Влез

View Full Version : БИ лИ Го ПРитеснИлО иЛИ отБлЪснаЛО??..

izgubihsime4eto
01-22-2008, 18:40
еМИ тъй като се знае че има всякви момичета смисал някои имат само косми по краката някои пак са русички има някои с мъхчета по цялото тяло само дето мойте мъхчета така да ги наречем даже не са руси ми са точно като косъмчета и гороря за областа на кръcта и корема пробвала съм да ги махна но неможе просто да ги махна след това ще станат още по гадни освен с лазерна епилация по никав др начин маи неможе..така че питам на някои от момчетата да е направило някакво впечатление и момичетата случаино как си ги махат или не им обръщате внимание ?? #-o

aciko
01-22-2008, 18:47
8-)
Ми ако идеш на кола маска,едва ли ще станат по-дебели.
Ако са малки и не се забелязват по добре не ги махай,но ако са големи и се виждат по-добре ги махни,че момиче с косми,не е приятно изьобщо!

thorpe
01-22-2008, 18:59
а няма за кво да са притесняваш :)

cherinka
01-22-2008, 19:37
Aбе, една моя приятелка само ми мрънка, че имала разни мъхчета по кръста и на няколко пъти съм я засичала с нейния приятел че той като си мушне ръката там да я гали, тя се дръпва, даже и ми го е казвала, и веднъж докато си говореше нещо и бях седнала до нея, и я погалих там нали.. тя не ми обърна внимание и пипам си такава аз.. и чесно да ти кажа въобще не се усеща.. много девойки ги гони този проблем.. но.. няма от какво да се притесняваш..

pitan4icata
01-22-2008, 19:38
ako si s nqkoi koito darji na teb i ima 4ustva i si4ko tva nqma da e nikav problem, a i spored men na pove4eto mom4eta nqma da im naprai vpe4atlenie s poks ;) i az imam :P

lithium4e
01-22-2008, 20:03
е ако се виждам със сигурност би направило впечатление на момчето..кола маска е решението..

The Shadows Madame
01-22-2008, 21:00
Не знам кой ви набива в главите,че при всички видове обезкосмяване космите стават по-дебели и дълги.Това е само при бръснене и използване на депилатоар.
В твоя случай кола маската е най-подходяща или лазерна епилация...

eu.hyricane
01-22-2008, 21:02
Bolen mozak

vvs_go
01-22-2008, 21:05
vij macka maha6 gi po nqkyv na4in vse mi e taq kyv momi4e s kosmi e myj ne si tursi izvinenie

Crus
01-22-2008, 21:14
Никва кола маска епилация и прочее.

МОмчето няма начин да забележи нещо освен ако ти не му покажеш :)
А след това пък изобщо няма да му пука :)

hforce
01-22-2008, 21:46
korema i krusta ne me pritesnqvat, obiknovenno tam sa malko i ne se zabelqzvat ili use6tat, stiga da ne e kato dedo mi pod mi6nicite i kato raspunat 4eren garvan mejdu krataka stava :)

just_a_girl_z
01-22-2008, 21:48
наитина на някои момчета не им прави никакво впечатление, и все пак ако ти се чувстваш добре няма и да изглеждаш добре. не всичко е за външния вид и дали те харесват другите(най-вече пък момчетата), а дали се харесваш ти и се чувстваш добре в кожата си. 8)
аз си махам косъмчетата по корема с епилатора 1 месечно и никак не е страшно и не боли толкова, особенно ако го правиш сам 8-)
успех ти пожелавам! :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-22-2008, 21:49
ти си прецени... уверявам те че момчетат ги забелязват ... ако са наистина очевидни... опитай се да ги махнеш някакси :) измисли най безболезнения и лесен начин :) успех :-P

rubi
01-22-2008, 23:42
зависи дали "мъхът" не е горичка.....споко ако не е горичка нема проблеми :-P

CragHack
01-23-2008, 08:14
Изобщо не се притеснявай, ако са някакви финни и русички даже са сладки. Мен никога не са ме притеснявали. Са, ако е някой дебел, мазен, дълъг черен косъм е малко кофти... Ама след като твоите не са такива няма кво да се плашиш

slun4evo
01-23-2008, 08:18
Не вярвам на някой да му направи впечатление, но защо не отидеш на козметик, там ще ти ги махнат.Успех! :)

MaRiNkA_16
01-23-2008, 09:41
еМИ тъй като се знае че има всякви момичета смисал някои имат само косми по краката някои пак са русички има някои с мъхчета по цялото тяло само дето мойте мъхчета така да ги наречем даже не са руси ми са точно като косъмчета и гороря за областа на кръcта и корема пробвала съм да ги махна но неможе просто да ги махна след това ще станат още по гадни освен с лазерна епилация по никав др начин маи неможе..така че питам на някои от момчетата да е направило някакво впечатление и момичетата случаино как си ги махат или не им обръщате внимание ?? #-o
az li4no si gi maham na korema i na rucete (+ostanalite okosmeni oblasti)ne za drygo a prosto ne sa mi priqtni.opitai it pak si e dosta rabota ama ne izlizat kato vse edno si gi brusnala(maham gi s epilator).ako te e strah otidi na kozmetik.

kiki_to
01-23-2008, 17:04
Аз имам друг проблем! незнам дали трябва да си махна космите в областта под ханша! Не съм правила секс досега , но си имам гадже и двамата искаме да го направим , но това нещо ме спира някак си! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!! 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[

havok
01-23-2008, 17:07
Аз имам друг проблем! незнам дали трябва да си махна космите в областта под ханша! Не съм правила секс досега , но си имам гадже и двамата искаме да го направим , но това нещо ме спира някак си! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!! 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[

душке, как да ти помогнем бе? странно :/ земай бръснача и се развихряй :)

kiki_to
01-23-2008, 17:18
емии пробвала съм със самобръсначка , ама после е много гадно докатоти растат космите! Но тива че имам космни би ли могло да го отблъсне?

Lorelei
01-23-2008, 17:24
емии пробвала съм със самобръсначка , ама после е много гадно докатоти растат космите! Но тива че имам космни би ли могло да го отблъсне?

Zavisi za kakvo momche govorim-momcheta vsqkvi ima! Za smotanite playboycheta,koito si padat po klioshtavi,rusi shmatki s visoki tynki tokcheta-moje bi,da,no za stoinostnite momcheta(koito spored men vse oshte syshtestvuvat),koito shte potyrsqt v teb choveka,ne predmeta-ne mislq! Vse pak izbora si e tvoi,ako go pravish zaradi drugite-nedei,nqma smisyl,no ako go iskash zaradi sebe si-napravi go po-byrzo!

kiki_to
01-23-2008, 17:25
мерси много! Твоето мнение ми помогна много!

Lorelei
01-23-2008, 17:28
мерси много! Твоето мнение ми помогна много!

Molq :)

inSane_baby
01-23-2008, 19:09
слушай ся: майка ми е козметичка, леля ми също та.. космите си остават каквито са- да ги бръснеш да ги изкореняваш да ги поливаш витамини да им слагаш.. нито ще станат по незабележими нито ще станат по дебели дълги или кфото и да било!

DevilWish
01-23-2008, 20:00
А уе ако има някъв изрод ,дето заради тва да те остави просто му еби майката . . .
Според мен т'ва не е никъв проблем ;)