View Full Version : Как приключвате вашите връзки
Искам помощ. Помогнете ми как да и го кажа.
moqta predishna kak prikliuchi ...
behse fevruari , predi godina ... to vsyshtnost beshe edna agoniq , tova mi e greshkata , che sym mn syjalitelna , no nakraq po-KORAVO , si stypih na krakata i kazah krai ...
za vashata vryzka ne znam ... naprvai go po-skoro i ne se ostavqi sylzite da te razmekvat ... zashtoto men me razmeknaha 1den , 2den , 3den ... veche ne moje onzi chovek da me razmekne , a taka sym go naranila sig poveche
po-dobre e vednuj za vinagi da kajesh krai i da dyrjish na tova 8)
Хахах емиии виж сега,всичко зависи от това какво е момичето,дали е по-чувствително или пък изобщо няма да и пука ако я зарежеш.Можеш примерно да и кажеш причините поради които искаш да я зарежеш и да и обясниш че искаш да си запазите добрите отношения :wink: и те съветвам да и го кажеш на живо очи в очи като мъж,а не с някой глупав смс или пък по скайп.Това е от мен,успех :smt006
da , gorniq post e mn previlen
napravi go kato pich ...
momcheta ne bydete muhliovci , trqbva da ponasqte posledstviqta na dasitviqta si - bilo sylzi , bilo shamar :!:
govori s neq "chesno v ochi"
btw "da si ostanem priqteli" e malko smehotvorno ...
напиши на една бележка и я накарай а прочете на глас следното "искам да скъсам с теб.." след това й кажи "ок щом като толкова искаш, аз съм съгласен" .. и готово ;)
напиши на една бележка и я накарай а прочете на глас следното "искам да скъсам с теб.." след това й кажи "ок щом като толкова искаш, аз съм съгласен" .. и готово ;)
](*,) ](*,) ](*,) 8-[
kak reshi problema na momcheto :-D
Очи в очи и изтърпи малко рев и минава. Щом си решил не отлагай. И и спести реплики от сорта на: Заслужаваш някой по-добър от мен. По-добре кажи, че тя не е товам което си търсил. По-умно изказване е.
Очи в очи и изтърпи малко рев и минава. Щом си решил не отлагай. И и спести реплики от сорта на: Заслужаваш някой по-добър от мен. По-добре кажи, че тя не е товам което си търсил. По-умно изказване е.
Това е добър съвет =D> :-({|=
amatorium
01-23-2008, 13:52
Tuk ne sum suglasen. Ako shte kusash s nqkoi pone napravi taka, che choveka da ne se susipva zaradi tova. Nai-malkoto e da si priznaesh, che si zadnik ili che v teb e vinata. Dori i da mislish, che ne e taka! O:)
Tuk ne sum suglasen. Ako shte kusash s nqkoi pone napravi taka, che choveka da ne se susipva zaradi tova. Nai-malkoto e da si priznaesh, che si zadnik ili che v teb e vinata. Dori i da mislish, che ne e taka! O:)
ako nqkoi skysa s mene , nqma da me topli , che se misli za zadnik ili che toi e vinoven , kogato imam chustva kym nego :wink:
съсипи я от бой и й кажи: "не съм за теб".
MiLiChKo
01-23-2008, 15:29
"vsi4ko svur6i"
amatorium
01-23-2008, 15:48
Ne sum kazal, che ako nqkoi, na kogoto durjish i obichash skusa s teb ne boli. Boli i to silno, boli i to mnogo, boli i to produljitelno. :( No vremeto lekuva vsichko. A po vuprosa kak spored men e nai-dobre da se vidite i da go diskutirate. Da si hodil s nqkoi dulgo i da ste imali chustva i posle da se razdelite grubo i prostashki e prosto tupo. Do sega sum ostaval priatel s vsichkite mi bivshi. Kusali sa s men, az sum kusal, no s malko dialog i post izlizaniq se smekchava bolkata. :smt006
Ami kak,kakto se kysa.V prav tekst,s nqkolko dumi,bez zaobikalki i typi opravdaniq.AZ principno ne sym ot nai-delikantnite i sym izkliuchitelno prqma i direktna,bih go kazala napravo.
A otnosno priqtelstvoto sled razdqlata,vinagi sym go predlagala kato opciq,no nikoi ne q e potyrsil :P Te gubqt :P
CucAgMuH
01-23-2008, 16:37
Shtom oshte ti puka kak shte i/go syobshtish - pomisli si iskash li da se razdelyate...
Ako ne ti pukashe, mojeshe da ti dam nazaem nyakoi ot moite repliki, s koito razkarah pochti vsichkite si poznati za okolo 6 meseca:
"Biletcheto ti ne vaji"
"Ne pechelish"
"Ai stiga me zanimava"
"Da ti narisuvam li karta ot tuk do u vas?"
Moga da ti dam oshte desetki :evil:
PS. Tova s "opciyata za priyatelstvoto :lol:
Shtom oshte ti puka kak shte i/go syobshtish - pomisli si iskash li da se razdelyate...
Ako ne ti pukashe, mojeshe da ti dam nazaem nyakoi ot moite repliki, s koito razkarah pochti vsichkite si poznati za okolo 6 meseca:
"Biletcheto ti ne vaji"
"Ne pechelish"
"Ai stiga me zanimava"
"Da ti narisuvam li karta ot tuk do u vas?"
Moga da ti dam oshte desetki :evil:
PS. Tova s "opciyata za priyatelstvoto :lol:
Ami sled teq kontroliorski izqvi s biletcheta i karti za k`vo priqtelstvo govorim ? M/u ciklichna kontroliorka i svidliv pytnik... :shock:
T`va,che pri teb t`va ne bi se poluchilo-sorry!
CucAgMuH
01-23-2008, 16:56
"ciklichna kontroliorka" :-D
Shte pochna da polzvam BDZ, toku vij sme se zasekli :-({|=
PS. Dai da ne pishem izvyn temata :P Ako iskash moje da pokajesh kak se razdelyash s men, za da ima nagleden primer. Nadyavam se da ne stradam mnogo... :smt003
Благодаря за готините съвети
ludoto_f
01-24-2008, 16:52
vseki sam reshava kak da kaje..! zashtoto seki poznava nai-dobre svoq partnior bilo to momi4e ili mom4e!! i znae kak toi po leko bi go priel!! 8)
miloto_girl_4e
01-24-2008, 16:59
Ох.. никак не ме бива в късането... :( Затова обичам като искам да скъсам с гаджето си да се държа по такъв гаден начин, че той да ме зареже.., но това е кофти решение :!: Просто трябва да седнете и да поговорите и да и го кажеш.., не го отлагай и не бъди мекушав :!: Колкото повече отлагаш, толкова по-голяма агония за теб и толкова повече ще нараниш момичето..
behse fevruari , predi godina ... to vsyshtnost beshe edna agoniq , tova mi e greshkata , che sym mn syjalitelna , no nakraq po-KORAVO , si stypih na krakata i kazah krai ...
za vashata vryzka ne znam ... naprvai go po-skoro i ne se ostavqi sylzite da te razmekvat ... zashtoto men me razmeknaha 1den , 2den , 3den ... veche ne moje onzi chovek da me razmekne , a taka sym go naranila sig poveche
1 въпрос:
за него ли си плакала или от съжаление, ако е за него за кво си го зарязала ?
Хахах емиии виж сега,всичко зависи от това какво е момичето,дали е по-чувствително или пък изобщо няма да и пука ако я зарежеш.Можеш примерно да и кажеш причините поради които искаш да я зарежеш и да и обясниш че искаш да си запазите добрите отношения :wink: и те съветвам да и го кажеш на живо очи в очи като мъж,а не с някой глупав смс или пък по скайп.Това е от мен,успех :smt006
+1
1 въпрос:
за него ли си плакала или от съжаление, ако е за него за кво си го зарязала ?
ne az , a toi mi plaka nqkolko dni i az go syjalih :)
aragoneca
07-24-2008, 16:30
хахахах най вече с смс написан от момиче което мислиш за приятелка и тя да тръгне с гаджето ти и да ходят 6 месеца гадно е по принцип и най гадното е че момичето ти се е водела приятелка а то нищо подобно да те хули зад гърба ти и да не казва една добра дума, нищо че бишият приятел на момичето я е защитавал достатъчно време въпреки косурите който чува за нея :)
Na tebe moga da ti kaja... che imash edna mn hubava cherta... mnogo mi haresa... za da ne se chudish koq e tazi tolko hubava cherta shte ti kaja.. tazi tvoq hubava cherta e tazi chertq koqto razdelq zadnika ti na dve ravni chasti..
Sorry ama teq forumski rauti det gi pishesh ne gi prikazvai drugade da ti se smeqt horata.. a i ot posta ti samo moga da razbera che vitaesh iz oblacite bez pokritie... good luck smyrf!
SK0RP10N
07-24-2008, 17:44
Lovia Neo ot The Matrix i po4vam da go eba v onazi dupka v glavata, v koiato se ragat kabelite.Svar6vam mu tam i mu kazvam: "Sori, 4i4ka !Gori6"
DevilWish
07-24-2008, 17:51
Не разбрах какво общо има със секса?
Иначе просто казваш - Сори ,но нещата не са същите ,проблема не е в теб, нямам друга /или имаш не знам тая работа/ ,просто вече не е същото ,не изпитвам същите хубави чувства . . . Най-добре всичко да приключи.ТОЧКА!
Като пиша точка с главни букви имам предвит - не залъгвай с - може би ще се оправи след време ;)