PDA

View Full Version : Най-еротичният момент през живота ви е?

lsd43
01-24-2008, 16:31
Въпросът е лесен,най-еротичният момент през живота ви? :)

ludoto_f
01-24-2008, 16:32
nai-eroti4en zashto trqbva da e samo 1?
a ne si4ki??? :shock: ;)
za men si4ki sa takiva shtom sym s to4niq 4ovek ;) 8)

DevilWish
01-24-2008, 16:34
He Мuclq ,4e c1м имала такъв момент . . . предпочитам бурният и див секс ,директно да се награбим ,не си падам по еротика ,не съм романтична и тн . . . :?

lsd43
01-24-2008, 16:35
Е ,може и всички,ма няма да ти стигне времето сигурно! :D Не бе изброявайте колкото си искате моменти,нали за това е темата. :wink:

ludoto_f
01-24-2008, 16:36
kato se setq za nqkoi shte go spodelq :);)

^Serena^
01-24-2008, 16:43
Ами честно казано нито секса, който съм правила, нито целувките не могат да се сравнят с един момент, в който нямаше никакъв секс, просто беше толкова чист и спиращ дъха и според мен по свой беше някакси еротичен... поне за мен. Това бяха два погледа за част от секундата, две ръце, които задържаха моята много нежно и едно докосване по бузката... и това беше любов от пръв поглед.

lsd43
01-24-2008, 16:51
Моят най-еротичен момент беше когато снимах едно момиче и тя застана точно,като в някой романтичен филм,за съжаление апарата не хвана този миг ,но този момент се запечата трайно в съзнанието ми,просто момента не може да се опише беше като в прекарсен сън.
Аз съм девствен,но мисля че еротиката не се крие в секса ,а в красотата на даден момент,който те кара да се почувстваш все едно си в рая. :)

ludoto_f
01-24-2008, 16:53
Моят най-еротичен момент беше когато снимах едно момиче и тя застана точно,като в някой романтичен филм,за съжаление апарата не хвана този миг ,но този момент се запечата трайно в съзнанието ми,просто момента не може да се опише беше като в прекарсен сън.
Аз съм девствен,но мисля че еротиката не се крие в секса ,а в красотата на даден момент,който те кара да се почувстваш все едно си в рая. :)

ne e vqrno i v sexa moje da ima takiva momenti ;)

lsd43
01-24-2008, 17:01
Не знам в сферата на секса нямам опит,но съм сигурен че този момент ще остане завинаги във съзнанието ми!Иначе не не отричам че и в секса няма еротика,можеби даже да се окаже по еротичен отколкото предполагам ,но не знам има време да разбера кое е по- еротично. :)

funk_nation
01-24-2008, 17:48
Съседката леля Надка веднъж си изпусна очилата и се наведе да ги вземе . Естествено аз я гледах много се възбудих

amatorium
01-24-2008, 18:12
Vednuj v edno bulgalo trqbvashe da spim s edno momiche. Bqhme na pochivka v Kaliakra s bashta mi, edno negovo gadje i dushterq i. Vecherta sled celiq plaj i restoranta bashta mi i maika i otidoha da si zapraznqt v nqkakuv bar. Na men ne mi se izlizashe, zashtoto bqh katalqzal ot vadene na midi. Prikazvahme si s adashkata i se stigna do prikazki za sex i tq mi skochi v legloto i iskashe da mi go vidi i zapochna da me obarva i celuva. Natatuk shte si q spestq istoriqta ... :grin:

vaniLL
01-24-2008, 20:10
mm seshtam se za neshto , koito nqma da zabravq ... behse pri 1 pyk , kogato go pravihme sys segashniq ... bhqme v spalnqta i shqhme da izlizame s edni fr i nehsto se zakachahme i zapochnahme da se celuvame po-taka :oops: a az obojavam usnite mu ... malko po malko az legnah na legloto , toi se nadvesi nad men i ne spirashe da me celuva , posle podprqn na rycete si zastana tochno nad men

az bqh s 1 mn kysa pola i ... leko otovorih kracheta i toi bavnuchko se namesti ... nqmam si ideq kolko vmre e sme prekarali da se celuvame taka , no usehstaneto ,behse neveroqtno - tova beshe 1 pyt kogato vijdah i useshtah , che go vybujdam ..i taka me celuvashe , raztapqh se v pregrudkata mu :-) :-) :-) :-) :oops:

dekovbg
01-25-2008, 05:54
за момента докато бях в банята осамотен .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vaniLL
01-25-2008, 07:23
за момента докато бях в банята осамотен .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: muhahaha i mene mi e mn erotichno togava :grin: :grin: :grin:

HenykucT
01-25-2008, 07:57
Първия ми път ... с момичето което съм и до момента :-D :-)

emviii
01-25-2008, 08:04
nz zashto no kato se setq za erotika i ne me izbiva na sex... :) po skoro svarzvam sexa s neshto divo :grin:

mislq che beshe samo kato si govorihme i lejahme i muzikata beshe tiha i bavna a toi me galeshe po garba :oops: tova napravo me raztapq

Lorelei
01-25-2008, 17:07
Nai-eroticheeeeen,ami ne znam :? Moje bi nai-vylnuvashto skandalen,s lek primes na erotichen...lqtoto edna topla avgustka vecher mislq beshe,pravihme seks na mosta,chudq se kak nikoi ne ni vidq.Beshe qko,prez tova vreme gledahme otblqsaka na zvedite i lunata vyv vodata. :P

vaniLL
01-25-2008, 17:52
Nai-eroticheeeeen,ami ne znam :? Moje bi nai-vylnuvashto skandalen,s lek primes na erotichen...lqtoto edna topla avgustka vecher mislq beshe,pravihme seks na mosta,chudq se kak nikoi ne ni vidq.Beshe qko,prez tova vreme gledahme otblqsaka na zvedite i lunata vyv vodata. :P

ehhh , gospojica "az ne sym romantichna " neshto poizneverqvash na sebe si :-) hvanah te O:) shte si priznaesh ti , veche go imam cherno na bqlooo ::: ::: O:) :---) :smt003

Jeuelle
01-25-2008, 18:00
Еротичният ми момент не е свързан със секс...
Невероятно удоволствие изпитах когато видях мъжът който толкова много бях искала застанал с гръб към мен събличайки се
О, боже - толкова секси го направи

Lorelei
01-25-2008, 18:10

ehhh , gospojica "az ne sym romantichna " neshto poizneverqvash na sebe si :-) hvanah te O:) shte si priznaesh ti , veche go imam cherno na bqlooo ::: ::: O:) :---) :smt003

Amaaaa,samo stoish i me debnesh tuka kakvo pisha :) Edna zagubena bitka,ne e cqla voina,skypa. :-)

vaniLL
01-25-2008, 18:13

Amaaaa,samo stoish i me debnesh tuka kakvo pisha :) Edna zagubena bitka,ne e cqla voina,skypa. :-)

moq siiii :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: nali znaesh , az ne zabravqmmm :-P

teoto
01-25-2008, 18:35
Ами този в момента се сещам само за един момент,но той не беше еротичен..по-скоро много романтичен..С гаджето ми сме в един клас и днес в един час,както си стоя,блея и въобще не очаквам,получавам смс с "Обичам те",а той по принцип стои на другия край на стаята.Страшно хубаво ми стана на душата! :smt007