.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    V.Tyrnovo

Заради тежкото детство ли, се чувствам така в момента?

Zdraveite
    Iskam prosto da popitam za syvet
    Nakratko 6te vi razkaja kak e moeto "semeistvo" v golemi kavi4ki
    Imam 4uvstvo 4e vsi4ko lo6o mi se slu4va samo i edinstveno zaradi ba6ta mi za6toto kogato maika mi se e omyjila za nego vsi4ko e bilo nared no 1-2 god sled tova se e zapo4nal golqm tormoz,poboi i skandali
    Otrasnala sym s tova Vsqka ve4er trepereh ot strah dali nqma da se prebere piqn i pak da trqbva da spasqvam mama...Vsi4ko sqka6 e ot tova...smisyl stanah nervak 4ovek Labilna sym,4esto pla4a,byrzo i lesno se nervq i napravo sama si trovq jivota Toi ve4e ne jivee s nas no 16 god az sym gledala tormoz i sym revala vsqka no6t...Dali e ot tova i kak da go preudoleq Iskam da sym dobyr 4ovek no i da sym silna...A vtoroto-nemoga!

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    7-ма точка.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    spored men takava kampaniq ne bydi bezrazli4en bydi razli4en i telefoni zvynni i sporedli problema si mislq 4e 6te ti dadyt po dobyr syvet ot nas

Град
    V.Tyrnovo
    to tazi liniq ne e li za nasilie v u4ili6te
    Kakto kazah toi ve4e ne jivee pri nas no kato 4e li imam nqkakva psihi4eska travma
    Samiq mi harakter se promenq...ponqkoga sama nemoga da se traq
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

И при мен има нещо такова... Чувствам се сякаш всеки иска да ме нарани и да ми причини болка и това честно казано ми пречи. Гледам да не мисля мн за това какво се случва в къщи. За жалост мисля, че това не се преодолява
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    V.Tyrnovo
    I az taka si mislq
    Sqka6 na vsqka kra4ka sre6tam minaloto i nqkak si mislq 4e moje da mi se slu4i ne6to ujasno
    Nerva4ka stanah...4uvstvitelna i emocionalna...a tova mai ne e mnogo hubavo 6toto mnogo lesno me ranqvat

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Преживяла си голям страх,живеела си в един страх,станало ти е навик да трепериш от страх.

Знам,че е трудно,но направи опит да го забравиш.Това е минало,всичко вече е свършило,просто в теб остава един лош спомен.Просто гледай напред.Приеми го като кошмар,живота е пред теб.Усмихните се и продължи живота си,без тъгата.Недей да живееш в миналото!

Град
    V.Tyrnovo
    Blagodarq ti za podkrepata

Голям фен Аватара на 50cent
    tova e pri4ina poradi koqto na6te sa razvedeni toest tova sum go vijdal 4-5 godini i ne samo tva ba6ta mi ni e gonil navun i sme spali s maika mi pred vratata ama sled kato se razvedaha toi po ulegna malko i rabotite se opraiha

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Неминуемо неблагоприятната обстановка, в която си израстнала се е отразила пагубно на психиката ти.Може би в моменти в които е трябвало да защиваш майка ти, си имала повече сили отколкото сега.Изморена се чувстваш, но не физически нали.Целият негавизъм и отрицателни емоции се изливат от веднъж и ти не можеш да понесеш, целия този товар.Знам, знам че ти е трудно, но просто трябва да се справиш по някакъв начин с положението и да изплуваш на повърхността.Ако сама не си способна да преодолееш трудносите, можеш да се обърнеш към психолог.Сигурна съм, че той/тя ще намери правилния подход и ще ти помогне да се освестиш и отново да стъпиш на крака.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    V.Tyrnovo
    ЦвЕтИт0
    mn ti blagodarq
    Ocenqvam vsqka mila duma
    Navqrno trqbva da prodylja no kak da se spravq s tezi nervi i naprejenie...trudno e naistina

Град
    I don`t know where
    Да, миличка.Знам, че ти е трудно и искрено ти съчувствам.Не мога да си представя какво е 16 години да живееш в постоянен стрес, да ставаш свидетел на десетки скандали, побоища, цветущи реплики...

Пак ти казвам, ако усещаш, че не можеш сама да се справиш с положението, най-добре се обърни към психолог.Няма начин, напълно да изчезне психологическата травма, но може пък да откриеш нов стимул, или знам ли въобще нещо в което да се вкопчиш, за което да живееш и да се бориш.С риск да се повторя, ще ти споделя една много хубава, привидно проста, но и доста стойностна мисъл.

"Вярвай в трудните моменти.Смей се, когато тъжиш.Лесно е да се откажеш, трудно е да победиш!"

Град
    V.Tyrnovo
    Mnogo mersi za syveta
    6te te poslu6am

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    Mnogo mersi za syveta
    6te te poslu6am
    Пак заповядай, мила.Ако посетиш психолог, ще ми бъде интересно да разбера, как е протекло всичко, така че може да ми разкажеш на ЛС.
    Ще ти стискам палци, скоро да се оправящ и горе главата.Слагаш една 24 каратова усмивка и си казваш, че колкото и гаден и несправедлив да е този свят, ти си по-силна от него и ще преудолееш всяка една трудост.Успех и целувки.

Подкрепям мнението на Цветито за психолога. На тях това им е работата и със сигурност ще облекчат стреса и мъките, които си преживяла и ще ти помогнат да продължиш напред с ведра крачка. От цялата тази работа после ще излезеш един по-силен човек и ще се справяш с множеството трудности в живота си по лесно. Пожелавам ти много успехчета, повече хубави моменти от сега нататък и съм сигурна, че с помощта на правилните хора ще се справиш
    Memento moriendum esse!

Град
    V.Tyrnovo
    ThunderGoddess
    Blagodarq mn i na tebe
    mn ste mili

i az sum go prejivqla tova.moga da ti kaja samo da bude6 turpeliva i ako ima6 priqtel koito moje da e do teb i da ti pomaga psihi4eski 6te se spravi6 dobre sus noviq si harakter taka da go kaja.misli pozitivno i si kazvai 4e vinagi e mojelo i po zle-da ne ste ojivqli.pone az sum na takova mnenie...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Голям фен
    Град
    Констанц
    ох напълно те разбирам, само че аз живях 18 години в подобен ужас от което бих казала,че направо се сринах психически..по принцип бих казала че съм човек който не се дава лесно и постигам всичко ,но за съжаление все по трудния начин с много сълзи и притеснения и това направо ме вбесява понякога просто ми се иска да съм силна ,но все едно нещо ми е заседнало в гърлото и едвам се сдържам да заплача...но се справям някак си. На мен ми помага да споделям с приятеля ми той ме разбира и ми помага да се изградя по-силна и да не се впрягам за всичко. Мога само да те посаветвам да не се предаваш и да продалжаваш да се бориш с това си чувство...защото нали знаеш: което не ни убива, ни прави по-силни!!! За това стани и ти по -силна
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Маями
    Предните ми съседи(незнам защо се изнесоха)бяха в подобна ситуация.Почти всяка вечер дъщеря им идваше в нас разплакана,защото татко й биел майка й.Плакала съм с нея много пъти.После продължихме да се срещаме на по кафе.
    Преди няколко седмици разбрах,че в момента е психично болна и в клиника за лечение.Постоянно е плачела заради тормоза който й е бил оказван.Психически и физически.

Не плачи.Не се страхувай.Не мисли за миналото.Излизай с приятели,намери си гадже,бъди щастлива.
    Искренно ти желая успех с главно 'у'.

pfff mi da be6e zvannala na tam kvi bqha oneq telefoni tam za doma6no nasilie basi 16 godini

Град
    Варна

Re: Заради тежкото детство ли, се чувствам така в момента?

миличка,разбирам те напълно,НО искам да те предупредя,че ако не намериш някакъв начин да преодолееш това,след време ще се отрази на отношенията ти с мъжете=>семейството,което ще създадеш и т.н. ЗАТОВА Е ВАЖНО да намериш с кого да споделиш1-во с мама те съветвам,защото майките са способни да обърнат света ако трябва за да ти помогнат.ако тя неможе-поне ще знае към кого да те насочи.НО е много важно да преодолееш това,защото се отразява директно или индиректно на живота ти нататък!УСПЕХ!ако имаш нужда от нещо-пиши!

Град
    V.Tyrnovo
    Blagodarq o6te vednyj na vsi4ki
    Ocenqvam vsi4ko.A az tova za6to ne sym zvynnala..6te kaja 4e be6e mn slojno Bratov4eda na ba6ta mi e policai i nai navqrno ni6to nqma6e da stane Zvyneli sme v policiqta i znaete li kakvo ni kazaha-Trqbva da se opraqte sami Tova ne e problem na policiqta Pri povtorna proqva mojem da go zadyrjim za 2-3 4asa
    I kakvo posle...da se vyrne nastyrven li???
    V dne6no vreme nikoi ne ti pomaga
    Dobre 4e namerihme sili da se spravim
    Ako o6te prodyljava6e moje bi mama 6te6e da e v groba i az sled neq!
    Blagodarq o6te vednyj na vsi4ki.Pomognahte mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си