View Full Version : Какво мислите за мъжете гинеколози?
razbivacha
01-27-2008, 09:47
Iskam da vi pitam kakvo mislite za mujete genikolozi?bihte li si vzeli za muj takuv, nqma li da vi pritesnqva che shte gleda vsqkvi jeni i t.n. iskam da znam mnenieto vi :) :grin:
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
Ходила съм на преглед при мъж гинеколог.
Беше ужасно. В смисъл.. ами прили4аше на касапин, един такъв огромен, космат и груб. Това си беше едно от най-отвратителните ми преживявания досега.. :?
Да, забравих.. Не бих ходила с такъв, зву4и ужасно..
za takiva myje sym chuvala che ot mnogo gledane na ..jeni, sled godini trudno ima staval :-o ama do kolko e vqrno :lol:
za takiva myje sym chuvala che ot mnogo gledane na ..jeni, sled godini trudno ima staval :-o ama do kolko e vqrno :lol:
muhahaha
a za dali bih si zema takyv mij ... nikoga ne znaesh kakvo shte ti padne na glavata , no kato cqlo ne iskam myja mi da vijda po 76243535 "putki" (zabelqzah , che mn vi dopada taq duma ) na den
Anna5339
01-27-2008, 10:02
Аххх а според мен от толкова гледане-обръщат резбата :D :D :D .Нооо нз дали бих ходила с такъв мъж. . . .зависи от човека ;)
Ivs Jonas
01-27-2008, 10:09
moje moje
lost_girl_in_love
01-27-2008, 10:29
незнам дали бих ходила с такав муж...зависи човек не може да определя садбата си
Дали бих си взела такъв мъж не знам...Знам само че при мъж гинеколог никога няма да отида 8-)
Моят гинеколог е мъж. Първо бях при една жена, която ми скъса нервите. Направо си крещяхме една на друга накрая.
Била съм при двама мъже - и двамата бяха любезни и внимателни. Каквато съм скоклива и чувствителна си е мъка за гинеколозите. Но и двамата, при които съм била, бяха изключително търпеливи. Продължавам да ходя при единия през 2-3 месеца, или контролно, или защото имам оплакване... Не виждам нищо притеснително - това им е работата на хората, отнасят се професионално.
За връзка с гинеколог...аве...не би ми било особено весело. Ясно, че е просто професия, но бих се чувствала странно (дори не мога да си представя как...). Въпреки че всички мъже гинеколози, които познавам, са щастливо женени :)
Колкото гинеколози мъже съм виждала са много секси,така че не би ми пречело да имам до себе такъв,все пак това е само професия!При това след като познава толкова добре женската физиология ,може би ще знае как да задоволи една жена! :P
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-27-2008, 10:52
мислях да ставам генеколог ама нещо се отказах :D
minava6t 4i4ko :)
01-27-2008, 11:47
:-o той намира проблем, там където другите намират удоволствие :-D
казват че мъжете гинеколозите са по-добри от жените, но незнам не съм ходила при мъж все още....а относно това дали бих била с такъв мъж...еми гадно ще ми е да гледа постоянно други *****, но пък повечето ще са с проблеми някакви и гледката предполагам не е много приятна, тъй че.... :) а пък и той определено би бил добър любовникк :) :P
za dobriq liubovnik - edva li - toi ne e jigolo , a e lekar ... genekolkozite ne uchat za tova kak da zadovolqt edna jena , a uchat za bolesti , oplakvaniq i problemi ... taka edva li umeniqta mu v legloto shte sa blagodarenie na doktorskata diploma :?
Баси това си е наказание, просто не знам как някой мъж може да се навие да стане такъв. Ще се отвратиш от жените и само ще ти е до секс като се върнеш вкъщи и видиш жената. Ще стане сигурно като в един епизод на Приятели : "Ти си сервитьорка, нали? Е, не ти ли се е случвало да се прибереш вечер и да си кажеш : Само да видя още едно кафе... " :D
А за връзката с гинеколог - :) със сигурност не бих, но не за друго, а защото съм мъж :D
HardlyAwakened
01-27-2008, 12:35
Не Мисля Нищо
natity91
01-27-2008, 12:51
Spored mene 6te e gotino da ima6 myj ginekolog...6te znae vsqka malka podrobnost otnosno tvoite genitalii...tova si ima svoite plusove :oops:
krem4et0
01-27-2008, 13:25
В Свищов добри гинеколожки няма и ходя на гинеколог. Сега стндартен преглед не ми прави, защото за такива процедури ходя до София при гинеколожката ми, но с ехограф ме преглежда и ми дава и съвети, ако имам проблеми. да речем, когато ми закъснява, при силен ПМС или при кървене на влагалището.....
В София уж съм при жена, но често влизат и мъже, докато аз съм на магарето-не е приятно, ама след 4-5 доктора спря да ми прави впечатление. А и да не забравяме, че повечето пъти съм под упойка заради разни манипулациии сигурно има по 10 лекаря надвесни над моите гениталии. Абе това му е работата в крайна сметка.
Хм еми на мене не ми пречат изобщо мъжете гинеколози,доволна съм от тях,смятам че са по-добри от гинеколожките,но всеки е с различно мнение 8) А за това дали бих ходила с такъв мъж...защо не 8-) Все пак това си е професия,мен ме интересува повече характера му и това дали се разбираме отколкото това какво работи :P Пък и професията си е мн добра,даже бих се гордяла до някъде ако ходех с такъв мъж защото знам че той може,и знае да помага на нас жените :oops: :-)
kalpazanka
01-27-2008, 15:22
Професия като всяка друга, какво толкова. А и още нещо- определено бих си хванала такъв, за да ми помага по АГ в 4-5 курс (забравих кога точно се учи) :D :grin: :-P
гинеколога е като разносвач на пици - гледа че опаковката е хубава ама не може да опита :grin: :grin: :grin:
Абе от мъжка гледна точка за да станеш гинеколог, тряа да си обратен сигурно...
Абе от мъжка гледна точка за да станеш гинеколог, тряа да си обратен сигурно...
Що мислиш така ако мога да попитам :shock: :-o
jozefina_93
01-27-2008, 18:22
Axaxaxaxa :D Ami edva li bih hodila s takuv muj.Toi 6te se e nagledal na p***i ve4e...... :-D
DevilWish
01-27-2008, 18:28
Не бих ходила с такъв ,защото съм ревнива ,а предполагам ,че тези генеколози някой път кривват . . . ама иначе не мисля ,че има особено значение жена или мъж така и така няма да е приятно като ти бъркат отдолу ;)
Абе досега не съм ходила при мъж гинеколог, но сега в петък ще хдя и ми е едно такова притеснено :? а относно, дали бих ходила с гинеколог, хмм ами нз.. може би :-D
MakeMeLaugh
01-27-2008, 20:19
Не бих ходила с такъв ,защото съм ревнива ,а предполагам ,че тези генеколози някой път кривват . . . ама иначе не мисля ,че има особено значение жена или мъж така и така няма да е приятно като ти бъркат отдолу ;) :razz: :razz:
XAxhaxhAHxAH
той по цял ден гледа чуждите п***и, пък тя вика понякога сигурно кривват... :razz: :razz: :razz:
FelisDirus
01-27-2008, 20:22
Досега само при мъже съм ходила и съм много доволна. Моят е мъж, супер печен, точен, въобще не се притеснявам от него. :grin:
баща ми е доцент гинеколог, смея да твърдя, че е много добър в професията си, защото множество благодарни пациентки са носили всевъзможни подаръци, а и клиниката, в която работи, има много добра репутация, пък и изкарва много добри пари, навътре е в лекарските среди и знае кое е най-добре. не виждам какъв е проблемът да съм с такъв мъж, а едно от най-тъпите неща, които прочетох, освен тва, че гинеколозите са обратни, е, че сте щели да го ревнувате заради многото п***и - абе хора, жените там идват с проблеми - рак, подувания, кървене и пр. - картинката е много грозна и не виждам нищо възбуждащо. а и, както всяка професия, гинеколозите приемат строго професионално работата си, така че не разбирам какъв ви е проблемът :-o
lithium4e
01-27-2008, 20:57
едвали бих имала връзка с мъж с такава професия..дори ми се струва невъзможно.. :)