View Full Version : Първия път
Лошото сега е че скоро ще го правя за първи път и лошшото е че много се притеснявам Как ще стане ? Дали ще стане хубаво ? всички ми казват просто се остави но немога притеснението си го има и немога да го изолирам и ме е страх че ще проваля всичко :?
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
maceto ti 4uwstwa su6toto otpusni se nema ni6to lo6o ako se blamira6......
natity91
01-27-2008, 14:45
normalno e da se pritisnqva6...no ne sym 4ula do sega nqkoi da e umiral v krevata Taka 4e koeto ne ni ubiva ni pravi po silni Stiskam palci :-)
desinkata
01-27-2008, 14:52
moqt suvet e ne si predstavqi ni6to za6toto nqma da stane taka kakto v predstvaite YSPEH :-)
normalno e da se pritisnqva6...no ne sym 4ula do sega nqkoi da e umiral v krevata Taka 4e koeto ne ni ubiva ni pravi po silni Stiskam palci :-)
ne e wiiarno imala nekwa det e masutrbirala tolkowa diwo 4e e omrqla ot orgasuma.......
ne e wiiarno imala nekwa det e masutrbirala tolkowa diwo 4e e omrqla ot orgasuma.......
Знам я приятелка ми беше [-o< :grin: и на мен ми е забавно но е сериозно тва :-o
Знам я приятелка ми беше [-o< :grin: и на мен ми е забавно но е сериозно тва :-o
леко,леко да не ти повярвам. . . .
Lost_Kiss
01-27-2008, 15:12
Имаше таква подобна тема "никога не съм се целувала,ще ми е за първи път, срам ме е, страх ме е да не се изложа.." и.т.н.... Ае първия път ще се притесняваш, ама нали и тва трябва да отмине :) Ако с момичето, което ще ти е първо сте заедно от доста време, ще ти е по-лесно и няма толкова да се притесняваш
К`во стана са ве......аз си мислих че са първи път ша се чука!!А то е било толкоз просто!!
JustaMan
01-27-2008, 15:23
За секс ли говориш или за целувка :-o
За секс ли говориш или за целувка :-o
и аз тва се чуда
kimi_raikonen
01-27-2008, 15:31
нормално е първият ти път да не бъде (ефекта уау и приятелката ти да крещи от удоволствие.) Тва нещо се оправя с практика.Но все пак внимавай да не прекаляваш
Just_say_no
01-27-2008, 15:37
Пука ми... :D
suunlight
01-27-2008, 17:01
Тва май треа да е в раздела --> СЕКС ии таам можеш да намериш много теми .. като твойта .. сега няма смисъл всеки да пише едно и също нещо по 1000 пъти ..
suunlight
01-27-2008, 17:04
ама то тва -ПЪРВИЯ ПЪТ .. ти за целувка ли говориш .. охх не .. що не си уточнил .. закво приказваш ?
Май на никой не му е ясно .. ..
Just_say_no
01-27-2008, 17:41
m00rnInGstaR]ама то тва -ПЪРВИЯ ПЪТ .. ти за целувка ли говориш .. охх не .. що не си уточнил .. закво приказваш ?
Май на никой не му пука :D
suunlight
01-27-2008, 17:54
[quote=bRigHt [!] m00rnInGstaR]ама то тва -ПЪРВИЯ ПЪТ .. ти за целувка ли говориш .. охх не .. що не си уточнил .. закво приказваш ?
Май на никой не му пука :D [/quot
Тва едно на ръка .. със сиг .. :-D :-D
varnen4e
01-27-2008, 18:04
Абе не вярвам да говори за целувка честно казано...
Абе не мога да разбера за какво се говори в темата, за секс ли, за целувка ли...ама като гледам снимката на автора ми прилича на 10 годишен :-o :shock:
suunlight
01-27-2008, 20:53
Абе не мога да разбера за какво се говори в темата, за секс ли, за целувка ли...ама като гледам снимката на автора ми прилича на 10 годишен :-o :shock:
на 11 е :-D :-D :-D
Имаше таква подобна тема "никога не съм се целувала,ще ми е за първи път, срам ме е, страх ме е да не се изложа.." и.т.н.... Ае първия път ще се притесняваш, ама нали и тва трябва да отмине :) Ако с момичето, което ще ти е първо сте заедно от доста време, ще ти е по-лесно и няма толкова да се притесняваш
+1
1. Говоря за секс
2- На 15 съм 8) Тази година ще ги направя
Just_say_no
01-28-2008, 19:39
1. Говоря за секс
Значи все още не си на 15. :D И не знам, тва зеленото дето пука супола ли ти е ?
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-28-2008, 19:41
1. Говоря за секс
Значи все още не си на 15. :D И не знам, тва зеленото дето пука супола ли ти е ?
смаза го
Cerealkiller
01-28-2008, 19:50
Вазов също :D
1. Говоря за секс
Ако може занапред да се въздържаш от такива тъпи и безмислени коментари . Какво те засяга на колко съм . Живота си е мой
Cerealkiller
01-28-2008, 19:55
1. Говоря за секс
Ако може занапред да се въздържаш от такива тъпи и безмислени коментари . Какво те засяга на колко съм . Живота си е мой
Ми кат правиш тема за себе си е нормално да споделиш годините си и тва да се коментира.Живота като си е твой и не искаш никой да ти се бърка що правиш теми за такива лични и важни неща.....за които явно не си готов/а щом се допитваш до непознати :?
1. Говоря за секс
Ми кат правиш тема за себе си е нормално да споделиш годините си и тва да се коментира.Живота като си е твой и не искаш никой да ти се бърка що правиш теми за такива лични и важни неща.....за които явно не си готов/а щом се допитваш до непознати :?
Виж какви ги приказва . Или не си прочел какво общо има казаното от нея/го по темата . Нищо . Айде да спрем със спама . Благодаря на всички отзовали се по темата ми .
Just_say_no
01-29-2008, 09:04
1. Говоря за секс
Виж какви ги приказва . Или не си прочел какво общо има казаното от нея/го по темата . Нищо . Айде да спрем със спама . Благодаря на всички отзовали се по темата ми .
"Нея/Го" е момиче... и ако искаш да знаеш мнението ми ето го:
Има за какво да се приетесняваш, защото както виждам не си особено подготвен да ПОРАСНЕШ...
аз се чудя каде е въпроса в темата ?????
сеги го е било срам и ... но за какво се отнася темата ? какво те интересува ? и на какво му отговаряте ако може да попитам ?
sharkybul
01-29-2008, 10:07
Лошото сега е че скоро ще го правя за първи път и лошшото е че много се притеснявам Как ще стане ? Дали ще стане хубаво ? всички ми казват просто се остави но немога притеснението си го има и немога да го изолирам и ме е страх че ще проваля всичко :?
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
в ника ти не пише възрастта нали....
ДАНО ДАНО ДАНО
gavro64eto
01-29-2008, 13:03
Kolkoto e vazmojno se otpusni,no nqma kak da ne se pritesnqva6 pone malko no sled 1 pat vsi4ko 6te se opravi spoko.