View Full Version : Какво момиче бихте предпочели за гадже вие момчетата?
Този..въпрос е директно копиран..от сайт за запознанства...ии се извинявам на авторката че ''крада въпросът й '' но мн ми харесва...как е формулирала въпросът ии подбраните думи... :)
Каква жена предпочитате за гадже?
Вариант А)
Когато човек я види случайно на улицата през него ще мине неистово желание да я изчука.Тя има толкова перверзно излъчване, че сте готови на всичко само, за да я имате. Искате да е с вас и постоянно да правите секс с нея. Тя облечена като кукла барби и така се държи. Иска скъпи маркови дрехи, розови телефони с камъни Сваровски и плаче всеки път, когато види нещо скъпо на витрината и няма пари да си го купи.
Вариант Б)
Постоянно учи. Все с книгата върви в ръка.Решила е да стане адвокат.В секса е вулгарна и е голяма мръсница, но много говори(само, когато не прави секс .иначе през цялото време не си затваря устата.Може да говори на всякакви теми.Но малко ви засенчва или поне от това се опасявате.Но е прекалено амбициозна и е готова да ви изрита, ако и наложите някаква забрана.
Вариант В):
Откачалка във всяко едно отношение. Външният и вид понякога шокира.Обича да провокира и не и пука как ще реагират хората. Критика от никой не търпи.Все с вдигната глава върви, макар и да пада от високите токчета често.Всички я смятат за луда. Голяма купонджийжка е, но е странна.
Пада си мръсница Даже прекалено.
Вариант Г):
Умира за секс.Иска всеки да мисли за секс, щом я погледне.Когато сте в заведение тя постоянно ви прави интимни намеци.И всеки път, когато сте близо един до друг, "случайно" оттърква дупето си във вашия панталон.Секси е и много перверзна, но се държи така и пред други хора и естествено докато го прави не гледа вас в очите, а онзи костюмирания господин, който отпива досадно бавно от скъпото си питие.
Д)Скромно момичедаже леко срамежлива. С нея трудно се говори за секс. Винаги се изчервява!Определено не изглежда секси, но е сладка или поне това си помислихте докато ядяхте паста заедно в сладкарницата на ъгъла.Знаете, че с нея няма да имате проблеми.Други мъже изобщо не заглежда.Тя ходи често на театър и не излиза по дискотеки.Косата и е естествено права и пада небрежно по бялата и ризка.
Така правя едно пояснение.Всички жени имат правилни черти на лицето и могат да минат за хубави:)
е) Обикновеното момиче от класа, което си се размотава с приятелки и понякога е малко лигаво. Секса не и е чужд, но определено не е от най-перверзните и е моногамно момиче. Улавяте я от време на време да се заглежда по пичовете в дискотеката и сте намерили папка от сорта "Секси мъже" на компютъра и, но знаете че никиога не би ви изневерила. Има сравнително хубаво тяло, но го подчертава само, когато наистина си заслужава (събирания, купони и т.н.) Обича дискотеките, но не се е бутнала там за постоянно.[/b]
[b]добавям си.. Винаги се дават странни избори между а) б) в) и т.н. но никога не се отбелязва комерсиялното
amatorium
01-26-2008, 00:16
Variant A) Tazi jena si zaslujava kakto e napisano da bude izchukana. Sexa s neq shte e skuchen i nai-veroqtno tq shte e durvo v legloto. I vse pak si e zabavno da spish s neq. Posle shte q pratq da si kupuva.
Variant B) Tezi sa nai-zle v sexualno otnoshenie. S takava moje samo da se gavrish intelektualno, za da i pokajesh, che se samozabravq i se pravi na velika.
Variant C) Qka macka. Stava za qk flirt i za kratko raznoobrazie. Tezi obiknoveno sa tihi vodi obache. Zad mrusnishkoto i povedenie i kuponite ne stava za seriozno sexualno izsledvane s mrusnishki opiti.
Variant D) Flirtadjiika. Tq e ot tezi za koito stana duma vuv foruma veche. Pravi se na nedostupna i na vsichko vidqla i kontrolirashta. Nqma nishto po-hubavo ot tova da i drupnesh edin sex, sled koito shte gleda samo teb, no ti shte gledash togava drugite macki.
Variant E) Trudna za svalqne. I vse pak vednuj svalenat po romantichen nachin v podhodqshti ruce moje da bude izvaqta v perfektnata mrusnitsa v legloto pri tova hrisima i topla supruga.
Tova e ot ptichi pogled. Ako nqkoi iska pordoben psiho profil da pishe. 8)
So unbelievable love..
01-26-2008, 00:19
не съм момче ама ми стана интересно и ще кажа,че такива момчета,които са изброени не са най - често срещаните "видове " :) аз не се определям като нито една от тук 8) ама аиде момчетата да кажат все пак :)
edin chovek ne moje da byde harakteriziran s 5 izrecheniq :?
добре де... нека си представят, че могат да избирам само между тия нз там колко се падат момичета дето са дадени.. коя ще изберат?
amatorium
01-26-2008, 00:43
edin chovek ne moje da byde harakteriziran s 5 izrecheniq :?
Spor nqma. Sreshtat se i tipichni predstaviteli na tezi grupi, no kato cqlo povecheto sa kombinaciq mejdu tqh. I vse pak ako si govorim za tipichnite, chiito nai-harakterni cherti na povedenieto sa predstaveni tuk ... 8-)
SMoKe_BoY
01-26-2008, 00:45
Zashto si priate truda s takiva tablici .. cheki sq batio da kaji 2 dumi :P
1vo- Nikoi nemoje da znae v kakva shte se vliubi ...
2ro - Nikoi ne e si e izbral primerno A i da varvi s spisaka s momichetata i da zadraskva tezi koito ne otgovarqt a i se pak sqko momche si sadi i po sebesi nachin na oblichane t.n.
3to - Saglasen sam s gorniq post che nemoje da se harakterizira "vid " momiche s 2 reda. Tva e ot mene
2ro - Nikoi ne e si e izbral primerno A i da varvi s spisaka s momichetata i da zadraskva tezi koito ne otgovarqt a i se pak sqko momche si sadi i po sebesi nachin na oblichane t.n.
3to - Saglasen sam s gorniq post che nemoje da se harakterizira "vid " momiche s 2 reda. Tva e ot mene
\:D/
абе то кажеш едно, отговорат ти друго... нз не е моя темата ама ми стана интересно.. Въпросът беше коя от тези си избирате.. се едно имат домат, банан, ягода и къпина и ви питат кое от тия. В момента се едно съм ви попитала това и вие ми отговаряте "амиии.. праскова". Въпроса е от тези които са зададени, а не да описвате момиче и да повтарате нещо толкова банално като "човек не се описва с 2 реда" и като ви попитат "как трябва според вас да изглежда идеалното момиче" и вие да отговаряте "няма идеални хора".
SMoKe_BoY
01-26-2008, 01:04
абе то кажеш едно, отговорат ти друго... нз не е моя темата ама ми стана интересно.. Въпросът беше коя от тези си избирате.. се едно имат домат, банан, ягода и къпина и ви питат кое от тия. В момента се едно съм ви попитала това и вие ми отговаряте "амиии.. праскова". Въпроса е от тези които са зададени, а не да описвате момиче и да повтарате нещо толкова банално като "човек не се описва с 2 реда" и като ви попитат "как трябва според вас да изглежда идеалното момиче" и вие да отговаряте "няма идеални хора".
Mи оке ако тряя да е някое от тия не си избирам :o
abe kakva e taq moda sichko da sravnqvate s hrana ??? struva mi se amatorium q vyavede :?
mi da , banalno , no FAKT , choveshkiq harakter ne moje da bude opisan s nqkolko dumi , kolkot i da si izkusen + tova ne e psihologicheski profil , tova e kopnato ot nqkoe spisanie ili tem podobni ...
a ot banana i dr - qm gi sichkite , ne sym tolkoz pritenciozna , no kogato stava vypros za hora ne moje da se harakterizira tolkoz lesno
i ako trygna da ti pisha za idealnoto momche , shtoto predi 2 godini s 1 fr se skarahme , koq e po-pridirchiva i sme pisali po 1 nosht sqka u tqh si i sledvashtiq den si gledahme rezulatite (moito behse po-dylgo esestveno i ne v zor da pisha napuk gluposti , pisah kakvoto milq ) , nikoi nqma da sedne da mi go chete , pyk i ne mi se zanimava . trqbva da ima nqkakvo razvitie , ne sym na 15 trqq malko da mi se e porazmyil akula :P
SMoKe_BoY
01-26-2008, 01:10
abe kakva e taq moda sichko da sravnqvate s hrana ??? struva mi se amatorium q vyavede :?
mi da , banalno , no FAKT , choveshkiq harakter ne moje da bude opisan s nqkolko dumi , kolkot i da si izkusen + tova ne e psihologicheski profil , tova e kopnato ot nqkoe spisanie ili tem podobni ...
a ot banana i dr - qm gi sichkite , ne sym tolkoz pritenciozna , no kogato stava vypros za hora ne moje da se harakterizira tolkoz lesno
i ako trygna da ti pisha za idealnoto momche , shtoto predi 2 godini s 1 fr se skarahme , koq e po-pridirchiva i sme pisali po 1 nosht sqka u tqh si i sledvashtiq den si gledahme rezulatite (moito behse po-dylgo esestveno i ne v zor da pisha napuk gluposti , pisah kakvoto milq ) , nikoi nqma da sedne da mi go chete , pyk i ne mi se zanimava . trqbva da ima nqkakvo razvitie , ne sym na 15 trqq malko da mi se e porazmyil akula :P
Отново сам сагласен с тебе..
Междо другото кога праиш 18 ?
Отново сам сагласен с тебе..
Междо другото кога праиш 18 ?
ooo dekemvri ... :) :P
SMoKe_BoY
01-26-2008, 01:12
Начи си таман за мене :)
Аи няя пиша поече че пак ше се карат :)
kaka az sym shtaslitvo omyjena veche godina , ne che e garanciq , obache omyjena i obichana ... iiiii prosto :---) taka che iska da kaje , che kaot useti nqkavi nameci i stava agresivna ili zlobna i nekontaktna :-D pyk ti gledam imash syshtite problemi s krakata i mi e zabavno da si pishem :-D
SMoKe_BoY
01-26-2008, 01:18
Лол аз го казах на шега тц тц веднага скачате даже незнам от каде си :) пак и умажена така сериозно го каза се едно найистина си умажена ..
che az ot shega ne razbiram . mi da omyjena (pone sprqh da kazvam veche ojenena , kakto predi bqh sviknata)
SMoKe_BoY
01-26-2008, 01:22
Ми радвам се за тебе аз си няям сериозна приателка искам да иам ама нещо не се влюбвам.. по мн ми капят очите ама знаеш какво иам предвид
Ми радвам се за тебе аз си няям сериозна приателка искам да иам ама нещо не се влюбвам.. по мн ми капят очите ама знаеш какво иам предвид
ottam idva problema , trqq da pochat da ti kapqt po 1 , che togava ...
i az ne sym ot vluibchivite ... ama se sluchva ponqkoga i e hubavo
SMoKe_BoY
01-26-2008, 01:27
Мн хора са ми го казвали и момичета дето сам ходил с тях и нз мн е гадно някои пат даже виждам някое момиче колко ме кефи и искам да я обичам ама то ватре кат го няя .. файда няма
amatorium
01-26-2008, 01:46
Лол аз го казах на шега тц тц веднага скачате даже незнам от каде си :) пак и умажена така сериозно го каза се едно найистина си умажена ..
Po umujeni jeni li si padash Pushlio ? :-o
ludoto_f
01-26-2008, 06:11
ne mislq 4e ot edno opisanie 4ovek moje da se vlubi..
i ne mislq 4e edin 4ovek moje samo s tova da byde harakteriziran!!
tova v koi shte se vlubi mom4eto si zavisi samo ot nego!! 8)
аз лично съм хлутвал супер много по момичета вариант А Г и Д.Така че при мен е според настоението... :P :P
Комбинация от Б В и Д + още нещо ;)
Тей... аз пък бих казала, че мъжете обичат лигли, такива дето циврят. Казват ми, че ги ненавиждат, но си умират за тях, защото приличат на малки момиченца, над които да бдят. Освен това момчетата се влюбват не винаги в това, което представят за авой идеал. От личен опит казвам, че и най-готиния пич и най-готината мацка могат да ходят с някой тих и скромен представител на противоположния пол. 8)
mita4eto
01-26-2008, 10:29
:) ами не искам да е няква си надута фукла , но и да не е задръстена...да е хубава външно и вътрешно , а в секса да е тигрица и да не се притеснява да говори за това... Тва ще е перфектното момиче за мен :-) :P :P :P
П.п Още го търся и ако е тук нека да ми пише :D
krem4et0
01-26-2008, 10:57
Аз съм типична Б.........учена, с книга(п0-често с учебник) в ръка, но и супер парверзна..........Само дето не се опитвам да засенча мъжа до себе си, а да го стимулирам да с развива покрай мен :grin:
miss california izobshto ne si i omyjena daje,dokato ne vidq prystena na rykata i ne polucha svatbenata kartichka ne vqrvam! :)
Po temata-Az lichno sym m/u B,V i G :) Ot vsichko vzemam po-malko.Ucha,no da kaja,che vinagi sym s knigata absurd,staraq se da sym dobre informirana i da imam nujnata baza danni syotvetno interesite mi.Greshka mi e ,che ponqkoga davam mnenie v temi,kydeto sym ne dostatychno kompetentna,no sreshtam pooshtritelno otricanie na dumite si,koeto me stimulira da potyrsq i da se pozainteresovam poveche.Nikoga ne sym se stremqla da kompleksiram ili zasenchvam polovinkata si,zashtoto vseki chovek si ima char i toi se krie v razlichno neshto.Otnosno seksa naistina sym dosta perverzna i sym go dokazvala ne edin i dva pyti.Ponqkoga s razkreposteno povedenie i provokirashto obleklo naistina stavam centyr na vnimanie,no za kritikata,koqto mi donasqt te ne me interesuva.
amatorium
01-26-2008, 12:10
Kazva se baza ot danni, a ne baza danni. :-)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-26-2008, 12:20
момиче, с което да мога да говоря на всякакви теми ... да е симпатична ( сладка ) мой вкус ... да е умничка :) и да е нежна с мен, както аз съм нежен с мен :( колкото и жалко да звучи искам да и пука за мен .... а в секса да сме както трябва
miss california izobshto ne si i omyjena daje,dokato ne vidq prystena na rykata i ne polucha svatbenata kartichka ne vqrvam! :)
Po temata-Az lichno sym m/u B,V i G :) Ot vsichko vzemam po-malko.Ucha,no da kaja,che vinagi sym s knigata absurd,staraq se da sym dobre informirana i da imam nujnata baza danni syotvetno interesite mi.Greshka mi e ,che ponqkoga davam mnenie v temi,kydeto sym ne dostatychno kompetentna,no sreshtam pooshtritelno otricanie na dumite si,koeto me stimulira da potyrsq i da se pozainteresovam poveche.Nikoga ne sym se stremqla da kompleksiram ili zasenchvam polovinkata si,zashtoto vseki chovek si ima char i toi se krie v razlichno neshto.Otnosno seksa naistina sym dosta perverzna i sym go dokazvala ne edin i dva pyti.Ponqkoga s razkreposteno povedenie i provokirashto obleklo naistina stavam centyr na vnimanie,no za kritikata,koqto mi donasqt te ne me interesuva.
da kajem "ne" na skromnostta :grin: :grin: :grin:
eu.hyricane
01-26-2008, 17:42
data base= baza danni.. po dqvolite -_-
vseki sigurno si ima ideal za momi4e, i e po4ti sigurno 4e ne go e sre6tnal ili nqma da go sre6tne v palniq vid.. tova e tajnoto v jivota ;p.. razbira se, tova zasqga samo perfekcionistite i po pridir4ivite personaji.. zatova e po-hubavo sqka6 da nabeleje6 nqkolko osn. ka4estva i van6ni harakteristiki, na koito da otgovarq tvoqta potencialna priqtelka, za da raz6iri6 malko spisaka s poslednite :)
li4no az:
van6en vid:
- sladka, v nikakav slu4ai hubava/krasiva
- curvy, petite, dmk drebni4ka i puhkava, v nikakav slu4ai po-visoka ot men
- s 4isto lice, obezkosmena i s manikiur/pedikiur
harakter:
- vinagi 4estna, otkrovena sprqmo men
- analiti4na, ne emocionalna
- da obi4a da bade glezena ^^
vseki sigurno si ima ideal za momi4e, i e po4ti sigurno 4e ne go e sre6tnal ili nqma da go sre6tne v palniq vid.. tova e tajnoto v jivota ;p.. razbira se, tova zasqga samo perfekcionistite i po pridir4ivite personaji.. zatova e po-hubavo sqka6 da nabeleje6 nqkolko osn. ka4estva i van6ni harakteristiki, na koito da otgovarq tvoqta potencialna priqtelka, za da raz6iri6 malko spisaka s poslednite :)
li4no az:
van6en vid:
harakter:
Che koe momiche ne obicha da byde glezeno ? :?
eu.hyricane
01-26-2008, 20:49
li4no az:
van6en vid:
harakter:
ima i majkarani deto obi4at da dominirat i da komandvat i ne dopuskat da badat glezeni ^^
li4no az:
van6en vid:
harakter:
ima i majkarani deto obi4at da dominirat i da komandvat i ne dopuskat da badat glezeni ^^
Tochno tezi hora imat nai-golqma nujda v moment na slabost da mogat da se oprat na ramoto na partniora i za izvestno vreme da bydat glezeni i obgrijvani.
eu.hyricane
01-26-2008, 20:54
o,boje.. ideqta e to4no obratnoto.. te sa dominira6tite, na tqhnoto ramo trqbva da se oblqga partniora im -_-.. kakav e smisala ina4e.. v tejki momenti se raz4ita na takiva hora, ne na meku6avi.. ako se razmeknat, zna4i izob6to ne sa majkarani, a sa si normalni momi4eta.. oba4e govorim za parviq tip taka 4e ne vaji kazanoto ot tebe
Ne stavashe duma dali e za men ili ne :)
Vyprosa e,che i dominantite imat nujda ot podkrepa v opredeleni momenti i na momenti sa gotovi da otstypqt rulq i prosto da si otdyhnat ot vsichko.Tova,che sa si izgradili edna predstava v ochite na horata na tvyrdi i silni,dalech ne e deistvitelnoto im systoqnie.V nqkoi sluchai tochno takiva hora sa dosta mekushavi i lesno ranimi i vsichko e edna golqma maska za pred sveta.
е) Обикновеното момиче от класа, което си се размотава с приятелки и понякога е малко лигаво. Секса не и е чужд, но определено не е от най-перверзните и е моногамно момиче. Улавяте я от време на време да се заглежда по пичовете в дискотеката и сте намерили папка от сорта "Секси мъже" на компютъра и, но знаете че никиога не би ви изневерила. Има сравнително хубаво тяло, но го подчертава само, когато наистина си заслужава (събирания, купони и т.н.) Обича дискотеките, но не се е бутнала там за постоянно
+1
minava6t 4i4ko :)
01-27-2008, 13:03
:-o не мисля че бих избрал някого, когото бих дефинирал лесно в едно-две изречения, но па живьом па увидем ..
amatorium
01-27-2008, 13:17
V taq tema se predpolaga, che se pitat momchetata, no tuk povecheto mneniq otnovo sa na neadekvatnite vkluchvaniq na nqkoi jeni i tqhnata jajda da sa na vsqka mandja mirudiq. :lol:
v nikakav slu4ai hubava/krasiva[/b]
Ето това е необичайно. Защо?
(Освен това..."beauty is in the eye of the beholder"...ще харесаш момиче, което самият ти не смяташ за красиво (като уточняваме, че красотата е абстрактно и субективно понятие)?! Бих се почувствала крайно зле, ако собственият ми приятел не е способен да ме определи като красива...а ме смята просто за...сладка (което е едно много безлично определение). )
Иначе темата е много наивна - много жени могат да бъдат а, б, в, г и д наведнъж, че и още цялата азбука отгоре. Освен това реално не можеш да знаеш какъв партньор искаш, докато някой ден нещо не те удари с чук по главата и не се влюбиш. Накрая винаги оставаш много изненадан от себе си. :)
Bubble15
01-27-2008, 13:38
е) Обикновеното момиче от класа, което си се размотава с приятелки и понякога е малко лигаво. Секса не и е чужд, но определено не е от най-перверзните и е моногамно момиче. Улавяте я от време на време да се заглежда по пичовете в дискотеката и сте намерили папка от сорта "Секси мъже" на компютъра и, но знаете че никиога не би ви изневерила. Има сравнително хубаво тяло, но го подчертава само, когато наистина си заслужава (събирания, купони и т.н.) Обича дискотеките, но не се е бутнала там за постоянно..
+1
So unbelievable love..
01-27-2008, 13:56
Иначе темата е много наивна - много жени могат да бъдат а, б, в, г и д наведнъж, че и още цялата азбука отгоре. Освен това реално не можеш да знаеш какъв партньор искаш, докато някой ден нещо не те удари с чук по главата и не се влюбиш. Накрая винаги оставаш много изненадан от себе си. :)
Така е! :)
chocoleptic
01-31-2008, 19:18
много филми сте гледали ..
bebchityyy
05-04-2008, 19:54
+1 :smt023
1nnocenT
05-04-2008, 19:59
Допада ми вариант Б - защото е вулгарна и може да говори на всякакви теми :P :-) :-) :-) :-)
Mr.Shorty
05-05-2008, 00:38
+1 :smt023
+2 :smt059
GokuKakarot
05-05-2008, 01:05
От предложените - може би вариант Д)
fr3e_s7yle
05-05-2008, 06:33
na sveta nqma 2 edni i sy6ti momi4eta. naselenieto na zemqta e 6 milqrda , da kajem 4e momi4etata sa 3 milqrda. to v taq tema trqq6e da ima 3 milqrda otgovori a vijdam samo 5 . 4ovek nemoje da se opredeli s 5 izre4eniq dee*a
mravu4kata
05-05-2008, 07:39
Аз имам по малко от всички профили,като изключим (А :o ,зависи от настроението ми и обстановката.Тогава към кой тип спадам? (В? 8-)
amatorium
05-05-2008, 14:25
Shte se uchudite povecheto hora kolko sa ednakvi i ednoobrazni.
EnriqueIglesias
05-05-2008, 15:00
e) :) wupreki,che i tam ima neshta,koito ne mi hareswat
TheBlackStranger
05-05-2008, 15:13
Всичките наведъж :grin:
BodyBuilder
05-05-2008, 15:19
opredeleno vtoriq variant. zvu4i mnogo sexy, pone za men.
p.s. a i ne mi dopadat macki deto nemogat da re6avat krustoslovici :P
отг Д) :grin: :grin: :-P 8-) :-)
random_guy1
05-14-2008, 09:23
отг Ь) - Хакерка. Знае C++ и смята определени интеграли наум.