PDA

View Full Version : Отказвали ли сте секс на гаджето?

Lorelei
01-26-2008, 14:54
Temata e qsna.Otkazvali li ste seks na partniora/partniorkata i ako da kolko chesto se sluchva tova i po kakvi prichini ?

Ice_Queen_
01-26-2008, 15:06
Никога.Защо да се лишавам?

LoLiPoP4o
01-26-2008, 15:08
nesym otkazval do sega ama ne e kysno hahah :)

Sevt
01-26-2008, 15:09
Напоследък все по - често :/

bibo
01-26-2008, 15:10
един път....тряяше да ида при другата :grin: :grin:

Lorelei
01-26-2008, 15:10

Dobre.Znachi pravish i seks po vreme na menstruaciq ? :)

Lorelei
01-26-2008, 15:17

A prichinata e ?

vaniLL
01-26-2008, 15:21
mislq , che ne imam jelanie za sex , a i s priqtelq mi se vijdame na 2 meseca , taka che sme v kondiciq :grin:
1 za koeto se seshtam sega , e che kogato se navyrshvaha 6meseca ot sefteto i togavshniq mn dyrjeshe , che trqbva tochno togava da pravim sex, a na mene ne mi beshe do tova ... v kraina smetka go napravihme i si mishil "prosto da svyrshi" .... ne mi behse osobeno priqtno ... ot segashna gledna tochka e trqbvalo da otkaja , no akyl , akyl

za tova smqtam , che po-malkite momicheta s po-malko opit v sexa sa po-lesni za manipulaciq i povliqvane

FelisDirus
01-26-2008, 15:21
Винаги, когато не искам. Имали сме случаи 1 месец да не го правим...

radito
01-26-2008, 15:30
Мии принципно не, нямам волята да кажа "не" :D ама днеска ще трябва :(

Sevt
01-26-2008, 15:35

A prichinata e ?

Че съм идиот....

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153159

Lorelei
01-26-2008, 15:44

A prichinata e ?

Че съм идиот....

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153159

Ne e vqrno,prosto si obyrkan.Na tvoe mqsto i az nqmashe da znam kakvo da pravq...

pitan4icata
01-26-2008, 15:57
razbira se, no v pove4eto slu4ai i ne e tokova 4e ne mi se pravi sex(6tot nakraq se mi e qko dori v na4aloto da ne sam po4nala s golqmo jelanie) kolkoto 4e mqstoto ili momenta ne e podhodq6t, ili puk ne sam podgotvena... ili puk ne mi e do tva.. razli4no. Za moe 6tastie priqtelq mi e strahoten 4ovek i vinagi me razbira v takiva momenti :)

bungle
01-26-2008, 15:59
Случва се.
Напоследък го карам много каръшки.

vaniLL
01-26-2008, 16:00
razbira se, no v pove4eto slu4ai i ne e tokova 4e ne mi se pravi sex(6tot nakraq se mi e qko dori v na4aloto da ne sam po4nala s golqmo jelanie) kolkoto 4e mqstoto ili momenta ne e podhodq6t, ili puk ne sam podgotvena... ili puk ne mi e do tva.. razli4no. Za moe 6tastie priqtelq mi e strahoten 4ovek i vinagi me razbira v takiva momenti :)

che chovek , koito si pozvolqva da ti kazva , che "te obicha" (kakto e predpolagam), trqbva da te razbira i podkrepq i tova , che te razbira go pravi normalen priqtel , ne strahoten ... kato nqmash jelqnie , zashto pochvash vuobshte . ne se zaqjdam , prosto chovek kato sgreshi i posle bqga kato oparen :)

FENKATAA
01-26-2008, 16:08
дда един път , но той ме разбра :oops: не ми се е случвало често защото и моя приятел често го няма

bqsna_teenagerka
01-26-2008, 16:40
Не съм правила секс..но ако някой път просто не съм в настроение..ще съм непоколебима и просто ще кажа,че не искам да правя секс! :-)

Fagile
01-26-2008, 16:48
ne...

Atula
01-26-2008, 16:58
Ами аз съм страшно сексуална и не ми се е случвало да отказвам секс. Случвало се е на мен да ми каже бившия: ти мен само за секс ли ме ползваш?
По време на цикъл не се брои, защото първо не е хубаво от здравословна гледна точка, а и аз лично не съм срещала мъж, който да иска да прави секс, когато жената е неразположена :?

amatorium
01-26-2008, 17:21
Sluchva se. Prichinite sa nai-razlichni. A po otnoshenie na sexa po vreme na menzis ne me e gnus osobeno ot tova. Ponqkoga e imalo dosta opleskani zaviviki. :grin:

vaniLL
01-26-2008, 17:24
Sluchva se. Prichinite sa nai-razlichni. A po otnoshenie na sexa po vreme na menzis ne me e gnus osobeno ot tova. Ponqkoga e imalo dosta opleskani zaviviki. :grin:

menzes

ludoto_f
01-26-2008, 17:42
da otkazvala sym kogato sym imala menzis.. vypreki 4e vednyj to4no predi da mi svyrshi go napravihme.. :?
no poprincip sym otkazvala i kogato ne mi se e pravilo.. ili ne sym bila v nastroenie.. :(

_showy_
01-26-2008, 17:48
Случва се. Ако нещо не ми е добре например.

ludoto_f
01-26-2008, 17:57
Ами аз съм страшно сексуална и не ми се е случвало да отказвам секс. Случвало се е на мен да ми каже бившия: ти мен само за секс ли ме ползваш?
По време на цикъл не се брои, защото първо не е хубаво от здравословна гледна точка, а и аз лично не съм срещала мъж, който да иска да прави секс, когато жената е неразположена :?

au povqrvai mi ima gi ;) :P

Lorelei
01-26-2008, 18:51

I to broq im vyobshte ne e malko :) Dobre togava da zadam oshte edno vyprosche kym temata-Bi li trqbvalo myjete da se gnusqt ot mesechniq ni cikyl ? Chuvala sym za dosta frapantni situacii,kydeto pichove za po 5-6 dena,po vreme na cikyla na momicheto bukvalno q zaebavat zaradi tova.Tova spored men ne e normalno,no vse pak iskam da chuq mneniqta,na nqkoi momcheta vyv foruma.Momichetata syshto mogat da pishat mneniqta i vpechatleniqta si. :)

Sevt
01-26-2008, 19:02

I to broq im vyobshte ne e malko :) Dobre togava da zadam oshte edno vyprosche kym temata-Bi li trqbvalo myjete da se gnusqt ot mesechniq ni cikyl ? Chuvala sym za dosta frapantni situacii,kydeto pichove za po 5-6 dena,po vreme na cikyla na momicheto bukvalno q zaebavat zaradi tova.Tova spored men ne e normalno,no vse pak iskam da chuq mneniqta,na nqkoi momcheta vyv foruma.Momichetata syshto mogat da pishat mneniqta i vpechatleniqta si. :)

Е тва е безумно чак пък да я заебаваш....секс не се прави / макарче ми се е случвало веднъж - дваж /, но тва изобщо не значи че трябва да бягаш надалеч, а напротив - винаги съм бил до момичето ми и съм се мъчил да й помогна с каквото мога :)

Atula
01-26-2008, 19:11
Е не ме е заебавал, ама не ми се случвало да ми дава много зор да правим секс. Ще изчака няколко дни - няма да умре :)
Гнусят се ми.. то и мен на моменти ми е гадно, та на момчето ли... :booooomb:

Lorelei
01-26-2008, 19:17
Е не ме е заебавал, ама не ми се случвало да ми дава много зор да правим секс. Ще изчака няколко дни - няма да умре :)
Гнусят се ми.. то и мен на моменти ми е гадно, та на момчето ли... :booooomb:

Chestno kazano ne mislq,che e tolkova gnusno,tova e neshto syvsem normalno,koeto shte ti se sluchva kaji rechi vseki mesec do kym 50te godini,s izkliuchenie na bremennostite,kydeto pyk sled tova shte ti teche 40 dni...Spored men myjete trqbva da go namirat za neshto normalno,a ne gnusno.Otnosno seksa po tova vreme normalno e nqkoi myje da se vyzdyrjat ,drugi pyk vyobshte nqma da se sprat,stiga priqtelkata im da e navita.Po moi danni dosta momcheta sa pravili seks dokato priqtelkata im e v cikyl. :)

Ice_Queen_
01-26-2008, 19:21

Да / хич и не желая никой да ми обяснява колко било вредно и т.н./
+ че точно по време на менст. изпитах 1вият си оргазъм.
Нито на мен ми пречи,нито на приятеля ми.
Даже,имало е случай да съм тежко болна - един секс - после бях на крак 8-)

Все пак секса е удоволствие... и ..аз и оздравявам от него :oops:

Lorelei
01-26-2008, 19:25

Да / хич и не желая никой да ми обяснява колко било вредно и т.н./
+ че точно по време на менст. изпитах 1вият си оргазъм.
Нито на мен ми пречи,нито на приятеля ми.
Даже,имало е случай да съм тежко болна - един секс - после бях на крак 8-)

Все пак секса е удоволствие... и ..аз и оздравявам от него :oops:

Xa-xa.Ne beshe kritika. :) I az go pravq po vreme na menstruaciq i to glavniq inciator e priqtelq. :)

Ice_Queen_
01-26-2008, 19:26
ахаха тоя твоя да не си пада вампирче :booooomb:

SINDEL
01-26-2008, 19:27
О, да :) Отказвала съм.При4ина... ами просто не ми се е правело, било ми е зле, не съм била в настроение.. ей такива неща

teoto
01-26-2008, 19:36
Оооо да случвало се е..Основно,защото не съм била в настроение..а ако не съм в настроение просто не се получава :?

aLakaZam
01-26-2008, 19:57
Не, естествено :)

Lorelei
01-26-2008, 19:58
ахаха тоя твоя да не си пада вампирче :booooomb:

Ne i slava Bogu :)

lithium4e
01-26-2008, 19:59
ами само веднъж,защото малко преди тва го бяхме правили..и след половин час го направихме :)

minava6t 4i4ko :)
01-26-2008, 20:49
... онзи ден го правих с една лелка виждаме се чат пат, та 4у*ахме се около час и тя свърши само веднъж , бе още превъзбудена, но пък на мен ми се доспа и я отрязах за бис. 8)

Glezanka
01-26-2008, 21:07
Отказвала съм.Ако съм изморена,или ме боли глава,корем,зъб или каквото и да е ... просто има моменти в които искам просто да седя и да гледам тъпо,не и да правя секс :)

Dragomir
01-26-2008, 22:53
На мен приятелката ми никога не ми е отказвала, което много ме радва.А аз сам и отказвал 2-3 пъти, макар че да откажеш на жена е грехота!Но си имах причини и тя прояви разбиране. :)

tesco
01-27-2008, 06:14
Ооо,говорите за любимото ми в секса :)

pyfpaff
01-27-2008, 10:54
miii gore dolu ot okolo 5 meseca seriozno hodene otkazvam na priqtelq mi..(shte mi e za 1 pyt) no veche mislq drygiq mesec..da buda s nego

Barbie
01-27-2008, 11:30
Рядко. Даже май само веднъж - у тях имаше гости и не ми беше комфортно. Иначе на мен лично менструацията не ми пречи, стига да има душ наблизо. Той ми е отказвал по-често.

Atula
01-27-2008, 11:54

И то Е ??? :shock:

Jeuelle
01-27-2008, 11:57

menzes
МензИс

radito
01-27-2008, 12:06

Ебати тъпия въпрос....ми то си има и гнусливи хора бе.Немога да виня някой че не иска да прави секс с мене когато съм неразположена....

vaniLL
01-27-2008, 12:30

Ебати тъпия въпрос....ми то си има и гнусливи хора бе.Немога да виня някой че не иска да прави секс с мене когато съм неразположена....

demek - ne se vijdat s momicheto ;)

a po temata - az vaginalen , kogato sym nerazpolohena , ne iskam da pravq - ne mi e komfortno

LitTleJ
01-27-2008, 12:32
Не. :-P

Atula
01-27-2008, 12:33

demek - ne se vijdat s momicheto ;)

a po temata - az vaginalen , kogato sym nerazpolohena , ne iskam da pravq - ne mi e komfortno

Именно-- особено ако е много обилен знаете ли каква смрад ще стане? :o

HardlyAwakened
01-27-2008, 12:35
ууу..на мърша ?? :? :? :? :razz:

NeNaSiTnA_TA
01-27-2008, 13:26
otkazvala sam mu po prostata pri4ina 4e ne mi e bilo do tova.ne moje da pravi6 sex kogato ne ti se iska.ponqkoga mi se spi drug pat imam problemi i sam prenatovarena psihi4eski abe slu4va se.

krem4et0
01-27-2008, 13:34
Да, 1 път и то наскоро........боях се да неби да съм бременна и просто адски много се тревожех за това...........

MoHuTo
01-27-2008, 18:59
Отказвала съм му. Не смятам, че съм длъжна да правя, нещо което не искам.

Saymon90
01-27-2008, 19:09
Да, случвало се е. Има моменти, когато просто не ми се прави.. Все пак сме хора, а не машини - да натиснеш копчето и айдее готов веднага. Не става така.

Rysa_Kykla
01-27-2008, 19:39
Temata e qsna.Otkazvali li ste seks na partniora/partniorkata i ako da kolko chesto se sluchva tova i po kakvi prichini ?

ем аз никога не съм отказвала на моя прекалено малко време сме заедно за да му отказвам каквото и да е било 8) :)

nPocTo_a3
01-27-2008, 19:40
ами не немисее случвало да откажа на партниорката си поради простата причина че, си го правим редовно и за 2мата е добре ,а и тя си знае ,че ще правим само когато тя каже ,че иска :) затова няма акк аз да и откажа :)

Ice_Queen_
01-27-2008, 19:44
ами не немисее случвало да откажа на партниорката си поради простата причина че, си го правим редовно и за 2мата е добре ,а и тя си знае ,че ще правим само когато тя каже ,че иска :) затова няма акк аз да и откажа :)

ааа тя е шефа в леглото значи :smt079

stomah4eto
01-27-2008, 20:00
Mmm kogato ne sum v nastroenie mu otkazvam kakto i toi na men-vupreki 4e tova se e slu4valo 1-2 puti! :)

tesco
01-27-2008, 20:09

И то Е ??? :shock:
Да го правим на червено(след аналния,естественно:) )
1:Когато и да започнем,тя не е суха
2:Комбинацията на кръв,нейните сокове и миризмата на желязо...подлудяват ме,члена ми става почти двойно дебел,иии не и на последно място,и на нея и харесва
Ехх,защо сега не е до мен...
Извинете ме,но докато писах това,здраво се натопорчих,отивам да се къпя :D

CfEtii
01-27-2008, 20:39
Случвало се е когато съм в цикъл,или когато ми е сдухано и най-малко ми е до секс.