PDA

View Full Version : кьде изчезнаха свестните момчета?

Страници : [1] 2

iCiTyY
01-25-2008, 20:27
кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....:(( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!

CucAgMuH
01-25-2008, 20:32
кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....:(( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!

Отидоха да пушат :smt003

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-25-2008, 20:34
еми аз пък се питам къде има момичета които не са на някакъв вид " обществено ползване" или не се напиват като казаци и се чукат с някфи гъзарчета .... има и свестни момчета :/ може би ... :? се някакви ценности са се запазили след поголомната деградивност на емоционалните устои ... както и да е ... аз моето решение съм го направил .... по-добре сам отколкото с някоя к*рва, която да гледам как я забиват 1 дозина *бачи .... се някога ще срещна нормална ... ако това е определенито

01-25-2008, 20:41
отидоха при свесните момичета! Повечето "момиченца" са тъпи путчици дето нямат акъл за 50 стотинки. Дразнят те и досаждат. За какво да имам свясна връзка с такова нещо?

FunnYboY
01-25-2008, 20:43
Колко сте прави и двамата... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-25-2008, 20:44

сарказъм ли е това ?

BeboP
01-25-2008, 20:50

сарказъм ли е това ?
Трябва (да се научим) да се смеем и на НЕсмешните неща... :-o

Vangeloff E.I
01-25-2008, 21:05

NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..

i love you
01-25-2008, 21:05
Ами според мен се срещат рядко,ама като казвам рядко супер рядко.То всички станаха нямам думи просто егати надухковците,се едно са центъра на вселената и се мислят за недосегаеми...тоо пък проста работа ама пък чак пък толкоз...

InFluEnCe
01-25-2008, 21:08
ami eti ti dokazatelstvo kakvi sa majete... :? vednaga napadat!!! :D :lol: 8-)

BeboP
01-25-2008, 21:08
@Vangeloff E.I

Защо точно от 84 нагоре?? 8-)

FreeRunBoY
01-25-2008, 21:14
Отказаха се да търсят свестни момичета...

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-25-2008, 21:16

NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..

има свестни момчета и сега но са рядко и тях няма да ги видиш в кръчмата или кафето... няма да ги видиш да се бият по дискотеките и да се кефят на кючеци и оргии .... няма да ги чуеш да говорят цинизми пред хоря от всяка възраст и пол... има ги :) и аз като момче ти казвам че има поне приятелите ми са такива ... и аз съм като тях ... не ходим по к*рви, а сме наранени от безкрупулността на такива момичета ... защото когато си пубер си харесваш момиче първо на външен вид ... а после си играчка ... всеки си има своето разочарование ... по-скоро свестните са унижени от модернистичното .... новите разбирания са в разрез не само със здравословни и морални принципи, а навлизаме в темата за демографка нестабилност .... липса на качествени кадри в различните звена на социалната сфера ...
липсата на свестни момчета се дължи на липсата на свестните стойностит ... безхарактерноста и живота по течението са пагубни а не както биват наричани-временни ....

B3B0K
01-25-2008, 22:12
еми аз пък се питам къде има момичета които не са на някакъв вид " обществено ползване" или не се напиват като казаци и се чукат с някфи гъзарчета .... има и свестни момчета :/ може би ... :? се някакви ценности са се запазили след поголомната деградивност на емоционалните устои ... както и да е ... аз моето решение съм го направил .... по-добре сам отколкото с някоя к*рва, която да гледам как я забиват 1 дозина *бачи .... се някога ще срещна нормална ... ако това е определенито
setih se pone 10tina takiva v ramkie na polovin min

LizZz
01-25-2008, 22:25

има свестни момчета и сега но са рядко и тях няма да ги видиш в кръчмата или кафето... няма да ги видиш да се бият по дискотеките и да се кефят на кючеци и оргии .... няма да ги чуеш да говорят цинизми пред хоря от всяка възраст и пол... има ги :) и аз като момче ти казвам че има поне приятелите ми са такива ... и аз съм като тях ... не ходим по к*рви, а сме наранени от безкрупулността на такива момичета ... защото когато си пубер си харесваш момиче първо на външен вид ... а после си играчка ... всеки си има своето разочарование ... по-скоро свестните са унижени от модернистичното .... новите разбирания са в разрез не само със здравословни и морални принципи, а навлизаме в темата за демографка нестабилност .... липса на качествени кадри в различните звена на социалната сфера ...
липсата на свестни момчета се дължи на липсата на свестните стойностит ... безхарактерноста и живота по течението са пагубни а не както биват наричани-временни ....
Мамка му,колко точно го каза... :)

MiMcHeToOo
01-25-2008, 23:41
отидоха при свесните момичета! Повечето "момиченца" са тъпи путчици дето нямат акъл за 50 стотинки. Дразнят те и досаждат. За какво да имам свясна връзка с такова нещо?

Така, така!

gPa3HuTeJl
01-25-2008, 23:57
Тука сме, бе !! :-P

Sevt
01-26-2008, 06:01
Има ни....ама няма да ни намериш в коридора на 9ти клас или мъртво пияни в дискотеката... ;)

elsy
01-26-2008, 06:28
Абе както има свестни момичета, така има и свестни момчета...въпроса е че трябва да ги търсиш с лупа :D

sindity
01-26-2008, 06:48
Свестни момчета.. почти няма вече.Всеки петък пияни в бара, супер лиглювци, искат само секс.. Е да има и свестни, но вече са доста малко. :( Свестни момичета.. на изчезванеее са.Това, че някои ходят по кафета и на бар не значи, че не са свестни! И те искат да потанцуват и да се видят с приятели.Повечето момичета днес се напиват като луди, търсят секс.. абе грозна картинка.Всичко хубаво е вече рядкост :?

bibo
01-26-2008, 06:52
свестни момчета+лигли и курви
свестни момичета+ебачи,мислещи само за секс,лигльовци
ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ СЕ ПРИВЛИЧАТ :P :P
E,има и иключения де аз познавам ама се броят на пръстите на едната ми ръка :-P :-P

skaboom
01-26-2008, 06:59
Вие явно не познавате вида на хубава млада девойка.. давеща се в собственото си повръщано в петък вечер. сменете го с богат млад мъж. Има ли разлика? Съвет към автора - такива, каквито търсиш можеш да ги намериш скачащи от мостове, покриви на блокове или продаващи микровълновата на баба си ;)

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-26-2008, 07:03
Аман от такива теми, наскоро имаше една досущ като тази. :?
Ако питаш мен, свестни момчета има, при това не са малко, ама как ще ги намериш, когато си се забила в дискотеката с поредния "секс символ" на компанията... То че има и кифли, има, ама всичките - заедно с момчетията, се срещат на едно място - "на кафе" или танцувайки на поредното парче, коет след седмица ще жъде забравено, в дискотеката и напивайки се с текила... (нищо против текилата, де :oops: ) Не ми е ясно защо всеки го приема за даденост да хване гадже от такива места... А после защо не ставали за сериозни връзки... Ще ме прощават всички, но щом някой определя хобитата си с "ходене по кафенета и дискотеки", едва ли има нещо стойностно у себе си, което си струва да бъде запазено, дори и да му хрумне на него, че иска да се задържи на едно място.
Пффф, като се замисля какво може да е момиче, щом си избира само такива (а после има наглостта да се оплаква), не искам да коментирам. :? Все съм си на мнение, че трябва да познаваш човека, преди да пожелаеш да сте повече от приятели...

Niakoitam
01-26-2008, 07:28
Ето заради това и подобни неща свестните момчета изчезваме:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153293

Просто доста от момичетата казват че търсят свестни момчета,но май само на думи.В последно време ми се струва че им харесва да бъдат наранявани.

bibo
01-26-2008, 07:32
Ето заради това и подобни неща свестните момчета изчезваме:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153293

Просто доста от момичетата казват че търсят свестни момчета,но май само на думи.В последно време ми се струва че им харесва да бъдат наранявани.

БРАВО БРАВО ТВА Е СЛОЖЕНО ТОЧНО НА МЯСТО 8) 8)

TheNewReligion
01-26-2008, 07:33
Не, бе има ги още , ама както каза едно от момчетата вече май няма свястни момичета , за да има свястни момчета ! 8-)

Vladkoy
01-26-2008, 07:39
Не мога да разбера к'во половината тука се разревали "той иска само секс" .. МНОГО ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ИСКАМЕ! Вече имаме нова дефиниция - свястно момче = момче, което не знае за какво му е оная работа .. п*ткенска работа .. взимате си един СТЕРИЛЕН и се кефите .. ама да ви издам една тайна .. няма да ви е интересен на 2-рия ден.

ПОЗДРАВИ!

lilit_666
01-26-2008, 08:03
Отказаха се да търсят свестни момичете...
И тръгнаха по педераслък :D

fr3e_s7yle
01-26-2008, 08:11

NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo .. ahxahxah mm :grin: az sam 92 i opredeleno ne sam se degradiral

fr3e_s7yle
01-26-2008, 08:32
)}]хахахахахахахаахахахахаха хаххааххаха :grin: :grin: :grin: :grin:
Ооо ОпРеделено има свестни момчета..Моя например е такъв.. :oops: :oops: СТРАшЕН!!!!!!!!! под думата "СТРАшЕН" кфо тря да се подразбира ? Кой знае .. ти може да си поредната ку*ва която ходи с поредния ку*вар , ако е така мн ясно че ще е "СТРАшЕН" :o

st1ki
01-26-2008, 09:19
Има ги тия свестните по ваште разбирания,но пък вие не ги щете обикновено,щото са некви кротки,грозни или зубъри. а вие си падате баш по тея,които искат само да ви чукат... кой ви е виновен тогава?

Това е и моето мнение по въпроса... всички търсите свестни, но не ги искате и само на курвари налитате :?

mon4eto
01-26-2008, 09:58
Ve4e stanaha golqma rqdkost za moe golqmo zajalenie :( :( :(

TraviS_
01-26-2008, 10:29

to4no qsnuu my ne mn kratku :D

bibo
01-26-2008, 10:45
а я ми отговорете какво точно наричате свястно момче??? :)

EternalSilence
01-26-2008, 13:34
а я ми отговорете какво точно наричате свястно момче??? :)

ако знаеха какво искат тази тема нямаше да съществува ;)

Zodiac
01-26-2008, 14:51
Аз съм си свестен,но съм 95 :oops:

Vladkoy
01-26-2008, 14:52
Ами , да си внасяме от чужбина :)

MartyParty
01-26-2008, 14:56
миличка мъжете са такива защото ние такива си ги направихме :( ще ви се стори като липса на женска сулидарност,но ебачи има за тия курви дето им се дават.

Na7a6a
01-26-2008, 15:13
То че е така, така е. Има момичета и момичета и дето се казва, курвар и курва се намират.. А иначе има много свестни момчета, просто още не сте ги намерили :)

bibo
01-26-2008, 15:19
Аз съм си свестен,но съм 95

споко след една-две години почва прехода...чакай само първата мастия да те преебе :D :D :lol:

kakaomen
01-26-2008, 15:34
Е това за свестните след 1984 ме уби. :lol:

Fagile
01-26-2008, 16:33
Moeto mom4e e mnogo svqsno! obi4am go

PerfectStrang3r
01-26-2008, 16:39
Еми как да има свестни момчета като няма свестни момичета ? Всички тийн-ове деградират.. вече синоним на свестен е да пушиш да те ебе/ебеш всичко живо, да си гъзар и т.н. Просто света стана такъв. И наистина свестните хора започват да се губят в масата от деградирали и пропаднали хора.

drozila
01-26-2008, 16:45
момчетата се държат с момичетет така както им се показва! ако покажеш на някой . 4е си свясна и нормална ще има свестни момчета, ама какво искате като днешно време едно 90% от момичетата се държат като типични кучки само и само да се харесат на момчетата, еми ок ама такива момичета се харесват само на такива момчета, дето им е за 1то еб**е! ако искаш сероизно момче друж се по нормало и не се прави не много великата работа

choco dick
01-26-2008, 17:20
Мили дами свестни момчета не е имало няма и да има секи човек е съгрешавал независимо вкакъв аспект говорим.Другата подробност,е че всеки има различни разбираня за "свестно момче" :D

Alabalaportokala
01-26-2008, 17:52
Свестни момчета има много. Отделен въпрос че вие момичетата сте като коне с капаци и не виждате по далече от носовете си. Как обществото ни няма да деградира, след като стана така че самата деградация взе да се харесва от обикновените хора? Хулиган си, сбил си се в дискотека - добър повод да се похвалиш на приятели и да станеш героя на компанията. Бягаш от даскало и лъжеш учителите - печен тип, а този който остава да научи нищо автоматично става зубър и задръстеняк и съответно го отритват. И така всяко поколение взема пример от предното поколение само че става все по зле и зле. Момичета , свестни момчета с лопата да ги ринеш, но пак повтарям вие сте слепи. Вие харесвате само хулиганите, само "лошите момчета" и не забелязвате другите. Те минават и заминават покрай вас. Когато сме на дискотека как няма да искаме секс ? Ами вие сте курвички и ни давате секса на сребърна тепсия. Прекалено лесни станахте. Друга причина за тийн деградацията е комерсиализацията на обществото и въобще на света, Всички взеха да обръщат внимание на материалното и не чак толкова на духовното. Нещата взеха да се обръщат. Отрепките - станаха добрите , добрите момчета - задръстеняците и шматките. И понеже всеки иска да е харесван, затова взема да ви се струва че добрите момчета изчезват след като синоним на добър е хулиган, отрепка, бияч. Докато самата деградация се харесва , бъде толерирана и подхранван ще бъде така

Dale Tremont
01-26-2008, 18:17
Ако си наистина свестен, няма как да не забележиш и другите свестни.
И съм напълно съгласна с изказването на човека преди мен!

sharkybul
01-26-2008, 18:21
ПЪРВО РЕШИ КАКФО Е СВЕСТНО И ПОСЛЕ КАЗВАЙ ТАКИВА ГЛУПОСТИ

kakaomen
01-26-2008, 19:54
Свестни момчета има много. Отделен въпрос че вие момичетата сте като коне с капаци и не виждате по далече от носовете си. Как обществото ни няма да деградира, след като стана така че самата деградация взе да се харесва от обикновените хора? Хулиган си, сбил си се в дискотека - добър повод да се похвалиш на приятели и да станеш героя на компанията. Бягаш от даскало и лъжеш учителите - печен тип, а този който остава да научи нищо автоматично става зубър и задръстеняк и съответно го отритват. И така всяко поколение взема пример от предното поколение само че става все по зле и зле. Момичета , свестни момчета с лопата да ги ринеш, но пак повтарям вие сте слепи. Вие харесвате само хулиганите, само "лошите момчета" и не забелязвате другите. Те минават и заминават покрай вас. Когато сме на дискотека как няма да искаме секс ? Ами вие сте курвички и ни давате секса на сребърна тепсия. Прекалено лесни станахте. Друга причина за тийн деградацията е комерсиализацията на обществото и въобще на света, Всички взеха да обръщат внимание на материалното и не чак толкова на духовното. Нещата взеха да се обръщат. Отрепките - станаха добрите , добрите момчета - задръстеняците и шматките. И понеже всеки иска да е харесван, затова взема да ви се струва че добрите момчета изчезват след като синоним на добър е хулиган, отрепка, бияч. Докато самата деградация се харесва , бъде толерирана и подхранван ще бъде така
Най-после един свестен и точен коментар. Браво! =D> \:D/

iCiTyY
01-30-2008, 20:15
Alabalaportokala Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 9:52 pm Заглавие:

nedei talk v mnojestveno 4islo za ko si4ki trqq sa ednakvi?! i 6to kato ste na disko trqq iskate seks k0o g0olemi gazari li ste kat naebete po edna piqna kurva?!

led_i_ogyn
01-30-2008, 20:30
Свестните момчета до един са при мене :P

DrCIH
01-30-2008, 20:31
Alabalaportokala Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 9:52 pm Заглавие:

nedei talk v mnojestveno 4islo za ko si4ki trqq sa ednakvi?! i 6to kato ste na disko trqq iskate seks k0o g0olemi gazari li ste kat naebete po edna piqna k***a?!

Не са еднакви. Идеята е че изпъкват само тия за които става въпрос. Защо в диското момчетата търсят само секс ли??? Еми защо в хранителен махазин търсиш храна? Защото това се предлага. Като момичетата в дискотеките се предлагат сами и като са толкова лесни, ще се ебат. Казвам че този процес е цикличен. Колкото повече ебачи има толкова повече курви се навъждат. Накрая ще има предимно курви и ебачи и това ще е света и останалите ще са аутсайдери и т.н.

BaiboCo
01-30-2008, 22:00

Отидоха да пушат :smt003

в обедна почивка са :Д

Christian
01-31-2008, 04:10
При толкова милиони хора на света темата ти е леко неуместна, момчетата ги има просто не ти се търси. Тук е въпросът къде изчезнаха момичетата, вярно едно момче се лута, за да търси любовта, но просто някои от вас са сляпи, та... защо вие момичета изневерявате първи, какво ви кара да го правите, защо САМО ИСКАТЕ ЛЮБОВ, НО НЕ Я ДАВАТЕ. Е както е казал Алеко - "Разни хора, разни идеали!"... е ... аз казвам - "Празни хора, празни идеали!" Жените... Какво са те? Те са просто едно необходимо зло.

djumerka
01-31-2008, 06:07
ee

SickBoy
01-31-2008, 06:12
Добрите момчета от лошите улици.Така пишеше навремето в едно ревю за Goodfellas на Скорсезе.На ташак го казваха това,но има доста дълбок смисъл.И аз съм добро момче от лоша улица.И аз бягам от час,ебавам се със зубърчетата и т.н.По дискотеки не ходя,там само паплач се събира.А,чакайте,за ебаване със зубърчетата казах.Как няма да се ебава човек с тях?Ненормални създания.Отритнати от обществото защото сами са го искали.Те не учат.Те зубрят.Те ОПРЕДЕЛНО не са по-умни от мен.Просто нямат социален живот и затова си четат уроците.Поне така го възприемам аз,фък.Пък и,ебати,какво могат да очакват-някое момиче да си падне по тях?Та те повечето силно наподобяват добре окосмен тиранозавър.Сори пичове,малко поддръжка трябва,иначе никой няма да забележи крехките ви и чувствителни души.Фък.Бях почнал да обяснявам нещо.Добри момчета има.Истина си е сега,че повечето от момичетата са тъпи и слепи.Но си е истина,че и добрите момчета са тъпи и слепи.Повечето от нас(казвам нас,защото и аз се причислявам към групата на добрите момчета) не търсим свестно момиче.Търсим курва.Което е тъпо.Аз не съм така,казах(обаче ебати авторекламата си правя,да се еба и аз в тъпака,ама какво,проста така преценявам другите-съдейки по себе си).Тъпо е.Глупаво и некадърно.Момичетата също не искат нищо друго освен един диамантен кур,който ще ги задоволи и ще им плаща сметките по кафетата.Сори,гърлс,не става така.мамка му,забравих си мисълта.Ще продължа друг път.

Alabalaportokala
01-31-2008, 10:53
nedei talk v mnojestveno 4islo za ko si4ki trqq sa ednakvi?! i 6to kato ste na disko trqq iskate seks k0o g0olemi gazari li ste kat naebete po edna piqna k***a?!

Да големи газари сме що.

Жените са създадени за да бъдат ебани, а мъжете за да ги ебат. Ми кво да прайм ? Да съ друсъми ли бе ? Това всъщност е една философия с доста дълбок смисъл. Вникнете в нея. Така е било, така ще бъде. Искам те, но те искам само за вечерта. Ние не сме кучета с каишка че да се мъчите да ни задържате до себе си

Никога не съм бил фен на дългите връзки. Като си помисля за една такава и ми настръхват косите. А това че момичетата като се влюбите почвате постоянно да ни притискате и да искате нещо още по сериозно нещо което не искаме докато не възмъжеем и не съзреем напълно. Омъжвате са на по 18-19 години. Една такава сега ми църли за общо съжителство и брак. Вие момичета не сте у ред. Наживейте се първо като бели хора, вижте първо от живота тогава мислете за такива работи. Това само вие сте го измислили. Прости кучки :grin: :D

Пак повтарям. Свестни момчета ( това за вас не са курварите ) има много, отворете си очите.

sasha_90
01-31-2008, 10:55
Има и свестни,но вероятно са наранени и се "крият" от любовта. :-D

saskou
01-31-2008, 14:14

Ако ги зарибяваш с тва дето ти е на подписа... Слабо... :D :D :D :P
Не бе... шегувам се... :) Темата ти има 60 пост-а. Събрала си доста заинтересувани и самотно-свестни момчета. Choice is ur :-D

kiss_poni4ka
01-31-2008, 15:18
Tо че има свясти момчета има,ама са на изчезване. :?

princesa_viki
01-31-2008, 15:19
Или са заети вече,или са гейове :grin:

FunnYboY
01-31-2008, 15:44
Има и свестни,но вероятно са наранени и се "крият" от любовта. :-D

! ! !

Maja
01-31-2008, 19:40
еми тук са ;) SkypE : cs_neeko ;) :P

Sladkata___
01-31-2008, 19:54
nqma

Hun7eR
01-31-2008, 20:00
Това с деградиралите след набор 84 е много смешно и не е ли твърде голям опит да го твърдиш ? 8)

Аман от такива теми, наскоро имаше една досущ като тази. :?
Ако питаш мен, свестни момчета има, при това не са малко, ама как ще ги намериш, когато си се забила в дискотеката с поредния "секс символ" на компанията... То че има и кифли, има, ама всичките - заедно с момчетията, се срещат на едно място - "на кафе" или танцувайки на поредното парче, коет след седмица ще жъде забравено, в дискотеката и напивайки се с текила... (нищо против текилата, де :oops: ) Не ми е ясно защо всеки го приема за даденост да хване гадже от такива места... А после защо не ставали за сериозни връзки... Ще ме прощават всички, но щом някой определя хобитата си с "ходене по кафенета и дискотеки", едва ли има нещо стойностно у себе си, което си струва да бъде запазено, дори и да му хрумне на него, че иска да се задържи на едно място.
Пффф, като се замисля какво може да е момиче, щом си избира само такива (а после има наглостта да се оплаква), не искам да коментирам. :? Все съм си на мнение, че трябва да познаваш човека, преди да пожелаеш да сте повече от приятели...
Много точно казано.

djumerka
01-31-2008, 20:11
gg

ch0colate_f
01-31-2008, 20:31
кьде изчезнаха свестните момчета?
ima gi opredeleno :) radvam se che poznavam pone 4 5 takiva :) obicham gi mnogo .. chustvam gi kato bratq :) na priqtelkite im samo moje da zavijdat vsichki :)))

Castaway
01-31-2008, 20:48
свестните момИчета сМе ;) малко .. щот пойчето са някакви изрусени каки, с по 20 тона грим и токчета в/у който не могат да ходят ...

а за свесТни момчета, еми честно казано, има ги!ПросТо в определен момет те с епоявяват в живота ни.. но определено повече мислят само за секса и то СЕКС БЕЗ ЧУВСТВА ... :shock:

Dobrodu6niq
01-31-2008, 20:56
Вижте значи може много да се говори по тази тема,да има свестни момчета,да има и свестни момичета,но за съжаление са много малко.Повечето жени в днешно време (не казвам всички) гледат да са с най-големите ''гъзари'' и после се чудят каде са изчезнали свестните момчета еми истината е че повечето от вас не търсят точно такива,а после се оплакват,на бас че ако си даде равносметка всяка от вас познава поне по едно свястно момче,но никога няма да тръгне с него,защото не се прави на гъзар,няма милиони в банковата си сметка и не кара скъпи коли в общи линий не е най-големия playboy.Да наистина има и свестни момичета но и те са малко.Доколкото до това какво се разбира под свястно момче или момиче всеки човек има различни вижданя.Така че момичета не се оплаквайте,а просто си дайте равносметка какъв човек искате да имате до себе си и деиствайте по въпроса.

pak_filmi
01-31-2008, 21:17

И ти понеже си много свестен не ходиш по кафета и по кръчми? Или защото си много добър си сам? Осъзнай колко си деградирал и спри да пишеш глупости. Защото тва, че слушам чалга примерно не означава, че не мога да се държа добре с гаджето си, не означава, че трябва да си седя вкъщи по цял ден защото няква п*тка ме е зарязала...нищо не означава всъщност. Вените брато... бързо !

evelinka1122
02-01-2008, 11:58
И аз това са питам! Къде изчезнаха?!?!?! :-o

mother
02-01-2008, 12:01

В праисторията, сестро.

Всъщност аз съм един от тях и оцелях в този прокълат свят, но пък си намерих свестно момиче така че не ме мислете много 8-)

evelinka1122
02-01-2008, 12:08

В праисторията, сестро.

Всъщност аз съм един от тях и оцелях в този прокълат свят, но пък си намерих свестно момиче така че не ме мислете много 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ем браво поздравления че си оцелял ... ако случаино скъсаш с приятелката си обади ми са ... =D> :oops:

PaSs1on
02-01-2008, 16:24
edni samo da ebat jenite znaqt drugite samo da ebat mujete znaq abe ujass naprao polovinata stanaha mazni pedali a drugata sa perverzni tipove det samo za ebane mislqt vupreki 4e nqma lo6o pone ne sa obratni :)

Mementomori
02-01-2008, 20:23
Съществуват,но са вече изчезващ вид!

why^n0t
02-01-2008, 20:37
аз бих попитал обратното, къде са свестните момичета. повечето не знаят какво искат.

FunnYboY
02-01-2008, 20:39
аз бих попитал обратното, къде са свестните момичета. повечето не знаят какво искат.

+1

Sharpay
02-01-2008, 21:07
има свестни момчета и аз съм с едно от тях :grin: :grin: :grin: страхотен е умен, забавен и прави всичко за мен 8)

nicolepcd
02-01-2008, 21:11
Тц, с всеки изминал ден се уверявам, че наистина трябва да ги сложим в резервати (свестните момчета, де) :D Няма ги... никъде... Всички са еднакви, мислят за едно и също нещо... вече външният вид и "важността" седят на първо място... Къде са момчетата, които изслушват момичетата, говорят с тях, и ги използват не само за да има за какво да се похвалят пред приятелите си, ми и за най-добър приятел... Мне, няма вече такива... всички (не всички) са тъпи, повърхностни и най-вече еднакви... Може би сега съм леко разстроена, и затова пиша така, но наистина го мисля... Айде честит ви празник, момчета :lol:

djumerka
02-01-2008, 21:30
dd

LGPznew
02-01-2008, 21:34
СВЕСТЕН СЪМ И ВЕРЕН!
-чакам те на ЛС-

:D :D:D :D:D :D:D

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-01-2008, 21:34
ето ме бе ... здрав прав :D

Sharpay
02-01-2008, 21:38
1.хьах не бих си зарязала приятел заради друг
2.не гледам да нае*ба никой девствена съм а камоли да му изпразня портмонето (никой до сега не е пръскал пари по мен повече отт нормалното)
3. нито е ло6о мом4е нито е тоооолкова по-голям от мен 2 год разлика ли е а за6то не се захва6таме с връсници ? в пубертета момчетата се развиват дооста по бавно от моми4етата до един момент тогава ни настигат набързо ,но как сега да тръгна с момче което по цял ден седи на компа си и играе CS ??

Na^PoPa^RaSoTo
02-01-2008, 21:45
Sharpay,не разбираш...няма по-яко нещо от това на нова година в 12:00 да заложиш бомбата.

Sharpay
02-01-2008, 21:53
ьхахь Na^PoPa^RaSoTo трябва да ме научиш до сега не бях пробвала :D :D :D :D :D

djumerka
02-01-2008, 22:13
bb

Sharpay
02-01-2008, 22:15
ьха езвенявай ама едно е да си научиш да излезеш с приятели и ако ти остане време да седнеш и да поиграеш малко амаа друго е по цял ден да не се отлепяш от компа или да се хвалиш 4е си си ккупил подложка за мижката за ЦС за 60 кинта

ViLLa*07
02-02-2008, 16:43
каквито моми4етата такива и мом4етата .... ако не и по- зле ..

djumerka
02-02-2008, 21:29
aa

Scared_Straight
02-02-2008, 23:30
Свестни момчета има вярвайте!. Вътрешно си мисля че съм един от тях... може би и затова съм сам. Всяко момиче иска да е с така наречението плейбочета. С гелосаните прически бръснатите крака, с огромните черни очила и якето с пухчета. Просто се преобърна мисленето на хората и свястните момчета (съда по себе си... ще прозвучи като самохвалство но вътрешно в душата си си знам че е така и го казвам на глас) се имат за сдуханяци. Затова че не искам гадже за единият секс мамка му. Защото искам човек с който да се допълваме и да знам че мога да разчитам на него както и тя на мене.Това вече не се толерира в днешно време. Да! Красотата е фактор но не е главният фактор.. Не съм търсил някаква неземна красавица... Просто едно момиче което да направя щастлива.. Уви явно не съм от "готините пичове" които гледат да изчукат колкото се може повече момичета.Това е от мене.. Които иска повече на ЛС!

Papagal4e
02-03-2008, 06:57
Ima svestni momcheta..v klasa ti,v uchilishteto ti ,na ulicata ti..no ti ne gi zabelqzvash ,,zashtoto obshtestvoto ni e nalojilo kakvo da se haresva i ti iskash ili ne si stanala chast ot tazi deistvitelnost -kurvi-playboy ili otkysak-zadrystenqchka...no kogato spresh da gi vijdash taka i da gi vyzpriemash s naimenovanie togava shte namerish svestniq.Kogato nqma da ti puka da hodish s momche,koeto gleda ocenkite si i ne pushi (naprimer) !

Noo ponqkoga horata izbirat svestnite,koito vinagi sa bili pod ryka chak kogato gi pouchuka jivota,kogato gi zahvyrli nqkoi i taka..Sama si iberi..i vseki sam pravi svoq izbor

djumerka
02-03-2008, 20:27
сс edit..

samuel_vimes
02-03-2008, 20:35
Крием се по шкафовете.

Dgaduin
02-03-2008, 20:36
Съгласен съм с Сакред наистина има свестни момчета и също бих се присъединил към тях. Половината ми клас е пълен с идиоти които имат общо мозък колкото някоя хлебарка ( уж сме елитна гимназия ) ама пак момичетата се лепшят по тях. Е съответно има и свестни момичета но всички които познавам са заети. За геймърството - да и аз имам скъпа мишка и така нататък ама не ме прави някакъв зарибен по компютърни игри - просто харесвам да се чувствам удобно с обурудването. Предпочитам да не се чудя насред игра защо проклетата мишка пак се е счупила.

pave
02-03-2008, 20:40
Ако искате нормално момче пишете на този... http://prize.zzl.org/vote.php?id=1694

няя да съжалявате

Martin4yYy
02-03-2008, 20:43
Ако искате едно пиче - тва е сестра ми - продавам я ! ! !

http://prize.zzl.org/vote.php?id=1694

satity
02-03-2008, 21:02
и аз се питах къде се из4езнали вси4ки свесни мом4ета и защо вси4ки са такива улигофрени.оказа се 4е има изклу4ения.просто трбва да търсиш внимателно и да не се влияеш от външния вид и парите,което е навик на вси4ките ми познати.

Scared_Straight
02-03-2008, 21:05
и аз се питах къде се из4езнали вси4ки свесни мом4ета и защо вси4ки са такива улигофрени.оказа се 4е има изклу4ения.просто трбва да търсиш внимателно и да не се влияеш от външния вид и парите,което е навик на вси4ките ми познати.
Ето такива момичета ми дават надежда....

няма-значение
02-03-2008, 21:24
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ПОСМЕЯ!!!

Свястни момчета има, но когато ги срещене решавате, че искате да сте приятели с тях. Защо? Защото, чрез връзката можете да ги загубите, а като приятели е далеч по трудно. <--- По Този Начин ги карате да станат "като другите" (такива, които "уж" не търсите).

темата ти е тъпа!

eu.hyricane
02-03-2008, 23:28
hm slu4aino vidqh tova za cs-a.. mi otnositelno e.. i az si kupih profesionalno oborudvane, dori da ne sym Pro igra4 (koeto ne zna4i 4e sym mega skilled 8) ), za da mi bade maksimalno komfortno po vreme na igra.. ne za da hodq na zali s tqh i da im vikam EI EI VIJte mi pada,mi6kata,slu6alkite i klaviaturata ko 6e kajete.. tova e tapi4ko.. ako kazvate 4e nqma razlika mejdu mi6ka s top4e za 6 leva i g1/3/5/7/9 da re4em, ste napalno ograni4eni i tapi ^^ ima gigantska razlika.. zavisi vsi4ko ot vas, ako iskate da izvle4ete udovolstvie ot cqlata rabota, ne pre4i da saberete pari i da si kupite razl glezotiiki :)
p.s. 2 4asa na den igraq :p

ina4e... svestni mom4eta ima.. i momi4eta.. malko sa, no i tova otnositelno.. to vsi4ko otnositelno -_- vseki s vkusa si.. za men ima tvarde malko svestni.. ^^

Vladkoy
02-04-2008, 07:38
Свестни момчета има вярвайте!. Вътрешно си мисля че съм един от тях... може би и затова съм сам. Всяко момиче иска да е с така наречението плейбочета. С гелосаните прически бръснатите крака, с огромните черни очила и якето с пухчета. Просто се преобърна мисленето на хората и свястните момчета (съда по себе си... ще прозвучи като самохвалство но вътрешно в душата си си знам че е така и го казвам на глас) се имат за сдуханяци. Затова че не искам гадже за единият секс мамка му. Защото искам човек с който да се допълваме и да знам че мога да разчитам на него както и тя на мене.Това вече не се толерира в днешно време. Да! Красотата е фактор но не е главният фактор.. Не съм търсил някаква неземна красавица... Просто едно момиче което да направя щастлива.. Уви явно не съм от "готините пичове" които гледат да изчукат колкото се може повече момичета.Това е от мене.. Които иска повече на ЛС!
ами така си е... тея за които говориш за г'зарчетата дето се мислят за .?!?!?. и аз това търсих... момиче с което да се допълвам, но явно съм сбъркал с мнението си ... и то май за всички. просто непознавам момиче което да не я привлича груботата, убидите на другите. ако пък си г'зар и не й дадеш внимание, тя още повече се увлича по теб и забравя за свястните момчета. всички си ги харесват лошите. ха честито, сега и аз ставам такъв. е поне да ви го набия в путката прости путки такива! после ходете да търсите наранените от вас момчета! мизерни сте!
По мненията ви съдя, че вие сте затворени хора и просто търсите приятели, а не 'ебане'. Малко се съмнявам да направите едно момиче щастливо при положение, че вие самите сте рухнали из основи и търсите промяна в някой клон ( гадже ). Може да ви звучи грубо, но се замислете. Променете нещата ;)

Ciara_
02-04-2008, 08:23

Айде да ви кажа,че има свестнички и приятеля ми е такъв.Всичките ми приятелки само се оплакват по този въпрос и хвалят авера ми и го дават за пример.Така че макар и трудни за намиране има качествени момчета,но и момичетата да ви кажа не останаха много нормални както някои написаха по-горе повечето стават курви и си мислят че са интересни по тоя начин,но не са.Онзи ден слушах двама познати как си говорят за едно момиче каква курва била бля бля .. така че по-добре и двата пола да не се самозабравяме. :?

utrevpetchasa
02-04-2008, 08:26
мдам умря романтиката мила .... няма ги просто са завладяни от други морални ценности един от недостатъците на глобалния свят...

radito
02-04-2008, 08:29
Аз съм хванала последния от изчезващите явно :D

cute_mimi
02-04-2008, 08:52
Аз пък бих казала че съм симпатична и не искам да си хвана гадже и да се чукам с него само за да се правя на "готина". Според мен това е най-лесното нещо. Почти Всяко момиче може да бъде кучка без капка мозък която мисли само за секс и наркотици. Според мен по трудно е да държиш на себе си и да бъдеш добър човек. В крайна сметка какво ще стане с тези момичета и момчета? Ще станат съответно мафиот и неговата съпруга. И в крайна сметка дали ще имат стойностен живот, според мен не. Нищо против фешоните, имам много познати коитоо са стойностни хора и в това да си модерен няма нищо лошо, но в други неща има. :-D

Ашъшъ
02-04-2008, 09:39
Бих казал че съм чешит и то убииствено много но и че съм също толкова свестен стига човек да ме разбере :)

зает съм :)

Alabalaportokala
02-04-2008, 11:06
hm slu4aino vidqh tova za cs-a.. mi otnositelno e.. i az si kupih profesionalno oborudvane, dori da ne sym Pro igra4 (koeto ne zna4i 4e sym mega skilled Cool ), za da mi bade maksimalno komfortno po vreme na igra.. ne za da hodq na zali s tqh i da im vikam EI EI VIJte mi pada,mi6kata,slu6alkite i klaviaturata ko 6e kajete.. tova e tapi4ko.. ako kazvate 4e nqma razlika mejdu mi6ka s top4e za 6 leva i g1/3/5/7/9 da re4em, ste napalno ograni4eni i tapi ^^ ima gigantska razlika.. zavisi vsi4ko ot vas, ako iskate da izvle4ete udovolstvie ot cqlata rabota, ne pre4i da saberete pari i da si kupite razl glezotiiki Smile

ЪхъхъхъхъхъХ. Доволно се посмях след прочитането на този пост :D :grin: . Нима ми трябва професионално оборудване за да си правя кефа от дадена игра. Напротив не ми трябва. Играл съм с мишка за 200 лева и с мишка за 4. Никаква разлика. Пак си правя веселбата и ако не се занимавам с про гейминг, не смятам че това е необходимо. А още повече за човек който играе 2 часа на ден.

coolkiss
02-04-2008, 11:10
Е, тук сме де - кой ни търси?

Alabalaportokala
02-04-2008, 11:25
Лелее. Вие още малко ще изкарате че нямало свестни момчета.

А тези които си предлагат услугите във форум, не са свестни, а много много задръстени и несоциални хора. За съжаление има и такива индвиди. Момчета не търсете своята половинка по интернет, а се стегнете и ако трябва променете нещо в себе си, изчистете комплексите като за начало и си повдигнете малко шибаното самочувствие. Защото това се разбира и нито едно момиче няма да ви хареса

А момичета вие престанете с малоумните изказвания къде изчезнали свестните момчета или пък че били на изчезване. От личен опит ви казвам че сами си врете носовете и скачате на пишките на курварите. Сами си го търсите. Момчета много свестни много. ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПОВТАРЯМ НЕ ЗНАМ - С МНОГО БЕДЕН СВЕТОГЛЕД СТЕ ЗА ТВЪРДИТЕ ТАКИВА АБСУРДНИ НЕЩА и това че във вашия собствен роден град с 50к човека на кръст сте попаднали на курвар който ви е избомбил, не означава че ние сме ви виновни и че едва ли не свестните типове изчезнали. И вие ще случите на подходящия човек ще видите колко смешно е било това което сте казвали по форума!!!

the_uNf0rgIv3n
02-04-2008, 11:32
Честно казано, тая тема е обсъждана невероятно много пъти. И има проблем и няма проблем; и момичетата и момчетата са виновни за случващото се. Нямаш право да казваш, че нямало хубави и добри момчета. Просто не познаваш всички. Както и е тъпо да се каже, че няма хубави момичета. Има такива - друг е въпроса, че не ги виждаш, че са заети, или, че си си пропуснала шанса с такова момче. Вярвам, че и в този форум има страшно много добри момчета, които са сами, но повечето пъти(ще говоря в множествено число) оставаме недооценени. Много често момичетата искате "лошо момченце", а после се оказва някъв "пръдльо" и вие оставате "дълбоооооооко" разочаровани. Не отричам, че има и много лоши, които трудно ги забелязваш какви са, но просто не казвай, че няма.

matador
02-04-2008, 12:37
Я си признай, че си падаш по лоши момчета :lol:

BlueFace
02-04-2008, 13:00
Все о6те има свестни мом4ета,познавам такива и мисля 4е съм един от тях.Мн се 4удя за6то трябва да си някакво надуто богата64е за да те хареса 1 моми4е?!?Но като се замисля свястните моми4ета не харесват такива мом4ета.В дне6но време това да не пу6и6 и да не се напива6 се приема с критика от мн теенове.4аст от Хората от моя клас ме смятат за задръстен то4но заради това и за6тото имам пове4е мозък от тях....?! Не разбирам това!Бях потресен от един коментар 4е свястни мом4ета над 84 набор нямало :shock: :shock: :shock: и 4е си4ко било деградирало.Просто не знам как това може да бъде написано,но определено не е вярно.Понякога аз съм се питал дали има свястни моми4ета и наистина мислех 4е няма,но всъ6тност има и то доста(въпреки 4е курвите не са никак малко).Наскоро сре6тнах едно такова моми4е и сега 6те направа вси4ко по силите си за да го спе4еля. :)
НО СВЯСТНИ МОМ4ЕТА ИМА.Аз се дразня на това 4е ако няма6 супер външност не те приемат.Според мен по важна е съ6тността. :)

satity
02-04-2008, 14:44
Да ви кажа 4естно толкова мн пъти съм летяла по ''лошите'' мом4ета 4е ако с всяко падане от високото ми се пробиваше по 1 дупка в главата сигурно от отдавна да съм без глава.Но 1 такова разо4арование не е края на света.Взех си поуки от грешките и се стремя да не ги повтарям.Сега ходя с 1 мн свестно мом4е(всъщност мъж щото е 11 год по голям от мене) и когато някои ми каже ''бе от къде го намери тоя...ебати късмета имаш и тн'' се 4удя как да им обясня 4е те са си виновни.

Моми4ета не летете на мн високо!После боли при падането!

gamercheto_
02-04-2008, 14:59
Момичетата искат свесни момчета а не се гледат какво правят!Някакви пикли на по 15-16год тръгват да се занимават с 20 годишни че дори и по-големи и за какво?защото така ще са по готини..А момчетата на по 16-17г. гледат само да забият някое момиче и не си го слагат толкова про сърце!така че не само момчетата мислят само за е*ане...то май вече мн повече момичета гледат само как да си легнат с някой "чичко" и тфа е....!романтиката е почти на изчезване!

gerim
02-10-2008, 17:41

ne sym suglasna!!! Momi4etata okolo men,vsi4kite mi priqtelki vklu4itelno i az...tyrsim mom4e na koeto 6te mu puka za teb,6a si te gleda,6a se grije za teb,6a te obi4a. I kato kazvame 4e mom4etata iskat sex,nqqme v predvit4 e nie ne iskame..prosto mom4etata iskat da te naebat i da si trugnat...i zakvo si4ki uj "svqstni" mom4eta si hva6tat nqkvi kruvi4ki bez izvinenie...det im izneverqvat sys vseki sre6tnat...a vsy6toto vreme si4ki mom4eta mi prikazvat "si4ki momi4eta sa takiva i takiva te iskat samo pari i koli" emi ogledaite se malko...ima i momi4eta koito obi4at...i na koito im trqbva samo da gi obi4at..i ni6to drugo!!!

P.S. sujelqvam ako sym bila malko gruba :) prosto tova mi e "bolna" tema i mn se palq :) ni6to li6no ina4e :-|

kobrichka
02-10-2008, 17:48
Там където са и свестните момичета...Защо всички смятат,че няма свестни момчета.?Знаете ли защо!?!Защото една част от всички вас са все още малки и не са видяли нищо от живота,попаднали са на едно момче,което ги е зарязало и айде вече няма свестни момчета.Защо мислите,че вие сте свестни,за да чакате свестно момче!?Принца на бял кон няма да дойде,защото той не съществува...,а и за да чакаш принца самата ти трябва да си принцеса...Няма перфектен мъж,поради причината,че няма и перфектна жена.Не трябва да търсите нещо,което самите вие не сте.

D@rk_AnGeL
02-10-2008, 17:53
ne s iz4eznali....prosto sa golqma rqdkost.....da vi se pohvalq namerih takova mom4e koeto da ne iska samo seks. :)

zabludenata
02-10-2008, 18:11
Не търсиш достатъчно....моя е супер свестен, да не кажа най-свестния ;)

HePeAJIeH
02-10-2008, 18:16
А къде изчезнаха свестните момичета?Къде изчезнаха готините и пекани мацки които когато се обесняват в любов на някого премислят всяка една дума?Къде останаха момичетата които държат на една дълга връзка? Първо погледнете себе си след това гледайте нас момчетата!

juchoche
02-10-2008, 18:21
svestnite i hubavi mom4eta ili sa zaeti ili sa geiove :D :D :D
__________________________________________________ ______
Мъжете са КАто КЕнеФите ,ХубавиТЕ са зАети А останАлиТе Са ОСрани :razz: :razz: :razz:

FunnYboY
02-10-2008, 18:22
svestnite i hubavi mom4eta ili sa zaeti ili sa geiove :D :D :D
__________________________________________________ ______
Мъжете са КАто КЕнеФите ,ХубавиТЕ са зАети А останАлиТе Са ОСрани :razz: :razz: :razz:

радваме се за теб, но не говори от наше име :grin: :D

Lainovoz
02-10-2008, 19:10
кьде изчезнаха свестните момчета ?

ТУКА СЪМ ! 8-)

petity12
02-11-2008, 13:17
iz4eznaha zaedno s dinozavrite :razz: ili po skoro nikoga gi e nqmalo.. :lol: :lol:

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-11-2008, 13:20
ili po skoro nikoga gi e nqmalo.. :lol: :lol:

аха К!

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 13:22
ne tursite dostatu4no ili e drug problema za vas ,4e iskate v edin 4ovek vsi4ko da e perfektno i togava moje da go nare4ete svesten..no sry nqma perfektni hora na sveta .......

ANTI
02-11-2008, 14:24
i и момчетата и момичетата дето са свестнис а супер малко.
почти на изчезване сме. :)

Angel_of^love
02-11-2008, 15:02
Дам, добър въпрос ..къде са изчезнали не знам, но е истинска трагедия, че продължават да изчезват...
Повечето са лигави отворковци, които се мислят за голямата работа, надуват се на всеки ъгъл и мислят само за простотии... Еми как ще има прогрес в обществото като цяло като някои хора даже не могат да си възпитат децата на елементани обноски !?...
Пък и защо момчетата се мислят за голямата работа и всичките са за една вечер, една свалка и това е... Каквото било, било...
Не казвам, че няма свестни момчета.ИМА!... Но все още не познавам много такива... А едно такова момче в днешно време е като да засечеш телефонен разговор на извънземни...
...Оф, някой ден ще се осъзнаят доста от лигавите свалячи, но може да е твърде късно...А на вас успех в търсенето !

vamp
02-11-2008, 15:05

Приказваш глупости,аз сега дори излизам в девствено момиче и не бързам и не се натискам да я *ба,просто искам да ми позволи да я обичам и аз да бъда обичан,и аз виках къде отидоха всичките свестни момичета и защо съм само с курви,но това е така,защото живеем в скапан маскарад,всеки ходи с маската си и трудно се откриват свестните хора и са дефицит.
А накрая разни тъпи случайности застават между тях,няма време,случва се нещо или са заедно за кратко,бахти скапания живот...

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 15:09
pove4eto momi4eta i mom4eta se mislqt za ne6ty pove4e ot drugite opitvat se da se pravqt naklouni za dsa privlekt vnimanieto si vurhu taq nezavisimo kak

eto edno mom4e koeto misli trezvo i pravilno...:vamp

nempoB
02-11-2008, 15:11
Ето ме тук съм разбрах,че сте ме търсили :D :D :D

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 15:13
nqma nio6ty lo6o da si samouveren ,no 4ak puk tolkova???

nempoB
02-11-2008, 15:21
nqma nio6ty lo6o da si samouveren ,no 4ak puk tolkova???

Понеже не ме познавате ;) аз съм много ама много послушно момче ;)

vamp
02-11-2008, 15:27
pove4eto momi4eta i mom4eta se mislqt za ne6ty pove4e ot drugite opitvat se da se pravqt naklouni za dsa privlekt vnimanieto si vurhu taq nezavisimo kak

eto edno mom4e koeto misli trezvo i pravilno...:vamp

Хубаво разсъждавам правилно обаче имам чувството,че това е причината да съм нещастен,иска ми се да бях един от много смотани изрусени кретени с розови тениски и парите на мама и тате,а аз съм сериозното момче с голата глава и мотора,боксъора...В днешно време никакъв не може да си от смотаните позъори,те са навсякъде и всичко опира до парите...

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 15:34
4estno da ti kaja ima momi4eta koito predpo4itat takiva kato teb {koito mislqt trezva}otkolkoto takiva det sa izruseni i kakto ti gi nari4a6...taka 4e nqma smisul da iska6 da si kato teq tup4ovci............

Angel_of^love
02-11-2008, 16:28
Ами да, права си.Всеки човек има различен вкус и винаги може да се намери някое животно като тебе, което да те хареса :-D

nightwish16
02-11-2008, 16:43
az sum tuk 8) i sam si mnogo normalen i vsi4ki moi priqtelki kazvat 4e sum super svesten :)

Angel_of^love
02-11-2008, 16:47
:smt006 Браво на теб!.... Да живеят свесните момчета...и да се осъзнават заблудените ! :D

vamp
02-11-2008, 16:50
az sum tuk 8) i sam si mnogo normalen i vsi4ki moi priqtelki kazvat 4e sum super svesten :)

Тогава защо си метъл?Аз съм ако момиче,готино и секси няма да пусна на метъл!

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 16:55
Ами да, права си.Всеки човек има различен вкус и винаги може да се намери някое животно като тебе, което да те хареса :-D
Koi e jivotno ako moga da popitam?

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 16:58
i da ti kaja az ne se hvurlqm na vrata na vsqko sre6tnato mom4e ako tva ima6 predvid.....prosto go pozdravih za tva det ima zdrav razum a ne za drugo........

Angel_of^love
02-11-2008, 17:02
Не фокусирах на някой точно определен човек с думата "животно", а с това имах предвид, че колкото и чудат да си, колкото и да си по необикновен и т.н.. пак ще се намери някой като теб, които да те хареса... :)

fuse
02-11-2008, 17:11
квото и да си говорим... вече много рядко се срещат момчета, а и момичета, които да са свястни..еми като си се замислим си е така...и другото което е по-тревожно е, че на този етап и двата пола се опитват да се правят на това, което не са...опитват се да подръжават на някой...или взимат примери от неподходящите хора... мисля че просто трябва да се примирим :(

prettyIdeath
02-11-2008, 17:15
...емота, фешанчета мамини , гъзарчета тип 50 сент и така нататъка...
Малко са свестните, затова аз си зех едно от последните :D .. на изчерпване са все пак... Зареждайте се момичета.. /аз да се надявам че няма да имам нужда от резерви / 8)

gostut
02-11-2008, 17:30
кьде изчезнаха свестните момчета?

отидоха да търсят свестните момичета

angel_spirit
02-11-2008, 18:32
:( Ko da kaja I az taka trudno namiram i qvno skoro kakto e trugnalo takiva svestni nqma da vidq :( :? :(

ivakavlad
02-11-2008, 18:41

ето това е проблема на момичетата значи искате свестни момчета който да не искат само сек* а същото време искате и да не слуша метъл,рок,пънк или какъвто и да е било друг стил в музиката или в обличането които не ви харесва нестанахте ли малко по нахални от колкото трябва :-x :-x :-x :-x :-x :-x какво общо има това каква музика слуша човек или как се облича с това което е всъщност мам*му стара :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

D@rk_AnGeL
02-12-2008, 03:51

ето това е проблема на момичетата значи искате свестни момчета който да не искат само сек* а същото време искате и да не слуша метъл,рок,пънк или какъвто и да е било друг стил в музиката или в обличането които не ви харесва нестанахте ли малко по нахални от колкото трябва :-x :-x :-x :-x :-x :-x какво общо има това каква музика слуша човек или как се облича с това което е всъщност мам*му стара :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
+1

Offspring
02-12-2008, 06:09
За свестните момчета не знам,обаче свестните момичета много отдавна се свършиха... :(

slun4ice_90
02-12-2008, 06:47
За свестните момчета не знам,обаче свестните момичета много отдавна се свършиха... :(Много грешиш,просто не си я намерил :-P :) Успех.

nightwish16
02-12-2008, 07:06

e az ne sum tolkova brutalen metul slu6am metul imam 2 3 bluski ama ina4e sum si mnogo normalen :D

mimi_nesi
02-12-2008, 07:33
mom4etata sa ebati kretenite.ako im kaje6 na nqkoi , 4ego haresva6 a toi ne te haresva samo ti se podigrava .ili ako ste gadjeta samo iska da te 4uka i posle te zarqzva :booooomb:

Spider4eto
02-12-2008, 07:55
mom4etata sa ebati kretenite.ako im kaje6 na nqkoi , 4ego haresva6 a toi ne te haresva samo ti se podigrava .ili ako ste gadjeta samo iska da te 4uka i posle te zarqzva :booooomb: ми не при всички е така само лиглйовците се подиграват след като им казваш че ги харесваш 8)

Offspring
02-12-2008, 08:32

e az ne sum tolkova brutalen metul slu6am metul imam 2 3 bluski ama ina4e sum si mnogo normalen :D

Емо,бъди искрен! :razz:

nightwish16
02-12-2008, 08:37
iskren sum ot cqloto si surce :oops: e moje bi leko sum lud ama da ne vi pla6i tova :grin:

Spider4eto
02-12-2008, 08:37
iskren sum ot cqloto si surce :oops: e moje bi leko sum lud ama da ne vi pla6i tova :grin: to кой не е леко луд :D

zvQr_nO_s_ChAr
02-12-2008, 09:59
че тя думата свестен и думата момчета въобще не си подхождаТ :?

.::THE_LAST_ANGEL::.
02-12-2008, 18:05
За свестните момчета не знам,обаче свестните момичета много отдавна се свършиха... :(

не свестните момчета ни развалиха ;)

vamp
02-12-2008, 18:14
iskren sum ot cqloto si surce :oops: e moje bi leko sum lud ama da ne vi pla6i tova :grin:

Не че нещо ама те намирам комплексарче и...
То и аз бях така,не се чуди,че момичетата не те харесват,поне тия готините,които наричате курви :)

ani4ka_bani4ka
02-12-2008, 18:35
седя си вкъщи в момента, мерси, че попита 8)

krisscho
02-12-2008, 19:03
не свестните момчета ни развалиха ;)
ХАХАХАХАХАХА к'во, к'во???Ти разбра ли се сама кво искаш да кажеш????А кво е това не свестен? :lol:

st1ka
02-12-2008, 20:28
Още се намират,ама са наизчезване...аз намерих точно такъв,обаче той се дърпа кат ощипана булка...

p0liner0
02-12-2008, 22:02
Тук смееееее :-D :-D :-D свестните момчета или свястното момче :oops: Чак ме е срам колко съм свестен :P

acidburn1
02-12-2008, 22:22

...+1

alex4o
02-13-2008, 12:05

едно от тях е при мен ии много се радвам за другите момичета,при които са останалите свестни,перфектни момчета :)

fucklowenolove
01-04-2010, 19:54

има свестни момичета :)

miss_asi
01-05-2010, 05:41
Еми свестните момичета са там някъде,ама момчетата няма да ги намерят.Защото винаги мъжете мрънкат,че всички женски сме били путки и такиа неща.Осъзнайте се!Моя въпрос е къде са свестните момчета,които толкова силно искат да си намерят едно момиче,а не да скачат на първата пачавра,която им е пред очите.Ехх,да забравих,то животинското ви зове. :-o

LadyDi
01-05-2010, 05:45
Корабът-майка си ги прибра.
Свиквайте.

lipsvashh_mi
01-05-2010, 08:41
За свестните момчета не знам,обаче свестните момичета много отдавна се свършиха... :(Много грешиш,просто не си я намерил :-P :) Успех.
+ 1 това,че са малко не означава,че ги няма-рано или късно всеки намира човека за себе си :)

Stan4o123
01-05-2010, 08:45
къде изчезнаха ли?!Свестиха се...

balu4ka
01-05-2010, 09:00
Просто днешното поколение пропада в някаква яма ,а ямата е точно това на което ги учи 21 век,наркотици,оръжие ,насилие,пари,алкохол и естествено идва и частта "Еби и бягай при следващата".Въпроса е къде отидоха свястните момчета ,който не тичат при всяка следващата само и само защото ще им пусне и става за едното ебане както му се вика.Защо няма от онези ,който вярваха в хубавите и ценностните неща в живота ,а не как да отидат да се напият като кирки и как да свалят поредната курва.Да изглеждат адски ФИеШАнски .... :? Да са толкова отворени,толкова "вижте ме кой съм аз"... :? :? :? :?

w0sh
01-05-2010, 10:37
Джими как се възмути от темата.

направо я закрий.

В тоя форум, както знаеш не сме представителна извадка.

LadyDi
01-05-2010, 10:47
Ама и аз съм възмутена. То не може така.
Не знаете какво искате.
Значи, ако е отракан и "готин", най-вероятно е курвар и иска бройки.
Ако е умен, интелигентен и скромен, най-вероятно е смотан зубър.

Какъв е тоя термин "свестни" момчета?
Какво означава?
Седите, гледате разни филмчета и сериалчета и Зак Ефрон и Робърт Патинсън и другите там джиджибиджита и нямало било свестни мъже.

Ем, няма. Айде, поединично.

NamelessRomantic
01-05-2010, 11:23
При свестните момичета.Иначе ей ма - тука съм.

lilincituuuu
01-05-2010, 12:35
И аз това се чудя.. всички са някви безчувствени и ни най-малко не им пука за теб :( няма свестни момчета! всички са един дол дренки :?

MetalZone
01-05-2010, 13:04

Мхм, слушаш Nightwish.. яко си луд http://www.whisperedme.com/Images/Emoticons/icon_metal.gif :razz:

Има свестни момчета -.-" търсете повече... ляляяяяя

Dimana99
01-05-2010, 13:06
Намират се още. Жалко, че заради някакви момиченца и момчетата се развалят...

Mitrele
01-05-2010, 13:07
Тук сме :P

f17n3s
01-05-2010, 13:29
има ги, има ги .... а нз вярваш или не, но на мен пък ми е писнало от курви ... бахти само на такива попадам .... трагнем след няколко дена, ми кажат, че я видели на центъра под ръка с някого .... бахти напрао само на ей такива ***** попадам ..... а аз чисто и просто си искам свястна приятелка ... :x :x

420420
01-05-2010, 13:31
На мнение съм че свесни мочета има (определям се за такъв :-D ),но свестни момичета няма или са на изчезване а особенно в град като моя по малък направо липсват.Всички са някви надуди пикли който се мъчат да се прават за център на вселената и ходят с някви батковци да ги возят в бмв и да ги чукат.И за тея момичета им е под достойнството да говорят с някой който не пуши и не се напива кат свиня и не псува и говори глупости за щяло и не щяло а дори и да се доближиш към тях те те приемат само за приятел защоото не си курвар който се хвали на пред назад коя ебал как ебал и коя ще я "скъса'.Като няма свесни момичета няма и да има свестни момчета като мен кйтоо не пушат пият умерено и не дръкат глупости и който ги вълнува не как ще се напие следващия петък а какво ще им е бъдещето и какво смятат да праят и место да клечат по кафенетата се занимават с някакъв спорт или хоби с който релаксираш

rikido
01-05-2010, 13:42
И за тея момичета им е под достойнството да говорят с някой който не пуши и не се напива кат свиня и не псува и говори глупости за щяло и не щяло а дори и да се доближиш към тях те те приемат само за приятел защоото не си курвар който се хвали на пред назад коя е*** как е*** и коя ще я "скъса'.

+1 :-x

LadyDi
01-05-2010, 13:42
Аз пък съм на мнение, че комуникацията между момчетата и момичетата липсва напълно.
Не ви ли прави впечатление, че момчетата търсят свестните момичета, а момичетата търсят свестни момчета.
А то такива нема. Всички сте един дол дренки :)

NamelessRomantic
01-05-2010, 15:11
Lady D се изказа.Въпреки че се водиш силна дума във форума,говориш глупости.Това че всички са един дол дренки мгоат и момчетата да го кажат,но това не е решение.И да,има комуникация между двата пола,просто живеем в парадокс от колосални размери - това което искаме не можем да имаме,това което можем да имаме - не искаме.Свестни хора има,просто не валят от небето.

Nuff` said.

LadyDi
01-05-2010, 15:34
Безименния, не си ме разбрал правилно.

Парадоксът е другаде - че всички търсим свястното и всички се бием в гърдите, че сме свестни, а на практика, пак по нашите собствени думи, излиза, че свестни хора не съществуват.

Не мога да схвана, наистина, възможно е да съм безкрайно глупава и ограничена, но не разбирам как може да има тема след тема - къде са свестните момчета, романтиците, онези, които са с теб, заради самата теб, уважават те и не са за едното е*ане. И всички момичета в темата да казват "няма такива мъже", а всички момчета да твърдят, че има.
В същото време, три теми по-надолу има друга тема, че момичетата са материалистки, че са с извратени ценности и търсят мъжете само заради парите и ебането...

Това, ако не е липса на комуникация какво е?
Значи всеки пол има някакъв изграден стереотип за другия и си го следва като кон с капаци.

Аз защо не питам къде са свестните мъже? В живота ми е пълно с такива - мъжа до мен, заобиколена съм от приятели, които са прекрасни хора.

Момчетата и момичетата в тийнейджърската възраст днес не умеят да общуват помежду си в над-креватно ниво. Което е много жалко. Но наистина са един дол дренки - само лаят едни срещу други, а ефект - никакъв.

И кой ме е определил като "силна дума" във форума? Това е най-голямата глупост, която някой ми е казвал.

veselin69
01-05-2010, 16:29
Свестни момчета има.Просто повечето не се забелязват,защото не са нито фешани,нито Г-та,нито фитнес маняци (това не значи,че сред изброените няма свестни) , те са просто нормални момчета, на които момичетата не обръщат внимание. Просто вие не гледате вътрешността на човека и изобщо не ми казвайте, че не е така.Кое звучи по-абсурдно, че не искате да си намерите свястно момче или че не съществуват такива? Аз например мога да дам пример от личния си живот. Харесвах едно момиче, обичах го и все още го обичам, въпреки че ми е само приятелка. И изобщо не почвайте да ми обяснявате, че не правя разлика между силно привличане и любов, много добре знам къде е едното и къде другото. Както и да е ... аз бях готов на всичко за нея и исках тя не да го чуе от мен, а да го изпита, исках да и помагам, да виждам радостта в очите и когато направя нещо добро за нея. Исках винаги да е весела, никога тъжна, винаги с усмивка на лицето и как ми се отплати тя? Избра един скапан фешън, който кой знае в коя разпоретина си навира оная работа, докато тя си мисли, че я обича. И все пак искам тя да е щастлива, няма какво да направя, трябва да оставя нещата така. Тя трябва да получи каквото иска и аз нито искам, нито мога да и попреча. Толкова обичам това момиче, че ми е достатъчно просто да седи до мен, да си говорим и да я гледам без нищо друго. И въпреки глупавата и постъпка никога не бих и се разсърдил, камо ли пък да я намразя. Малко се отклоних от темата, но цялостно поста ми отговаря на въпроса ти. :)

Mitrele
01-05-2010, 16:53
И аз в последно време си мисля следващата мацка ще е свястна ама друг път...вс им е до е дното е*ане... btw и мъжете имат нужда от внимание, някой да ги обича и подкрепя :)

guinessgirl
01-05-2010, 17:52
навсякъде са...

а къде са свестните момичета? ;)

stoteen4o
01-05-2010, 17:57
Аз съм бая свестен :grin: 8)

yahhooo
01-05-2010, 18:34
"Къде са свестните момчета?" Цъкат цс и дигат левели на уоу и чакат красавицата на класа да им пише в скупе

awerw
01-05-2010, 18:42
Мене ли търси6 8) :D

LoveRetroMusic
01-05-2010, 18:43
АХАХАХАХ, брао, бе 8-)

essential919
01-05-2010, 19:00
Ох и аз почвам да се отчайвам , че наистина няма свестни момчета , но все някаква малка надежда ми е останала btw аз съм много свястно момиче (също съм и красива , смея да кажа даже много красива) , казвам го , защото повечето като чуят "свестен"и веднага си мислят , че става въпрос за някой грозен зубър с очила , но не винаги е така - аз съм жив пример , но честно да ви кажа си нямам гадже , защото просто няма нито един нормален около мене ;( . Но не знаете какво ми се случи - влюбих се и то в кой мислите - в най-неподходящия (пълен комплексар , който си пада само по гадни кифли)... И така вече точно една година откакто не мога да се отърва от чувствата си ;( ...

ПП.съжалявам за дългия пост , но трябваше да си излея мъката ;(

WrongLife
01-05-2010, 19:29
Къде изчезнаха?! - Та те не са изчезнали. Просто вие момичетата с вашите БЕЗУМНИ критерий ги карате да се държат така.Всяко свястно момче или не е достатъчно красиво, или няма достатъчно чувство за хумор, или тялото не е достатъчно перфектно. Това държание е просто защитна функция срещу момичетата.

П.С. Не се оплаквам, не обиждам, а изказвам лично мнение.

Mitrele
01-05-2010, 19:33
Къде изчезнаха?! - Та те не са изчезнали. Просто вие момичетата с вашите БЕЗУМНИ критерий ги карате да се държат така.Всяко свястно момче или не е достатъчно красиво, или няма достатъчно чувство за хумор, или тялото не е достатъчно перфектно. Това държание е просто защитна функция срещу момичетата.

П.С. Не се оплаква, не обиждам, а изказвам лично мнение.

Без да преувеличавам съм свястен, хубав, с чувство за хумор и с добро тяло :-P

asp1r1n94
01-05-2010, 19:37
:D :D :D още като видях темата и ми стана смешно...всяко второ момиче се прави на кифла и търси батко ... поне 3,4 години по-голям..
В дискотеките няма да намерите добрите мом4ета... :?

Zarity
01-05-2010, 19:40
Изгубили са се някъде по пътя...

buffalo88
01-05-2010, 19:40
А къде изчезнаха нормалните момичета?Всички сте някви супер надути и повърхностни.Търсите си някъв батко минимум 4 години по-голям,задължително да има книжка и кола?! :lol:

NamelessRomantic
01-05-2010, 20:13

П.С. Не се оплаквам, не обиждам, а изказвам лично мнение.
Просто трябва да се научат че идеалният им принц на бял кон няма да дойде.Аз - интелигентен,разумен(по своя оценка),готов да дам цялото си совободно време и внимание за "специалната" - 55 кила клечка за зъби съм и нямам пукната пара.И никоя не ме заглежда,нищо ново.

Bixel
01-05-2010, 20:24
Булзай

Reaper93
01-05-2010, 20:25
Изгубили са се някъде по пътя...

Тук съм! :-) :grin:

kypo
01-06-2010, 09:05
тука съм, да ви пращам снимка и да почваме да се плющим, а? 8-)

doomkillerr
01-06-2010, 09:21
Явно и двете категории (свестните момчета и свестните момичета) са описани в "червената книга за световнозастрашените видове"!!! 8)

Преди време една приятелка ме попита, "къде изчезнаха свестните момчета", а аз и отговорих - "там където изчезнаха и свестните момичета"!!! :?

LadyDi
01-06-2010, 09:24
Черна дупка поглъща свестните.
Извънземните ги взеха за изследване :)

Няма ги. Точка. :)

WrongLife
01-06-2010, 11:12
Черна дупка поглъща свестните.
Извънземните ги взеха за изследване :)

Няма ги. Точка. :)
Това за мен е напълно НЕВЯРНО!!!! Постави се в следната ситуация:
Ти си момче и си на 15-17 години. В класа ти има хубаво момиче. Кифла. Ти показваш RESPECT и се държиш добре с нея, но тя не го оценява и вместо теб предпочита някой пушач, загубеняк, тъпанар само защото е малко по-хубав от теб. Тогава е логично да е*еш мамата на всичко.
Свестните момчета, идват когато момичетата започнат да им обръщат внимание!

LadyDi
01-06-2010, 11:20
WrongLife, от цялата тема, намери точно на МЕН да се скараш :D
Да беше попрочел малко, преди да си избираш жертвите :)

WrongLife
01-06-2010, 13:02
WrongLife, от цялата тема, намери точно на МЕН да се скараш :D
Да беше попрочел малко, преди да си избираш жертвите :)
Съжалявам.... :oops:

Джими : Виж сега като всеки нормален човек и аз съм бил отхвърлян, зарязван и така!!!! Но в конкретния случай визирах най-добрият ми приятел! Защото той се съсипа заради една кифла, к*рва или както искаш я наричай. Когато не знаеш контекста на съобщението на някой, моля не се опитвай да спориш с него!

w0sh
01-06-2010, 14:11
най-ме кефят тея дето пишат у темата,че са свестни.

ще им пусна.

на пликче

aloveyou
01-06-2010, 14:41
Има ги..Но в днешно време се срещат много,много рядко

NeverTheSame
01-06-2010, 16:21
Свестните момчета са се взели със свестните момичета..кръговратът на живота xD

ToniStoraro
01-06-2010, 16:57
тук съм.

edinaka93
01-10-2010, 09:06
Значи аз съм момче и се имам за свестен , тва за 1982 ли беше са глупости и по нагоре има свестни който не пият не пушат и не мислят само за еб*не , ноо...не се срещаме по кафенета дискотеки и по улиците в малките часове на ноща...можете да ни срещнете в някой фитнес блъскащи щангите и боксовите чували с цел изкарване на всичката ярост натрупана от заобикалящата ни среда тоест-ку*вите и кварталните плейбой (еба*ите) тия оцеляхме и все още се съпротивляваме.Другите се забиха пред компютрие си пренасяйки се в света на игрите, или се изпеде*астиха или просто загубиха надеждата си за нормален живот в една ненормална страна.

iLovePussyJuice
01-10-2010, 09:14
К'ур за всички оплакващи се!!!
Потърсете вината в себе си.

Krasencety
01-10-2010, 16:10
ако търсиш нещо необичайно, трябва да го търсиш на необичайни места :) същото е със свестните момчета и момичета..

disGLOster
01-10-2010, 16:14
Ами,според мен пък си е нормално.
Старите свестни момчета са си вътре там,просто модерността на това да чукаш наляво и надясно ги е превърнало в поклонници на тази "религия".Ако процедираме към тях по по-различен начин бихме могли да открием момчетата,за които мечтаем някъде вътре,под тази извратена обвивка.

Zarity
01-10-2010, 17:37
Ама кви сте путки.Без извинение.
Айде бе,искат свесни момчета ама като видят някое "лошо" и им текват лигите.Аа,осъзнайте се.
Не ви слагам под общ знаменател ама масата сте така.. :?

fireball121
01-10-2010, 17:43
етооо меее :D :D :D който иска да се свърже с мен... ЛС

lolitka16
01-10-2010, 17:49
Ама кви сте п****.Без извинение.
Айде бе,искат свесни момчета ама като видят някое "лошо" и им текват лигите.Аа,осъзнайте се.

++ например познавам едно момиче(на 15 год.) и се зарича че ще се омъжи за някой бивш затворник,наркоман,който по възмовност и да я бие..тка че не всички момичета си тарсят свестни момчета,но все пак за тези които тарсят..споко момичета все още се намират и такива,въпреки че са изчезващ вид :-D :-)

STALKER
01-10-2010, 17:59
Значи аз съм момче и се имам за свестен , тва за 1982 ли беше са глупости и по нагоре има свестни който не пият не пушат и не мислят само за еб*не , ноо...не се срещаме по кафенета дискотеки и по улиците в малките часове на ноща...можете да ни срещнете в някой фитнес блъскащи щангите и боксовите чували с цел изкарване на всичката ярост натрупана от заобикалящата ни среда тоест-ку*вите и кварталните плейбой (е***ите) тия оцеляхме и все още се съпротивляваме.Другите се забиха пред компютрие си пренасяйки се в света на игрите, или се изпеде*астиха или просто загубиха надеждата си за нормален живот в една ненормална страна.

абсолютно те подкрепям ;)

BrainlessROCKBABY
01-10-2010, 18:27
ъъм..страшно трудно се намират.. дори аз вече се съмнявам дали изобщо се намират.. всеотдаен, мил, нежен, сладур.. но, има голямо но, мисли в доста голяма част от времето си за секс, дееба 8-)

penata134
01-10-2010, 18:37

А така. Кажи им го. Не че някой ще го осмисли.

WastingLove
01-10-2010, 18:41
отидоха за гъби :smt015

Galinskii
01-10-2010, 19:13

ей тука мога малко да поспоря, но всеки има право на мнение и ще го уважа. 8)

LadyDi
01-10-2010, 19:15
Нали знаете, че на пазара се предлага това, което се търси най-много.

Т.е., ако момичетата търсят... не-свестни момчета (каквото и да разбирате под това), тогава такива ще намират. Елементарна зависимост.

Спрете да ревете.

Wrathchild
01-10-2010, 19:34

NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..Айде, айде, почнахме глупости да приказваме...

BoXxYbabee98
01-10-2010, 19:47

NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..Айде, айде, почнахме глупости да приказваме...
Точно така!Свестни момчета след '35-ти набор няма вече.Мир на праха им!

Sladurcho
01-10-2010, 20:06
Има свестни момчета ама и свестните момичета са на изчезване :-o Къде са тези момичета дето не са готови да си дигнат краката от скука ?!

Still1ME1Still1HERE
01-10-2010, 20:13
Аз търся,търся вече чааас 8-)

Който търси намира ;)

iLovePussyJuice
01-11-2010, 08:58
Не ви слагам под общ знаменател ама масата сте така.. :?Именно.

Marinchety
01-11-2010, 09:22
Ревете за "свестни" момчета като попаднете на такова го разкарвате, защото спокойствието с него не се търпи и пак се мятате на врата на някое "лошо" момче ....

BigFakeSmile
01-11-2010, 09:37
нямало свестни момчета..и момичета..има останали няколко :)
и аз бях в период на отчаяние.. :D виках си Боже, всички ли са изроди?? :shock:
но когато най-малко очакваш се появявя походящият :) , който винаги си търсела

term0t0
01-11-2010, 09:47
Не ви слагам под общ знаменател ама масата сте така.. :?Именно.Мамка му,най-точно го каза

DjPiRgOs
01-11-2010, 10:36
Ми аз съм момче и си търся връзка без ебане

LadyDi
01-11-2010, 10:37
Ми аз съм момче и си търся връзка без е**не
:lol:

w0sh
01-11-2010, 10:59
Ми аз съм момче и си търся връзка без е**не
:lol:

ем че кво странно има?

LadyDi
01-11-2010, 11:03
Прозвуча ми като обява в "Позвънете" :)

sapphirr
01-11-2010, 11:08
то кога е имало,че та първа да изчезват?????? :razz:

InloVeGirl27
01-11-2010, 18:32
Да и аз това се чудя! Защо всички трябва да се правят на "яки"? Не осъзнават,че стават смешни! :?

Zarity
01-11-2010, 19:02
Да и аз това се чудя! Защо всички трябва да се правят на "яки"? Не осъзнават,че стават смешни! :?
Подписа й вижтее :razz: :razz: :razz:

Johney
01-11-2010, 19:08
@Vangeloff E.I

Защо точно от 84 нагоре?? 8-)

Човека го е пресметнал :razz: Иначе по темата.. това че все още не си открила точния човек , не значи че го няма : )

П.С. KEEP SEARCHIN' ;p

Waraza
01-11-2010, 19:39
Омг , каква е тая тема е , това е пълна глупост , как искате да намерите свестни момчета като сте по на 12 - 14 години и търсите някое момче 18 - 20 годишно .. и искате да ви взима на сериозно .. вие несте фред . Иначе свестни момчета има , просто всички си падате по някви простаци дето ще ви зарежат за седмица две или може и на следващия ден . И след като това стане се появяват такива теми ...........

Cybershot
01-11-2010, 20:32
чудя се къде отидоха момичетата които не търсеха батковци с коли и т.н. материални ку*ви само, аман !

QkoGrozen
01-11-2010, 21:07
чудя се къде отидоха момичетата които не търсеха батковци с коли и т.н. материални ку*ви само, аман !
:smt023

InloVeGirl27
01-12-2010, 07:26
Подписа й вижтее :razz: :razz: :razz:

Нещо проблем ли имаш? :?

ManiaSpiritY
01-12-2010, 08:12
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_717_0.html

Btw , има една много яка поговорка - Каквото повикало ,такова се обадило . 8)

Belair
01-12-2010, 11:43
Днес всичко се продава.Включително и чувствата.Така,че ебете,боклуци

Neftochimic
01-12-2010, 11:56

е тва е въпроса.. къде, къдеееееееееееее :( 8-)

Miriam
01-12-2010, 12:01
Такива просто вече няма.Затова и не искам да си хващам гадже

Miriam
01-12-2010, 12:02
Такива просто вече няма.Затова и не искам да си хващам гадже

FrE6Ko
01-12-2010, 12:11
ЕТОО МЕ ЛЮБОВВ МОЯ !! :grin: Не уе сега сериозно.
ХаХх мамини момиченца и момченца вече станаха некФи "фешън куклички и гАзарчетЪ" ; " хаус маняци и манячки" ; "емотЪ" ; " сладОрани и сладури" ... Пффф нищо не сте Бе !! Имате самочуствие до небесата и обратно.. Не, не.. Всъщност имате самочуствие без покритие ! Фукате ми се с на "татИ паричките" .ХуХ всички снимки направени с PhotoShop и всички станахте звезди. ХяХх звезди, ама падащи ! Това, че носите очила тип- маска, които закриват " ХУБАВИТЕ ВИ ЛИЦА" и си слагате 300 тона грим не ви прави МИС СВЯТ, а и това, че гледате само с кой да се НА***ТЕ- не ви прави ИЗВЕСТНИ, а ЛЕСНИ !!! Добре, защо сега всяко второ момиче приема за комплимент това, че е К*РВА, КУ*КА. Куч*а си и кФо? Ами ГРОЗНА си и кФо ? :( Защо повечето момичета са толкова НАДУТИ и си мислят, че света е тяхен ??? Абе ваш си проблем момичета ; ) . А момчетата !! Защо всяко 2-ро момченце е газарче, гледа с кой да се сбие и с кой да се НА*БЕ ?? Защо ПОЧТИ всияки сте Идиоти и ЕДНАКВИ ? Иначе пък като се замисля на този въпрос " Защо всички момичета са ЛЕСНИ и голями ЛИГЛИЧКИ? " Ами явно защото вие уважаеми момченца точно такива харесвате !! Защото като видите някФа разглезена, гримирана фукличка веднага очите ви лепват !! Това ЯВНО се отнася и за МОМИЧЕТАТА към някой " Сладък, надут батко. " (има и изключения много ясно)

LadyDi
01-12-2010, 12:15
Как се изложи ако знаеееееш...

FrE6Ko
01-12-2010, 12:18
Как се изложи ако знаеееееш...

Ако на мен говориш:

Епаа многУ яснУ, че сА изложих. То истинЪта е излагация ;х;х