View Full Version : Много тъпа история...
Значи запознах се с едно момиче преди няколко месеца... и доста хлътнах по нея... за жалост. От начало всичко беше перфектно докато не разбрах, че си има приятел... Покрай Нова година нещо се бяха изпокарали и аха да скъсат, но пак се сдобриха... няколко пъти ходихме на кино с въпросното момиче... признах й, че я харесвам, въпреки, че знаех, че си има приятел... Преди няколко дни пак се бяха скарали с приятеля й и отново бяха пред скъсване, според мойте представи от това, което тя ми е споделяла... Каза ми, че съм значел "много за нея" и незнам си там какво... и преди два дена почна да ми обяснява как първо приятелят й бил идиот, държал се кофти с нея, и изведнъж нещеш ли била готова на всичко за него. Питах я защо се измъчва с него а отговорът беше, че "много се била привързала" към него и ако не беше така не би стояла с него... И от тогава много много не сме си писали, защото мен ми стана някакво... тъпо и просто незнам какво да й кажа... Моля ви... посъветвайте ме какво да правя и как да постъпя? Много съм се отчаял вече... :( :( :(
П.П. На 17 съм, скоро правя 18...
На първо място си вдигни самочувствието малко.
Ми друго кво мога да кажа.... Женска му история и тя не знай кво иска.
Затова не зсе захващат с момичета, които имат или са имали връзка в рамките на 4 месеца.
marmalad4e
01-28-2008, 20:22
нищо не можеш да направиш...остави моми4ето щом си има връзка която не иска да прекрати :? ако много искаш да си с нея из4акай да видиш кво ще стане м/у тях но аз ти препоръ4вам да я оставиш
Invisible'Paladin
01-28-2008, 20:30
Не се занимавай с нея.....само главоболия....
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-28-2008, 20:40
Не се занимавай с нея.....само главоболия....
+1 има ли болка няма смисал :)
MiMcHeToOo
01-28-2008, 22:13
Хах не мисля, че имаш шанс с тва момиче, щото обича приятеля си. Думите, че е гаден и т.н ги е казала в момент на ярост, била му е ядосана. След което тва с привързването е било само оправдание..
Въпросното момиче явно не энае какво иска.Хем сърби,хем боли-така не става.Съмнявам се да ти се отвори парашута :D Каэал си и эа чувствата си,така че единственото ,което можеш да направиш е да чакаш евентален отклик от нейна страна.Но эа съжаление може и да си останеш с чакането.Не искам да те обеэнадеждавам,эащото надеждата е хубаво нещо,но това е положението-реалност :D .
Bori se do krai,no vinagi misli kakvo pravish i dali imash shansove
Alabalaportokala
01-28-2008, 23:21
Тотален игнор. Няма смисъл. Тя предпочита "лошите момчета" и ще бъде с него а ти ще си доброто скромно приятелче с което да си споделя. Откажи се и търси друга ако не искаш да си наранен а на кучката да и е яко с гаджето. Успехи !
GameMaster
01-29-2008, 07:10
Emii....nz sqkash cqlata kauza e bezsmislena poneje tq si ima gadje i bila uj privyrzana kym nego...Taka che..sqkash dosta glavoboliq shte si dokarash ako prodyljavash da q presledvash taka da se izkaja.
ani4ka_bani4ka
01-29-2008, 08:11
ами според мене е въпрос на време да скъса с гаджето си, а ти също можеш да помогнеш по въпроса. тя не го обича, а просто е свикнала с присъствието му. това, което можеш да направиш е - да бъдеш най-добрият й приятел + още нещо... гледай когато сте заедно да я забавляваш, да правите някви интересни неща и никога, ама никога не я питай за гаджето й. просто тя не трябва да мисли за него, когато е с теб. а ако сама започне да говори, ти ще бъдеш човека на чието рамо да поплаче или квото там се прави.
ако наистина я харесваш и държиш на нея, трябва да имаш търпение... трябва да и покажеш всички прекрасни неща, които няма сега, а може да има с теб! ето това е!!!
engineer
01-29-2008, 08:52
Не се отказвай! Естествено че ти си No 1. Само трябва да изместиш "навлека", което като гледам няма да е трудно, само бъди пич!!!
Аз не бих се отказал, докато не изчерпя всички възможности. Прочети три пъти какво ти е писала ani4ka_bani4ka, поеми дълбоко въздух три пъти и действай!