Влез

View Full Version : Въпрос за момците (презервативи и размери)

nohuty
01-28-2008, 18:13
Ха сега момци да ви питам какви презервативи ползвате?
Говорим за хора над средния размер (17 см)
и достатъчно дебелина че да ги измъчи 1 нормален презерватив :-D

FunnYboY
01-28-2008, 18:17
Ха сега момци да ви питам какви презервативи ползвате?
Говорим за хора над средния размер (17 см)
и достатъчно дебелина че да ги измъчи 1 нормален презерватив :-D

Обикновенно Durex - ultra lite, но има момичета, които могат да те разорят :D :D :D :D :D :D :D

Много е важно да ти е по размер (дебелина), като дължина всичките са еднакви. Ако презерватива ти е голям - лесно се къса, или пък ако има въздух - също !!!!!!!

ludoto_f
01-28-2008, 18:20
az sym momi4e no iskam da dam savet kupuvaite vitalis color zashtoto te sa nai-zdravi!! a sportex i durex daje se kusat!! :(

nohuty
01-28-2008, 18:23
az sym momi4e no iskam da dam savet kupuvaite vitalis color zashtoto te sa nai-zdravi!! a sportex i durex daje se kusat!! :(
Мерси мерси :Р ще пробвам :Р
само светни на ширина как са :Р
иначе FunnYboY аз вяра на спортекс и дюрекс нямам ... хем се късат хем заради едни спортексчета ходих по уролози и т.н. :x

ludoto_f
01-28-2008, 18:24
az zaradi sportex pih eskapel.. :-x
kak na shirina smisul?

nohuty
01-28-2008, 18:26
смисъл че ми трябват презервативи които са по-широки от обикновенните ... :oops:
аз заради малко вино и спортекс ми се получи някаква инфекция и бях полудял :x

ludoto_f
01-28-2008, 18:27
emi normalni sa no nqma da imash mislq problemi s tqh! :?

TH33N
01-28-2008, 18:30
чорап на джудже :D :D

nohuty
01-28-2008, 18:30
emi normalni sa no nqma da imash mislq problemi s tqh! :?Ок ще ги издиря пък ще видим утре :oops: някой друг?

ludoto_f
01-28-2008, 18:31
vitalis color sa nai dobri ;) taka pone mislq az ;)

shadow4e
01-28-2008, 18:42
Уф и аз търся по-широки, защото нормалните са му адски тясни /кожата му е доста дебела и съответно се получава проблем пир поставянето/. По принцип винаги сме използвали други средста, но сега 2 месеца ще се налож да опрем и до тях...

Във важните теми имаше една част за презервативите и та там пише и размерите и на Дюрекс релефните са по-широки, видях, че ти не искаш Дюрекс, обаче...

nohuty
01-28-2008, 19:06
Уф и аз търся по-широки, защото нормалните са му адски тясни /кожата му е доста дебела и съответно се получава проблем пир поставянето/. По принцип винаги сме използвали други средста, но сега 2 месеца ще се налож да опрем и до тях...

Във важните теми имаше една част за презервативите и та там пише и размерите и на Дюрекс релефните са по-широки, видях, че ти не искаш Дюрекс, обаче...е да имаше за други марки :)

WaKo
01-28-2008, 20:22
Ми аз си ползвам Lifestyles Play - широчки отпред, хубаво разтегливи, без да стягат... А и ме кефи мацката на опаковката :D Не им знам размера точно, но мога да ти кажа, че има повече вариации в дължината отколкото в ширината - повечето са или 54 или 56мм в основата. Има някои дурекси, които в различните части са повече както и тия Lifestyles, които ти казвам, но като цяло това са им размерите на ширина на всички

korabokroshenec
01-28-2008, 20:58
az puk samo sportex standart polzvam i neam problemi...

amatorium
01-28-2008, 21:43
Da ti kaja na men na duljina vschki sa mi OK obache na shirina mi pristqgat nqkoi. Na Durex ne sum im fen. Kusat se dosta. Inache imashe edni mai Joyboy bqha i sa dosta dobri. Sportex ne sa loshi. Kato razmeri ako mojesh da si namerish Trojan sa mnogo dobri ama sa i malko skupichki. O:)

ubuntu
01-29-2008, 11:37
Ми най доброто решение е пликче БИЛЛА :grin: или тапичка на семепровода .... :grin:
Купувай си XXL и такива има в крайна сметка :grin: