View Full Version : Каде да отидем (усамотим) с приятелката в СОФИЯ
sharkybul
01-27-2008, 13:52
Става дума идният петък....
няма свободни апартаменти.....дайте някфи идей за през деня.... да кажем от 12 до 17....
MartyParty
01-27-2008, 14:04
мола,ситито,може да се мотате по центъра да отидете до южния парк ама тука вече зависи къде живееш.Може да идете в някой ресторант за обяд и после малко разходка и така. а може и у нас да дойдете да станем четирима :grin:
При добро време парковете са си супер опция....иначе както бе писано по - горе молове глупости, ама не е особено усамотено....някой филм може да ходите да гледате...
А за другия тип усамотяване..: По малките улички по центъра на София има хотелчета точно с тая цел. За нощ взимат бая, ама може да отидеш и точно по обедните часове има една опция " отдих " ...за няколко часа цената е ниска.
sharkybul
01-27-2008, 14:55
При добро време парковете са си супер опция....иначе както бе писано по - горе молове глупости, ама не е особено усамотено....някой филм може да ходите да гледате...
А за другия тип усамотяване..: По малките улички по центъра на София има хотелчета точно с тая цел. За нощ взимат бая, ама може да отидеш и точно по обедните часове има една опция " отдих " ...за няколко часа цената е ниска.
въх кфи молове..... там точно има най много хора.... идеята да си имаме простор и спокойствие за.... :) някое почасово хотелче или нещо такова
въх кфи молове..... там точно има най много хора.... идеята да си имаме простор и спокойствие за.... :) някое почасово хотелче или нещо такова
Дам и аз така си помислих. Значи реклама няма да правя ( имах визитки на няколко хотела, обаче от твърде отдавна не ми се налага да ползвам и съм ги затрил ) обаче срещу ЦУМ и надолу по трамвая има едни малки улички. Е по тях като тръгнеш има много готини хотелчета точно с тая цел. Удобни легла, тоалетна, кабелна пердета приятна обстановка. За нощ взимаха горе долу солено, но отиваш и им викаш нали за отдих някъде в обедните часове и ранния следобед и ти дават някоя стая на прилична цена :)
sharkybul
01-27-2008, 15:20
колко прилична
Кво ти пука за цената, нали ще ебеш. :D
Офф ами човек ще те излъжа понеже от сигурно 2 години не ми се е налагало...ама докато за нощ цените май достигаха до 40-50 лв, то за отдих мисля че бяха не повече от 10.
sharkybul
01-27-2008, 15:50
Офф ами човек ще те излъжа понеже от сигурно 2 години не ми се е налагало...ама докато за нощ цените май достигаха до 40-50 лв, то за отдих мисля че бяха не повече от 10.
я кажи скайпа на ЛС
Не ползвам скайп сори.
То така или иначе общо взето с това ми се изчерпва компетенцията по темата...
soulripper
01-27-2008, 20:15
ако тва нещо на снимката е "приятелката" ти-малее къв вампир-вземи и един чувал за всеки случай......
ужас :-D :smt078
ако тва нещо на снимката е "приятелката" ти-малее къв вампир-вземи и един чувал за всеки случай......
хахаха
Alabalaportokala
01-27-2008, 20:35
Брато много си тъп. Годежен пръстен ще подаряваш на момичето, а нямаш къде да я заведеш да се изч*кате на спокойствие...И постваш тема в тийн форум. Да ви имам проблемите :shock:
Стига бе мацката не е лоша, кво го ментиш момчето :/
Alabalaportokala
01-27-2008, 21:41
Всеки с вкуса си. За мене е повече от чаровна. И на мене ми допада. :grin:
За хотел да си чувал?
Да не очакваш някой непознат да ви покани у тях ,за да се чукате с приятелката.
:-|
PerfectStrang3r
01-28-2008, 08:51
Готина ти е приятелката, поздравления. Както ти казаха .. на центъра в София има малки хотелчета за 10-тина лева може да се усамотите и да си правите, каквото ще правите :D :D Ако искашпо евтино, покани я у вас, или идете у тях :)
sharkybul
01-28-2008, 09:00
абе има големи тъпаци обаче........
се пак сме на по 17-18 нормално е да нямаме собствени жилища нали така :)
Подразбира се че в нас или в тях не се получава иначе нямаше да питам.....
тея с негативните мнения съм им казал.... живейте си живота по форумите и хранете хората на който завиждате! на другите искрено благодаря
Пич мацката ти е супер, обичай си я и си живейте живота. Това е истината.
Няма кво да се впрягаш за глупости. Успех ти желая.
Alabalaportokala
01-28-2008, 15:34
тея с негативните мнения съм им казал.... живейте си живота по форумите и хранете хората на който завиждате! на другите искрено благодаря
Ъъъ ? От кога този който изразява негативно мнение завижда ? :shock:
tenaglia
01-28-2008, 20:05
http://noshtuvki.burkan.info/obqvi/gr__Sofiq!4431.html
hf :oops:
Аз само да вметна, че съм оперирана от това чувство наречено "завист". Много филми гледате, мили мои дечица.
Ем отивате някаде на хотел бе се пак е София се ще намерите някаф по ефтин... още малко и ще питате а каде да са.... на легло ли на пода ли... 8)