PDA

View Full Version : за дупе :P

sLaDkA_GrEsHkA
01-24-2008, 19:12
искам съветче как да си стегна дупето с някакви упражнения в къщи, не съм с наднормено тегло в смисъл че съм си абсолютно нормална просто искам малко да го стегна тва дупе 8) ше съм много благодарна ако ми дадете съветчета :oops:

snow__queen
01-24-2008, 19:50
Миличка,виж темата секси тренировка за жени има доста добри предложения,както и в shapefit.com където има дори видео :) Butt exercises са написани :) Успех :) :-)

sexy_eJlz
01-25-2008, 14:17
Ми може да павиш коремни преси{чувала съм че не стягат само корема,а и дупенцету} :D Иначе незнам!!! :o Аз си търся диетка,ама такава в която да не се ограничавам толкова много{защото майка ми не трябва да разбира че съм на диета,че ще ми откъсне шишарката!!!} :D :D :D :-D :booooomb: :booooomb: :booooomb:

chipi_kaoo
01-25-2008, 16:16
Ми може да павиш коремни преси{чувала съм че не стягат само корема,а и дупенцету По-добре преси за ГЪЗА. Боже КОРЕМНИ преси, то името си говори. Ти като правиш кво, после не можеш да си седнеш на гъза, от болки.... :oops: :razz: значи мойто"дупе" трябва да е наи готиното в целото даскало (от м) защото всяка вечер правя не по-малко от 100 коремни преси (на серий)

sexy_eJlz
01-25-2008, 18:25
Ми може да павиш коремни преси{чувала съм че не стягат само корема,а и дупенцету По-добре преси за ГЪЗА. Боже КОРЕМНИ преси, то името си говори. Ти като правиш кво, после не можеш да си седнеш на гъза, от болки.... :oops: :razz: значи мойто"дупе" трябва да е наи готиното в целото даскало (от м) защото всяка вечер правя не по-малко от 100 коремни преси (на серий)

Ем добре де!!! :razz: Може би е ДОСТА глупаво,а може би наистина имаш най-сексапилното дупе в даскалото ти!!! :P :P :P :booooomb: :booooomb: :booooomb: :P :P :P

sLaDkA_GrEsHkA
01-25-2008, 20:42
hmmmm q dai da go vidim tfa dupe :P

EJI4eTy
01-25-2008, 21:18
обикаляй къщата/блока няколко 3-4 пъти на ден 8-) недей да прекаляваш обаче ! но наистина тичането също стяга дупето [предполагам] 8-) 8-) 8-)

Vladkoy
01-26-2008, 08:30
Много секс ;)
Стават чудеса .. наистина ..

sexa_na_kompleksa
01-26-2008, 10:31
Ми то по принцип, ако искаш да стегнеш или да намалиш дадена част от тялото си, трябва да тренираш цялото тяло. Не можеш да правиш упражнения само за дупе или само за крака - трябва да правиш за всички части на тялото. Вкъщи няма толкова голям избор от упражения, но можеш да правиш гимнастика - като в детската градина. Да, знам, звучи малко смешно, но ако нямаш излишни килограми, а искаш само да се стегнеш, мисля че ще свърши работа. Иначе е най-добре да се запишеш на някакъв спорт като баскет, волей, плуване ... или пък да ходиш на фитнес. Тичането в парка или на стадиона също е добър вариянт, но в това време не е много подходящо.

jeni92_abc
01-26-2008, 10:39
единия начин е да правиш по 20-30 клякания на ден,да ходиш на фитнес или да караш колело
другия е да правиш много секс :smt007

stomah4eto
01-26-2008, 14:24
Колело!

SexYLipS
01-26-2008, 15:15

Кфи 100.. аз всяка вечер правя по 300 минимум без почивка, ама за мен е нормално (активна споортиска) таа можеш да правиш клякания, но не повече от 20 в серия защото може да направиш мусколести бедра..потърси тук --> www.tialoto.bg Има много хубави съвети.Успех :grin:

chipi_kaoo
01-26-2008, 15:50
hmmmm q dai da go vidim tfa dupe :P
Ела и провери сама :-P

chipi_kaoo
01-26-2008, 15:52

Кфи 100.. аз всяка вечер правя по 300 минимум без почивка, ама за мен е нормално (активна споортиска) таа можеш да правиш клякания, но не повече от 20 в серия защото може да направиш мусколести бедра..потърси тук --> www.tialoto.bg Има много хубави съвети.Успех :grin:
Радвам се за теб, но аз изнемогвам :lol: :razz: :razz:

sLaDkA_GrEsHkA
01-27-2008, 13:12
mersi mnogo za suvetite :-) chipi_kaoo kude da zapovqdam ???

abvgdejzi
01-27-2008, 13:40
1.koremnite presi stqgat osveh korema i KRAKATA(proverete sami -pravete koremni presi bez nikoi da vi darji krakata okolo 100 ako mojete s napalno izpanati kraka i 6te vidite kakvo e natovarvaneto na krakata)
2.klqkaniqta sa samo za kraka i v zavisimost ot polojenieto na hodilata mogat da sa za vatre6no stqgane na bedrata(vatre6nata 4ast)i va6ni.
3.za dupe se ima specialni dr uprajneniq koito sa6to taka stqgat i krakata.
naprimer zastava6 na kolene srace na poda i si vdiga6 karka pod agal 90 gradusa taka 15 pati posle dr i pone 4 serii.
ima i mn dr podobni. potarsi v goggle.

chipi_kaoo
01-27-2008, 15:35
mersi mnogo za suvetite :-) chipi_kaoo kude da zapovqdam ??? Зависи :oops:

sLaDkA_GrEsHkA
01-27-2008, 19:44
mersi mnogo za suvetite :-) chipi_kaoo kude da zapovqdam ??? Зависи :oops:

ot koe 8)

MaRiNkA_16
01-27-2008, 20:24
ami sus klqkane ili bqgane(ska4aneto na vuje su6ty vur6i rabota)

_crazy_baby_
01-27-2008, 22:18
az puk si ska4am na vuje v ku6ti skok podskok i cqloto mi tqlo se stqga kato v klipa na rise uppppppp :P

namina
01-28-2008, 05:30
Миличка,виж темата секси тренировка за жени има доста добри предложения,както и в shapefit.com където има дори видео :) Butt exercises са написани :) Успех :) :-)
+1,a да.........и тябва много друсане........ :D