PDA

View Full Version : косата

Nadelina
01-25-2008, 20:03
Iskam da si izrusq kosata ama povecheto mi priateli me ubejdavat da ne go pravq... Ta oshte se chudq dali da poema riska... Vijte me sega i mi daite syvet i mnenie dali bihte go napravili na moe mqsto... i dali bi mi utivalo... I ne kazvaite sama da si precenq zashtoto az ako sama trqbvashe da precenqvam nqmashe da tyrsq chujdo mnenie... nali znaete prez chujdite ochi neshtata sa razlichni...

www.nadelina.aha.bg

EJI4eTy
01-25-2008, 20:08
ами понеже си със по светъл цвят на лицето може и да ти прилича русо :wink: ако искаш да си сигорна си изтегли фотошопа и си поиграй 8-)

sLaDkA_GrEsHkA
01-25-2008, 20:16
ne moga da ti kaja dali da se izrusish ama men i taka me kefi6 ;)

AliceSw
01-25-2008, 20:20
определен цвят русо прилича на всеки, номерът е да уцелиш точния тон...кожата ти е тъмничка, така че платиненото отпада като вариант, пепелявото също...може би някакво златисто, по-тъмно би стояло най-добре :neutral:

Silvia_g
01-25-2008, 20:50
Iskam da si izrusq kosata ama povecheto mi priateli me ubejdavat da ne go pravq... Ta oshte se chudq dali da poema riska... Vijte me sega i mi daite syvet i mnenie dali bihte go napravili na moe mqsto... i dali bi mi utivalo... I ne kazvaite sama da si precenq zashtoto az ako sama trqbvashe da precenqvam nqmashe da tyrsq chujdo mnenie... nali znaete prez chujdite ochi neshtata sa razlichni...

www.nadelina.aha.bg
Моят съвет е да не го правиш. Недей си изтощава излишно косата

InFluEnCe
01-25-2008, 21:01
:neutral: alice sw e prava ako e po tamno ruso 6te ti otiva pove4e :-P

Liz
01-25-2008, 21:06
Приятелите ти са прави..
Евентуално по-светно, бронзово кестеняво ако толкова искаш да се боядисаш?

Cool_Bitch
01-25-2008, 21:10
Spored men ne ti trqbva da se izrusqva6 taka ti e supersko mili4ka!!! 8)

varnen4e
01-26-2008, 08:42

www.nadelina.aha.bg
Моят съвет е да не го правиш. Недей си изтощава излишно косата

И моя съвет е такъв... ааа и + това мисля, че няма да ти отива много много.. ;)

radito
01-26-2008, 09:24
ако се изрусяваш трябва да се погрижиш и веждите ти да са в друга форма или някакси по-тънки ;) а, и не се сили на прекалено светлите тонове ;)

sexa_na_kompleksa
01-26-2008, 10:22
Според мен няма да ти отива.

Liar
01-26-2008, 11:33
Да,русото така се покрива...
Аз мисля че ИЗОБЩО няма да ти отива,прекалено ти е тъмна кожата.