.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Какво момиче бихте предпочели за гадже вие момчетата?

Този..въпрос е директно копиран..от сайт за запознанства...ии се извинявам на авторката че ''крада въпросът й '' но мн ми харесва...как е формулирала въпросът ии подбраните думи...

Каква жена предпочитате за гадже?

Вариант А)
    Когато човек я види случайно на улицата през него ще мине неистово желание да я изчука.Тя има толкова перверзно излъчване, че сте готови на всичко само, за да я имате. Искате да е с вас и постоянно да правите секс с нея. Тя облечена като кукла барби и така се държи. Иска скъпи маркови дрехи, розови телефони с камъни Сваровски и плаче всеки път, когато види нещо скъпо на витрината и няма пари да си го купи.

Вариант Б)
    Постоянно учи. Все с книгата върви в ръка.Решила е да стане адвокат.В секса е вулгарна и е голяма мръсница, но много говори(само, когато не прави секс .иначе през цялото време не си затваря устата.Може да говори на всякакви теми.Но малко ви засенчва или поне от това се опасявате.Но е прекалено амбициозна и е готова да ви изрита, ако и наложите някаква забрана.

Вариант В):
    Откачалка във всяко едно отношение. Външният и вид понякога шокира.Обича да провокира и не и пука как ще реагират хората. Критика от никой не търпи.Все с вдигната глава върви, макар и да пада от високите токчета често.Всички я смятат за луда. Голяма купонджийжка е, но е странна.
    Пада си мръсница Даже прекалено.

Вариант Г):
    Умира за секс.Иска всеки да мисли за секс, щом я погледне.Когато сте в заведение тя постоянно ви прави интимни намеци.И всеки път, когато сте близо един до друг, "случайно" оттърква дупето си във вашия панталон.Секси е и много перверзна, но се държи така и пред други хора и естествено докато го прави не гледа вас в очите, а онзи костюмирания господин, който отпива досадно бавно от скъпото си питие.

Д)Скромно момичедаже леко срамежлива. С нея трудно се говори за секс. Винаги се изчервява!Определено не изглежда секси, но е сладка или поне това си помислихте докато ядяхте паста заедно в сладкарницата на ъгъла.Знаете, че с нея няма да имате проблеми.Други мъже изобщо не заглежда.Тя ходи често на театър и не излиза по дискотеки.Косата и е естествено права и пада небрежно по бялата и ризка.

Така правя едно пояснение.Всички жени имат правилни черти на лицето и могат да минат за хубави

[b]е) Обикновеното момиче от класа, което си се размотава с приятелки и понякога е малко лигаво. Секса не и е чужд, но определено не е от най-перверзните и е моногамно момиче. Улавяте я от време на време да се заглежда по пичовете в дискотеката и сте намерили папка от сорта "Секси мъже" на компютъра и, но знаете че никиога не би ви изневерила. Има сравнително хубаво тяло, но го подчертава само, когато наистина си заслужава (събирания, купони и т.н.) Обича дискотеките, но не се е бутнала там за постоянно.[/b]

добавям си.. Винаги се дават странни избори между а) б) в) и т.н. но никога не се отбелязва комерсиялното

Мега фен Аватара на amatorium
    Variant A) Tazi jena si zaslujava kakto e napisano da bude izchukana. Sexa s neq shte e skuchen i nai-veroqtno tq shte e durvo v legloto. I vse pak si e zabavno da spish s neq. Posle shte q pratq da si kupuva.

Variant B) Tezi sa nai-zle v sexualno otnoshenie. S takava moje samo da se gavrish intelektualno, za da i pokajesh, che se samozabravq i se pravi na velika.

Variant C) Qka macka. Stava za qk flirt i za kratko raznoobrazie. Tezi obiknoveno sa tihi vodi obache. Zad mrusnishkoto i povedenie i kuponite ne stava za seriozno sexualno izsledvane s mrusnishki opiti.

Variant D) Flirtadjiika. Tq e ot tezi za koito stana duma vuv foruma veche. Pravi se na nedostupna i na vsichko vidqla i kontrolirashta. Nqma nishto po-hubavo ot tova da i drupnesh edin sex, sled koito shte gleda samo teb, no ti shte gledash togava drugite macki.

Variant E) Trudna za svalqne. I vse pak vednuj svalenat po romantichen nachin v podhodqshti ruce moje da bude izvaqta v perfektnata mrusnitsa v legloto pri tova hrisima i topla supruga.

Tova e ot ptichi pogled. Ako nqkoi iska pordoben psiho profil da pishe.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    v edno sypersko grad4e
    не съм момче ама ми стана интересно и ще кажа,че такива момчета,които са изброени не са най - често срещаните "видове " аз не се определям като нито една от тук ама аиде момчетата да кажат все пак
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    *in a pink dream*
    edin chovek ne moje da byde harakteriziran s 5 izrecheniq
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

добре де... нека си представят, че могат да избирам само между тия нз там колко се падат момичета дето са дадени.. коя ще изберат?

Цитирай Първоначално написано от miss california
    edin chovek ne moje da byde harakteriziran s 5 izrecheniq
    Spor nqma. Sreshtat se i tipichni predstaviteli na tezi grupi, no kato cqlo povecheto sa kombinaciq mejdu tqh. I vse pak ako si govorim za tipichnite, chiito nai-harakterni cherti na povedenieto sa predstaveni tuk ...

Голям фен
    Zashto si priate truda s takiva tablici .. cheki sq batio da kaji 2 dumi :P
    1vo- Nikoi nemoje da znae v kakva shte se vliubi ...
    2ro - Nikoi ne e si e izbral primerno A i da varvi s spisaka s momichetata i da zadraskva tezi koito ne otgovarqt a i se pak sqko momche si sadi i po sebesi nachin na oblichane t.n.
    3to - Saglasen sam s gorniq post che nemoje da se harakterizira "vid " momiche s 2 reda. Tva e ot mene

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Zashto si priate truda s takiva tablici .. cheki sq batio da kaji 2 dumi :P
    1vo- Nikoi nemoje da znae v kakva shte se vliubi ...
    2ro - Nikoi ne e si e izbral primerno A i da varvi s spisaka s momichetata i da zadraskva tezi koito ne otgovarqt a i se pak sqko momche si sadi i po sebesi nachin na oblichane t.n.
    3to - Saglasen sam s gorniq post che nemoje da se harakterizira "vid " momiche s 2 reda. Tva e ot mene
    \/

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

абе то кажеш едно, отговорат ти друго... нз не е моя темата ама ми стана интересно.. Въпросът беше коя от тези си избирате.. се едно имат домат, банан, ягода и къпина и ви питат кое от тия. В момента се едно съм ви попитала това и вие ми отговаряте "амиии.. праскова". Въпроса е от тези които са зададени, а не да описвате момиче и да повтарате нещо толкова банално като "човек не се описва с 2 реда" и като ви попитат "как трябва според вас да изглежда идеалното момиче" и вие да отговаряте "няма идеални хора".

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    абе то кажеш едно, отговорат ти друго... нз не е моя темата ама ми стана интересно.. Въпросът беше коя от тези си избирате.. се едно имат домат, банан, ягода и къпина и ви питат кое от тия. В момента се едно съм ви попитала това и вие ми отговаряте "амиии.. праскова". Въпроса е от тези които са зададени, а не да описвате момиче и да повтарате нещо толкова банално като "човек не се описва с 2 реда" и като ви попитат "как трябва според вас да изглежда идеалното момиче" и вие да отговаряте "няма идеални хора".
    Mи оке ако тряя да е някое от тия не си избирам

Град
    *in a pink dream*
    abe kakva e taq moda sichko da sravnqvate s hrana ??? struva mi se amatorium q vyavede

mi da , banalno , no FAKT , choveshkiq harakter ne moje da bude opisan s nqkolko dumi , kolkot i da si izkusen + tova ne e psihologicheski profil , tova e kopnato ot nqkoe spisanie ili tem podobni ...

a ot banana i dr - qm gi sichkite , ne sym tolkoz pritenciozna , no kogato stava vypros za hora ne moje da se harakterizira tolkoz lesno

i ako trygna da ti pisha za idealnoto momche , shtoto predi 2 godini s 1 fr se skarahme , koq e po-pridirchiva i sme pisali po 1 nosht sqka u tqh si i sledvashtiq den si gledahme rezulatite (moito behse po-dylgo esestveno i ne v zor da pisha napuk gluposti , pisah kakvoto milq ) , nikoi nqma da sedne da mi go chete , pyk i ne mi se zanimava . trqbva da ima nqkakvo razvitie , ne sym na 15 trqq malko da mi se e porazmyil akula :P

Голям фен
    abe kakva e taq moda sichko da sravnqvate s hrana ??? struva mi se amatorium q vyavede

mi da , banalno , no FAKT , choveshkiq harakter ne moje da bude opisan s nqkolko dumi , kolkot i da si izkusen + tova ne e psihologicheski profil , tova e kopnato ot nqkoe spisanie ili tem podobni ...

a ot banana i dr - qm gi sichkite , ne sym tolkoz pritenciozna , no kogato stava vypros za hora ne moje da se harakterizira tolkoz lesno

i ako trygna da ti pisha za idealnoto momche , shtoto predi 2 godini s 1 fr se skarahme , koq e po-pridirchiva i sme pisali po 1 nosht sqka u tqh si i sledvashtiq den si gledahme rezulatite (moito behse po-dylgo esestveno i ne v zor da pisha napuk gluposti , pisah kakvoto milq ) , nikoi nqma da sedne da mi go chete , pyk i ne mi se zanimava . trqbva da ima nqkakvo razvitie , ne sym na 15 trqq malko da mi se e porazmyil akula :P
    Отново сам сагласен с тебе..
    Междо другото кога праиш 18 ?

Град
    *in a pink dream*

Отново сам сагласен с тебе..
    Междо другото кога праиш 18 ?

ooo dekemvri ... :P

Голям фен
    Начи си таман за мене
    Аи няя пиша поече че пак ше се карат

Град
    *in a pink dream*
    kaka az sym shtaslitvo omyjena veche godina , ne che e garanciq , obache omyjena i obichana ... iiiii prosto taka che iska da kaje , che kaot useti nqkavi nameci i stava agresivna ili zlobna i nekontaktna pyk ti gledam imash syshtite problemi s krakata i mi e zabavno da si pishem

Голям фен
    Лол аз го казах на шега тц тц веднага скачате даже незнам от каде си пак и умажена така сериозно го каза се едно найистина си умажена ..

Град
    *in a pink dream*
    che az ot shega ne razbiram . mi da omyjena (pone sprqh da kazvam veche ojenena , kakto predi bqh sviknata)

Голям фен
    Ми радвам се за тебе аз си няям сериозна приателка искам да иам ама нещо не се влюбвам.. по мн ми капят очите ама знаеш какво иам предвид

Град
    *in a pink dream*
    Ми радвам се за тебе аз си няям сериозна приателка искам да иам ама нещо не се влюбвам.. по мн ми капят очите ама знаеш какво иам предвид

ottam idva problema , trqq da pochat da ti kapqt po 1 , che togava ...
    i az ne sym ot vluibchivite ... ama se sluchva ponqkoga i e hubavo

Голям фен
    Мн хора са ми го казвали и момичета дето сам ходил с тях и нз мн е гадно някои пат даже виждам някое момиче колко ме кефи и искам да я обичам ама то ватре кат го няя .. файда няма

Лол аз го казах на шега тц тц веднага скачате даже незнам от каде си пак и умажена така сериозно го каза се едно найистина си умажена ..
    Po umujeni jeni li si padash Pushlio ?

Град
    София най-голямото село в БГ
    ne mislq 4e ot edno opisanie 4ovek moje da se vlubi..
    i ne mislq 4e edin 4ovek moje samo s tova da byde harakteriziran!!
    tova v koi shte se vlubi mom4eto si zavisi samo ot nego!!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    аз лично съм хлутвал супер много по момичета вариант А Г и Д.Така че при мен е според настоението... :P :P
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    София
    Комбинация от Б В и Д + още нещо
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си