View Full Version : Проблем с ''свършването''
Invisible'Paladin
01-27-2008, 18:14
Хора....давайте съвети в криза съм....незнам к'во да правя вече....
от 1 месец ходим с приятелката ми...сичко ни е идеално...отношенията ни стават все по-добри... :grin: .......НО......има проблем в секса... :(
....всичко минава перфектно.......и на двамата ни е супер хубаво кой пъшка кой се тръшка.... :D ...........но майка му стара....не свършваме.... :? .....нито аз....нито тя... :( ......най-странното е аз как не свършвам........само с нея така се получава..... :(
незнам какво да правя вече и тя много се цупи като не свършва...какво ли не прави и тя за да ме свърши , но... :( неще....
...... 8-[ ....... ????
varnen4e
01-27-2008, 18:16
Е помъчете се... няма начин да не свършите... не знам... както трябва ли го правите?
ludoto_f
01-27-2008, 18:18
em ne se li vazbujdate edni ot drugi?! :shock:
кажи и да го поеме целия :D
Invisible'Paladin
01-27-2008, 18:23
напротив...възбуждаме се максимално....всичко ни е идеално.......и на двамата се допълваме отвскъде.........ноо....никой не свършва.. :(
suunlight
01-27-2008, 18:24
Не тряа по време на секса .. да мислиш за това дали тоя път ш успея или не .. отпусни се .. и шибай .. шибай ... кажи и кое те възбужда най-многоо ..
от 1 месец ходим с приятелката ми...сичко ни е идеално...отношенията ни стават все по-добри... :grin: .......НО......има проблем в секса... :(
....всичко минава перфектно.......и на двамата ни е супер хубаво кой пъшка кой се тръшка.... :D ...........но майка му стара....не свършваме.... :? .....нито аз....нито тя... :( ......най-странното е аз как не свършвам........само с нея така се получава..... :(
незнам какво да правя вече и тя много се цупи като не свършва...какво ли не прави и тя за да ме свърши , но... :( неще....
...... 8-[ ....... ????трябва да и се изсереш в устгата и тогава със сигурност ще свърши :-P
DevilWish
01-27-2008, 18:31
m00rnInGstaR]Не тряа по време на секса .. да мислиш за това дали тоя път ш успея или не .. отпусни се .. и шибай .. шибай ... кажи и кое те възбужда най-многоо ..
И аз така мисля . . . всичко е в акъла ;)
...... 8-[ ....... ????трябва да и се изсереш в устгата и тогава със сигурност ще свърши :-P
hehehehe :razz: e amus bolno kopele
ludoto_f
01-28-2008, 07:48
напротив...възбуждаме се максимално....всичко ни е идеално.......и на двамата се допълваме отвскъде.........ноо....никой не свършва.. :(
opitaite sys smqna na pozite.. namerete si G to4kite i gi stimuliraite na MAX i shte vidish 4e shte stane!! daite po byrzo abre si4ko koeto ti doide na akyla! 8)
sharkybul
01-28-2008, 10:07
ами недей се пипа като си без нея
aми и аз имам същият проблем ... имам приятелка вече ходим повече от 3 месеца и правим наи редовно секс ... но през тези 3 месеца нито 1 пат не асм оспял да свърша ... незнам защо и по какви причини секса е идеален .. в много на брои пози ... всякакви удоволствия .. тя поне свършва таи като G - точката ми варши мн добра работа .. нооо ;( аз не мога ...
понякога ми е духала и над 30 мин ... и пак не мога :( вече и аз нз кво става .. :( мислих си че е от постояния секс и 1 седмица спряхме и след това пак пробвахме но така и не става плс помогнете ми :) ..
suunlight
01-28-2008, 12:51
aми и аз имам същият проблем ... имам приятелка вече ходим повече от 3 месеца и правим наи редовно секс ... но през тези 3 месеца нито 1 пат не асм оспял да свърша ... незнам защо и по какви причини секса е идеален .. в много на брои пози ... всякакви удоволствия .. тя поне свършва таи като G - точката ми варши мн добра работа .. нооо ;( аз не мога ...
понякога ми е духала и над 30 мин ... и пак не мога :( вече и аз нз кво става .. :( мислих си че е от постояния секс и 1 седмица спряхме и след това пак пробвахме но така и не става плс помогнете ми :) ..
Отивай на лекар, защото това не е нормално след толкова много време .. все пак 3 месеца :) аа и може да си недоразвит .. куцаш пич 8-)
предишната ми приятелка секи път кат ми духаше свършвах :((( ... а ся нинямм :((( на 17 съм едва ли не сам развит :) ... правя секс повече от 5 години вече .. просто само с нея нешто не става
предишната ми приятелка секи път кат ми духаше свършвах :((( ... а ся нинямм :((( на 17 съм едва ли не сам развит :) ... правя секс повече от 5 години вече .. просто само с нея нешто не става
moi li ne praish ot 5 godini sex :D
Вчера с куклите, днес по кръчмите... :-o
Ами според мен тя най-сонователно се сърди-- ако ти е правила орална любов и ти пак не свършваш, след време ще я изнервиш. Така все едно й показваш, че не те възбужда достатъчно. Отпусни се и свърши един път иначе работите отиват на зле. 8)
acidburn1
01-28-2008, 13:43
Говори и мръсно...ама много мръсно ... като тругнете да са ебете и кажи "Ела мойто момиче качи са на НЕУБОЗДАЕМИЯ , така ша та натъпча неска .. че искам отдоло кат погледна и да ти виждам пломбите" и тогаа си ибало майката
:lol:
bash tva mrusno edva li shte pomogne problema ne e v neq a v men ... tq svyrshva , no az ne moga :( :o :booooomb: :-x
Invisible'Paladin
01-28-2008, 15:38
d33p брао бе земи темата.... :o
ludoto_f
01-28-2008, 15:57
da be taka e nai tupo.. :-x
Lainovoz
01-28-2008, 16:24
...... 8-[ ....... ????
Много C2H5OH ли поемате преди акта ? 8-)
Ако , не значи сте или грозни или ментално увредени !
Пич как така ти свършваш всеки път (как да е ) а мацката не? Пък после "и двамата не свършваме". Нещо ми намирисва тук.
Сигурен ли си че проблема не е в теб?
Говори и мръсно...ама много мръсно ... като тругнете да са ебете и кажи "Ела мойто момиче качи са на НЕУБОЗДАЕМИЯ , така ша та натъпча неска .. че искам отдоло кат погледна и да ти виждам пломбите" и тогаа си ибало майката
:lol:
Брутално :)
Invisible'Paladin
01-29-2008, 18:25
Пич как така ти свършваш всеки път (как да е ) а мацката не? Пък после "и двамата не свършваме". Нещо ми намирисва тук.
Сигурен ли си че проблема не е в теб?
Не ми е за сефте...правил съм си нормално секс и винаги съм си свършвал най-нормално...но от както съм с нея до сега не съм свършвал...и това не касае само мен ми и нея...цупи се като не свършвам , защото си мисли ,че не ми в хубаво с нея... :( ....а това не е вярно.....
а друг е въпроса ,че тя никога до сега не е свършвала..поне така ми казва.....и в крайна сметка и двамата не свъшваме.....?!.... :(
mumiikataa
01-29-2008, 19:49
Миличък,сорка че ти пиша в темата но не издържах :lol: Първо се пише Проблем сЪС ''свършването''...Ммм не разбрах кой е споменал дали ти е за сефте или не,ма пак карай.Така да те светна малко...Момичето не е нужно винаги да свършва.Попрочети малко и се образовай/нищо лично/ и тогава се вайкайте.Кажи го и на нея/ако искаш/,за да не се "цупи".А да и да те поправя все още не сте направили месец.
Виж сега, приятелю.
Въпреки че повечето хора тук смятат секса за "клатене до откат" реалността съвсем не е такава. Замисли се малко, теб приятно ли ще ти е, и ще свършваш ли, ако някой само си използва инструмента за възвратно-постъпателни движения? Ми явно не щом и самия ти не свършваш (макар в началото да каза друго...).
Ми що не вземете да видите какво е това любовна игра? Да я възбудиш до такава степен че да крещи че иска да си в нея, но ти да продължаваш да отлагаш? Да я накараш да ти трепери в ръцете? Може би да вземеш да си играеш с клитора и докат го правите?
Както девойката преди мен каза, не е задължително жените винаги да свършват, особено когато говорим за вагинален оргазъм.
Според мен просто тряя попрочетеш малко литература по въпроса, а пък защо не и тя също. Както казах секса не е само помпане и чакане.
Експериментирай! За всяко нещо си има първи път ;)
cool~girl
01-30-2008, 20:33
Ммм не разбрах кой е споменал дали ти е за сефте или не,ма пак карай.Така да те светна малко...Момичето не е нужно винаги да свършва.Попрочети малко и се образовай/нищо лично/ и тогава се вайкайте.Кажи го и на нея/ако искаш/,за да не се "цупи".
Ммм и аз не видях къде някой те е питал дали ти е сефте или не или нещо съм кьорава :? И да първо си обогатете сексуалнта култура,пък тогава ми правете секс!Тя може само веднъж да получи оргазъм през живота си или примерно след 10-20 години.А за тебе :-D не мога да ти кажа нищо.
HardlyAwakened
01-31-2008, 06:45
повече от 5 години ... пхах
X_boy™`sAkA6tIqT
01-31-2008, 08:52
ми другия пат си земи едно лимонче и го изцаркаи и си готов тва се прави ако момичето не става или те е домаезяло 8-)