View Full Version : Без оценка
Какво става когато по някой предмет ме оставят без оценка за срока, какво трябва да направя?
Направих невероятно тъпата грешка да не вляза в 7 поредни часа и сега сам без никаква срочна оценка...... Моля ви помогнете, ако можете.
nikinkaa
01-23-2008, 13:21
Отиваш на изпит за да ти напишат оценката ;-) Но нз защо мн хора като теб не влизат в часовете :( Може би от страх :|
ThePowerOfLove
01-23-2008, 13:27
Еми ако влезеш може и да изкараш някоя оценка...Или научи нещо и кажи на госпожата да те изпита... :wink:
Ходи в час бе идиот. Какво като ти пишат една двойка, нали ще я поправиш. Като нямаш оценка за първи срок - мисля, че повтаряш годината.
•._.•No_NaMe•._.•
01-23-2008, 15:54
vlez v 4as da ti pi6at pone dvoika 6toto ina4e ne moje6 da mine6 godinata :?
Всъщност моя проблем не е, че не искам да ми пишат 2 и за това да не хода, просто поради стечение на обстоятелствата не можах да ида. Иначе успеха ми по предмета е 5.45. Просто даскалицата ми го изтърси това и отиде да се ровчи нещо в дневника...
Та не разбрах какво става в такъв случай, направо поправка за годината, или ...?
feelthless4o
01-23-2008, 18:37
Ми учи! не бягай, а учи!
Иначе би тряяло да те остави на изпит. Ми нз питай класната.
Всъщност моя проблем не е, че не искам да ми пишат 2 и за това да не хода, просто поради стечение на обстоятелствата не можах да ида. Иначе успеха ми по предмета е 5.45. Просто даскалицата ми го изтърси това и отиде да се ровчи нещо в дневника...
Та не разбрах какво става в такъв случай, направо поправка за годината, или ...?
Е щом като е 5, 45 значи имаш оценка?! :shock: :shock: :shock:
Вместо да се вайкаш по форумите, седни да почетеш по предмета!
Всеки иска 6, ама въпросът е, че не всеки може да изкара тая оценка, а като отлагаш само си правиш положението по-сложно. Ако нямаш оценка, ще минеш през някакви изпити май, където ще има комисия и ще ти е много по-трудно да изкараш оценка, отколкото сега!
Има още няколко дни, през които ще оформят, седни и си изкарай оценки, че после ще съжаляваш! Да не говорим, че много учители са склонни да останат след часовете, да дават примерно писмени контролни за повишаване на успеха или за набавянето на нужен брой оценки, вместо да бягаш или да се вайкаш, направи нещо по въпроса!
Нямаш ли оценка по даден предмет за срока отиваш на изпит, за да могат да ти пишат нещо..
n1ght_shadow
01-23-2008, 20:31
стиа сте филмирали човека е... кат остане без оценка за срока голяя ралта... отиваш на изпит за срочна оценка и тфа е ... нищо страшно и трагично няма в това
The Shadows Madame
01-23-2008, 20:36
Оставиха ме без оценка по история и госпожата ми каза,че квото си изкарам 2рия срок ми е и за годината...
mecho_puh
01-23-2008, 21:10
Може да ти удължат срока или да те оставят на изпит. Друг начин няма
Кви са тея кофти учители дето имате аааа моята по математика беше такава миналата година ,ама аз като видях че ще ме оставя на такъв изпит отидох след чса при нея и й казах имах проблеми там скалъпих нещо ме изпита и ме оформи.Приказвай с нея-питай я как да ти пише оценка.Направи 1 сцена и си готов другото е учене :-D
LiveFlower
01-23-2008, 21:57
Може да ти удължат срока или да те оставят на изпит. Друг начин нямаs te4enie na obstoqtelstvata taq godina sroka NE se uduljava :!:
nikinkaa
01-24-2008, 13:56
Ммм както казаха някои хора по-горе,нищо няма да загубиш,ако влизаш в часовете :) Ако не можеш да изкараш хубава оценка-кофти :( Но по-кофти е когато ходиш сам на изпит :?
ThunderGoddess
01-24-2008, 20:30
Влизай в часа и каквото изкараш. Със сигурност ще е мнго повече и възможността да има и някакъв компромис е много по-голяма пред твоя собствен учител, отколкото пред комисята от трима напълно непознати учители. Дори да е две за срока, може да се оправи, гледай просто да не оставаш на изпит.
magneziq
01-25-2008, 12:32
nameri toq daskal deto ti prepodava po dadeniq predmet i go nakarai da te ispita (ma na momenta) taka4e si nau4i ina4eto toi trqbva da ti napi6e slujebna dvoika ako si bez ocenki