.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 138
    Голям фен
    Град
    Варна

Къде предпочитате да живеете?

Къде бихте предпочели да живеете?В някое малко, спокойно градче, без да го има шума от големия град?Или именно там в големия град, където е и по-голямото население?

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз съм почитателка както и на големия град,така и на малки провинциални градчета!Аз съм от Варна,свикнала съм с големия град и много шум,със забързания делник и т.н.,но всъщност любимия ми град е Трявна - малък,но прелестен!Но май като се замисля,ако заживея там може би ше ми стане скучно по едно време,а и никога не бих предала морето!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен
    Град
    Варна
    Аз също съм от Варна и любимия ми град е Трявна Та, ако не си ходила в Трявна като натрупа сняг, отиди!Невероятно е

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    az sa6to sam ot varna
    i az sam svikanal s golemiq grad i kato ytida nqkade v malak mi e mnogo sky4no kato izlqza obikalam grada za nyla vreme i posle skyka nqma ko da sa prai.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аз пък съм от малък град-Ямбол,и бих казала че е предимство малкия град,малките разстояния(на центъра съм за 10 мин.),на всяка втора крачка срещаш някой познат Незнам живота къде ще ме заплесне,къде ще отида да уча и къде ще живея след това ...

Аз ходя в Русе всеки ден на училище, но всъщност съм от малко градче - тихо и спокойно, близо до големия град. Бих предпочела малкото, спокойно местенце, отколкото големия шумен град със всичките му мръсотии ...
    Memento moriendum esse!

много малък град си е кофти..
    и много голям...
    не бих искала да живея в Сфоия
    ама примерно Пловдив много ми харесва (:
    тука в тоя малък град има 10 магазина на кръст и
    все с еднакви стоки

В големия град.
    Когато съм на спокойно място точно след 3тия ден осъзнавам колко ми липсва суматохата и всичко ми се струва...спряло.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Искам да живея в град като Трявна. Ама няма. Вероятно ще живея цял живот в милионен град. Дали ще е София (не ми се иска да е), дали някой друг, не знам.

emi 4esno kazano az ponqkoga iskam da s1m v golemiq grad a ponqkoga ne

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Аз също съм от Варна и любимия ми град е Трявна Та, ако не си ходила в Трявна като натрупа сняг, отиди!Невероятно е
    Ходила съм много пъти и затова казвам,че ми е любим! Там са ми най-скъпите спомени...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    София
    София е най-хубавият град.

Мега фен Аватара на Blab
    Честно? Бих живяла в околностите на София. Не за друго, но хем да ми е уединено и спокойно, хем градът да ми е на час-два път(и трафика съм включила )

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ^Всъщност това е добър вариант. Някъде в подножието на Витоша.

аз съм от варна и съм свиканала с шума

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    В големия град.
    Когато съм на спокойно място точно след 3тия ден осъзнавам колко ми липсва суматохата и всичко ми се струва...спряло.
    +1

Град
    your mind,your body and your soul
    голям град...
    в малкия град е много еднообразно...а еднообразието ме убива
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми нито да е малък град,нито голям като София-нещо от сорта на Русе,В.Търново или Благоевград.около 100 000(хил.) жители не са като софия 2 000 000(млн.) нито са 10-20 000(хил.)

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Аз пък от СФ и ми писна.....То не бяха боклуци то не беше смок 3месеца над града не се махнал още..........

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Софето.

Стара Загора

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Оби4ам спокойния живот,но по пътя на логиката...той се среща в малките град4ета,където е много трудно да преуспееш в работата си.Там вси4ки те знаят и кръгът от хора е по-затворен.
    В големите градове пък,живота е динами4ен и да се изградиш като ли4ност...да си намериш по-доходна работа и да се запознаеш с разли4ни хора също е от голямо зна4ение и е по-възможно.
    Вси4ки знаем,4е няма две добри така,4е в голям град или в малък...Няма зна4ение

Ами аз предпочитам да живея в голям град,тъй като съм млад човек и шумът рядко може да ми дойде в повече. вярно е, че понякога имам нужда да остана някъде, където е тихичко и спокойно, затова е добре и да имам къща на село и в някой маък град, където да мога да се усамотя

Супер фен
    Град
    Своге
    az puk iskam da jiveq v golemiq grad,obi4am da sum sred hora prosto
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

до толкова съм свикнала със шума и навалицата в София че вече не ми прави впечатление.....5-6 дни ако съм извън софия умирам...е зависи де...ако съм на море примерно в Кушадасъ.....въобще не ми се иска да помирисвам София...
    имам си и слабости ...малки тихи места като Боженци...но за един уикенд с любим човек...
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си