.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

БИ лИ Го ПРитеснИлО иЛИ отБлЪснаЛО??..

еМИ тъй като се знае че има всякви момичета смисал някои имат само косми по краката някои пак са русички има някои с мъхчета по цялото тяло само дето мойте мъхчета така да ги наречем даже не са руси ми са точно като косъмчета и гороря за областа на кръcта и корема пробвала съм да ги махна но неможе просто да ги махна след това ще станат още по гадни освен с лазерна епилация по никав др начин маи неможе..така че питам на някои от момчетата да е направило някакво впечатление и момичетата случаино как си ги махат или не им обръщате внимание ??

Град
    На изток от рая

Ми ако идеш на кола маска,едва ли ще станат по-дебели.
    Ако са малки и не се забелязват по добре не ги махай,но ако са големи и се виждат по-добре ги махни,че момиче с косми,не е приятно изьобщо!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

а няма за кво да са притесняваш

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Aбе, една моя приятелка само ми мрънка, че имала разни мъхчета по кръста и на няколко пъти съм я засичала с нейния приятел че той като си мушне ръката там да я гали, тя се дръпва, даже и ми го е казвала, и веднъж докато си говореше нещо и бях седнала до нея, и я погалих там нали.. тя не ми обърна внимание и пипам си такава аз.. и чесно да ти кажа въобще не се усеща.. много девойки ги гони този проблем.. но.. няма от какво да се притесняваш..

ako si s nqkoi koito darji na teb i ima 4ustva i si4ko tva nqma da e nikav problem, a i spored men na pove4eto mom4eta nqma da im naprai vpe4atlenie s poks i az imam :P

е ако се виждам със сигурност би направило впечатление на момчето..кола маска е решението..

Не знам кой ви набива в главите,че при всички видове обезкосмяване космите стават по-дебели и дълги.Това е само при бръснене и използване на депилатоар.
    В твоя случай кола маската е най-подходяща или лазерна епилация...

Град
    Hard Rock Cafe
    Bolen mozak

Супер фен
    vij macka maha6 gi po nqkyv na4in vse mi e taq kyv momi4e s kosmi e myj ne si tursi izvinenie

Град
    София
    Никва кола маска епилация и прочее.

МОмчето няма начин да забележи нещо освен ако ти не му покажеш
    А след това пък изобщо няма да му пука

korema i krusta ne me pritesnqvat, obiknovenno tam sa malko i ne se zabelqzvat ili use6tat, stiga da ne e kato dedo mi pod mi6nicite i kato raspunat 4eren garvan mejdu krataka stava

наитина на някои момчета не им прави никакво впечатление, и все пак ако ти се чувстваш добре няма и да изглеждаш добре. не всичко е за външния вид и дали те харесват другите(най-вече пък момчетата), а дали се харесваш ти и се чувстваш добре в кожата си.
    аз си махам косъмчетата по корема с епилатора 1 месечно и никак не е страшно и не боли толкова, особенно ако го правиш сам
    успех ти пожелавам!
    be a good boy!!!

ти си прецени... уверявам те че момчетат ги забелязват ... ако са наистина очевидни... опитай се да ги махнеш някакси измисли най безболезнения и лесен начин успех

зависи дали "мъхът" не е горичка.....споко ако не е горичка нема проблеми
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Изобщо не се притеснявай, ако са някакви финни и русички даже са сладки. Мен никога не са ме притеснявали. Са, ако е някой дебел, мазен, дълъг черен косъм е малко кофти... Ама след като твоите не са такива няма кво да се плашиш

Повече от фен
    Не вярвам на някой да му направи впечатление, но защо не отидеш на козметик, там ще ти ги махнат.Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Re: БИ лИ Го ПРитеснИлО иЛИ отБлЪснаЛО??..

Цитирай Първоначално написано от izgubihsime4eto
    еМИ тъй като се знае че има всякви момичета смисал някои имат само косми по краката някои пак са русички има някои с мъхчета по цялото тяло само дето мойте мъхчета така да ги наречем даже не са руси ми са точно като косъмчета и гороря за областа на кръcта и корема пробвала съм да ги махна но неможе просто да ги махна след това ще станат още по гадни освен с лазерна епилация по никав др начин маи неможе..така че питам на някои от момчетата да е направило някакво впечатление и момичетата случаино как си ги махат или не им обръщате внимание ??
    az li4no si gi maham na korema i na rucete (+ostanalite okosmeni oblasti)ne za drygo a prosto ne sa mi priqtni.opitai it pak si e dosta rabota ama ne izlizat kato vse edno si gi brusnala(maham gi s epilator).ako te e strah otidi na kozmetik.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Аз имам друг проблем! незнам дали трябва да си махна космите в областта под ханша! Не съм правила секс досега , но си имам гадже и двамата искаме да го направим , но това нещо ме спира някак си! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!
    ОбИчАй , За Да Те ОбИчАт!

Цитирай Първоначално написано от kiki_to
    Аз имам друг проблем! незнам дали трябва да си махна космите в областта под ханша! Не съм правила секс досега , но си имам гадже и двамата искаме да го направим , но това нещо ме спира някак си! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!
    душке, как да ти помогнем бе? странно :/ земай бръснача и се развихряй

емии пробвала съм със самобръсначка , ама после е много гадно докатоти растат космите! Но тива че имам космни би ли могло да го отблъсне?

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    емии пробвала съм със самобръсначка , ама после е много гадно докатоти растат космите! Но тива че имам космни би ли могло да го отблъсне?
    Zavisi za kakvo momche govorim-momcheta vsqkvi ima! Za smotanite playboycheta,koito si padat po klioshtavi,rusi shmatki s visoki tynki tokcheta-moje bi,da,no za stoinostnite momcheta(koito spored men vse oshte syshtestvuvat),koito shte potyrsqt v teb choveka,ne predmeta-ne mislq! Vse pak izbora si e tvoi,ako go pravish zaradi drugite-nedei,nqma smisyl,no ako go iskash zaradi sebe si-napravi go po-byrzo!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

мерси много! Твоето мнение ми помогна много!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    мерси много! Твоето мнение ми помогна много!
    Molq
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    слушай ся: майка ми е козметичка, леля ми също та.. космите си остават каквито са- да ги бръснеш да ги изкореняваш да ги поливаш витамини да им слагаш.. нито ще станат по незабележими нито ще станат по дебели дълги или кфото и да било!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    А уе ако има някъв изрод ,дето заради тва да те остави просто му еби майката . . .
    Според мен т'ва не е никъв проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си