View Full Version : Изтощен съм..нямам сили за нищо..
Fallen`Angel
01-29-2008, 19:57
Изтощен съм и психически и физически..вероятно повечето потребители са чели темите ми и знаят за какво става на въпрос, ако ли не са - да ги видат... Минаха 5 месеца от както се разделихме с момичето, което обичах и обичам..Днеска разбрах, че си харесала някакъв и си поговорихме с нея..Казах й, че искам да е щастлива, но без мен и че няма да имам никаква намеса в живота й, нито ще ме види повече..Тя се разплака и каза, че няма да бъде с него заради мен. Чувствам се ужасно заради това, но и заради това, че тя е продължила напред..мина време и трябваше да оставя нещата много отдавна настрани, но кой те пита когато обичаш? ;( Какво да правя..виждам я всеки ден, нещата са ни супер общи и приятелите също. Всичко ми напомня за нея..
аз не съм се сибирал и разделял с никоя ,ама пак ми е много гадно и 6ибано,абе да не ти пука 4ове4е гледаи да продължи6 6от ина4е за едно курве не си струвас да си пропилява6 живота
Fallen`Angel
01-29-2008, 20:13
Искам да оставя всичко назад, да мине през мислите ми и да не се сещам повече за тези неща, но как като я виждам всеки ден? Как..боже защо обичам толкова..защо обичам нещо, което не трябва..защо се питам аз.. ;(
G O F U C K Y O U R S E L F ! ! !
Save the planet
G O F U C K Y O U R S E L F ! ! !
MiMcHeToOo
01-29-2008, 20:20
Еми човече.. Или правиш опити пак и пак и пак да се съберете като теле дето си блъска главата в стената или ще се наложи да се отдръпнеш лека, полека от нея.
Fallen`Angel
01-29-2008, 20:46
Аз искам да се отдръпна, но всичко е свързано с нея..приятелите ми (хората с които си прекарвам 90% от времето), шибаните междучасия, шибания следобед..шибаната вечер съм се с тях и тя е сред тях.. и сега какво.. какво да правя..не мога да оставя приятелите ми заради нея.. :( Та аз я обичам господи.. ;(
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-29-2008, 21:04
Аз искам да се отдръпна, но всичко е свързано с нея..приятелите ми (хората с които си прекарвам 90% от времето), шибаните междучасия, шибания следобед..шибаната вечер съм се с тях и тя е сред тях.. и сега какво.. какво да правя..не мога да оставя приятелите ми заради нея.. :( Та аз я обичам господи.. ;(
неприятно се е получило ... просто да си я върнеш дали ще е същото ...
Skiv pi4 i az bqh edno vreme v takava situaciq,ama si4ko otmina,mai.Emi vijdahem se s neq na selo,a otkakto sk1sahme az s1m si hodil tam 5-6 1ti,a otkakto si kazah 4e ve4e e vreme da q zabravq,ne sme se vijdali ima nqma 4 meseca ve4e :),ama ti p1k seki den q vijda6,tva e mnogo kofri..Pi4 nameri nqkva lo6a naina 4erta ,koqto na teb ne ti se nravi i se opitai 4rez tva da kaje6,mani tq za ni6to nestava,nqma hubah ahrakter i se opitai da spre6 da q obi4a6,az taka napravih, re6ih da ne q obi4am i en se vijdah s neq i namerih ne6to keotp ne mi haresva v neq i se s1sredoto4ih nad tva i msiql 4e proraboti
sh3_1s_7h3_0n3
01-29-2008, 23:16
Прекалено много мисли отделяш за нея. Насочи ги към нещо по-различно и разтоварващо. Прави се, че не ти пука, и накрая наистина ще спре. Една лъжа повторена 100пъти става истина... :)
Fallen`Angel
01-30-2008, 05:29
Проблема е, че я виждам всеки ден и не мога да я забравя вече толкова време. Мина много време, дори и да си я върна едва ли ще е същото, но не това ми е целта. Целта ми е да спре да ми пука за нея, а като я виждам всеки ден това изобщо не ми помага. Приятелите ни са общи, интересите ни са общи, всичко ни е общо и просто няма как.. Толкова много я обичах, толкова много направих за нея и тя не го оцени и си хареса някъв кретен :( Как ме омагиоса толкова много, какво ми направи, че не мога да я забравя, какво.. :( :( :( :( :(
Виж ся как става работата,пробваи с някое моми4е ,което нито е от твоя клас ,нито от даскалото ти,пък ако стане няма да мисли6 за въпросната па4авра. :)
Fallen`Angel
01-30-2008, 06:20
Пробвах, но не става. Като я гледах все я сравнявах в мислите си с нея, всеки път си викам ' Трябва да я забравя и ето имам момиче до мен, но тя не може да ме направи щастлив тей, както тя..'. Искам да изтръгна всяка една мисъл и всяко едно чувство от мен към нея, но не мога, щот явно просто или не искам или съм достатъчно слаб..без воля.. :-k
След още малко време е възможно да започнеш да и виждаш недостатъците и да те дразни с поведението си...Но е малко вероятно...
А единственото,което можеш да правиш е да се запознаваш с други момичета(знам,че е много трудно-минавал съм през това нещо,само,че аз оста време си мислех,че още има някакъв шанс,но не..)и постепенно ще я забравиш...
При мен се получи постепенно и през повечето време бях някъв затворен...Постепенно се пооправих и така. :)
Бавно и постепенно ще стане.
При мен беше същата ситуация!След мен все си харесваше няк'ви и така...
Но скоро пак се видяхме и тя ме гледаше с едни влюбени погледи,но не я разбирам...Все пак тя губи. 8)
Fallen`Angel
01-30-2008, 07:36
Аз й виждам недостатъците, дразня се от някой нейни качества в характера, но явно в мен е останала представата за онова прекрасно момиче, в което съм влюбен и явно не мога да ги приема.. Едва ли бих се занимавал толкова, ако не обичах, а знаете, че първата любов е най истински и най трудно се забравя..
Според мен не е най-удачния вариант да не се виждате никога повече и наистина ли го казваш или това са просто силни думи?
Определено й е гадно, разбирам я, все пак държи на теб.Дори и да не те обича, момичето нищо не може да направи в крайна сметка.Остави я да бъде щастлива с него и се вижте, когато си я забравил.Опитай се...
Chikiponita
01-30-2008, 07:49
Няма такова понятие като трябва и нетрябва. Защо просто не се съберете отново? :)
Може би тя няма чувства към него...
MartyParty
01-30-2008, 08:32
Съмнявам се да няма съвсем никакви чувства към него :? Дори и само приятелски.И на мен би ми било страшно кофти в неиното положение.Според мен трябва да се съберете отново...Не можете да живеете така вечно.Или едното или другото тука няма средно положение.Всичко си зависи от вас самите.
Няма такова понятие като трябва и нетрябва. Защо просто не се съберете отново? :)
'Щото не е толкова просто...
Понякога(честичко) се случва момичетата да бягат с всички сили от това,което дава всичко за тях и си фащат някой пендел,дето е по-зле...
Не го разбирам...
Това са лични наблюдения върху момичетата,де. :-D