Влез

View Full Version : Предпазни средства !

AnoNim4e
01-30-2008, 12:36
С приятелят ми правим страхотен секс,но (винаги има едно такова НО ) вече за 3-ти път ни се случва да се къса презерватива (какъв е тоя късмет нашия....) в период от 2 седмици (взимаме от най-скъпите презервативи,въпреки,че съм на ясно,че това пак не дава 100% гаранция,винаги гледаме срока на годност и..абе вс си е както трябва) След това се започва с Eskapellе,тестове и най-вече ОГРОМНИ притеснения и тогава ми и закъсняваше,явно от стреса ли нз.... та вече когато правим секс не мога да се отпусна достатъчно...някак си..нз как да го кажа...страхувам се ;( Та моляви да ми кажете по нещичко за противозачатачните ,дали вредят....или нз да ми дадете някое съветче,защото вече дори започвам да избягвам да правим секс,просто страха от забременяване при мен е неописуемо голям !
Благодаря ви предварително ! :-)

savoy
01-30-2008, 12:38
когато го слагате хванете презерватива за варха така 4е да не се сабира ваздух над глави4ката и по тоя на4ин не би трябвало да се каса

malko_pros
01-30-2008, 12:40
С приятелят ми правим страхотен секс,но (винаги има едно такова НО ) вече за 3-ти път ни се случва да се къса презерватива (какъв е тоя късмет нашия....) в период от 2 седмици (взимаме от най-скъпите презервативи,въпреки,че съм на ясно,че това пак не дава 100% гаранция,винаги гледаме срока на годност и..абе вс си е както трябва) След това се започва с Eskapellе,тестове и най-вече ОГРОМНИ притеснения и тогава ми и закъсняваше,явно от стреса ли нз.... та вече когато правим секс не мога да се отпусна достатъчно...някак си..нз как да го кажа...страхувам се ;( Та моляви да ми кажете по нещичко за противозачатачните ,дали вредят....или нз да ми дадете някое съветче,защото вече дори започвам да избягвам да правим секс,просто страха от забременяване при мен е неописуемо голям !

противозачатачните не вредят на нищо освен на килограмите(ще се освиниш) 8-) поне така знам :P

amatorium
01-30-2008, 12:49
Na kolko godini si?

AnoNim4e
01-30-2008, 14:26
Почти на 17 (след няколко месеца ще ги навърша) ,а до слагането на презерватива-както трябва го правим,но.... :S

kris124
01-30-2008, 14:30
на 17 ? Толкова често ли го правите на 17 ?

princesa_viki
01-30-2008, 14:34

противозачатачните не вредят на нищо освен на килограмите(ще се освиниш) 8-) поне така знам :P
аз не мисля така.не съм много запозната,но знам че влияят на хормоните,за това се напълнява,все пак тия противозачатъчни и дори Ескапел не са измислени за такива като вас,дет ги взимат.като толкова те е страх,спри да правиш секс

AnoNim4e
01-30-2008, 14:38
princesa_viki Мн ти е лесно на теб :D :-P

amatorium
01-30-2008, 14:40
Ami ne ti preporuchvam protivozachatuchni. Tvurdo sum protiv tqh. A ne moje li toi da se vurdurja da se prazni v teb? Ima tolkova mnogo drugi varianti da svurshi. Po princip moje da probvash femidom. No kato cqlo nai-dobre da ne svurshva vutre. O:)

AnoNim4e
01-30-2008, 14:41
А и аз както казах вече не го правя-избягвам го,когато тои повдига темата,но....все пак е момче и....абе няма кво да ви обяснявам...а и тои моя е един такъв.... :D

AnoNim4e
01-30-2008, 14:44
Ami ne ti preporuchvam protivozachatuchni. Tvurdo sum protiv tqh. A ne moje li toi da se vurdurja da se prazni v teb? Ima tolkova mnogo drugi varianti da svurshi. Po princip moje da probvash femidom. No kato cqlo nai-dobre da ne svurshva vutre. O:)
И аз съм против противозачатъчните,но тои повдигна темата и аз само да ви попитам,но....мисля,че не бих ги пила....

amatorium
01-30-2008, 14:49
Nedei nedei. Ne slushai, nqkoi koito govorqt, che nqmali stranichni efekti. To e kato pri momchetata anabolite. Mustaci, napulnqvane, losh vkus mejddu krakata, depresiq... Kato se zamislq ima samo edno pozitivno neshto. Na nqkoi zapochvat da im rastat gurdite ot tqh ... ama i zadnika 8-)

princesa_viki
01-30-2008, 17:55
princesa_viki Мн ти е лесно на теб :D :-P
Ами да,лесно ми е.Права си.Ама е така,защото винаги,каквото и да направя,предварително го обмислям и то много добре.Обмислям и последствията.За това ми е лесно и за това съм на такова мнение :)

princesa_viki
01-30-2008, 17:57
Nedei nedei. Ne slushai, nqkoi koito govorqt, che nqmali stranichni efekti. To e kato pri momchetata anabolite. Mustaci, napulnqvane, losh vkus mejddu krakata, depresiq... Kato se zamislq ima samo edno pozitivno neshto. Na nqkoi zapochvat da im rastat gurdite ot tqh ... ama i zadnika 8-)
Това е поради повишаването на хормоните.Та...кое му е доброто?Хубаво-растат ти гърдите,ама за сметка на какво?

princesa_viki
01-30-2008, 18:00
Той дори и да не свърши в нея,има вероятност,дори и малка,пак да стане белята.Така,че това не е много надежден вариант

JuS7^YourS
01-30-2008, 18:10
хорааа спрете да говорите глупости :-x , истината е, че в България много малко жени вземат противозачатъчни, точно защото не са достатъчно информирани по този въпрос и подобни неща от рода на: ще ти се появят мустаци, голям задник, едва ли не рога ще ти пораснат, допълнително усложняват положението. Наистина ако се ползват много стари медикаменти отпреди доста години може и да се появи този ефект, но най-новите противозачатъчни не само че не са вредни, но се използват и за лекуване на редица други заболявания на репродуктивната система, за регулация на теглото, против акне и т.н.

amatorium
01-30-2008, 18:43
хорааа спрете да говорите глупости :-x , истината е, че в България много малко жени вземат противозачатъчни, точно защото не са достатъчно информирани по този въпрос и подобни неща от рода на: ще ти се появят мустаци, голям задник, едва ли не рога ще ти пораснат, допълнително усложняват положението. Наистина ако се ползват много стари медикаменти отпреди доста години може и да се появи този ефект, но най-новите противозачатъчни не само че не са вредни, но се използват и за лекуване на редица други заболявания на репродуктивната система, за регулация на теглото, против акне и т.н.

Tova e nai-golqma glupost, koqto sum chuval. Navremeto horata sa si lekuvali loshiq duh i bolki v gurloto s cigari vse pak :razz: Az nqmam nishto protiv tupchete se s protivozachatuchni i ne ni zanimavate s tupi prezervativi i ako neshto stane togava si nosete otgovoronostta :razz:

TopTa
01-30-2008, 18:49
kato tolkova ne vi vurvi na prezervativi po4ni protivoza4atu4ni i si svirkai! plus 4e imat i dr polezni svoistva!

amatorium
01-30-2008, 18:53
Taka e protivozachatuchnite sa frashkani s polezni svoistva. Suvremennite gi davat s multivitamin. Opravqt hormonalniq balans. Otslabvate. Uravnovesqvat kruvnoto nalqgane urosqvat mozuka, a detskite modeli za pod 12 godishni sudurjat i fluor za podsilvane na zubite :-P

Lorelei
01-30-2008, 19:02
Pak se zapochna s filosofstvaneto bez neobhodimata informaciq.Razbrah,che v tozi forum za nqkoi hora e vajno prosto broq na komentarite da e chetiricifreno chislo i tolkova.Kakto i da e.Izboryt si e tehen,vpechatleniqta sa si moi.
Po temata ne se chuvstvam dostatychno kompetentna i edinstvenoto,koeto moga da te posyvetvam e da se konsultirash s ginekolog i ne samo za protivozachatychnite,ami kato cqlo za vyzmojnite nachini za predpazvane ot bremennost.Toi shte ti predloji mnogo po-tochno i sigurno reshenie ot glupostite,koito mojesh da prochetesh tuk.I vse pak ne trqbva da se zabravq,che ne vinagi predpaznite sredstva ot bremennost,predpazvat i ot spin i drugi venericheski bolesti.Taka che trqbva da syobrazish i tova.

amatorium
01-30-2008, 20:01
Pak se zapochna s filosofstvaneto bez neobhodimata informaciq.Razbrah,che v tozi forum za nqkoi hora e vajno prosto broq na komentarite da e chetiricifreno chislo i tolkova.Kakto i da e.Izboryt si e tehen,vpechatleniqta sa si moi.
Po temata ne se chuvstvam dostatychno kompetentna i edinstvenoto,koeto moga da te posyvetvam e da se konsultirash s ginekolog i ne samo za protivozachatychnite,ami kato cqlo za vyzmojnite nachini za predpazvane ot bremennost.Toi shte ti predloji mnogo po-tochno i sigurno reshenie ot glupostite,koito mojesh da prochetesh tuk.I vse pak ne trqbva da se zabravq,che ne vinagi predpaznite sredstva ot bremennost,predpazvat i ot spin i drugi venericheski bolesti.Taka che trqbva da syobrazish i tova.

Ti obache me kefish kak obichash da razdavash akuli. Za vcherashno lape na 14 e nai-dobre da chetesh. Nevejestvoto izliza nai-skupo.

lithium4e
01-30-2008, 20:11
според мен приятеля ти просто не си слага правилно презерватива..не мове да купувате от най-хубавите и най-скъпите и те все да ви се късат..ти виждала ли го как точно го слага?

Lorelaicho
01-30-2008, 20:12

Ti obache me kefish kak obichash da razdavash akuli. Za vcherashno lape na 14 e nai-dobre da chetesh. Nevejestvoto izliza nai-skupo.

nai kompetentniq pak se obadi 8) spoko bate nema znachenie kvo govorqt za tebe vajnoto da si vErvash. kato ti gledam postovete se pobyrkah da se hilq :razz: vseznaeshtiqt i nai mydriqt =D> :razz: :razz: :razz:

amatorium
01-30-2008, 20:37
Haha gadjeto idva da zashtitava gadjeto :grin:

suunlight
01-30-2008, 20:46
става забавно, хем интересни съвети .. хем некъв скандал ли се оформя ?
Я кажете нещо повече за противозачатъчните .. т.е най-важните неша и ..,ако може от хора които ги пият :) да кажат на тях как им влияе .. понеже търсачката не бачка и .. за това да питам и аз

Jeuelle
01-30-2008, 21:10
Защо не пробваш с дамски презерватив???
А също така можеш да си сложиш и спирала (тук вече не съм сигурна за възрастта - но попитай гинеколог)...

DarkAngelOfHope
01-31-2008, 06:02

Това са най - вярните коментари според мен. Бившата ми приятелка пиеше противозачатъчни, както и сегашната ми пиеше по едно време, не съм забелязал да дебелеят, мустаци и чалъми също така имам и познати които пият противозачатъчни (изписани от лекар) защото имат някакви здравословни проблеми, а не за да се пазят от забременяване.
Също така (казвал съм го и в друга тема) противозачатъчните са по сигурен контрацептив от презервативите (стига да се пият както трябва) лошото е че не предпазват от болести.
а колкото до скъпите презервативи .... много пъти съм го казвал тва и пак ще го кажа : Най - скъпото не означава най - хубавото, вземете пробвайте и други презервативи, сега поне има колкото искаш видове марки и модели :)

AnoNim4e
01-31-2008, 17:51
Защо не пробваш с дамски презерватив???
А също така можеш да си сложиш и спирала (тук вече не съм сигурна за възрастта - но попитай гинеколог)...
Можете ли да ми кажете и по нещичко за това ?!?! ^ :-)

hottie
01-31-2008, 18:09

+1 !! Нито съм надебеляла,нито имам мустаци.Напротив, чувстжам се превъзходно с тях - редовен цикъл без боли и сбогом на презерватива!