View Full Version : Нямам идея как да продължа.. ;(
nencuHka
01-28-2008, 16:00
Здравейте..
Значи .. ходихме с приятелят ми 2 месеца..но снощи се разделихме ;( Беше по негова воля.. Въпросът е там че учим в едно даскало и всеки ден се засичаме по няколко пъти.. Просто нямам идея как да продължа..не мога да свикна с мисълта че когато се видим по коридорите си разменяме странни погледи а не както преди .. не мога да свикна след училище да не съм при него.. да го чакам да го видя.. Мъча се да съм силна и да не се поддавам на поредното момче .. Но не мога .. Волята ми отлетя преди година .. Плача и навън .. Когато го видя не знам.. Как да продължа..КАк!?!?!?
tova koeto ne ni obiva ni pravi po silni! ot sqka takava vruzka...(minala) u4im po ne6to! produlji na pred i ne sujalqvai z ani6to :-D
Зпочни да му търсиш заместител =p Ще ти помогне да се разсееш и да го преудолееш.
nencuHka
01-28-2008, 16:09
Зпочни да му търсиш заместител =p Ще ти помогне да се разсееш и да го преудолееш.
И аз така мислех и направих.. по голяма бела стана.. :(
И аз така мислех и направих.. по голяма бела стана.. :(
Оу,sry...
Ми как да ти помогнем като не знаем каква е ситуацията :/
nencuHka
01-28-2008, 16:18
Искарвахме си прекрасно .. поне според мен.. доста често се дърпахме нали ама не нещо сериозно..много рядко се карахме сериозно.. Казаха ми какво е говорил за мен.. изяснихме се - ок.. Обаче просто второто нещо което разбрах беше много гадно.. и му зададох направо въпроса Искаш ли да сме заедно или не.. Тогава той ми каза не.. ако не го бях попитала щеше да продължава ей така всичко.. аз да плача на него да не му пука..просто защото не беше на мое място..
maackata
01-28-2008, 16:41
Ami moga da ti kaje 4e 4ovek vinagi ima takiva mometi kogato se 4ustva prazen i si4ko mu se struva dotata4no bezmisleno, 4e da ne mu dava sili za jivot dori i az sam taka i togava si kazvam 4e trqbva da sam silna , i 6te ospeq da go preodoleq 4e sled vreme i za mene 6te nastapqt 6taslivi i veseli momenti i si4ko 6te otmine................
MiMcHeToOo
01-28-2008, 17:21
Всичко се връща... Продължи напред, ще го забравиш, сигурна съм!
Just_say_no
01-28-2008, 18:44
Ходи с кашон на главата.. ако случайно го видиш поне той да не те познае :D
Invisible'Paladin
01-28-2008, 20:17
Здравейте..
Значи .. ходихме с приятелят ми 2 месеца..но снощи се разделихме ;( Беше по негова воля.. Въпросът е там че учим в едно даскало и всеки ден се засичаме по няколко пъти.. Просто нямам идея как да продължа..не мога да свикна с мисълта че когато се видим по коридорите си разменяме странни погледи а не както преди .. не мога да свикна след училище да не съм при него.. да го чакам да го видя.. Мъча се да съм силна и да не се поддавам на поредното момче .. Но не мога .. Волята ми отлетя преди година .. Плача и навън .. Когато го видя не знам.. Как да продължа..КАк!?!?!?
Как ли ? <--- с мерак!...със силна воля!......