Влез

View Full Version : труден избор?!

devilhell
01-30-2008, 21:41
zdraveite!Ne znam veche koi da popitam za suvet,zatova shte se oburna kum vas!Imam sledniq problem.Ot okolo 4 godini sum vlubena v edno momche.Mislq,che i toi v men,no nishto ne e taka prosto kakto izglejda.Mnogo puti kusahme i trugvahme...mn se naranqvahme(predimno po moq vina de).Toi me izostavi edin put pod predtekst,che ne go obicham.Ot togava vseki put me e strah da ne stane pak taka...i slagam purva krai.Ot blizo 8 meseca imam priqtel,koito mnogo me obicha,no az ne spiram da mislq za drugoto momche :( S nego sme v edin klas i se vijdame vseki den.Vuprosa e,che tazi gona zavurshvame i nz dali shte go vidq poveche... Surceto mi podskazva,che iskam da sum s nego,no me e strah.A i kakvo da kaja na priqtela mi(pri polojenie,che toi znae,che sum vliubena v drug)...Priqtelqt mi vuobshte ne e za men...prekaleno razlichni sme..no sme zaedno.Kakvo da napravq?!
p.s.blagodarq na vsichki,koito prochetoha dulgata istoriika i priemam vsqkakvi suveti i kritiki...

Virgin
01-30-2008, 22:16
явно си от хората, които не поемат рискове - разбирам те, миличка, и аз съм същата, и аз изпитвам ужас от мисълта, че мога да бъда наранена... до сега все аз съм прекратявала връзките си, именно поради тази причина - видя ли, че нещо се обърква, айдее..

според мен, ситуацията крещи "изневяра" - нали знаеш, че изневярата е първо в главата и после на практика.. вече си извършила половината, остава другата половина, а и както се виждате всеки ден, става едно мазало... :?

ако имаш достатъчно смелост, зарежи момчето, с което си вмомента, и тръгни, накъдето те води сърчицето :smt007 така ще си искрена най-малкото със себе си :!: :idea: а лично за мен, това е сред най-важните неща :mrgreen: успех! :-)

MiMcHeToOo
01-31-2008, 08:46
]явно си от хората, които не поемат рискове - разбирам те, миличка, и аз съм същата, и аз изпитвам ужас от мисълта, че мога да бъда наранена... до сега все аз съм прекратявала връзките си, именно поради тази причина - видя ли, че нещо се обърква, айдее..

според мен, ситуацията крещи "изневяра" - нали знаеш, че изневярата е първо в главата и после на практика.. вече си извършила половината, остава другата половина, а и както се виждате всеки ден, става едно мазало... :?

ако имаш достатъчно смелост, зарежи момчето, с което си вмомента, и тръгни, накъдето те води сърчицето :smt007 така ще си искрена най-малкото със себе си :!: :idea: а лично за мен, това е сред най-важните неща :mrgreen: успех! :-)

+1

miloto_girl_4e
01-31-2008, 09:21
Явно сърцето ти подсказва едно, а разумът друго.. наистина кофти.. Аз на твое място бих се пробвала за последен път с пича от моя клас, така или иначе нямаш чувства към гаджето си, или ако имаш са минимални, няма какво да губиш.. Щом копнееш за това момче и го обичаш, няма нищо по-глупаво от това да не се опиташ да сте отново заедно :!:

sasha_90
01-31-2008, 11:53
Опитай да продължиш напред с приятеля си или го зарежи и остани сама.

sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 12:37
vij podpisa na miloto_girl-4e ... az li4no mislq 4e trqbva da ostavi6 sega6niq si priqtel.. samo shte go narani6 izli6no... i kaji na drugoto mom4e kakvo izpitva6... kaji mu go kakto go kaza na nas... iskreno

GameFace
01-31-2008, 12:41
Бъди поне малко егоист! И се надявам да ти е ясно вече какво трябва да направиш! ;)