушените къщички.В уютна къщичка с любимият човек или пък на пикник в близката горичка...еХх мечтииии... :D
Darkkiss
04-22-2009, 20:50
София -> Бояна :grin:
На село,защото е по-чисто
Къде бихте предпочели да живеете?В някое малко, спокойно градче, без да го има шума от големия град?Или именно там в големия град, където е и по-голямото население?
най-добре да имам къщи и на двете места/както е :) /
mimsity133
07-01-2009, 17:03
аз пък искам да живея в Америка в някое провинциално градче :D но да е близо ии до големият и шумен град :D
krisence
07-01-2009, 18:21
В малко хубаво и спокойно градче :grin: :-)
independentmiss
07-01-2009, 18:33
Свикнала съм с големия и шумен град,така че едва ли бих живяла на някое по-спокойно и тихо място.
Ами честно казано в големия град ми харесва повече, свикнала съм си с обстановката, но понякога ми се иска да отида на някое спокойно място и примерно като замина за вилата и за 2 дни се побърквам от тишината.
ако махнеме 1/2 пришълци от София, всички мангали и се оправи политиката малко то 100% ще е София
DivoTo_KoTe
07-02-2009, 10:47
Малкия град писва.Живея в Троян,невероятно красив град е,но по някое време се чудиш къде да отидеш и какво да направиш.
Една приятелка има роднини тук, всяко лято си идва и на 2 месец вече не издържа и си иска София.
guinessgirl
07-02-2009, 12:55
ем не знам..
от една страна ме е яд например,че баща ми е продал апартамента (на 5те кьошета), а понякога ми се иска да се преместим на вилата (сЕло Мърчаево)..
но на мен си ми е добре,аз съм точно златната среда-Княжево- спокойно е,тихичко :P
Свикнала съм си със спокойствието на малкия град и не бих го заменила за никой друг.
Е градът в който живея не много малък, но не е и голям. Идеален просто.
Била съм в София за по-голям период от време и не бих повторила.. Всичкият този шум ме изнервя..
пп: Не е вярно, че е еднообразно в по-малките градове.
Ако човек знае и може да се забавлява, няма да има проблеми ;)
Аз съм от В.Търново и много си харесвам града... :grin: Не го давам за друг... Има си много магазини, кафета и т.н. и не е чак толкова шумноо :)
sladkish_14
07-02-2009, 15:27
Голямия град ! Всъщност аз живея в почти голям град и със всяка една година все по - нагоре вървя :-D .. От тази година към началото на учебната пак ще заживея в Пловдив :grin: :grin: :grin: :grin: Няма по хубаво нещо от този град за мене .. ХУбавото е че през ваканцийте или почивните дни мога да си се връщам във вилата на село или в къщата ни в по - малкия град :)
обичам малките градчета ,но там издържам няколко дена ,колкото да си почина ,но не бих си представила даа живея постоянно там
Ооо в големия град искам ама не вСофия,щото нещо не ме кефи мн.Предпочитам някъде по морето.Малеееее :grin: :grin:
Иначе живея в малко градче,дето всички си се знаеме.Свикнала съм ама не го предпочитам като място за живеене.
tikvi4kataaaaa
07-03-2009, 21:32
az iskam da jiveq kudeto i da e no dale4 ot maika mi i bashta mi :grin: :grin: :grin: :grin:
В някой голям град определено. Свикнала съм в София и ми харесва.
desito_love
08-03-2009, 15:53
Града в който живея е малък, но не го предпочитам като място за живеене, не бих отказала някаде до морето или планина да живея :D Иначе като ми идват тости от други градове винаги им харесва тук, било много спокойно :D
моя град не е мн голям ии си ми харесва многоо,искам винаги да живея тук 8-) големите градове не ми харесват много,само за шопинг стават хах
KoRnFlAkE
08-03-2009, 18:40
голям град.
варна,морето,сините вълни..тоест откъдето съм си..
Brunetkaa
08-05-2009, 22:35
Ами аз съм почитателка както и на големия град,така и на малки провинциални градчета!Аз съм от Варна,свикнала съм с големия град и много шум,със забързания делник и т.н.,но всъщност любимия ми град е Трявна - малък,но прелестен!Но май като се замисля,ако заживея там може би ше ми стане скучно по едно време,а и никога не бих предала морето! :-)
И аз много харесвам Трявна, но свикнеш ли с Варна..връщане назад няма :grin: :D
Аз съм от Горна Оряховица, но обожавам Видин!! Просто ми е любим град от детството ;) и бих живял там, в панелка...
Аз съм си свикнала с големия град (от София съм) и го предпочитам :grin:
Определено живота на село не е за мен xd предпочитам града
PurpleDream
08-06-2009, 13:58
аз живея в малак град и си ми е много добре :)
ми значи аз съм от малък град {айтос} и от една седмица живея в бургас .... и предпочитам Айтос защото няа чак толкова мноо хораа ,на всяка 2ра крачка някои познат и ддз ... Предпочитам малките и спокойни градчета
:?
Dimana99
08-06-2009, 20:07
Бих предпочела да живея сама, на тихо място
brokeninside13
08-06-2009, 22:35
Оххх ИСКАМ да имам къща на плажа, да живея там сама, с приятелка или с гаджето...Е тва искам!!!!!!!!!
Предпочитам да съм в най-грамадния град възможно. Да виждам всичките тези забързани хора, да виждам как животът кипи. Да им под ръка всички удобства, да ми е на 2 минути пеша мола и киното, да ми е близо театъра и кафетата и всички магазини, да виждам тълпите от хора. Ако живея в малък град или на тихо място, ще се побъркам. Толкова е скучно, че се чудя хората извън големите градове как са живи?!! Но там и интересите на хората и представите са различни. :)
Оо аз си предпочитам малко, но красиииво градчее :D :D. Аз съм от Враца, а през ваканциите в Мездра :) ии да ви кажа така ми е п добре отколкото в София : ).. разтоянието от нас до магазина или до центара е мноооого по малко отколкото в големите градове : ) заради това
kamucheto0
08-07-2009, 12:05
Аз съм от малук град- Мездра и мн ми харесва тук и съм си свикнала, но скоро ще се местим в Враца :)
babystar
08-08-2009, 13:42
емии в Врацаа .. малко мининкуу ни ставъъ .. :grin: :grin: :-) :D :D :-D :)
KeInEnAmE
08-09-2009, 13:39
v sofia si e extra :P
ShtrudeL
08-09-2009, 13:42
Предпочитам големия град,но да има повече паркове,градинки и зеленина ^^ Като по филмите ^^ ех ^ Инече не ми харесва особено... ^
емии в Врацаа .. малко мининкуу ни ставъъ .. :grin: :grin: :-) :D :D :-D :)
:razz: :razz: :razz:
Предпочитам да живея в Америка в L.A. в тих квартал :oops:
Колкото по-космополитен, толкова по-добре 8)
Аз съм от Велико Търново, но уча във Враца. Предпочитам Враца, защото е по-спокойно.
Moonchild
08-10-2009, 21:52
на шумно :grin:
YaNcHeToOo
08-11-2009, 06:49
Аз съм от малък град и много ми харесва, но ще ми се наложи да го напусна, за да мога да уча и да получа работа, достойна за образованието, което ще получа, ако мога така да се изразя :) Какво изречение само :lol: :lol: