PDA

View Full Version : Когато си омръзнете...

Chikiponita
01-30-2008, 07:42
Какво се случва, когато след време ( при всеки различно ) половинките започват да си омръзват? Сякаш единия възприема другия за рутина и обратно. Фактът, че се обичат, е безспорен, но все пак влюбените започват да се карат за щяло и нещяло. Започват да си натряпват начина на живот. Дразнят се от най-малките неща. Тръпката не е толкова силна и на моменти изобщо липсва. Чудя се по-точно не как се стига до омръзването, а как да се преодолее. И представете си, че няма как влюбените да се виждат по-рядко, защото обстоятелствата налагат те да се виждат всеки ден. ? ? ?

koalka
01-30-2008, 07:45
Ние го преодоляхме, като се разделихме...Обаче това не е вариант, защото не го направихме, за да "освежим" връзката си, а просто така се случи.Но се получи доста добре откъм това да не ми омръзне.

Chikiponita
01-30-2008, 07:51
Е как може окончателнат раздяла с половинката да бъде решение на това? ? ? Въпросът е как да продължим напред, а не да се върнем назад...

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-30-2008, 08:02
едни краткотряйни раздели помагат :)

Mandy Moore - Someday We'll Know PZ xD

koalka
01-30-2008, 08:16
Е как може окончателнат раздяла с половинката да бъде решение на това? ? ? Въпросът е как да продължим напред, а не да се върнем назад...Къде съм казала, че е решение?Казах, че не е вариант!!!Но при мен така се получи...

kalpazanka
01-30-2008, 08:31
Отдръпвам се, съзнателно или не. Отдалечавам го от себе си(да, знам, че не е правилно, но си премислям нещата отново и отново). Случвало се е да се увлека по някого, но до изневери не се е стигало. Излязох и с друго момче, чисто приятелски, защото имам нужда от въздух. Не съм готова за семейство и деца, въпреки че докато чакахме 5 минути последния тест, правехме планове кой ще гледа детето, когато с него решим да излезем двамата, как ще си живеем заедно (даже и брак се подхвърли) след като се дипломирам...Но това ме плаши...Да, малко нелогично за момиче, понеже ние сме непоправимите романтички, но е така..
Пф, разписах се в ненужни глупости :oops:

n0r4eto
01-30-2008, 09:14
Какво се случва, когато след време ( при всеки различно ) половинките започват да си омръзват? Сякаш единия възприема другия за рутина и обратно. Фактът, че се обичат, е безспорен, но все пак влюбените започват да се карат за щяло и нещяло. Започват да си натряпват начина на живот. Дразнят се от най-малките неща. Тръпката не е толкова силна и на моменти изобщо липсва. Чудя се по-точно не как се стига до омръзването, а как да се преодолее. И представете си, че няма как влюбените да се виждат по-рядко, защото обстоятелствата налагат те да се виждат всеки ден. ? ? ?

Щом сте си омръзнали значи вече няма какво да правите заедно. И да се разделите за малко, после като се съберете щом един път сте си омръзнали пак ще си омръзнете... и тогава какво - пак ще се разделяте ли? Няма смисъл...изчерпала ви се е връзката. Пък и с който и да си, трябва да знаеш че няма да се обичате завинаги - при всички става така, независимо дали след 3 години или 5 години брак - тръпката винаги изчезва.

krem4et0
01-30-2008, 09:44
Е как така се виждате всеки ден без възможност да пропускате и ден дори? писвало ми е и аз съм правила това-разреждала съм излизанията, временно сме се разделяли за няколко дни-не да късаме, а просто да си дадем време да преусмислим. Или просто съм си казвала-искам такава и такава промяна, връзката ни стои на 1 ниво вече година, нужно ни е това и това...След последния ни разговор на тази тема преди Коледа(а основното беше, че аз не ходя у тях, защото техните са там, а не може само да киснем зимата по заведения) има резултат. Почти всяка вечер сме у тях, имаше дори и семейна вечеря на Коледа, а у тях те не вечерят заедно по приницип. Изобщо почувствах се определено по-добре........Трябва да се търси промяната, но как ще се достигне тя е въпрос на личен избор и желание!

sentient_
01-30-2008, 10:38
От моя личен опит, който не е малък вече, ще кажа на тея, който усещат че вече не е както преди, че нещо липсва, че ти е писнало вече. Да си зададат въпроса трябва ли да загубя нещо за да оценя колко ми е скъпо?
Нищо не е вечно. Ще дам пример с филм. Гледаш филм който ти харесва страшно много, решаваш да го гледаш втори път, трети, четвърти, минава месец иска ти се пак да го гледаш, докато вече ти омръзва но не в истинския смисъл. На теб винаги ще ти харесва този филм но го няма парвоначалното впечатление от филма..
Вече 4години съм с моя вече съпруг, признавам и аз съм изпитвала това подтискащо чувство, което наистина е мноооо досадно. Как се преодолява ли... ммм. Поглеждам си момчето и си казвам: абе мамка му не мога без него. Това е ТОЙ!!
Има една песен... Не че те обичам просто свикнах със теб, не че те обичам но немога без теб. Дори да дишаааам.
:)

sladko_dete
01-30-2008, 11:33
рецепта няма...

MaRiNkA_16
01-30-2008, 17:26
mislq 4e kogato dvama vlubeni sa zaedno te ne si omruzvat.a kogato ve4e po4nat da si omruzvat mejdy tqh nqma lubov ima samo priqtelski 4ystva i prosto dvamata sa sviknali edin s dryg i gi e strah da si priznaet 4e vruzkata im e ve4e edno ednoobrazie v koeto nqma lubovni 4ystva i trupka...