View Full Version : Какво да правя?
sexy_bebz
01-28-2008, 12:47
Слушайте ся и помагайте, че много я закъсах :-D Бях влюбена в един ама се появи друг който ме харесваше и той се държеше много, много мило и аз ест се влюбих. И сега съм влюбена в него и на НГ му казах че го обичам ама той после каза че не ми вярва и че съм била пияна или че съм се била разлигавила (случва ми се често и той постоянно ми го натяква) след тва се скарахме за някви работи нз вече за кво и сега се даржи мноу смотано :cry: :cry: :cry: та искам съвет как да го си го върна. Щоту си мисля че още има чуства към мене ама....
kato za na`alo ne se napiwai i probwai po nqkakaw na4in da mu dokaje6 lubowta si, ima na4ini za towa
sexy_bebz
01-28-2008, 13:21
ама аз изобщо не близвам и тва нещо стана в скайпа и даже исках да му се обадя да чуе че не съм пияна
nikinkaa
01-28-2008, 13:32
Не трябва само да му го кажеш,а и да му го покажеш по някакъв начин ;)
sexy_bebz
01-28-2008, 14:20
опитвам се ама той се дърпа...опитах се га до гушна той аа не ти ше ме биеш и почна да дава на зад и аз се отказах... :(
Lost_Kiss
01-28-2008, 14:28
опитвам се ама той се дърпа...опитах се га до гушна той аа не ти ше ме биеш и почна да дава на зад и аз се отказах... :(
Аве момиче, за да му докажеш че го обичаш не значи да го "гушнеш"... За доказване на чувствата трябва доста време, на точното място по точното време със точните действия....
Според мен с право си е извадил тези доводи.Дръж се сериозно и следващия път може да ти повявва=)
desinkata
01-28-2008, 16:16
spored men kolkoto i da kazva6 na nqkoi 4e go obi4a6 to ne vurvi smisul ne my go kazvai tolkova 4esto a my go dokaji i drygoto kak taka 6te se napiva6 vse pak si momi4e pazi nqkakvo prili4ie pone za pred nego ako tolkova mnogo ti haresva alkohola :-P :-) yspeh
sexy_bebz
01-28-2008, 17:04
Разберете ме аз не пия! Изобщо! А "Обичам те" му казах един единствен път и тои не ми повярва
:?
MiMcHeToOo
01-28-2008, 17:09
Разберете ме аз не пия! Изобщо! А "Обичам те" му казах един единствен път и тои не ми повярва
:?
Явно си му го казала прекалено рано
Just_say_no
01-28-2008, 20:00
Слушайте ся и помагайте, че много я закъсах :-D Бях влюбена в един ама се появи друг който ме харесваше и той се държеше много, много мило и аз ест се влюбих. И сега съм влюбена в него и на НГ му казах че го обичам ама той после каза че не ми вярва и че съм била пияна или че съм се била разлигавила (случва ми се често и той постоянно ми го натяква) след тва се скарахме за някви работи нз вече за кво и сега се даржи мноу смотано :cry: :cry: :cry: та искам съвет как да го си го върна. Щоту си мисля че още има чуства към мене ама....
че той бил ли е някога твой ?