View Full Version : Търся жена да я обичам...
Ако се намира някоя хубава жена, дето да ми прави....пържени картофи, обещавам да я обичам безкрайно :shock:
Az sam navita :grin: Pravq mnogo hubavi...parjeni kartovki :o :-D :-)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-28-2008, 18:00
найс ... суджук обичаш ли ? :o
найс ... суджук обичаш ли ? :oЕпа не обичам, ако имаш пържола я давай да я пора 8-) 8-)
PerfectStrang3r
01-28-2008, 18:02
Хаха и аз си търся жена, която е мила, забавна, с чувство за хумор, красива, със светли очи, да може да готви, да не ми са лигави и да ме слуша.. ако някоя се намери ще я обичам безрезервно !! :P :razz: :razz: :D
Хаха и аз си търся жена, която е мила, забавна, с чувство за хумор, красива, със светли очи, да може да готви, да не ми са лигави и да ме слуша.. ако някоя се намери ще я обичам безрезервно !! :P :razz: :razz: :DОсещам как оставаш страр ерген 8-) 8-)
a nie jenite iskame da vi teglime po edna pretenciozna maina :D :D :D ah ama kaprizi...kartofeno pure iskate li? :shock: :D
TheNewReligion
01-28-2008, 18:06
Готвя много добре , ама съм влюбена до уши , съм мн красива ... :D :D :D :D Слушкам , папкам ... :D :D :D
•._.•No_NaMe•._.•
01-28-2008, 18:07
Ако се намира някоя хубава жена, дето да ми прави....пържени картофи, обещавам да я обичам безкрайно :shock:
az sum na razpolojenie :P
Хаха и аз си търся жена, която е мила, забавна, с чувство за хумор, красива, със светли очи, да може да готви, да не ми са лигави и да ме слуша.. ако някоя се намери ще я обичам безрезервно !! :P :razz: :razz: :D
O4ite mi ne sa svetli...ama ti 6e me vzeme6 nali :-)
Az sam navita :grin: Pravq mnogo hubavi...parjeni kartovki :o :-D :-)да бе написала "свирки" щеше да те вземе :Р
ае момко жени не се търсят по интернет ... регни се и в "вазбуда.ком" хахаха
eh tuzar, tiq 6e se izbiqt za tebe .... moni i tq mn nalita :grin: :grin: :grin: :grin: gotvat i se kartofki nali moni> :D
Az sam navita :grin: Pravq mnogo hubavi...parjeni kartovki :o :-D :-)да бе написала "свирки" щеше да те вземе :Р
ае момко жени не се търсят по интернет ... регни се и в "вазбуда.ком" хахаха
Emi toi pita za parjeni kartovki ne svirki [-( :D
sharkybul
01-28-2008, 18:11
Ей възраста на момичето по подразбиране трябва да е поне 10
така че не стаа
nicolepcd
01-28-2008, 18:12
... пържени картофки правя, но ги предпочитам с яйца, а ако няма яица... може и със сирене, ама домашно :D ПретенЗии?
ihopeulikepain
01-28-2008, 18:13
Ей възраста на момичето по подразбиране трябва да е поне 10
така че не стаа
... има ли бележник става 8)
eh tuzar, tiq 6e se izbiqt za tebe .... moni i tq mn nalita :grin: :grin: :grin: :grin: gotvat i se kartofki nali moni> :D
Abe az da go dokopam pa kvot si poiska 6e mu prava :D :D :D
Alabalaportokala
01-28-2008, 18:14
Така е и аз търся жена която да обичам :D :D :D . Така ще спестя пари за уреди, защото тя ще бъде перфектната пералня (все пак мръсните чорапи и гащи тяя се мият), перфектната миялна машина, страхотна фурна за готвене, невероятна ютия за гладене. Това са като цяло изискванията ми :grin: :grin: :grin: :D :D :D
Е може от време на време малко секс. Ако мърмори по - малко сам на път да се влюбя :razz: :razz: :razz:
... пържени картофки правя, но ги предпочитам с яйца, а ако няма яица... може и със сирене, ама домашно :D ПретенЗии?Мале мале, искаш да ми направиш и яйца, за ся ти си най-офертна.Ако няма други с интересни предложения те зимам :-)
Abe az da go dokopam pa kvot si poiska 6e mu prava :D :D :D taka e taka e... a ni OTKRIHME KLU4A KAM LUBOVTA!ZA VSI4KI SAMOTNI SURCA! NAU4ETE SE DA PRAVITE KARTOVKI! LUBOVTA NA MUJA MINAVA PREZ STOMAHA :D MONI USPEH S TUZARA.... NAU4I SE I TI NA QICA.... :D
Abe az da go dokopam pa kvot si poiska 6e mu prava :D :D :D taka e taka e... a ni OTKRIHME KLU4A KAM LUBOVTA!ZA VSI4KI SAMOTNI SURCA! NAU4ETE SE DA PRAVITE KARTOVKI! LUBOVTA NA MUJA MINAVA PREZ STOMAHA :D MONI USPEH S TUZARA.... NAU4I SE I TI NA QICA.... :D
Aaa te qicata sa mi strast taka 4e da ne se pritesnqva za tqh :D
nicolepcd
01-28-2008, 18:19
... пържени картофки правя, но ги предпочитам с яйца, а ако няма яица... може и със сирене, ама домашно :D ПретенЗии?Мале мале, искаш да ми направиш и яйца, за ся ти си най-офертна.Ако няма други с интересни предложения те зимам :-)
Ок, амааа май натдаването за жена продължава... едва ли мойто предложение ще да е най-доброто... :razz:
Ок, амааа май натдаването за жена продължава... едва ли мойто предложение ще да е най-доброто... :razz:
Dam i az sam na opa6kata i 4akam da me zabeleji :-# :cry: :D
Ок, амааа май натдаването за жена продължава... едва ли мойто предложение ще да е най-доброто... :razz:Ти имаш ли няква прилика с Никол от Пуси-тата 8-)
tuzar,az ti predlagam da naprai6 edno harem4e i dvete da gi zeme6... ednata qica da gotvi a dr ta kartovki :D treta 6e si nameri6 za sirenceto.... ano ne 6e pomoli6 moni :D tq nea otkaje
Хм...виж ся тузаро,понеже си ми направил впечатление от доста време бих се смилила над теб и бих те взела ....обаче....1-во си от Пловдив,2-ро си по-малък от мен :neutral:
Хм...виж ся тузаро,понеже си ми направил впечатление от доста време бих се смилила над теб и бих те взела ....обаче....1-во си от Пловдив,2-ро си по-малък от мен :neutral: Ся ако кажеш, че впечатлението е хубаво ше си умра от кеф :shock: Пък иначе годините нямат значение ама до Варна ше е кофти пътуването 8-)
ti oba4e oporito othvurlq6 harema...
nicolepcd
01-28-2008, 18:28
Ок, амааа май натдаването за жена продължава... едва ли мойто предложение ще да е най-доброто... :razz:Ти имаш ли няква прилика с Никол от Пуси-тата 8-)
Мии... тя не пържи яица и пържени картофи... и си взима купешко сиренеее!!! :D :D :D
Aligator
01-28-2008, 18:28
И аз си търся жена :). Изискванията ми не са много големи. Може да не може да готви добре или там... от рода домакинските работи, важното е готина и да се разбираме с нея.
Хм...виж ся тузаро,понеже си ми направил впечатление от доста време бих се смилила над теб и бих те взела ....обаче....1-во си от Пловдив,2-ро си по-малък от мен :neutral: Ся ако кажеш, че впечатлението е хубаво ше си умра от кеф :shock: Пък иначе годините нямат значение ама до Варна ше е кофти пътуването 8-) Естествено,че е добро,още помня оная дето я нареждахме,ама й забравих ника точно как беше.Аз май бях споменавала,че предната ми връзка беше с момче от Пловдив.Жертвах се и пътувах 6 часа и половина с нощния влак сама...сега съжелявам...ама такъв в живота.Че искам да ти кажа,че разстоянието не е проблем,а годините,но не се отчайвай (:
PerfectStrang3r
01-28-2008, 18:34
O4ite mi ne sa svetli...ama ti 6e me vzeme6 nali :-)
Ако си от Варна.. още утре те взимам :-) Светлите очи не са проблем :) А до автора.. може и да остана стар ерген, ама имам точни принципи :) То за едни картофи са продаде :D :D
Хм...виж ся тузаро,понеже си ми направил впечатление от доста време бих се смилила над теб и бих те взела ....обаче....1-во си от Пловдив,2-ро си по-малък от мен :neutral: Ся ако кажеш, че впечатлението е хубаво ше си умра от кеф :shock: Пък иначе годините нямат значение ама до Варна ше е кофти пътуването 8-) Естествено,че е добро,още помня оная дето я нареждахме,ама й забравих ника точно как беше.Аз май бях споменавала,че предната ми връзка беше с момче от Пловдив.Жертвах се и пътувах 6 часа и половина с нощния влак сама...сега съжелявам...ама такъв в живота.Че искам да ти кажа,че разстоянието не е проблем,а годините,но не се отчайвай (: За тебе годините, за мене разтоянието... Съдба.
П.П. Не искам харем, може да имам добри приятелки ама не и харем...
^ От Варна викаш,а?Аз смятам да отварям агенция за запознаства,искаш ли да си ми първия клиент? :D
h boje.... kakvo pravi 4ovek za 1 karofki :D :grin:
Тузаро,аз винаги съм била оптимистично настроена към новите приятели,един приятел никога не е излишен,естествено,ако е истински,а истинските се намират трудно.
^ От Варна викаш,а?Аз смятам да отварям агенция за запознаства,искаш ли да си ми първия клиент? :D Тцтц мене веднага ме забрави, и той да ти е първи...лоша кака :x
nicolepcd
01-28-2008, 18:41
Аз пък предлагам да отворим ресторантче за бързо хранене... със специалитет на "заведението" - Пържени картофки с яица, а ако не с яица, с домашно сирене... отделно да има кюфтета и т.н. :D
^ От Варна викаш,а?Аз смятам да отварям агенция за запознаства,искаш ли да си ми първия клиент? :D Тцтц мене веднага ме забрави, и той да ти е първи...лоша кака :x Виж сега,слънце,не случайно го питах дали е от Варна.Малко трудно ще те запозная с момиче от Пловдив,като аз от там имам 5-6 познати и то само момчета (:
^ От Варна викаш,а?Аз смятам да отварям агенция за запознаства,искаш ли да си ми първия клиент? :D Тцтц мене веднага ме забрави, и той да ти е първи...лоша кака :x Виж сега,слънце,не случайно го питах дали е от Варна.Малко трудно ще те запозная с момиче от Пловдив,като аз от там имам 5-6 познати и то само момчета (: Айде како простено ти е :-) ама тая година ако мина през Варна ше се видим :P
Аз пък предлагам да отворим ресторантче за бързо хранене... със специалитет на "заведението" - Пържени картофки с яица, а ако не с яица, с домашно сирене... отделно да има кюфтета и т.н. :D saglasna :D dai boje seki mu po resturant4e,,,,,, :D a nie s forumno :D leka vi ve4er, az izlizam i da sanuvate kartofkite na tuzara i na moni qicata!!! :razz: :D
Welcome to the jungle (: с удоволствие
Кандидатките нещо се изчерпаха... За тва избирам каката с яйцата и картофите, дето мяса на Никол 8-)
nicolepcd
01-28-2008, 18:57
Кандидатките нещо се изчерпаха... За тва избирам каката с яйцата и картофите, дето мяса на Никол 8-)
Иеее, не мога да повярвааам!!! :grin: Това е чудооо... Аз ли съм избранницатаааа... БОЖЕЕЕ... ЩЕ УМРАААА :razz: Ама айде, много бързо си избра... може утре да се явне някоя майстор-готвачка :razz: Ааа, да... и не съм кака :D , на 15 съм :-o Нооо това не ми пречи да съм добра в готвенетоооо 8)
Иеее, не мога да повярвааам!!! :grin: Това е чудооо... Аз ли съм избранницатаааа... БОЖЕЕЕ... ЩЕ УМРАААА :razz: Ама айде, много бързо си избра... може утре да се явне някоя майстор-готвачка :razz: Хах ше се яви някой модератор и до там с мойта жена...ама ся видях че си от враца...много далече деба 8-)
Абе,тузаро,ти на колко си?! :shock:
Ся на 22 февруари права 17 :grin: :grin:
nicolepcd
01-28-2008, 19:03
Иеее, не мога да повярвааам!!! :grin: Това е чудооо... Аз ли съм избранницатаааа... БОЖЕЕЕ... ЩЕ УМРАААА :razz: Ама айде, много бързо си избра... може утре да се явне някоя майстор-готвачка :razz: Хах ше се яви някой модератор и до там с мойта жена...ама ся видях че си от враца...много далече деба 8-)
Лаф да става, мъжо :D Ще идвам на госке, амааа лошото е, чеее картофите ще истинат по пътя... а аз не ги обичам студени, предполагам и ти :razz:
Лаф да става, мъжо :D Ще идвам на госке, амааа лошото е, чеее картофите ще истинат по пътя... а аз не ги обичам студени, предполагам и ти :razz: Айде ся, няма нищо 8-) 8-)
Абе и аз така знам,ама като разцъках малко от твоите снимки останах очудена,защото там пише че си на 18!Аххх ти!
Абе и аз така знам,ама като разцъках малко от твоите снимки останах очудена,защото там пише че си на 18!Аххх ти!То не ми личи много на колко съм 8-) гледам да фана някоя кака :oops:
nicolepcd
01-28-2008, 19:07
Лаф да става, мъжо :D Ще идвам на госке, амааа лошото е, чеее картофите ще истинат по пътя... а аз не ги обичам студени, предполагам и ти :razz: Айде ся, няма нищо 8-) 8-)
Направо да купя 1 кг картофи, направо да ги изпържим там... амаа само кажи фритюрник имаш ли, или трябва да пържа на тиган :?
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-28-2008, 19:08
Направо да купя 1 кг картофи, направо да ги изпържим там... амаа само кажи фритюрник имаш ли, или трябва да пържа на тиган :?
момиче ... RUN!!!
Абе и аз така знам,ама като разцъках малко от твоите снимки останах очудена,защото там пише че си на 18!Аххх ти!То не ми личи много на колко съм 8-) гледам да фана някоя кака :oops: Между другото,така е (: давам ти ги 18,ако изключим снимките с лигавите физиономии (:
Направо да купя 1 кг картофи, направо да ги изпържим там... амаа само кажи фритюрник имаш ли, или трябва да пържа на тиган :? Има има 8-)
nicolepcd
01-28-2008, 19:11
Направо да купя 1 кг картофи, направо да ги изпържим там... амаа само кажи фритюрник имаш ли, или трябва да пържа на тиган :? Има има 8-)
Е те тва е! 8) Що още не ти заключват темата :D Станал си им симпатичен май :lol:
nicolepcd
01-28-2008, 19:13
момиче ... RUN!!!
Защо бе пич? :shock:
Абе не ме обичат много модераторите, ама аз си ги обичам и двете каки :-) :-)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-28-2008, 19:15
момиче ... RUN!!!
Защо бе пич? :shock:
HAVE YOU LOOKED AROUND >>???
Е,те т'ва е ...любов да има! (:
nicolepcd
01-28-2008, 19:18
Миии... към SmiLeHappyEnjoyMyPaiN: :shock: Да се плаша ли, или???
А към tuzaro: Кои две каки, чеееееее не разбрах :razz:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-28-2008, 19:19
видя ли го :D
Те каките дето ми заключват темите са няколко : miloto_girl-4e, ^npocTo^a3^f^, sh3_1s_7h3_0n3, Aleandra, koalka, ама сички ги уважавам 8-)
nicolepcd
01-28-2008, 19:21
видя ли го :D
На снимките ли? Да :D Ми кво, симпатяга е! :)
nicolepcd
01-28-2008, 19:30
Те каките дето ми заключват темите са няколко : miloto_girl-4e, ^npocTo^a3^f^, sh3_1s_7h3_0n3, Aleandra, koalka, ама сички ги уважавам 8-)
Така и трябва!!! Айде утре предполагам темичката ще е затворена, а аз отивам да уча, щото утре с тия 4 часа английски все ще се намери време да ме вдигнат :razz: Айде чао на всички, и ще е добре пак да пуснете такава тъпа темичка, да се повеселиме малко, че с т'ва ежедневие скучноо... човек затъпява :D Чао-чао :)
Зимай cherinka и се обичайте!
Тя се оплаква нещо.. 8-)
hahah ne moa da vi pomogna biva me v vsichko osven v gotveneto :D ama vij parjeni kartofi moga ... Nai veche obojavam da praq palachinki :-D
hahah ne moa da vi pomogna biva me v vsichko osven v gotveneto :D ama vij parjeni kartofi moga ... Nai veche obojavam da praq palachinki :-Dммм тая оферта нещо ме заинтригува 8-) я кажи кво може да правиш 8-)
nicolepcd
01-29-2008, 11:34
hahah ne moa da vi pomogna biva me v vsichko osven v gotveneto :D ama vij parjeni kartofi moga ... Nai veche obojavam da praq palachinki :-Dммм тая оферта нещо ме заинтригува 8-) я кажи кво може да правиш 8-)
Тц, те! Точно в палачинките не съм добра... :? Нещо все се съсипват :D Тигана ли не е в ред, смеската ли не я правя добре... не знам! :razz:
CucAgMuH
01-29-2008, 12:24
Prekalen bitovizym vyrluva naokolo :-P Za yadene si ima restoranti :P
Някои са яко загорели ? ;)
п.п.
Ако има някоя за див секс да ми пише на ЛС 8)
Какво стана със слънцето?Намери ли си дама на бала или не? (:
Много са несериозни, така ми се ядяха картофи тая вечер ама.... пак пица, дано за утре да има някоя :grin:
Аз като бех у твойто село ме водиха в некъв ресторант,май класик се казваше,че от среща имаше и пицария със същото име и там правеха яки пици,поне до колкото помня (:
Аз като бех у твойто село ме водиха в некъв ресторант,май класик се казваше,че от среща имаше и пицария със същото име и там правеха яки пици,поне до колкото помня (:Дам яки пици прават то е точно до мойто даскало, ама аз искам пържени картофи и да си ги ям в нас :P айде лека нощ, дано някоя се намери да ми направи 8-)
~!~TotaL`Cha0s~!~
01-29-2008, 19:17
Zna4i tuzaro vij sega .. Az si tyrsq myj a ti si tyrsi6 jena :) moite iziskvaniq sa - myjyt da moje da gotvi, da 4isti, da mie ... i t.n. :) A az mislq da si hodq na kafe s priqtelki :P Ko 6e kae6, mislq ne moje da ustoi6 na takova syblaznitelno predlojenie :D :D :D
Аз пък си търся някой просто да ме обича :(
Spider4eto
01-29-2008, 19:24
Аз обичам и мен ме обичат не мога да се оплача :smt007 :smt007 :smt007
Аз пък си търся някой просто да ме обича :(
и аз така се ми е тая кво ще готви или прави :)
miloto_girl_4e
01-29-2008, 20:09
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: