View Full Version : Обичам те, Боби!
Обичам те, Боби. Обичам те безумно. Влюбена съм в теб като ученичка - много истински, много силно. Поради тази причина избрах тийн форум, в който да ти споделя за пореден път, че те обичам, за да е в синхрон с усещанията ми.
Ти си целият ми свят. Ти си център на Вселената ми, около който се въртя. Ти си моята половинка, която търсех през целия си живот, за която бленувах. Обичам те, мили! :-) Цял живот вървях по пътя си, за да те срещна и да изживея най-красивата, силна и истинска любов, която Съдбата би могла да ми даде.
Ще ми позволиш ли да те обичам винаги, любов моя? :-)
Ако не друго, то ще направим сеир на децата. :D
Обичам те! :-)
Обичайте се и умрете от сол :-x
Обичам те, Боби. Обичам те безумно. Влюбена съм в теб като ученичка - много истински, много силно. Поради тази причина избрах тийн форум, в който да ти споделя за пореден път, че те обичам, за да е в синхрон с усещанията ми.
Ти си целият ми свят. Ти си център на Вселената ми, около който се въртя. Ти си моята половинка, която търсех през целия си живот, за която бленувах. Обичам те, мили! :-) Цял живот вървях по пътя си, за да те срещна и да изживея най-красивата, силна и истинска любов, която Съдбата би могла да ми даде.
морфеин, кока, ледокаин, бонг....
кво си пила
морфеин, кока, ледокаин, бонг....
кво си пила[/quote]
Спрема ве
MiMcHeToOo
01-27-2008, 00:39
Обичайте се.. :)
sexa_na_kompleksa
01-27-2008, 06:29
Колко сте сладки ...
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-27-2008, 07:10
Имаше един пишльо, дето също се казваше Боби и смяташе, че може да върти всяка една на пръста си с мили думи... :x Радвам се, че накрая с едни приятелки така го подредихме, че скапахме всичко, което е постигнал с лъжи... :-x
Наистина си го написала страхотно, браво!Хубаво е, че се обичате.
ludoto_f
01-27-2008, 07:31
mnogo milo ot strana na momi4eto da go napravi tova! evalata!! mom4e ne izpuskai tova momi4e 8)
Harum_Scarum
01-27-2008, 07:55
ОмФг...И мен ко ме ебе?!?!?!? Ти добре ли си?!?!?!? ](*,)
sapphirr
01-27-2008, 08:11
голяма грешка...мн скоро усещам,4е ще има нова тема от сорта на "аз толкова го оби4ах,а той..."/"моля помогнете,губя го" и сякви такива лигавщини.
мойто моми4е нека те светна едно-колкото по-малко си втълпяваш,4е тоя въпросен Боби е цялата ти вселена и демострираш пристрастеност и зависимост към него,толкова по-зле и пагубно за теб в близко бъдеще..не 4е не ви желая късмет,щастие и от сорта...ама имай го предвид(мн хубаво,не е на хубаво)
Да ми ядете guzа! :-x
Lost_Kiss
01-27-2008, 09:16
XAxa... Започвате да се чудите какви ли не теми да пуснакате....
lovetanya
01-27-2008, 09:21
Хихи обичайте се!!! :lol: :lol: :lol: Алеее ще ме съсипете, бахти темите!!! :shock:
Ivs Jonas
01-27-2008, 09:25
emi... lubofta e mn qko ne6to taka, 4e se obi4aite
Radvam se za vas obi4aite se o6te dalgi godini :) :) :)
ахахахах коментарите по темата са уникални.. .ахахах :lol:
а иначе мн красиво написано... и наистина направихте сеир на децата :D :-D
ThePowerOfLove
01-27-2008, 10:29
Браво на господин Боби...заслужил си е цяла тема :grin: