PDA

View Full Version : Заради тежкото детство ли, се чувствам така в момента?

natity91
01-27-2008, 15:06
Zdraveite
Iskam prosto da popitam za syvet
Nakratko 6te vi razkaja kak e moeto "semeistvo" v golemi kavi4ki
Imam 4uvstvo 4e vsi4ko lo6o mi se slu4va samo i edinstveno zaradi ba6ta mi za6toto kogato maika mi se e omyjila za nego vsi4ko e bilo nared no 1-2 god sled tova se e zapo4nal golqm tormoz,poboi i skandali
Otrasnala sym s tova Vsqka ve4er trepereh ot strah dali nqma da se prebere piqn i pak da trqbva da spasqvam mama...Vsi4ko sqka6 e ot tova...smisyl stanah nervak 4ovek Labilna sym,4esto pla4a,byrzo i lesno se nervq i napravo sama si trovq jivota Toi ve4e ne jivee s nas no 16 god az sym gledala tormoz i sym revala vsqka no6t...Dali e ot tova i kak da go preudoleq Iskam da sym dobyr 4ovek no i da sym silna...A vtoroto-nemoga! :( :( :( :-k

Редактирано от-ЦвЕтИт0
:arrow: 7-ма точка. :wink:

LaDy_DaQnA
01-27-2008, 15:21
spored men takava kampaniq ne bydi bezrazli4en bydi razli4en i telefoni zvynni i sporedli problema si mislq 4e 6te ti dadyt po dobyr syvet ot nas

natity91
01-27-2008, 15:25
to tazi liniq ne e li za nasilie v u4ili6te
Kakto kazah toi ve4e ne jivee pri nas no kato 4e li imam nqkakva psihi4eska travma
Samiq mi harakter se promenq...ponqkoga sama nemoga da se traq:(

Obsession
01-27-2008, 15:34
И при мен има нещо такова... Чувствам се сякаш всеки иска да ме нарани и да ми причини болка и това честно казано ми пречи. Гледам да не мисля мн за това какво се случва в къщи. За жалост мисля, че това не се преодолява :(

natity91
01-27-2008, 16:55
I az taka si mislq
Sqka6 na vsqka kra4ka sre6tam minaloto i nqkak si mislq 4e moje da mi se slu4i ne6to ujasno
Nerva4ka stanah...4uvstvitelna i emocionalna...a tova mai ne e mnogo hubavo 6toto mnogo lesno me ranqvat :-k

Pedigree
01-27-2008, 17:19
Преживяла си голям страх,живеела си в един страх,станало ти е навик да трепериш от страх.

Знам,че е трудно,но направи опит да го забравиш.Това е минало,всичко вече е свършило,просто в теб остава един лош спомен.Просто гледай напред.Приеми го като кошмар,живота е пред теб.Усмихните се и продължи живота си,без тъгата.Недей да живееш в миналото! :)

natity91
01-27-2008, 17:41
Blagodarq ti za podkrepata :-)

50cent
01-27-2008, 18:56
tova e pri4ina poradi koqto na6te sa razvedeni toest tova sum go vijdal 4-5 godini i ne samo tva ba6ta mi ni e gonil navun i sme spali s maika mi pred vratata ama sled kato se razvedaha toi po ulegna malko i rabotite se opraiha

Seducti0n
01-27-2008, 19:49
Неминуемо неблагоприятната обстановка, в която си израстнала се е отразила пагубно на психиката ти.Може би в моменти в които е трябвало да защиваш майка ти, си имала повече сили отколкото сега.Изморена се чувстваш, но не физически нали.Целият негавизъм и отрицателни емоции се изливат от веднъж и ти не можеш да понесеш, целия този товар.Знам, знам че ти е трудно, но просто трябва да се справиш по някакъв начин с положението и да изплуваш на повърхността.Ако сама не си способна да преодолееш трудносите, можеш да се обърнеш към психолог.Сигурна съм, че той/тя ще намери правилния подход и ще ти помогне да се освестиш и отново да стъпиш на крака. :)

natity91
01-27-2008, 20:03
ЦвЕтИт0
mn ti blagodarq
Ocenqvam vsqka mila duma
Navqrno trqbva da prodylja no kak da se spravq s tezi nervi i naprejenie...trudno e naistina

Seducti0n
01-27-2008, 20:12
Да, миличка.Знам, че ти е трудно и искрено ти съчувствам.Не мога да си представя какво е 16 години да живееш в постоянен стрес, да ставаш свидетел на десетки скандали, побоища, цветущи реплики...

Пак ти казвам, ако усещаш, че не можеш сама да се справиш с положението, най-добре се обърни към психолог.Няма начин, напълно да изчезне психологическата травма, но може пък да откриеш нов стимул, или знам ли въобще нещо в което да се вкопчиш, за което да живееш и да се бориш.С риск да се повторя, ще ти споделя една много хубава, привидно проста, но и доста стойностна мисъл.

:arrow: "Вярвай в трудните моменти.Смей се, когато тъжиш.Лесно е да се откажеш, трудно е да победиш!" :)

natity91
01-27-2008, 20:23
Mnogo mersi za syveta
6te te poslu6am :wink:

Seducti0n
01-27-2008, 20:27
Mnogo mersi za syveta
6te te poslu6am :wink:

:arrow: Пак заповядай, мила.Ако посетиш психолог, ще ми бъде интересно да разбера, как е протекло всичко, така че може да ми разкажеш на ЛС. :)
Ще ти стискам палци, скоро да се оправящ и горе главата.Слагаш една 24 каратова усмивка и си казваш, че колкото и гаден и несправедлив да е този свят, ти си по-силна от него и ще преудолееш всяка една трудост.Успех и целувки. :-)

ThunderGoddess
01-28-2008, 20:18
Подкрепям мнението на Цветито за психолога. На тях това им е работата и със сигурност ще облекчат стреса и мъките, които си преживяла и ще ти помогнат да продължиш напред с ведра крачка. От цялата тази работа после ще излезеш един по-силен човек и ще се справяш с множеството трудности в живота си по лесно. Пожелавам ти много успехчета, повече хубави моменти от сега нататък и съм сигурна, че с помощта на правилните хора ще се справиш :-)

natity91
01-28-2008, 20:21
ThunderGoddess
Blagodarq mn i na tebe
mn ste mili :oops:

MaRiNkA_16
01-29-2008, 16:50
i az sum go prejivqla tova.moga da ti kaja samo da bude6 turpeliva i ako ima6 priqtel koito moje da e do teb i da ti pomaga psihi4eski 6te se spravi6 dobre sus noviq si harakter taka da go kaja.misli pozitivno i si kazvai 4e vinagi e mojelo i po zle-da ne ste ojivqli.pone az sum na takova mnenie...

Water_lili
01-29-2008, 18:48
ох напълно те разбирам, само че аз живях 18 години в подобен ужас от което бих казала,че направо се сринах психически..по принцип бих казала че съм човек който не се дава лесно и постигам всичко ,но за съжаление все по трудния начин с много сълзи и притеснения и това направо ме вбесява :smt013 понякога просто ми се иска да съм силна ,но все едно нещо ми е заседнало в гърлото и едвам се сдържам да заплача...но се справям някак си. На мен ми помага да споделям с приятеля ми той ме разбира и ми помага да се изградя по-силна и да не се впрягам за всичко. Мога само да те посаветвам да не се предаваш и да продалжаваш да се бориш с това си чувство...защото нали знаеш: което не ни убива, ни прави по-силни!!! За това стани и ти по -силна

4you
01-29-2008, 21:59
Предните ми съседи(незнам защо се изнесоха)бяха в подобна ситуация.Почти всяка вечер дъщеря им идваше в нас разплакана,защото татко й биел майка й.Плакала съм с нея много пъти.После продължихме да се срещаме на по кафе.
Преди няколко седмици разбрах,че в момента е психично болна и в клиника за лечение.Постоянно е плачела заради тормоза който й е бил оказван.Психически и физически.

Не плачи.Не се страхувай.Не мисли за миналото.Излизай с приятели,намери си гадже,бъди щастлива.
Искренно ти желая успех с главно 'у'.

dixo
01-30-2008, 09:20
pfff mi da be6e zvannala na tam kvi bqha oneq telefoni tam za doma6no nasilie basi 16 godini

Муц
01-30-2008, 09:52
миличка,разбирам те напълно,НО искам да те предупредя,че ако не намериш някакъв начин да преодолееш това,след време ще се отрази на отношенията ти с мъжете=>семейството,което ще създадеш и т.н. ЗАТОВА Е ВАЖНО да намериш с кого да споделиш1-во с мама те съветвам,защото майките са способни да обърнат света ако трябва за да ти помогнат.ако тя неможе-поне ще знае към кого да те насочи.НО е много важно да преодолееш това,защото се отразява директно или индиректно на живота ти нататък!УСПЕХ!ако имаш нужда от нещо-пиши!

natity91
01-31-2008, 09:59
Blagodarq o6te vednyj na vsi4ki
Ocenqvam vsi4ko.A az tova za6to ne sym zvynnala..6te kaja 4e be6e mn slojno Bratov4eda na ba6ta mi e policai i nai navqrno ni6to nqma6e da stane Zvyneli sme v policiqta i znaete li kakvo ni kazaha-Trqbva da se opraqte sami Tova ne e problem na policiqta Pri povtorna proqva mojem da go zadyrjim za 2-3 4asa
I kakvo posle...da se vyrne nastyrven li???
V dne6no vreme nikoi ne ti pomaga
Dobre 4e namerihme sili da se spravim
Ako o6te prodyljava6e moje bi mama 6te6e da e v groba i az sled neq!
Blagodarq o6te vednyj na vsi4ki.Pomognahte mi :-)