Влез

View Full Version : Не мислите ли че вече е доста сладникаво...?!?

sexy_eJlz
01-29-2008, 13:26
Омръзна ми всеки втори да ми говори за ЛЮБОВ!!!?!!!Не мога да ги разбера тея хора!!?!!На по 14-15 години и говорят за ЛЮБОВ!!?!!Че какво можеш да кажеш ти за ЛЮюбовта при положение че още не можеш сам да си избършеш задника{с извинение!!!} :-x :-x :-x Всеки си пише на skype{особено момичетата,е и някои момчета де!!!}"Милу мн те обичкам,липсваш ми,искам да съм с теб завинаги..."И всякакви подобни глупости!!!!Е осъзнайте се малко бе хора!!?!!Как можете да говорите за ЛЮБОВ,като още сричате??!??Е това са пълни лигавщини!!!Който не е съгласен с мен да напише ЗАЩО???!!!??? 8)

{Може би пиша всичко това в пристъп на ярост към един идиот,който се праи на много интересен,ама не е!!!Моля за извинение,ако съм засегнала някой,но искам някой да ми обясни,зашо някакви си пикли/пикльовци се опитват да втълпяват на всеки срещнат,че много обичат някого,че са ЛУДО ВЛЮБЕНИ в еди кого си!!!Е това много ме дразни,защото самите те не знаят какво значи тази дума ЛЮБОВ!!!А по повод идващия презник:Не мислите ли че вече е демоде?!?Аз лично мисля,че това е много сладникаво!!!Навсякъде/във всеки магазин/е отрупано с цветя,сърчица и всякакви всевъзможни глупости!!!Отново се извинявам,ако съм засегнала някого с изказването си!!!}

Fallen`Angel
01-29-2008, 13:31
А ти що не отидеш да си е*еш п*тката майна?

Spider4eto
01-29-2008, 13:33
{Може би пиша всичко това в пристъп на ярост към един идиот,който се праи на много интересен,ама не е!!![/b][/color] може би е точно така 8) аве според мен повечето просто си мислят че в даден момент обичат даден човек а след време осъзнават че не е така :) ам може някой верно да обичат. няма как да знаеш :P

tirintina
01-29-2008, 13:34
sexy_eJlz napalno sam saglasna s teb...Nqkvi 14-15godi6ni ni6to ne vidqli ot jivota,kamoli i lubov...detski mu raboti :D

sLaDkA_GrEsHkA
01-29-2008, 13:37
skupa na 14 godini sum, hodq s priqtelq mi po4ti 2 godini... 12 godishna ... nqmash si na ideq kolko neshta sme prejivqli, koi kogo i kak e naranil i vse pak ne mojem edin bez drug... osven tova toi se okaza i nai dobriq mi priqtel... v momenti v koito si nqmam nikoi toi e do mene i nashite go vuzprieha ot samoto na4alo.... q mi kaji koe e po lubov za tebe ... 30 godishni koito prosto se 4ukat... ili puk roditeli koito ne se razdelqt samo zaradi decata si i postoqnno jiveqt v haos ??? moje da sum malka ama sum vidqla mnogo neshta i sum absolutno obedena 4e go obi4am i da naistina mi se iska da si ostana s nego ne iskam da imam drugo no tova ne zavisi samo ot men vse pak sum samo na 14 godini .. btw vuzrastta ne e nai vajnoto !!! ima golemi i bezrazsuda4ni hora i razumni deca godinite ne sa vajnii :-x

Anarion
01-29-2008, 13:42
Всяка втора кифла твърди колко си БичКЪ миЛотУУууУУ и когато това мИлУууУ я зареже, веднага се мята на следващия. Детска радост :? Или к*рвенска. Но това е прекалено и че повечето наистина не разграничават любовта от двуседмичната връзка.

Spider4eto
01-29-2008, 13:45
Всяка втора кифла твърди колко си БичКЪ миЛотУУууУУ и когато това мИлУууУ я зареже, веднага се мята на следващия. Детска радост :? Или к*рвенска. Но това е прекалено и че повечето наистина не разграничават любовта от двуседмичната връзка. дам бтв съм съгласна с тва ам не са само момичета имаше и едно момче в моя скайп който уж "бичкаше" гаджето и и пишеше различни любовни послания, и точно след една седмица "бичкаше" неква друга и и пишеше същоте бози :lol:

sexy_eJlz
01-29-2008, 13:49
skupa na 14 godini sum, hodq s priqtelq mi po4ti 2 godini... 12 godishna ... nqmash si na ideq kolko neshta sme prejivqli, koi kogo i kak e naranil i vse pak ne mojem edin bez drug... osven tova toi se okaza i nai dobriq mi priqtel... v momenti v koito si nqmam nikoi toi e do mene i nashite go vuzprieha ot samoto na4alo.... q mi kaji koe e po lubov za tebe ... 30 godishni koito prosto se 4ukat... ili puk roditeli koito ne se razdelqt samo zaradi decata si i postoqnno jiveqt v haos ??? moje da sum malka ama sum vidqla mnogo neshta i sum absolutno obedena 4e go obi4am i da naistina mi se iska da si ostana s nego ne iskam da imam drugo no tova ne zavisi samo ot men vse pak sum samo na 14 godini .. btw vuzrastta ne e nai vajnoto !!! ima golemi i bezrazsuda4ni hora i razumni deca godinite ne sa vajnii :-x

Напълно съм съгласна с теб,че годините нямат абсолютно никакво значение! :) Но явно не си ме разбрала както трябва!Говоря за мърльовци/мърли дет са с някой/я от 1-2 дена и вече са готови живота си да дадът за този човек,НИЩО ЧЕ ПОчТИ НЕ ГО ПОЗНАВАТ!!!!За хора като теб,не казвам нищо,защото{поне се прдполага де}че познават половинката си и когато се разделят наистина много ще тъгуват за любимия/любимата!!!Ноо някакви си хлапета да ми говорят за ЛЮБОВ??!??Е това вече е пълна идиотщина!!! :booooomb: :booooomb: :booooomb:

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-29-2008, 13:49
Ами... права си си донякъде... Ама в днешно време всеки се смята за голям и за интересен, особено като вземе да се прое*е на по 12-13. А аз лично съм и против секса преди 17-18... :?
Що се отнася до Св. Валентин, като се замисля, наистина е тъпо, че такъв светъл празник, когато едновременно двама празнуват, се комерсиализира така... Но всичко в този живот е така! Дори за т. нар. "чувства", за които говориш ти. Всичко е постигнато от комерса, от рекламата, от идеята, че си модерен по този начин.
А и все повече настъпват тези поколения на разглезени келеши, които са дотолкова изнежени, че всяка по-рязка завладяла ги емоция, различна от любовта към пари, маркови и лъскави дрешки и аксесорари, да речем някакво привличане към даден индивид, го превръщат в нещо глобално. От тук има 2 възможности: или двамата души са заедно, в което следват епизоди на "Любов (когато миличкуту се е проявило като прекрасен човек) и омраза (при най малкия гаф)", или "чувствата" да останат несподелени, да се говори пак за изпуснатото щастие, че любовта е кучка, как някой си не може да живее от болка и ще си реже вените - като цяло, всичко става дълбока драма. И това до следващия път, когато пак ще се влюбят... И все пак за какво е всичко това?! Та тези хора хал хабер си нямат какво е нещастие, какво е излишък, какво значи да живееш ден за ден, да водиш борба, за да оцелееш, и то защото в живота си нямаш нито дом (покрив на главата), нито семейство, нито сносна храна, нито нужното облекло (и фешън парцалките не влизат тук)... Това е само да живееш като кон с капаци, да не виждаш колко си щастлив всъщност, че ти е осигурен нормален живот, това е да си егоист, да искаш всичко, при това само за себе си, а когато не го постигнеш, да ти е крив целият свят...
За какво беше темата, то какво стана... Съжалявам, малко се увлякох, ама мисля, че ми е простено - преди малко станах от сън и съм адски сънена... :oops:

BeBsItO
01-29-2008, 13:50
are govori za sebe si ako obi4a6! ne vs sa takiva!kogato se zapoznah s priqtela mi beh na 14, sega sam na 16 :) i mislq 4e dosta ospe6no se polu4i m/u nas! i skupa, ti ne moje6 da znae6 az dali go obi4am ili ne! tova za skupovete verno e prefarcuneno ve4e!

TheNewReligion
01-29-2008, 13:51
Ама ти още можеш и да се напикаваш ,пък да говориш за любов! До половината ти прочетох темата и се вбесих ! Като сме влюбени какво да правим .. тва ,че ти си консервативна не значи , че трябва да критикуваш кой е влюбен и кой не .... :D :D :D Ивинявай , ама това си е тяхна работа кой обичат и кой не

pyfpaff
01-29-2008, 13:55
moga da ti kaja samo edno..ne mojesh nqmash pravo da kazvash 14-15 god pikli..moje da sum na 15,no mislq che sum dostatychno zrqla za vyzrsta si,dostatychno neshta sum prejivqla,dostatychno problemi sum imala che da sum pikla..ne sum razglezena hlapachka,misleshta si che vsichko koeto leti se qde..tova pyrvo...i vtoro AZ OBICHAM PRIQTELQ SI! naistina go obicham..ot 5 meseca xodim seriozno i ne sum si pisala na skupe mn si obichkam miloto..super drazneshto e tova.tova obichkam dokazva samo kolko nezrqli i neorientirani sa horata..ako obichash..se kazva obicham..ne obichkam..ta az ne sum si go pisala..vupreki che na momenti iskam celiq svqt da razbere,na celiq svqt da se pohvalq kolko se obichame i kolko sme shtastlivi.
ne moje da slagash pod obsht znamenatel vsichki vlubeni momicheta na po 14-15 god..i az nqma kak da ne se zasegna..tova che sum na 15 mi otnema vyzmojnostta da obicham li ?nima za da izpitvash takiva chuvstva e nujno da si na po 17-18 i t.n...?

BeBsItO
01-29-2008, 13:57
abe kvo i se obqsnqvate na taq ovca s izvinenie.... da si gleda jivota :-D

Spider4eto
01-29-2008, 14:00
аве в омента е ядосана на некъв гъз и гледа да си го изкара на възможно най- много :)

Harum_Scarum
01-29-2008, 14:02
оЛиИи маико. :D На някое момиченце я зарязали и ся си мисли че сички които се обичат са и виновни :D Е че то си има малко много пресилили нещата има ама теби ко та барка тва :D оМфГ :D

sexy_eJlz
01-29-2008, 14:06
Хора вие не можете да ме разберете!!!Не говоря за тези които са повече от 2/3 седмици с хората които обичат,а за тези които са с някой/я просто за бройка!!!!И не говоря за възрасти{в смисъл за точно определена възраст в която си доастатачно зрял за да можеш истински да обичаш}!Написах 14-15 годишни,защото по скайповете най-често си пишат такива глупости тийнейджърите{не че не съм срещала и по-малки(та дори и по-големи)}!!!Не искам да се обиждате,но това е самата истина!!! 8)

nicolepcd
01-29-2008, 14:10
Ми до известа степен съм съгласна с авторката на темата... наистина е глупаво деца по на 14-15 години да пишат за любовта (така, де... няма лошо...) ама пък да пишат неща от типа: "Не мога да живея без теб", или пък: "Ти си любовта на живота ми... ако те няма... ще умра" :D Или там нещо такова... Но пък без любовта не можем... аз сега говоря така, но като се влюбя ИСТИНСКИ... със сигурнност и аз ще ги пиша тия неща по скайпа! :razz:

BeBsItO
01-29-2008, 14:10
za tova ve4e sma saglasna..... ne moje da si s 1 4ovek sedmica... i v sa6toto vreme... da go obi46a da umira6 za nego i pro4ie. no prosto tapo ti be6e izkazvaneto... 14-15 godi6nite?az go prieh za li4na obida daje.... kato sam na 16.. i kvo ne moga d aobi4am li? qvno ti ne se be6e izkazala v 1 viq ti post. ina4e sam saglasna :P

sexy_eJlz
01-29-2008, 14:15
za tova ve4e sma saglasna..... ne moje da si s 1 4ovek sedmica... i v sa6toto vreme... da go obi46a da umira6 za nego i pro4ie. no prosto tapo ti be6e izkazvaneto... 14-15 godi6nite?az go prieh za li4na obida daje.... kato sam na 16.. i kvo ne moga d aobi4am li? qvno ti ne se be6e izkazala v 1 viq ti post. ina4e sam saglasna :P

Не искам да слагам всички под общ знаменател,защото аз самата съм на 15!!!А за това изказване,че някой ме е зарязал-Съвсем не е така!!! :-P :-P :-P :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-P :-P :-P :-P

Harum_Scarum
01-29-2008, 14:17
Хах или пък ония дет ги слагат ж подписити и пишат неща от рода на "lOf sI MoItY oT ....1 den" :lol: баси базика

inSane_baby
01-29-2008, 14:18
Ами... права си си донякъде... Ама в днешно време всеки се смята за голям и за интересен, особено като вземе да се прое*е на по 12-13. А аз лично съм и против секса преди 17-18... :?

17-18 :!: :?:

и аз съм против няк`ви пикли да учат числата до 1000 и същевременно да се учат как се прави свирка, но 18 години са малко прекалено... ти да не искаш да се омъжиш девствена (въпреки, че вероятно много момчета си мечтаят яка, но девствена мацка)
та по темата: според мен говориш така за свети валентин, защото не си намерила истинската любов, с която да споделиш този празник. относно любовта на 13-14 годишните.. такава има! или поне те си въобразяват че е любов, но наистина 14 годишните се вживяват много във всяка една от връзките си.

sexy_eJlz
01-29-2008, 14:23
Радвам се че вече има хора които ме разбират какво искам да кажа! :)
П.С.Не обръщайте внимание на правописните ми грешки! :lol:

IrReplacaBle
01-29-2008, 14:24
Не съм съгласна с теб за всички неща..но тази тема е засягана толкова много пъти,че не ми се обяснява сега :)

pyfpaff
01-29-2008, 14:30
haa dubrem..taka po-stava :D

BeBsItO
01-29-2008, 15:45
Хах или пък ония дет ги слагат ж подписити и пишат неща от рода на "lOf sI MoItY oT ....1 den" :lol: баси базика da pravilno! az li4no znam mn takiva :P i sa mi sme6ni mnoo 6toto na dr ta sedmica obi4at novo mom4e

sometimes_
01-29-2008, 15:58
На мен пък са ми смешни изказвания от рода на "Може да съм на 14, но съм видяла много от живота"... Много се извинявам, ама не мисля, че сте видяли кой знае колко, така че не правете глупави коментари. Смешно е!

MaRiNkA_16
01-29-2008, 16:26
{Може би пиша всичко това в пристъп на ярост към един идиот,който се праи на много интересен,ама не е!!![/b][/color] може би е точно така 8) аве според мен повечето просто си мислят че в даден момент обичат даден човек а след време осъзнават че не е така :) ам може някой верно да обичат. няма как да знаеш :P
+1

ch0colate_f
01-29-2008, 16:52
Ne me draznqt izkazvaniq ot tipa "obicham te milo " loshno nqma :) az sushto sm na 15ne mislq che sm izpitala istinskata lubov no vse pak sum sigurna che ima momicheta na sushtata vuzrast koito pone malko razbirat ot chuvstvoto lubov . po skoro me draznqt izkazaniq ot tipa "kucha sЪм eLa ma izcHuкаИ" sehtate se :}

_SilveR_MooN_
01-29-2008, 17:31
Аз съм съгласна с авторката,нищо че съм на 12 и хич не ги схващам тия работи 8-) ама все пак ако са заедно отвчера,не може да се говори за "вечната" любов :? :lol:

B3B0K
01-29-2008, 17:38
abe i az sam na 15 ama moga sama da si bar6a zadnika naprednala sam za vzrasta si ili tq e malko nazad (ako ti si na zad da zn 4e e malko ne s epretesnqvai)

d0mat4et0
01-29-2008, 17:40
Оф....аре пък и вие "големите"....Едно момиче беше писало някъде в първите постове , че дали има любов не зависи от възрастта , а от самите хора....И съм напълно съгласна,,....Еми мн сори ама от тия изрази "тъпи недорасли тиийнове (неразбиращи от любов)" вече ми писна....Всеки , който е над 16 години вече се мисли за много голям и разбиращ и почва да говори колко са малки и недорасли другите....ЕМИ МН сори...хич не съм съгласна.....Шото един човек може да види истинската любов на 14 , друг на 23....При всеки е различно :-P

sexy_eJlz
01-29-2008, 18:59
mi istina e!!!dali 6e se vlubi6 na 12/14/16 ili 30 ne e ot zna4enie!!!Vaprosa e,4e ima edni ligli/ligliovci det ot v4era sa s edin/edna i ve4e si mislqt 4e 6e sa s tqx do kraq na jivota im,dokato sled nqkolko dni ne si xvanet dryg/a!!! :o :o :o :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

mickelangelo
01-30-2008, 07:32
Докато не го изпиташ и ти ... няма да разбереш за какво говорят другите .....

Victorya
01-30-2008, 07:32
Съгласна съм с теб,че не им е времето да изричат думи като "Обичам те" още по-малко да правят плановете "завинаги".В действителност са мънички на 14-15 (не че аз като ще правя 18 и съм много голяма де...).Може би не осъзнават правилното значение на думата "обич" и думата "любов".А много често се случва и това-да се намразят тези същите,които са си казвали "Обичам те" до преди ден-два.Разумните и зрели хора,ако са се обичали наистина никога не се намразват,каквото и да стане....И никога не казват "Обичам те" без да са сигурни в това.... :)

koalka
01-30-2008, 07:36
Е, за това съм съгласна, че доста ходи си пишат по скайповете, говорят глупости, че обичат някой и след един месец са с друг и т.н.Това определено не го разбирам, ама тяхна си работа...Честно да ти кажа - не ме интересува...

sexy_eJlz
01-30-2008, 11:34
Докато не го изпиташ и ти ... няма да разбереш за какво говорят другите .....

В смисъл?!?Не мога да схвана мисълта ти! :?

MoHuTo
01-30-2008, 16:22
Недей да слагаш всички под общ знаменател, ако обичаш! Аз съм почти на 17 години и съм с приятеля ми вече 10 месеца, че и повече и не можеш да ми кажеш, че не съм го обичала или че не съм знаела, какво е любов, щото не знаеш какви са ни взаимоотношенията... и тва, че някакъв си там те е изнервил, не значи че трябва да си изливаш комплексите тука!!! :-x :-x :-x

BrokenInnocence
01-30-2008, 16:45
Много се смея като видя тийнейджъри да твърдят, че са зрели за възрастта си. Не осъзнавате колко сте глупави. Колкото до любовта... мисля, че в толкова ранен период от живота си да кажеш, че си срещнал истинската единствена любов са малко силни думи.

sapphirr
01-30-2008, 16:45
нямам намерение да 4ета нито едно мнение освен това на авторката.
1во подкрепям те.
2ро прекалено мило се изказа,за да има кой да се сърди
3то истината боли,да свикват
...и на на последно място
4 ТО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА НА СИ4КИТЕ С ТВА "АМА НИЕ ПРЕЖИВЯХМЕ НЕЗНАМ СИ КВО,АМА НИЕ СМЕ ОТ 2 - 5 ГОДИНИ ЗАЕДНО" ХОРАТА С ГОДИНИ ЖЕВЕЯТ ЗАЕДНО СЪЗДАВАТ ДОМ,ДЕЦА,СЕМЕЙСТВО И ВЪПРЕКИ ТОВА ПРИ НЯКОИ СЕ Е СТИГАЛО ДО ФАЗА НЕНАВИСТ И ОТВРЪЩЕНИЕ КЪМ ДРУГИЯ,ТА ВИЕ ЛИ ПИКЛИОВЦИ И ПИКЛИ НА 12,13,14 И 15 СТЕ СЕДНАЛИ ДА ОБЯСНЯВАТЕ КАКВО ЛЮБОВ.ДА СЕ ШИБАШ РЕДОВНО С НЯКОЙ ИЛИ ДА ТИ ПЛАЩА СМЕТКАТА ЗА ТЕЛЕФОН ИЛИ ФРАПЕТО ЗА 2 КИНТА -НЕ ЗНА4И ЛЮБОВ.АЗ СЪМ НА 19 И ПРЕТЕНДИРАМ ДА ЗНАМ ЕДНО - ТОВА СА ГОДИНИТЕ В КОЙТО 4ОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА В ГРАНИЦИТЕ НА РАЗУМНОТО,А НЕ ДА МИСЛИ С КОЙ ЩЕ Е FOREVER AND EVER.

И ТОЯ ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ (ЗА СИ4КИТЕ ОТ 12-15 КОИТО ЩЕ МИ ЗАПОДСКА4АТЕ) КРИТИКА НЕ ТЪРПЯ...
РЕКЛАМАЦИИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ...
А ЗА ТИЯ ,КОИТО ЩЕ МЕ ПЛЮЯТ (СИГУРНА СЪМ 4Е ЩЕ ИМА) ДА ВНИМАВАТ С РЕ4НИКА!!!!

Spider4eto
01-30-2008, 16:48
нямам намерение да 4ета нито едно мнение освен това на авторката.
1во подкрепям те.
2ро прекалено мило се изказа,за да има кой да се сърди
3то истината боли,да свикват
...и на на последно място
4 ТО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА НА СИ4КИТЕ С ТВА "АМА НИЕ ПРЕЖИВЯХМЕ НЕЗНАМ СИ КВО,АМА НИЕ СМЕ ОТ 2 - 5 ГОДИНИ ЗАЕДНО" ХОРАТА С ГОДИНИ ЖЕВЕЯТ ЗАЕДНО СЪЗДАВАТ ДОМ,ДЕЦА,СЕМЕЙСТВО И ВЪПРЕКИ ТОВА ПРИ НЯКОИ СЕ Е СТИГАЛО ДО ФАЗА НЕНАВИСТ И ОТВРЪЩЕНИЕ КЪМ ДРУГИЯ,ТА ВИЕ ЛИ ПИКЛИОВЦИ И ПИКЛИ НА 12,13,14 И 15 СТЕ СЕДНАЛИ ДА ОБЯСНЯВАТЕ КАКВО ЛЮБОВ.ДА СЕ ШИБАШ РЕДОВНО С НЯКОЙ ИЛИ ДА ТИ ПЛАЩА СМЕТКАТА ЗА ТЕЛЕФОН ИЛИ ФРАПЕТО ЗА 2 КИНТА -НЕ ЗНА4И ЛЮБОВ.АЗ СЪМ НА 19 И ПРЕТЕНДИРАМ ДА ЗНАМ ЕДНО - ТОВА СА ГОДИНИТЕ В КОЙТО 4ОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА В ГРАНИЦИТЕ НА РАЗУМНОТО,А НЕ ДА МИСЛИ С КОЙ ЩЕ Е FOREVER AND EVER.

И ТОЯ ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ (ЗА СИ4КИТЕ ОТ 12-15 КОИТО ЩЕ МИ ЗАПОДСКА4АТЕ) КРИТИКА НЕ ТЪРПЯ...
РЕКЛАМАЦИИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ...
А ЗА ТИЯ ,КОИТО ЩЕ МЕ ПЛЮЯТ (СИГУРНА СЪМ 4Е ЩЕ ИМА) ДА ВНИМАВАТ С РЕ4НИКА!!!! ееее мацка направо къртиш има много истина в изказването ти :D

Rookie
01-30-2008, 17:24
Недораслите кифли веднага се заобясняваха че са изживяли какво ли не, на невероятната възраст - 14-15 години. Абе къде ви е акъла бе, лапета? Видяли те много от живота, айде не на мен тия. Пикли. Съгласен съм с авторката, такива индивиди са ми супер омразни, имам една позната, тръгна с един и за 1 седмица се почна във скайпа "Обичам те", "Не мога без теб", "Най-накрая открих любовта"... Айде ще видим колко ще изкара с него.

Сега се очаква да ме нападне стадо разярени тийнейджърки.

missss_kisss
01-30-2008, 17:51
мхм точно така

GreenFairy
01-30-2008, 17:53
Подкрепям те, и то напълно... съгласна съм че може да ходиш с някого от 2 години и наистина много да го обичаш, но не вярвам че можеш да кажеш че ще си с този човек завинаги... Звучи ми пресилено... Иначе обичайте се, няма нищо лошо :)

Insatiable
01-30-2008, 18:19
Напълно съм съгласна с авторката на темата ;) Не може някакви си на 14 години да ми говорят за "любов"... ;)

EmO_KiD_;(
01-30-2008, 18:49
Aбе тва са некви идотщини... :grin: :grin: Няма никва любов на 13,14 (говоря за тези,които ходят с някой от 1 седмица) аз съм харесвала момчета,казвали са ми Обичам те,ама аз никога.Не го изпитвам просто...харесвам,ама не обичам никого... :-x :-x Иначе има деца,които на скайп си пишат LoVe Pe6O примерно :-D ,а знам,че са с тоя човек от една седмица...Па на тва ако му викате любов,то... :D :D Според мен не е толкова важно,че казваш Обичам те,по важно е да го докажеш!Нали? :oops:

machine_shot
01-30-2008, 18:54
Омръзна ми всеки втори да ми говори за ЛЮБОВ!!!?!!!Не мога да ги разбера тея хора!!?!!На по 14-15 години и говорят за ЛЮБОВ!!?!!Че какво можеш да кажеш ти за ЛЮюбовта при положение че още не можеш сам да си избършеш задника{с извинение!!!} :-x :-x :-x Всеки си пише на skype{особено момичетата,е и някои момчета де!!!}"Милу мн те обичкам,липсваш ми,искам да съм с теб завинаги..."И всякакви подобни глупости!!!!Е осъзнайте се малко бе хора!!?!!Как можете да говорите за ЛЮБОВ,като още сричате??!??Е това са пълни лигавщини!!!Който не е съгласен с мен да напише ЗАЩО???!!!??? 8)

{Може би пиша всичко това в пристъп на ярост към един идиот,който се праи на много интересен,ама не е!!!Моля за извинение,ако съм засегнала някой,но искам някой да ми обясни,зашо някакви си пикли/пикльовци се опитват да втълпяват на всеки срещнат,че много обичат някого,че са ЛУДО ВЛЮБЕНИ в еди кого си!!!Е това много ме дразни,защото самите те не знаят какво значи тази дума ЛЮБОВ!!!А по повод идващия презник:Не мислите ли че вече е демоде?!?Аз лично мисля,че това е много сладникаво!!!Навсякъде/във всеки магазин/е отрупано с цветя,сърчица и всякакви всевъзможни глупости!!!Отново се извинявам,ако съм засегнала някого с изказването си!!!}

Така е , но представи си сега найстина изпиташ това чуство.Ще е смешно и ти да почнеш да го пишеш.Ако поне 10% изпитват нещо,като го напишат на скайп няма да го докажат.Важното е че тя/той знае :)
А истинския парадокс идва когато тези който ходят от 1 седмица,се разделят и сърцата им са разбити точно 30 мин,докато не хлътнат по друг/а :) :D

Castaway
01-30-2008, 19:00
ми.. щоТ думите 'оБичам те' вече нямат смисъла, който имаха преди и всеки го използва вече вместо 'здрасти' .. глупаво е!
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ХОРрРАаА!!! :o

machine_shot
01-30-2008, 19:02
А общуването между момичетата е понякога си е чиста комедия.Например като си казват ''Здрасти бебе,обичам те мацко.Дай цунка кучкоо'' :shock: :D

rame
01-30-2008, 21:43
[quote=MoOnLiGhT_ShAdOw]Ами... права си си донякъде... Ама в днешно време всеки се смята за голям и за интересен, особено като вземе да се прое*е на по 12-13. А аз лично съм и против секса преди 17-18... :?

17-18 :!: :?:

и аз съм против няк`ви пикли да учат числата до 1000 и същевременно да се учат как се прави свирка, но 18 години са малко прекалено... ти да не искаш да се омъжиш девствена
:razz: Че колко хора се женят на 17-18 :-D Нормално е тогава да започнеш със секса,и ще имаш време да натрупаш опит до брака :wink: Тъпо е някфи дето като чуят например че си на 17 и си девствена да те гледат като... :-o А в същото време 13-годишна с опит в секса се приема нормално....пффф :smt071

Bubbly
01-31-2008, 13:14
Местожителство: ТаМ,кЪдЕтО нЯмА зАкОнИ!
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 5:26 pm Заглавие: Не мислите ли че вече е доста сладникаво...?!?

--------------------------------------------------------------------------------

Омръзна ми всеки втори да ми говори за ЛЮБОВ!!!?!!!Не мога да ги разбера тея хора!!?!!На по 14-15 години и говорят за ЛЮБОВ!!?!!Че какво можеш да кажеш ти за ЛЮюбовта при положение че още не можеш сам да си избършеш задника{с извинение!!!} Всеки си пише на skype{особено момичетата,е и някои момчета де!!!}"Милу мн те обичкам,липсваш ми,искам да съм с теб завинаги..."И всякакви подобни глупости!!!!Е осъзнайте се малко бе хора!!?!!Как можете да говорите за ЛЮБОВ,като още сричате??!??Е това са пълни лигавщини!!!Който не е съгласен с мен да напише ЗАЩО???!!!???

\:D/

xXxScreamxXx
01-31-2008, 13:35
nas kfo ne E*E 4e tvoita lubov e nespodelena .......... horata mogat da obi4at priemi go tva ;)

sexy_eJlz
01-31-2008, 20:48
ХаХ просто си изразих мнението!!!Не казах,че съм против любовта,ама да си с него/нея повече от 2-3 месеца!!!А на тея дет не са сагласни с мен ......... {Ае да не се изразявам!!!} :D :D :D :D :D :D :D :D :D :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

FaHrEnHeit
02-01-2008, 02:06
Много трудно мога да кажа на момиче че я обичам даже думите му звучат клиширано.

abble
02-01-2008, 07:47
Аз съм на 14 според мен си зависи от 4овека,но си мисля 4е Любовта се доказва не показва!

mon4eto
02-01-2008, 08:19
оЛиИи маико. :D На някое момиченце я зарязали и ся си мисли че сички които се обичат са и виновни :D Е че то си има малко много пресилили нещата има ама теби ко та барка тва :D оМфГ :D

Madness
02-01-2008, 11:06
Знаеш ли...аз съм на 14,да...
И принципно си права,и аз попринцип имам някво е такова мислене.
Обаче...последните няколко месеца съм казала 1000000000000000000 пъти`обичам те` :)
На момче...
И го мисля,да.Обичам го и никой няма право да ми казва,че щото не мога да си избърша задника не мога да обичам...аре...
Да,детенце съм и винаги съм го казвала.Не се прая на няква голяма.
Сигурно той не е голямата любов за която сички разправят,сигурно няма да живееме дълго и щастливо,няма да умре за мене и няма да има сватба...няма да е любов тип кремчето...
Само че за мойта възраст и разбирания ТОВА е любов.Най-силната досега,най-якото чуство и така нататък...
И никой няма да ми казва колко съм тъпа и неразбираща.