Влез

View Full Version : Какво мислите за мъжете гинеколози?

razbivacha
01-27-2008, 09:47
Iskam da vi pitam kakvo mislite za mujete genikolozi?bihte li si vzeli za muj takuv, nqma li da vi pritesnqva che shte gleda vsqkvi jeni i t.n. iskam da znam mnenieto vi :) :grin:

Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

SINDEL
01-27-2008, 09:54
Ходила съм на преглед при мъж гинеколог.
Беше ужасно. В смисъл.. ами прили4аше на касапин, един такъв огромен, космат и груб. Това си беше едно от най-отвратителните ми преживявания досега.. :?

Да, забравих.. Не бих ходила с такъв, зву4и ужасно..

maci
01-27-2008, 09:54
za takiva myje sym chuvala che ot mnogo gledane na ..jeni, sled godini trudno ima staval :-o ama do kolko e vqrno :lol:

vaniLL
01-27-2008, 10:01
za takiva myje sym chuvala che ot mnogo gledane na ..jeni, sled godini trudno ima staval :-o ama do kolko e vqrno :lol:

muhahaha

a za dali bih si zema takyv mij ... nikoga ne znaesh kakvo shte ti padne na glavata , no kato cqlo ne iskam myja mi da vijda po 76243535 "putki" (zabelqzah , che mn vi dopada taq duma ) na den

Anna5339
01-27-2008, 10:02
Аххх а според мен от толкова гледане-обръщат резбата :D :D :D .Нооо нз дали бих ходила с такъв мъж. . . .зависи от човека ;)

Ivs Jonas
01-27-2008, 10:09

moje moje

lost_girl_in_love
01-27-2008, 10:29
незнам дали бих ходила с такав муж...зависи човек не може да определя садбата си

Liar
01-27-2008, 10:30
Дали бих си взела такъв мъж не знам...Знам само че при мъж гинеколог никога няма да отида 8-)

Barbie
01-27-2008, 10:45
Моят гинеколог е мъж. Първо бях при една жена, която ми скъса нервите. Направо си крещяхме една на друга накрая.
Била съм при двама мъже - и двамата бяха любезни и внимателни. Каквато съм скоклива и чувствителна си е мъка за гинеколозите. Но и двамата, при които съм била, бяха изключително търпеливи. Продължавам да ходя при единия през 2-3 месеца, или контролно, или защото имам оплакване... Не виждам нищо притеснително - това им е работата на хората, отнасят се професионално.

За връзка с гинеколог...аве...не би ми било особено весело. Ясно, че е просто професия, но бих се чувствала странно (дори не мога да си представя как...). Въпреки че всички мъже гинеколози, които познавам, са щастливо женени :)

Alex_f
01-27-2008, 10:51
Колкото гинеколози мъже съм виждала са много секси,така че не би ми пречело да имам до себе такъв,все пак това е само професия!При това след като познава толкова добре женската физиология ,може би ще знае как да задоволи една жена! :P

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-27-2008, 10:52
мислях да ставам генеколог ама нещо се отказах :D

minava6t 4i4ko :)
01-27-2008, 11:47
:-o той намира проблем, там където другите намират удоволствие :-D

radito
01-27-2008, 12:01
казват че мъжете гинеколозите са по-добри от жените, но незнам не съм ходила при мъж все още....а относно това дали бих била с такъв мъж...еми гадно ще ми е да гледа постоянно други *****, но пък повечето ще са с проблеми някакви и гледката предполагам не е много приятна, тъй че.... :) а пък и той определено би бил добър любовникк :) :P

vaniLL
01-27-2008, 12:03
za dobriq liubovnik - edva li - toi ne e jigolo , a e lekar ... genekolkozite ne uchat za tova kak da zadovolqt edna jena , a uchat za bolesti , oplakvaniq i problemi ... taka edva li umeniqta mu v legloto shte sa blagodarenie na doktorskata diploma :?

WaKo
01-27-2008, 12:31
Баси това си е наказание, просто не знам как някой мъж може да се навие да стане такъв. Ще се отвратиш от жените и само ще ти е до секс като се върнеш вкъщи и видиш жената. Ще стане сигурно като в един епизод на Приятели : "Ти си сервитьорка, нали? Е, не ти ли се е случвало да се прибереш вечер и да си кажеш : Само да видя още едно кафе... " :D

А за връзката с гинеколог - :) със сигурност не бих, но не за друго, а защото съм мъж :D

HardlyAwakened
01-27-2008, 12:35
Не Мисля Нищо

natity91
01-27-2008, 12:51
Spored mene 6te e gotino da ima6 myj ginekolog...6te znae vsqka malka podrobnost otnosno tvoite genitalii...tova si ima svoite plusove :oops:

krem4et0
01-27-2008, 13:25
В Свищов добри гинеколожки няма и ходя на гинеколог. Сега стндартен преглед не ми прави, защото за такива процедури ходя до София при гинеколожката ми, но с ехограф ме преглежда и ми дава и съвети, ако имам проблеми. да речем, когато ми закъснява, при силен ПМС или при кървене на влагалището.....
В София уж съм при жена, но често влизат и мъже, докато аз съм на магарето-не е приятно, ама след 4-5 доктора спря да ми прави впечатление. А и да не забравяме, че повечето пъти съм под упойка заради разни манипулациии сигурно има по 10 лекаря надвесни над моите гениталии. Абе това му е работата в крайна сметка.

stefity
01-27-2008, 13:54
Хм еми на мене не ми пречат изобщо мъжете гинеколози,доволна съм от тях,смятам че са по-добри от гинеколожките,но всеки е с различно мнение 8) А за това дали бих ходила с такъв мъж...защо не 8-) Все пак това си е професия,мен ме интересува повече характера му и това дали се разбираме отколкото това какво работи :P Пък и професията си е мн добра,даже бих се гордяла до някъде ако ходех с такъв мъж защото знам че той може,и знае да помага на нас жените :oops: :-)

kalpazanka
01-27-2008, 15:22
Професия като всяка друга, какво толкова. А и още нещо- определено бих си хванала такъв, за да ми помага по АГ в 4-5 курс (забравих кога точно се учи) :D :grin: :-P

bibo
01-27-2008, 15:25
гинеколога е като разносвач на пици - гледа че опаковката е хубава ама не може да опита :grin: :grin: :grin:

Sevt
01-27-2008, 15:39
Абе от мъжка гледна точка за да станеш гинеколог, тряа да си обратен сигурно...

stefity
01-27-2008, 16:13
Абе от мъжка гледна точка за да станеш гинеколог, тряа да си обратен сигурно...

Що мислиш така ако мога да попитам :shock: :-o

jozefina_93
01-27-2008, 18:22
Axaxaxaxa :D Ami edva li bih hodila s takuv muj.Toi 6te se e nagledal na p***i ve4e...... :-D

DevilWish
01-27-2008, 18:28
Не бих ходила с такъв ,защото съм ревнива ,а предполагам ,че тези генеколози някой път кривват . . . ама иначе не мисля ,че има особено значение жена или мъж така и така няма да е приятно като ти бъркат отдолу ;)

MoHuTo
01-27-2008, 18:41
Абе досега не съм ходила при мъж гинеколог, но сега в петък ще хдя и ми е едно такова притеснено :? а относно, дали бих ходила с гинеколог, хмм ами нз.. може би :-D

MakeMeLaugh
01-27-2008, 20:19
Не бих ходила с такъв ,защото съм ревнива ,а предполагам ,че тези генеколози някой път кривват . . . ама иначе не мисля ,че има особено значение жена или мъж така и така няма да е приятно като ти бъркат отдолу ;) :razz: :razz:
XAxhaxhAHxAH
той по цял ден гледа чуждите п***и, пък тя вика понякога сигурно кривват... :razz: :razz: :razz:

FelisDirus
01-27-2008, 20:22
Досега само при мъже съм ходила и съм много доволна. Моят е мъж, супер печен, точен, въобще не се притеснявам от него. :grin:

Virgin
01-27-2008, 20:50
баща ми е доцент гинеколог, смея да твърдя, че е много добър в професията си, защото множество благодарни пациентки са носили всевъзможни подаръци, а и клиниката, в която работи, има много добра репутация, пък и изкарва много добри пари, навътре е в лекарските среди и знае кое е най-добре. не виждам какъв е проблемът да съм с такъв мъж, а едно от най-тъпите неща, които прочетох, освен тва, че гинеколозите са обратни, е, че сте щели да го ревнувате заради многото п***и - абе хора, жените там идват с проблеми - рак, подувания, кървене и пр. - картинката е много грозна и не виждам нищо възбуждащо. а и, както всяка професия, гинеколозите приемат строго професионално работата си, така че не разбирам какъв ви е проблемът :-o

lithium4e
01-27-2008, 20:57
едвали бих имала връзка с мъж с такава професия..дори ми се струва невъзможно.. :)