View Full Version : С колко човека бихте искали да правите секс в живота?
Та това е въпроса - с колко човека сте си мислили, че би трябвала да правите секс в живота си преди да кажем да се ожените или да си имате постоянен партньор? Моля отговори " само с милото" или подобно да се пропускат, просто са безсмислени. Тук питам за това, което всеки дълбоко в себе си счита за удовлетворителна бройка преди да се установи с 1 човек ( приемаме, че всеки го прави на някакъв етап ). Не питам с колко сте спали, това не е важно, но ако искате може да споделите дали сте стигнали минимума от партньори? Значи говорим за минимум партьори, преди който не бихте се чувствали комфортно във връзка, знаейки, че това е последният човек....
Хайде аз да започна - винаги съм си мислел, че по-малко от 10 момичета би било не задоволително за мен. Отдавна съм надминал тая бройка, но въпреки това тя си остава. Вие сте
SMoKe_BoY
01-29-2008, 09:39
Ми да ти кажа чесно никога несам си мислил че ми тряя бройка просто когато имам вазможност го правя и си чакам " ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ" и така.
е хубу де що не може да е с една само...все пак ако секса е перфектен що да тряа да сменям :?
ако питаш Фройд какво мисли по въпроса.. Н на борй момичета +1 допълнелна (майката...)
баси извратеняка е този Фройд.. заради него ме е срам да гледам майка ми в очите..
bulgarche
01-29-2008, 09:54
Хайде аз да започна - винаги съм си мислел, че по-малко от 10 момичета би било не задоволително за мен.
За мен това е минималния максимум :-o
sharkybul
01-29-2008, 10:06
Хайде аз да започна - винаги съм си мислел, че по-малко от 10 момичета би било не задоволително за мен.
За мен това е минималния максимум :-o
не бре,10 е минималният минимум
аз момичетата 3 е максималният максимум нали
мда.. за момичетата имаш право.... с колкото и момичета да си легна.. все съм третия :D
се чувствам като най-малкия брат и златната ябълка (в ръцете.. опа в леглото... на ламята) 8-)
FelisDirus
01-29-2008, 10:27
Ооо, ако е до искането.. искам с много! Много, много, много! Не мога да кажа определена бройка. Искам да бъда с много мъже, докато им се наситя и вече са ми скучни и безинтересни и няма да ме притеснява фактът, че ще остана само с един до края на живота си.
Wrathchild
01-29-2008, 10:28
Честно казано никога не ми е пукало дали ще е 1, 5, 10, 20... :?
Не съм мислила за точна бройка, ама засега си имам максимум- повече от трима годишно, не е на добре :-D
koreeca23
01-29-2008, 10:34
350 000
sharkybul
01-29-2008, 10:44
Не съм мислила за точна бройка, ама засега си имам максимум- повече от трима годишно, не е на добре :-D
Евалка
partychild
01-29-2008, 11:23
И кфо пречи ако кажем само с 1 и то сегашния ?!? нима няма такива случеи и такива желания :? тфа е смешно дето си го написал ..изобщо не е безсмислено :booooomb:
Моя идол е Митьо Пищова трябва да надмина неговоте женички и да си купя огромно ЖАКУЗИ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Това с майките ми харесва :D
И кфо пречи ако кажем само с 1 и то сегашния ?!? нима няма такива случеи и такива желания :? тфа е смешно дето си го написал ..изобщо не е безсмислено :booooomb:
Защото съм сигурен, че ако се замислиш по въпроса той да остане единствения до края на живота ти ще разбереш какво имам предвид
VilleBaby
01-29-2008, 11:34
ami az iskam samo s edin! moito milo! za6to mi e drug? obi4am si go a i sexa e perfekten :grin:
bebence_ff
01-29-2008, 11:39
i az iskam s moito milo do kraia na jivota si toi e straoten , ama do sq sam bila s dostata4no
krem4et0
01-29-2008, 11:43
Възможно най-малко...
Замисляла съм се и за това той да е единствения....идеята ми харесва определено. Аз мисля, че съм създадена да бъда с 1 мъж и той е създаден да бъде само с мен........Какво да се прави-романтика!
Insatiable
01-29-2008, 12:07
Мисля, че в живота трябва да се опита от всичко :) Затова не бих се задоволила само с ЕДИН партьор до края на живота си, изключено е :)
За бройка точно не мога да говоря, не гоня бройки, а максимално удоволствие ;)
suunlight
01-29-2008, 13:24
Всички жени малко или много имат навика, ако са с един мъж много време .. да спат с друг .. просто защото не издържат .. и това става с напредването на годините ! Така, че мисля, че всяка жена която обича секс-а .. ,ако преди да бъде с един за постоянно .. не мине малково повече .. няма да излезе нищо от връзката им :) Всяка иска да се находи .. да види .. как, какво, що ..
и истината донякъде е, че повечето жени за кур*и .. сексът за тях е тоолкова важен колкото и за мъжете .. дори може и повече :)
А по темата - докато не изпитам онова удоволствие от секса ( което знам, че мога да изпитам ) ... не мисля да оставам с 1 доо края на живота си
partychild
01-29-2008, 15:21
Възможно най-малко...
Замисляла съм се и за това той да е единствения....идеята ми харесва определено. Аз мисля, че съм създадена да бъда с 1 мъж и той е създаден да бъде само с мен........Какво да се прави-романтика! Подкрепям кремчето !
ludoto_f
01-29-2008, 15:26
Възможно най-малко...
Замисляла съм се и за това той да е единствения....идеята ми харесва определено. Аз мисля, че съм създадена да бъда с 1 мъж и той е създаден да бъде само с мен........Какво да се прави-романтика! Подкрепям кремчето !
+1 8)
partychild
01-29-2008, 15:27
m00rnInGstaR]Всички жени малко или много имат навика, ако са с един мъж много време .. да спат с друг .. просто защото не издържат .. и това става с напредването на годините ! Така, че мисля, че всяка жена която обича секс-а .. ,ако преди да бъде с един за постоянно .. не мине малково повече .. няма да излезе нищо от връзката им :) Всяка иска да се находи .. да види .. как, какво, що ..
и истината донякъде е, че повечето жени за кур*и .. сексът за тях е тоолкова важен колкото и за мъжете .. дори може и повече :)
А по темата - докато не изпитам онова удоволствие от секса ( което знам, че мога да изпитам ) ... не мисля да оставам с 1 доо края на живота си А не си ли се замислял че мъжа който е до нас ни дава сичко ..любоф..секс..разбирателств о..подкрепа... не мисля че повечето жени(които знаят какво искат в любовта) биха заменили това за едното ебане... :?
Не съм мислила по този въпрос, но честно казано си нямам на идея с колко момчета бих искала да бъда, просто колкото са - толкова. Не гоня график :)
hmmm, ne sum se zaislqla!vsi4ki znaem 4e si ima nqkvi normi sled koito izglejda6 kato kurva ili kato igra4, opredeleno neiskam da popadam v tazi kategoria!v kraina smetka mai e vajno ka4estvoto ne samo koli4estvoto!broikata ne trqbva da ni e stremeja! :) :)
Wrathchild
01-29-2008, 15:43
Всъщност много пъти съм се замисляла над това дали искам сексуалният ми партньор да е само един - определено искам.
Старомодна съм, да.
varnen4e
01-29-2008, 19:32
Абе аз като момиче... казвам многоо0о0о но по възможност без да си губя принципите
Glezanka
01-29-2008, 19:54
Колкото повече,толкова повече ... нямам определен брой,който искам да стигна ...
suunlight
01-29-2008, 20:08
m00rnInGstaR]Всички жени малко или много имат навика, ако са с един мъж много време .. да спат с друг .. просто защото не издържат .. и това става с напредването на годините ! Така, че мисля, че всяка жена която обича секс-а .. ,ако преди да бъде с един за постоянно .. не мине малково повече .. няма да излезе нищо от връзката им :) Всяка иска да се находи .. да види .. как, какво, що ..
А по темата - докато не изпитам онова удоволствие от секса ( което знам, че мога да изпитам ) ... не мисля да оставам с 1 доо края на живота си А не си ли се замислял че мъжа който е до нас ни дава сичко ..любоф..секс..разбирателств о..подкрепа... не мисля че повечето жени(които знаят какво искат в любовта) биха заменили това за едното ебане... :?
Замислям се .. и предполагам само, че дори и да искаш сега това от живота .. е наапъллно възможно след някоя друга годинка да мислиш по друг начин .. не казвам, че със сиг. ще бъде така .., но е много вероятно ..
Не ти ли се е случвало да чувстваш онова страанно чувство .. хах да си с някой да го обичаш .. просто идеалната любов .., но да видиш нещо да опознаеш някого .. с когото чисто физически искаш да бъдеш .. некво такова .. желание .. скрито в тебе ? ;)
swords1010
01-29-2008, 20:12
Въпросът ми се струва глупав. Е, ако примерно има такава бройка и я достигна... какво спирам ли? Едва ли има такова число. Важното е, каквото и да правя, да е с хора които обичам, а и чувствата да са взаимни. :)
Въпросът ми се струва глупав. Е, ако примерно има такава бройка и я достигна... какво спирам ли? Едва ли има такова число. Важното е, каквото и да правя, да е с хора които обичам, а и чувствата да са взаимни. :)
Ами не е глупав въпроса, но сега ми хрумна чак как да го формулирам по-добре - това, което казвам е каква е бройката под която би се чувствала, че пропускаш нещо или че си "пропиляваш живота", ако си само с един човек. Според мен това е бройката, която човек съзнателно или не си определя вътрешно и след това не че спира, но започва да уляга и да търси по-други неща в една връзка и живота като цяло и тогава чак е готов да се отдаде на един човек. Преди това дори и да бъде с един човек в някакъв момент все ще изпитва усещане, че пропуска нещо
Мисля, че в живота трябва да се опита от всичко :) Затова не бих се задоволила само с ЕДИН партьор до края на живота си, изключено е :)
За бройка точно не мога да говоря, не гоня бройки, а максимално удоволствие ;)
ихуууууу :grin: :-) :P
swords1010
01-29-2008, 20:24
Ами не е глупав въпроса, но сега ми хрумна чак как да го формулирам по-добре - това, което казвам е каква е бройката под която би се чувствала, че пропускаш нещо или че си "пропиляваш живота", ако си само с един човек. Според мен това е бройката, която човек съзнателно или не си определя вътрешно и след това не че спира, но започва да уляга и да търси по-други неща в една връзка и живота като цяло и тогава чак е готов да се отдаде на един човек. Преди това дори и да бъде с един човек в някакъв момент все ще изпитва усещане, че пропуска нещо
Че това, колко пълноценно живееш живота си от бройката на сексуалните ти пратньори ли зависи? :)
malko_pros
01-29-2008, 20:27
otgovorut mi e s 2 .... nai veche s lqvata i s dqsnata za drugi ne se seshtam :-o
vuzmojno s nai minimalen broi :lol: 8-)
the_unknown
01-29-2008, 21:04
Колкото се може - повече!!! :D :D :D Едва ли има някои мъж,които има насищане! :D
Че това, колко пълноценно живееш живота си от бройката на сексуалните ти пратньори ли зависи? :)
Това е идеята - кога спира да зависи от бройката
Все някога писва едно и също! Все някога ще срещнеш някой от който ще прехвърчат искри и ще искаш "просто да го чукаш" нищо че си обичаш "твойто мило" Ако си се нарадва;ла на достатъчно е възможно да си искаш само твойто мило въпреки че малко трудно все някога се появява някой...И както един познат се изрази "Не може цяла година боб тряя и малко наденица!" А колкото до мен незнам за определена бройка, но когато усетя че съм се наиграла достатъчно тогава :)
suunlight
01-29-2008, 21:15
Все някога писва едно и също! Все някога ще срещнеш някой от който ще прехвърчат искри и ще искаш "просто да го чукаш" нищо че си обичаш "твойто мило" Ако си се нарадва;ла на достатъчно е възможно да си искаш само твойто мило въпреки че малко трудно все някога се появява някой...И както един познат се изрази "Не може цяла година боб тряя и малко наденица!" А колкото до мен незнам за определена бройка, но когато усетя че съм се наиграла достатъчно тогава :)
Точно това казах и аз .. и попиитах .. дали мисли, че това няма да се случи .. защото, то мислиш не мислиш .. и тоя момент идва .. живота се върти .. в крайна сметка .. не може от сега да почнеш да живееш нещо и цял живот него .. да изживяваш .. то времето си знае работата ..
krem4et0
01-30-2008, 09:15
Вече взех да улягам. След като мисля да живея сама, да работя и да не завися от мама и тате, след като не ме блазни идеята за никой мъж, след като с години не съм пожелавала друг мъж физически дори и за миг...............Аз се чувствам удволетворена и не искам нищо друго. Нямам усещане, че пропускам нещо, защото партньорът ми е точно такъв, какъвто съм си ечтала първите 18-19 години от живота ми. Да, ако не бях случила, ако бях правила секс с други момчета, с които имах възможност преди години, може би вече щях да имам 3-4-5 бройки. но след като вътрешно съм усещала, че не това е човекът, с който искам да съм интимна, не съм пристъпвала към следващия етап. Просто ми трябва изключително огромна увереност в партньора ми, за да съм интимна с него............Удволетворена се чувствам, не защото съм имала 10 или 100 момчета, а защото съм намерила, това което съм търсила!
с колкото дойде с толкова :-D
hahavteen
01-30-2008, 13:39
Az kato malka si me4taeh da se sre6tna s muja na jivota si o6te v na4alnoto y4ili6te i da sme nai-dobri priateli,posle kato porasnem malko da se vliybim i nakraia da se ojenim i da sme si zaedno ciaaaaal jivot! :twisted: :smt060 :smt007
Sega sum naiasno 4e s mom4eto s koeto sum sega(toi mi e purvia i edinstven za sega) niama da izdurjim pove4e ot o6te maksimym godina nai-malkoto za6toto az zaminavam da y4a v dryga durjava a toi ne e gotov da me posledva...Sledovatelno 6te ima pone o6te edin muj s koito 6te sum intimna i se nadiavam toi da e poslednia.I az sum na mnenieto 4e ne mi triabvat mnogo partniori za da izpitam istinsko ydovolstvie ot seksa i da se 4ystvam ydovletvorena.. :wink:
P.S.: Na 18 i to4no 6 meseca sum ako ima zna4enie 8-)
Wrathchild
01-30-2008, 13:43
Слънчице, то реално погледнато ако секса с някой е разнообразен много партньори не ти трябват.
А може да си го правил с 10 човека, и с 10те в едни и същи пози и всичко да е еднакво... е тогава егати и разнообразието.
FelisDirus
01-30-2008, 13:46
Слънчице, то реално погледнато ако секса с някой е разнообразен много партньори не ти трябват.
А може да си го правил с 10 човека, и с 10те в едни и същи пози и всичко да е еднакво... е тогава егати и разнообразието.
Всеки мъж докосва по различен начин. :wink:
amatorium
01-30-2008, 13:49
Всеки мъж докосва по различен начин. :wink:
A nai-dobrite dokosvat vseki put po razlichen nachin 8-) Sheguvam se.
Voadafone
01-30-2008, 14:54
:D колко ли :D :D :D :D сто :razz: