- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предпазни средства !
С приятелят ми правим страхотен секс,но (винаги има едно такова НО ) вече за 3-ти път ни се случва да се къса презерватива (какъв е тоя късмет нашия....) в период от 2 седмици (взимаме от най-скъпите презервативи,въпреки,че съм на ясно,че това пак не дава 100% гаранция,винаги гледаме срока на годност и..абе вс си е както трябва) След това се започва с Eskapellе,тестове и най-вече ОГРОМНИ притеснения и тогава ми и закъсняваше,явно от стреса ли нз.... та вече когато правим секс не мога да се отпусна достатъчно...някак си..нз как да го кажа...страхувам се ;( Та моляви да ми кажете по нещичко за противозачатачните ,дали вредят....или нз да ми дадете някое съветче,защото вече дори започвам да избягвам да правим секс,просто страха от забременяване при мен е неописуемо голям !
Благодаря ви предварително !![]()
когато го слагате хванете презерватива за варха така 4е да не се сабира ваздух над глави4ката и по тоя на4ин не би трябвало да се каса
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
противозачатачните не вредят на нищо освен на килограмите(ще се освиниш)Първоначално написано от AnoNim4e
поне така знам :P
Почти на 17 (след няколко месеца ще ги навърша) ,а до слагането на презерватива-както трябва го правим,но.... :S
на 17 ? Толкова често ли го правите на 17 ?
аз не мисля така.не съм много запозната,но знам че влияят на хормоните,за това се напълнява,все пак тия противозачатъчни и дори Ескапел не са измислени за такива като вас,дет ги взимат.като толкова те е страх,спри да правиш сексПървоначално написано от malko_pros
offline forever!
princesa_viki Мн ти е лесно на теб![]()
![]()
Ami ne ti preporuchvam protivozachatuchni. Tvurdo sum protiv tqh. A ne moje li toi da se vurdurja da se prazni v teb? Ima tolkova mnogo drugi varianti da svurshi. Po princip moje da probvash femidom. No kato cqlo nai-dobre da ne svurshva vutre.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
А и аз както казах вече не го правя-избягвам го,когато тои повдига темата,но....все пак е момче и....абе няма кво да ви обяснявам...а и тои моя е един такъв....![]()
И аз съм против противозачатъчните,но тои повдигна темата и аз само да ви попитам,но....мисля,че не бих ги пила....Първоначално написано от amatorium
Nedei nedei. Ne slushai, nqkoi koito govorqt, che nqmali stranichni efekti. To e kato pri momchetata anabolite. Mustaci, napulnqvane, losh vkus mejddu krakata, depresiq... Kato se zamislq ima samo edno pozitivno neshto. Na nqkoi zapochvat da im rastat gurdite ot tqh ... ama i zadnika![]()
Ами да,лесно ми е.Права си.Ама е така,защото винаги,каквото и да направя,предварително го обмислям и то много добре.Обмислям и последствията.За това ми е лесно и за това съм на такова мнениеПървоначално написано от AnoNim4e
![]()
offline forever!
Това е поради повишаването на хормоните.Та...кое му е доброто?Хубаво-растат ти гърдите,ама за сметка на какво?Първоначално написано от amatorium
offline forever!
Той дори и да не свърши в нея,има вероятност,дори и малка,пак да стане белята.Така,че това не е много надежден вариантПървоначално написано от amatorium
offline forever!
хорааа спрете да говорите глупости, истината е, че в България много малко жени вземат противозачатъчни, точно защото не са достатъчно информирани по този въпрос и подобни неща от рода на: ще ти се появят мустаци, голям задник, едва ли не рога ще ти пораснат, допълнително усложняват положението. Наистина ако се ползват много стари медикаменти отпреди доста години може и да се появи този ефект, но най-новите противозачатъчни не само че не са вредни, но се използват и за лекуване на редица други заболявания на репродуктивната система, за регулация на теглото, против акне и т.н.
SMILE FOR ME NOW
Tova e nai-golqma glupost, koqto sum chuval. Navremeto horata sa si lekuvali loshiq duh i bolki v gurloto s cigari vse pakПървоначално написано от JuS7^YourS
Az nqmam nishto protiv tupchete se s protivozachatuchni i ne ni zanimavate s tupi prezervativi i ako neshto stane togava si nosete otgovoronostta
![]()
kato tolkova ne vi vurvi na prezervativi po4ni protivoza4atu4ni i si svirkai! plus 4e imat i dr polezni svoistva!
Taka e protivozachatuchnite sa frashkani s polezni svoistva. Suvremennite gi davat s multivitamin. Opravqt hormonalniq balans. Otslabvate. Uravnovesqvat kruvnoto nalqgane urosqvat mozuka, a detskite modeli za pod 12 godishni sudurjat i fluor za podsilvane na zubite![]()
Pak se zapochna s filosofstvaneto bez neobhodimata informaciq.Razbrah,che v tozi forum za nqkoi hora e vajno prosto broq na komentarite da e chetiricifreno chislo i tolkova.Kakto i da e.Izboryt si e tehen,vpechatleniqta sa si moi.
Po temata ne se chuvstvam dostatychno kompetentna i edinstvenoto,koeto moga da te posyvetvam e da se konsultirash s ginekolog i ne samo za protivozachatychnite,ami kato cqlo za vyzmojnite nachini za predpazvane ot bremennost.Toi shte ti predloji mnogo po-tochno i sigurno reshenie ot glupostite,koito mojesh da prochetesh tuk.I vse pak ne trqbva da se zabravq,che ne vinagi predpaznite sredstva ot bremennost,predpazvat i ot spin i drugi venericheski bolesti.Taka che trqbva da syobrazish i tova.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ti obache me kefish kak obichash da razdavash akuli. Za vcherashno lape na 14 e nai-dobre da chetesh. Nevejestvoto izliza nai-skupo.Първоначално написано от Lorelei
според мен приятеля ти просто не си слага правилно презерватива..не мове да купувате от най-хубавите и най-скъпите и те все да ви се късат..ти виждала ли го как точно го слага?
nai kompetentniq pak se obadiПървоначално написано от amatorium
spoko bate nema znachenie kvo govorqt za tebe vajnoto da si vErvash. kato ti gledam postovete se pobyrkah da se hilq
vseznaeshtiqt i nai mydriqt =D>
![]()
![]()
![]()
Over The Hills And Far Away...
Haha gadjeto idva da zashtitava gadjeto![]()
става забавно, хем интересни съвети .. хем некъв скандал ли се оформя ?
Я кажете нещо повече за противозачатъчните .. т.е най-важните неша и ..,ако може от хора които ги пиятда кажат на тях как им влияе .. понеже търсачката не бачка и .. за това да питам и аз