View Full Version : косата
Nadelina
01-25-2008, 20:03
Iskam da si izrusq kosata ama povecheto mi priateli me ubejdavat da ne go pravq... Ta oshte se chudq dali da poema riska... Vijte me sega i mi daite syvet i mnenie dali bihte go napravili na moe mqsto... i dali bi mi utivalo... I ne kazvaite sama da si precenq zashtoto az ako sama trqbvashe da precenqvam nqmashe da tyrsq chujdo mnenie... nali znaete prez chujdite ochi neshtata sa razlichni...
www.nadelina.aha.bg
ами понеже си със по светъл цвят на лицето може и да ти прилича русо :wink: ако искаш да си сигорна си изтегли фотошопа и си поиграй 8-)
sLaDkA_GrEsHkA
01-25-2008, 20:16
ne moga da ti kaja dali da se izrusish ama men i taka me kefi6 ;)
определен цвят русо прилича на всеки, номерът е да уцелиш точния тон...кожата ти е тъмничка, така че платиненото отпада като вариант, пепелявото също...може би някакво златисто, по-тъмно би стояло най-добре :neutral:
Silvia_g
01-25-2008, 20:50
Iskam da si izrusq kosata ama povecheto mi priateli me ubejdavat da ne go pravq... Ta oshte se chudq dali da poema riska... Vijte me sega i mi daite syvet i mnenie dali bihte go napravili na moe mqsto... i dali bi mi utivalo... I ne kazvaite sama da si precenq zashtoto az ako sama trqbvashe da precenqvam nqmashe da tyrsq chujdo mnenie... nali znaete prez chujdite ochi neshtata sa razlichni...
www.nadelina.aha.bg
Моят съвет е да не го правиш. Недей си изтощава излишно косата
InFluEnCe
01-25-2008, 21:01
:neutral: alice sw e prava ako e po tamno ruso 6te ti otiva pove4e :-P
Приятелите ти са прави..
Евентуално по-светно, бронзово кестеняво ако толкова искаш да се боядисаш?
Cool_Bitch
01-25-2008, 21:10
Spored men ne ti trqbva da se izrusqva6 taka ti e supersko mili4ka!!! 8)
varnen4e
01-26-2008, 08:42
www.nadelina.aha.bg
Моят съвет е да не го правиш. Недей си изтощава излишно косата
И моя съвет е такъв... ааа и + това мисля, че няма да ти отива много много.. ;)
ако се изрусяваш трябва да се погрижиш и веждите ти да са в друга форма или някакси по-тънки ;) а, и не се сили на прекалено светлите тонове ;)
sexa_na_kompleksa
01-26-2008, 10:22
Според мен няма да ти отива.
Да,русото така се покрива...
Аз мисля че ИЗОБЩО няма да ти отива,прекалено ти е тъмна кожата.