View Full Version : Тежко ми е...
С времето осъзнавам,4е класът ми ще ми липсва страшно много(7 клас съм) :cry: :-# ...Ние се знаем още от 1ви клас и сме много близки...Освен това, нямаме никакви претиснения,когато изпитват някой,защото сме си наши хора :D
А при вас как е? :? ...
Sunrisee
01-24-2008, 15:33
По-голямата част ми липсва и сега,но повечето бяха бахти отвратите..Направо не искам и да знам за тях .. :?
Seducti0n
01-24-2008, 15:45
Оул, доста болезнена тема.Аз вече преминах през този етап от живота си, съпътстван с реки от сълзи, милиони прегръдки и целувки за сбогом.Уж си обещавахме, че каквото и да става няма да губим връзка, но всеки тръгна по свой път, разпръснахме се и едва ли някога ще се съберем отново целия клас на едно място. :(
Такъв е живота, колкото и да ни е тежко, трябва да приемем факта, че някои неща просто трябва да се случаят, независимо о това дали сме съгласни или не.Знам, че е изключително трудна тази раздяла и все пак, моят съвет е да не мислиш още от сега за нея, а да се постараеш да прекараш най-страхтоните мигове с хората, с които ще делиш една класна стая още 4-5 месеца. :)
unicorn_f
01-24-2008, 16:42
Ах аз като бях седми клас много плаках за класа ми.По точно за момчетата,защото знаех че с момичетата ще се виждаме и така е.Виждаме се с тях,но с момчетата не,а бяха свестни е поне повечето :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: Много си ги обичкам сички :smt007 :smt007 :smt007
Mi...sega sam 9 klas i opredeleno ne mi lipsvat...samo s edno momi4e poddarjam vrazka do sega taka 4e ostanalite i4 mi ne e :-D
miloto_girl_4e
01-24-2008, 17:16
Ми... когато бях 7ми клас наистина ми беше много тъжно и гадно, че ще се разделяме.. беше ми тъжно не само за класа, но и за даскалото.. Ако беше до 12ти клас щях да си остана в него(което щеше може би да е грешка, защото сега уча в много по-добро училище, но аз съм човек, който не обича промените..), но е само до 8ми и така ... класа се разделихме.. беше гадно, но .. после минава... факт е, че новият ми клас не е по-готин, но от старият клас поддържам връзка с някои хора.. да, нищо не е както преди, но ако знаеш само за напред колко подобни промени ще претърпиш..
LaDy_DaQnA
01-24-2008, 17:17
ami i na nas ni predstoi razdqla ii neznam kak 6te se u4stvam poneje s pove4eto momi4eto postoqnno se dra4im ii karame i golqma kakafoniq mom4etata sa pulni uligofreni ama se pak tfa si e moq klas mn qsno 4e 6te mi e tyjno
от 23-ма човека 20 много ще ми липсват :cry: :cry: :cry: [аз съм 6 клас]
Kisses_P
01-24-2008, 17:34
Аз пък като бях 7ми клас никой не тъжеше че се разделяме.. Всъщност и Сбогом не си казахме.Всеки тръгна на някъде и така и не се видяхме повече.Година след това се виждахме с 2-3 приятелки,сега вече 3 години по-късно нито се чуваме,нито виждаме.Евентуално се засичаме веднъж годишно по спирките в квартала..Като цяло това с раздялата си зависи от отношенията ви в класа.. ако сте по-сплутени ще е по-трудно.. но се преживява
Радвам се, че се разделих с класа си. Поддържам връзка ВСЕКИ ДЕН само с един пичага от там, а това значи - чатене и гсм разговори понеже си говорим безплатно. :) А всички останали боклуци не искам да ги виждам повече.
mhmhmhmhm
01-24-2008, 18:59
да..
щото си бяха няк'ви супер яки всичките :)
е па хич не ми е мъчно за тях, с изключение на 4-5 души
Mitio_man
01-24-2008, 19:31
аве моя клас беше супер тъп и не ща да ги виждам повече.бахти глупаците
Ами аз бях 7ми клас преди 2 години и въпреки че не бяхме много задружен клас всички много ми липсваха...Тоест липсваха ми определи хора от класа,а и не само...липсваха ми учителите,приятелите от другите класове,а и сградата даже!И сега колкото и да си харесвам уилището никога то няма да бъде моето училище,така както беше онова!
ThunderGoddess
01-24-2008, 20:14
Не, никак. Един от факторите, които ме амбицираха по време на подготовката за изпитите след седми клас беше, че има голяма възможност да се оттърва от тях. Бяха (с изключение на един) тъпи селяндури, които говореха на каруцарски език. На това отгоре завиждаха и супер много ме обиждаха само защото изкарвах хубави оценки. Харесвам си сегашния клас повече и след 12 клас усещам, че ще плача за някои от тях ... Тука се надигнаха въпроси са сградата, учителите и т.н. Всичките ми учители в старото училище бяха някакви мегапропаднали хора ... ама ужас ... то аз ги поправям ... Липсваше ми само учителката по мат, защото доскоро имах една лелка-кюфте, която не знаеше как се предава мат ... абе както и да е. Бях много радостна като постъпих в Русе. На сегашното ми даскало сградата е страхотна ... не е порутена барака като онова на село :)
Галена_Петрова
01-24-2008, 20:24
Оул, доста болезнена тема.Аз вече преминах през този етап от живота си, съпътстван с реки от сълзи, милиони прегръдки и целувки за сбогом.Уж си обещавахме, че каквото и да става няма да губим връзка, но всеки тръгна по свой път, разпръснахме се и едва ли някога ще се съберем отново целия клас на едно място. :(
Такъв е живота, колкото и да ни е тежко, трябва да приемем факта, че някои неща просто трябва да се случаят, независимо о това дали сме съгласни или не.Знам, че е изключително трудна тази раздяла и все пак, моят съвет е да не мислиш още от сега за нея, а да се постараеш да прекараш най-страхтоните мигове с хората, с които ще делиш една класна стая още 4-5 месеца. :)
Споко Цвети.........живота е пред вас..........
Майка ми дето е на 46 години класът и се срещнаха преди 2 месеца и почти сички бяха там..... ;) :D
да на мен ми липсва все още :(
нищо че тогава си мислех че имам гаден клас (новия е още по-отвратителен)
а и истинските приятели се намират когато си дете, защото в тази възраст не се интересуваш от дреболии (той е богат/беден, той е умен/глупав, той е грозен/красив и такива...)
и за това истинските приятели са тези които ги имаш от малък, а не тези които ги имаш като teenager (не казвам че няма да си намериш истински приятел, но... по трудно)
поне при мен е така
например сега имаХ един фр, закогото си мислех че наистина мога да му имам доверие, а какво стана ... пълен глупак (прецака ме така както никой друг) и вече не го познавам
ludoto_f
01-25-2008, 06:37
ne mi lipsva.. 8)
polarmolar
01-26-2008, 08:32
Ami az v momenta sum 11 klas :-o no su6to kato teb se pritesnqvah za tova dali nqma da mi lipsvat horata ot stariq mi klas. No s vsqka izminala godina se usetih 4e po4vam da im zabravqm daje imenata... :shock: Ama kakvo da se pravi ima prekaleno mnogo ne6ta koito 6te ti se slu4at sled sedmi klas 4e nqma da ima6 vreme da tuguva6 :?
boge ne mi lipsva ni6to ot staroto u4ili6te a misleh 4e mn 6te mi e mu4no za vsi4ko i vsi4ki no ne be6e taka! sega imam po qk klas i qk vipusk ii s lubimite mi hora ot minaloto u4il6te se vidqh dnes i prekarahme edin piqnski nepulnocenen den :grin: obi4am gi teq hora
jeni92_abc
01-26-2008, 17:12
много ми липсва бившия ми клас :smt089 обаче си поддържам връзка с някои хора =)))))))
PerfectStrang3r
01-26-2008, 17:13
Когато бях 7-ми клас не обръщах внимание на това, че ще се разделим, че няма да се видим повече.. имаше и гадни хора, имаше и пичове, но това бяха хората, с които прекарах 7 години. На 15 юни, когато свършихме даскало.. осъзнах колко много ми липсват всички.. дори и простотиите на някои от тях. После влязах в нов клас.. така и не го харесах, има и готини хора, но като цяло не ми се ходи въобще при тях. Вече 3 години съм в новия клас, но все още ми липсва бившия. Поддържам контакти с някои от тях, но не с всички. Би ми се искало поне още веднъж да се съберем... :( :( :(
TheOtherME
01-27-2008, 09:34
И ние с моя стра калс бяхме заедно от 1ви клас.Когато се разделихме,ни беше доста мъчно.Но няма накъде.Влизането в гимназия ти дава вузможност да се срещнеш с нови хора.А с тези от предния ти клас може да се виждате в извънучебно време и да поддържате връзка.Така ще разбереш скои си е заслужавало да сте приятели и кои държат на теб по желанието има да се събирате.
ThePowerOfLove
01-27-2008, 10:21
ДА,липсват ми...има някоколко индивида,който не ми липсват :wink: Но като цяло класът ми липсва...Новия не ми допада повече от стария :?
DeSpEratE_girl
01-27-2008, 14:13
ДА,липсват ми...има някоколко индивида,който не ми липсват Но като цяло класът ми липсва...Новия не ми допада повече от стария
\:D/
Когато бях 7 клас,направо незнаех как ще се разделя с тях.Сега поддържам връзка с 5-6 човека,но другите не искам и да ги знам.Сега съм в мн по-готин клас и всички сме си фр :)
Умен Пенсионер
02-03-2008, 21:04
Много ще ми липсва. Догодина ще съм седми клас. Всички в класа сме на по 23 години и са ни оставяли да повтаряме 10 пъти. Вече 17 години сме заедно и ще е мн. тежко да се пръснем в други класове. Всички мислим да повтаряме пак.
Никак не ми липсва! Би било кошмар да се върна при тях! :x
Значи от класът ми до 7 клас дори не ги и помня....само с 2ма приятели поддържам връзка и то защото единия живее точно с/у нас, а с другия ни приеха после в една гимназия и бяхме 12 години един клас :) Класът ми от гимназията също не ми липсва защото отново със 4-5 свестни човека си поддържам връзка останалите хич и не искам да ги виждам и ми е супер :)
nicolepcd
02-04-2008, 08:49
Ми и аз плаках много за класа ми, много си го обичах... :) Мислех, че е идеалният... всички си казвахме, че ще се събираме :? Че ще си останем все така задружни, но какво стана? :lol: Почна 8-ми клас, всеки забрави за "старите" съученици и даже сега имам чувството, че всички ме мразят, с някой изключения, де 8) Е, добре съм сега, в елитно училище съм... все пак трябва да се справяме с трудностите, защото всяко зло за добро, нали знаеш :)
utrevpetchasa
02-04-2008, 09:01
е нямам как да ми липсва просто като от преди мн години се разделихме , н онаистина ми е жално за випуска ни от 12-ти .... от 8 до 12 клас човек съзрява малко или мн тези хора стават част от него ако наистина са колектив ,,,
Може би някои правят сълзливи раздели,но не и аз.
utrevpetchasa
02-04-2008, 09:18
Може би някои правят сълзливи раздели,но не и аз.
шом си силен брат успех :) но наи мн плакаха на моето изпращане 8-ми клас , железни пичове и пички но ,,, какво да се прави те повече се имаха с нас отколкото ние помежду си :)
Не, няма да ми липсва. :?
LiveFlower
02-04-2008, 15:19
samo 5-ma 6-ma
drugo si4ko e .... :(
Mitkoooooo
02-04-2008, 16:02
Ем само за 2-3, но като цяло няма да ми липсват.Тази година ми е важно само да си изкарам успешно изпитите. :)
d0mat4et0
02-04-2008, 17:08
Направо не ми напомняйте :-# :-# :-# В 4ти клас се съсипах от плач , а кой знае сега.....Но все пак не е краят на света....Но аз и без това съм много чувствителна и тва ще ми дойде в много....Обичам класа си адски много и държа на всики.....Ще ми липсват , но трябва да продължавам напред....Всеки ден плача при мисълта , че се разделяме , но съм си такава....Ето вижте какво клипче направих и кажете дали ви харесва :-P
http://www.vbox7.com/play:5349b610
zvezdichkaaa
02-04-2008, 17:28
Няма да ми липсват особено много,надявам се на по-добър клас.
Ами...в нашия клас сме егоисти(повече от половината). Това ми е болна тема.Винаги съм искала да си бъдем близки,но така и не се случи...7 години сме заедно,но няма ефект! В училище всички казват,че сме най-добрия клас и то не за друго ами щото имаме най-много отличници.Хубаво....и кфо като имаме отличници? Всеки си гледа за него си ,на изпитванията всеки мълчи прайм се на убити лисици и какво ли още не. Най-лошите черти на човешкия характер са в нашия клас,може да си мислите,че преувеличавам но си е така ;( двулични сме,лицемерни,лъжем...разде ени сме на групи,лигли,фукли... Омръзнало ми е чесно казано! Надявам се в училището,което ще отида да срещна по-добър клас!!
poznato mi e i za bqx taka :( . radvai se na poslednite vi migove zaedno i si izpla4i mъkata ;) nqma kakvo dа napravi6 i kakto kazva edna sau4eni4ka:
ТАКЪВ Е ЖИВОТА!