View Full Version : Раздел " Кофата "
HenykucT
01-23-2008, 12:40
Така тази тема може да не се възприеме много добре, но аз съм длъжен да я напиша.
Повода за раздел " Кофата " е следния ... Верно този раздел е направен за тези които пълнат форума с простотии и да си избиват комплексите там ...
Аз съм от скоро в този форум, но забелязах, че някои хора се мислят за повече от другите и се правят на велики ... после като им кажеш обратното почват да те пцуват що си казал, тфа и що си казал онва ...
Ем извинавам се ако съм засегнал някоя форумска личност, но в случая съм прав и хора които по-долу ще пишат " тъп си бате, мноу си е добре " , първо да се замислят дали наистина е така и че това е най-тъпия раздел ... става лафа, но в повечето случаи са простотии ... а има и личности които са супер в ....
Та моето предложение е да се изтрие този раздел, та да видим тогава комплексарчетата и " МЕГА феновете ", които имат по 1500 и повече мнения, къде ще ги правят и къде ще си избиват същите тези комплекси ...
Това е от мен ... и моля без глупости ... погледнете на темата сериозно ...
krem4et0
01-23-2008, 12:55
Като не ти харесва там-не влизай. на мен също не ми харесва и не влизам. Опитах се да модерирам нещо и бях заплюта за това, че съм била модератор, а там пишело без модераторски контрол. Целта на раздела е всички кретении и простоии да са там и да не се пълнят с такива неща останалите раздели!
shadow4e
01-23-2008, 17:47
HenykucT, страдаш, че не си Мега фен ли? Какво значение има това, че те са горди с мега фенството си, това си е тяхна работа. Не знам какво има в този раздел и не искам да знам. Явно и на теб не ти харесва. Проблемът се решава лесно, предполагам се сещаш как.
Кофата е нещо като необходимото зло. Въпроса е дали наистина е необходимо. и мисля да направим допитване сред потребителите дали трябва да бъде изтрит този раздел. Аз също не съм му фен и ако потребителите на сайта решат с удоволствие ще го затрием с всики мнения в него (защото те за рециклиране не става).
Скоро ще затегнем много силно контрола, функциите в момента се тестват от един от модераторите и към средата на следващия месец ще има интересни и тежки промени :)
mhmhmhmhm
01-23-2008, 18:46
Защо не направите така,че мненията,написани в този раздел да не се считат?
LiveFlower
01-23-2008, 20:33
Кофата е нещо като необходимото зло. Въпроса е дали наистина е необходимо. и мисля да направим допитване сред потребителите дали трябва да бъде изтрит този раздел. Аз също не съм му фен и ако потребителите на сайта решат с удоволствие ще го затрием с всики мнения в него (защото те за рециклиране не става).
Скоро ще затегнем много силно контрола, функциите в момента се тестват от един от модераторите и към средата на следващия месец ще има интересни и тежки промени :)o,da nqmam turpenie da go iztriete,samo da vmetna edno predlojenie-po-dolu ima6e edna tema da se napravi razdel avto/moto,za6to na mqstoto na kofata ne go napravite i bez tova razdel kofata e nenujna nikumo za dobro
А защо не си гледаш работата?!?
mhmhmhmhm
02-07-2008, 14:24
хахахахаха спамерите се обадиха
А защо не си гледаш работата?!? Той си я гледа. :) А на теб ще ти изчезнат 98% от мненията.
psychopath
02-07-2008, 23:14
Какво страх ви е ,че падате надолу в класацията по брой мнения ли? :lol:
Е стига де..ако е заради това...много жалко наистина :)
А пък аз искам да ми се отчетат мненията от всичките ми профили от наврмето и да ми вкарат бройка от типа на 5-6-7 хиляди мнения или там колкото са. :( И да ми дадат ранг "Форумният умник". Ще го направите ли? :) Ако го направите ще съм на седмото небе. :grin:
Иначе и на мен ми стана скучна кофата. Прекалено е тъпа.
psychopath
02-08-2008, 17:39
А пък аз искам да ми се отчетат мненията от всичките ми профили от наврмето и да ми вкарат бройка от типа на 5-6-7 хиляди мнения или там колкото са. :( И да ми дадат ранг "Форумният умник". Ще го направите ли? :) Ако го направите ще съм на седмото небе. :grin:
Иначе и на мен ми стана скучна кофата. Прекалено е тъпа.Е и аз искам така...трябваше да имам почти 11000 ...ама духнах супата 8-)
mhmhmhmhm
02-09-2008, 09:20
^ти си некъв маниак
сериозно...
8-)
psychopath
02-09-2008, 22:30
^ти си некъв маниак
сериозно...
8-) благодаря :)
Можете да направите така, че Кофата да не се вижда, но мнениеята да си останат. Как ли? Ами.. на 100% съм сигурна, че знаете, но все пак.. да си кажа. От Админ-панела на права на форумите, го слагате да се вижда само от администратори и готово. Мненията остават, а Кофата я няма! :wink: