.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Как приключвате вашите връзки

Искам помощ. Помогнете ми как да и го кажа.

Град
    *in a pink dream*
    moqta predishna kak prikliuchi ...
    behse fevruari , predi godina ... to vsyshtnost beshe edna agoniq , tova mi e greshkata , che sym mn syjalitelna , no nakraq po-KORAVO , si stypih na krakata i kazah krai ...
    za vashata vryzka ne znam ... naprvai go po-skoro i ne se ostavqi sylzite da te razmekvat ... zashtoto men me razmeknaha 1den , 2den , 3den ... veche ne moje onzi chovek da me razmekne , a taka sym go naranila sig poveche

po-dobre e vednuj za vinagi da kajesh krai i da dyrjish na tova
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хахах емиии виж сега,всичко зависи от това какво е момичето,дали е по-чувствително или пък изобщо няма да и пука ако я зарежеш.Можеш примерно да и кажеш причините поради които искаш да я зарежеш и да и обясниш че искаш да си запазите добрите отношения и те съветвам да и го кажеш на живо очи в очи като мъж,а не с някой глупав смс или пък по скайп.Това е от мен,успех
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    *in a pink dream*
    da , gorniq post e mn previlen
    napravi go kato pich ...
    momcheta ne bydete muhliovci , trqbva da ponasqte posledstviqta na dasitviqta si - bilo sylzi , bilo shamar
    govori s neq "chesno v ochi"

btw "da si ostanem priqteli" e malko smehotvorno ...

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

напиши на една бележка и я накарай а прочете на глас следното "искам да скъсам с теб.." след това й кажи "ок щом като толкова искаш, аз съм съгласен" .. и готово

Град
    *in a pink dream*

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    напиши на една бележка и я накарай а прочете на глас следното "искам да скъсам с теб.." след това й кажи "ок щом като толкова искаш, аз съм съгласен" .. и готово

kak reshi problema na momcheto

Голям фен
    Град
    Pleven
    Очи в очи и изтърпи малко рев и минава. Щом си решил не отлагай. И и спести реплики от сорта на: Заслужаваш някой по-добър от мен. По-добре кажи, че тя не е товам което си търсил. По-умно изказване е.
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Очи в очи и изтърпи малко рев и минава. Щом си решил не отлагай. И и спести реплики от сорта на: Заслужаваш някой по-добър от мен. По-добре кажи, че тя не е товам което си търсил. По-умно изказване е.
    Това е добър съвет =D>
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на amatorium
    Tuk ne sum suglasen. Ako shte kusash s nqkoi pone napravi taka, che choveka da ne se susipva zaradi tova. Nai-malkoto e da si priznaesh, che si zadnik ili che v teb e vinata. Dori i da mislish, che ne e taka!
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Tuk ne sum suglasen. Ako shte kusash s nqkoi pone napravi taka, che choveka da ne se susipva zaradi tova. Nai-malkoto e da si priznaesh, che si zadnik ili che v teb e vinata. Dori i da mislish, che ne e taka!

ako nqkoi skysa s mene , nqma da me topli , che se misli za zadnik ili che toi e vinoven , kogato imam chustva kym nego

съсипи я от бой и й кажи: "не съм за теб".

"vsi4ko svur6i"

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne sum kazal, che ako nqkoi, na kogoto durjish i obichash skusa s teb ne boli. Boli i to silno, boli i to mnogo, boli i to produljitelno. No vremeto lekuva vsichko. A po vuprosa kak spored men e nai-dobre da se vidite i da go diskutirate. Da si hodil s nqkoi dulgo i da ste imali chustva i posle da se razdelite grubo i prostashki e prosto tupo. Do sega sum ostaval priatel s vsichkite mi bivshi. Kusali sa s men, az sum kusal, no s malko dialog i post izlizaniq se smekchava bolkata.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ami kak,kakto se kysa.V prav tekst,s nqkolko dumi,bez zaobikalki i typi opravdaniq.AZ principno ne sym ot nai-delikantnite i sym izkliuchitelno prqma i direktna,bih go kazala napravo.
    A otnosno priqtelstvoto sled razdqlata,vinagi sym go predlagala kato opciq,no nikoi ne q e potyrsil :P Te gubqt :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Shtom oshte ti puka kak shte i/go syobshtish - pomisli si iskash li da se razdelyate...

Ako ne ti pukashe, mojeshe da ti dam nazaem nyakoi ot moite repliki, s koito razkarah pochti vsichkite si poznati za okolo 6 meseca:

"Biletcheto ti ne vaji"
    "Ne pechelish"
    "Ai stiga me zanimava"
    "Da ti narisuvam li karta ot tuk do u vas?"
    Moga da ti dam oshte desetki

PS. Tova s "opciyata za priyatelstvoto
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Shtom oshte ti puka kak shte i/go syobshtish - pomisli si iskash li da se razdelyate...

Ako ne ti pukashe, mojeshe da ti dam nazaem nyakoi ot moite repliki, s koito razkarah pochti vsichkite si poznati za okolo 6 meseca:

"Biletcheto ti ne vaji"
    "Ne pechelish"
    "Ai stiga me zanimava"
    "Da ti narisuvam li karta ot tuk do u vas?"
    Moga da ti dam oshte desetki

PS. Tova s "opciyata za priyatelstvoto
    Ami sled teq kontroliorski izqvi s biletcheta i karti za k`vo priqtelstvo govorim ? M/u ciklichna kontroliorka i svidliv pytnik...
    T`va,che pri teb t`va ne bi se poluchilo-sorry!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    "ciklichna kontroliorka"

Shte pochna da polzvam BDZ, toku vij sme se zasekli

PS. Dai da ne pishem izvyn temata :P Ako iskash moje da pokajesh kak se razdelyash s men, za da ima nagleden primer. Nadyavam se da ne stradam mnogo...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Благодаря за готините съвети

Град
    София най-голямото село в БГ
    vseki sam reshava kak da kaje..! zashtoto seki poznava nai-dobre svoq partnior bilo to momi4e ili mom4e!! i znae kak toi po leko bi go priel!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ох.. никак не ме бива в късането... Затова обичам като искам да скъсам с гаджето си да се държа по такъв гаден начин, че той да ме зареже.., но това е кофти решение Просто трябва да седнете и да поговорите и да и го кажеш.., не го отлагай и не бъди мекушав Колкото повече отлагаш, толкова по-голяма агония за теб и толкова повече ще нараниш момичето..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    behse fevruari , predi godina ... to vsyshtnost beshe edna agoniq , tova mi e greshkata , che sym mn syjalitelna , no nakraq po-KORAVO , si stypih na krakata i kazah krai ...
    za vashata vryzka ne znam ... naprvai go po-skoro i ne se ostavqi sylzite da te razmekvat ... zashtoto men me razmeknaha 1den , 2den , 3den ... veche ne moje onzi chovek da me razmekne , a taka sym go naranila sig poveche

1 въпрос:
    за него ли си плакала или от съжаление, ако е за него за кво си го зарязала ?
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Хахах емиии виж сега,всичко зависи от това какво е момичето,дали е по-чувствително или пък изобщо няма да и пука ако я зарежеш.Можеш примерно да и кажеш причините поради които искаш да я зарежеш и да и обясниш че искаш да си запазите добрите отношения и те съветвам да и го кажеш на живо очи в очи като мъж,а не с някой глупав смс или пък по скайп.Това е от мен,успех
    +1
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от dekovbg

1 въпрос:
    за него ли си плакала или от съжаление, ако е за него за кво си го зарязала ?

ne az , a toi mi plaka nqkolko dni i az go syjalih

Цитирай Първоначално написано от stefity

хахахах най вече с смс написан от момиче което мислиш за приятелка и тя да тръгне с гаджето ти и да ходят 6 месеца гадно е по принцип и най гадното е че момичето ти се е водела приятелка а то нищо подобно да те хули зад гърба ти и да не казва една добра дума, нищо че бишият приятел на момичето я е защитавал достатъчно време въпреки косурите който чува за нея

Na tebe moga da ti kaja... che imash edna mn hubava cherta... mnogo mi haresa... za da ne se chudish koq e tazi tolko hubava cherta shte ti kaja.. tazi tvoq hubava cherta e tazi chertq koqto razdelq zadnika ti na dve ravni chasti..
    Sorry ama teq forumski rauti det gi pishesh ne gi prikazvai drugade da ti se smeqt horata.. a i ot posta ti samo moga da razbera che vitaesh iz oblacite bez pokritie... good luck smyrf!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си