View Full Version : Той свършва бързо.....
paranoia
01-23-2008, 12:03
ta znachi s gadjeto mi ne bqhme pravili sex 2 meseca
nai nakraq go napravihme predi okolo 2-3 sedmici obache purvo toi svurshi acki burzo purviq put sig za 5 min
vtoriq put sushtata rabota
3tiq put behse po dobre no kogato iskahme da smenim pozata na nego ne mu stana poveche............
naskoro iskahme da go napravim i na nego pak ne mu stana
vchera se chukahme ma toi si go vkara dva puti i svurshi........
v men li e problema :cry:
т.7
krem4et0
krem4et0
01-23-2008, 12:09
Да, проблемът е отчасти в тебе, отчасти в него и се дължи на това, че 1-во правите секс рядко и 2-ро първите 2 пъти си го изтощила и сигурно човекът не може повече. Даде ли му почивка между 2-ри и 3-ти акт и колко?
Правете секс по-често, но по 1-2 пъти не повече.......Гаранция, че нито ще е така бърз, нито ще му пада!
няма ви нищо :) само спокойно нали знайш,а ако не зайш ся ще ти кажа-->на всеки спорт тренировката му е майката :D пък за тва че не му е станал и аз имам същия проблем :cry: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=152818&postdays=0&postorder=asc&start=0 (хахахаххахахах напрайх си реклама) 8-)
miminka__94
01-23-2008, 14:03
еми кажи му да си представя майка ти кат тръгне да свършва тогава определено ще е по-дълго ... пък и как така си се оставила 2 месеца да не правите секс :о как така загорелите малолетни курвички се оставяте тоооолкова много време ... гледам и не вярвам на ушите си :neutral: :neutral: :neutral:
според мен проблема е в тебе.. явно си много секси :D
иначе съм сигурен че след време момчето ще свикне, прояви малко търпение и мисля че нещата ще се оправят.. (по-честия секс помага за такъв вид проблеми)
ПП евала.. още има хора дето търсят първо вината в себе си.. \:D/ шапки долу :)
paranoia
01-23-2008, 15:01
purvo ne sum maloletna kurvi4ka qsno?omruzna mi ot teq obidi
vtoro bqh devstvena i vupreki 4e go obi4am pove4e ot vsi4ko ne mu puskah tolkova vreme za da vidq dali durji na men
treto mersi za suvetite,no se sumnqvam da sum 4ak tolkova sexy 8-)
ludoto_f
01-23-2008, 15:51
spokoino problema ne e v teb ;) 8) prosto go vyzbujdash ;)
Ne mislq,che ima kakyvto i da bilo problem,pravilo mu se e mnogo seks na momcheto i ne e stiskal,svyrshil si e.Posle pak taka i na kraq se e izmoril.Ponqkoga kato zapochnete pod vola tele da tyrsite mnogo ste mi interesni.