Влез

View Full Version : Имам много гаден проблем!

glavata
01-30-2008, 22:19
начи на 17 години съм не съм имал приателка от 3 години.Не съм грозен никак даже не само мое мнение обаче проблема че се притеснявам да общувам с момичета защото малко заеквам не много има много по зле от мен но ми става много тъпо като говоря с момиче и запана на някоя дума напрао ще си умра от срам ;д много пъти съм забелязвал че момичета ми правят намеци но ме срам да ги заговоря заради тапото заекване.има само един начин да не се притеснявам и той е в някоя дискотека да се напия като кирка и тогава и нищо не ми пука и спирам да заеквам даже ;д и доста често си намирам компяния за вечерта но въпроса не е в секса а в сериозната връзка от кога си мечтая за сериозна приателка с която да мога да правя всичко но нестава нещо напрао побезнявам.Искам да разбира дали момичета приемат това отблъскващо но пак казвам не заеквам много!

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-30-2008, 22:26
не мисля, че е проблем ... а ти направо ако заекнеш ... си кажи : " офф извинете, но понякога заеквам ... " кажи си го ти, а не да чакаш тяхна реакция ... по-добре се самоиронизирай отколкото вглъбявай в излишни притеснения :)

rubi
01-30-2008, 22:27
хмм... :-o аз не виждам абсолютно никакъв проблем в заекването....ако ти кажа че в определени моменти всеки заеква от притеснение или не...твоето предполагам е от притеснения.....аа---кк--ккк---о не еее---пррр-екалено мммм----ноогоо и не е на всяка втора дума или в думата няколко пъти даже не се и забелязва или поне аз не забелязвам.... :) аз самата заеквам понякога и това е в моменти на преумора примерно :)
можеш да постнеш едно фото да те видим за инфо 8)

v3nDe77a
01-30-2008, 22:31
споко пи4 няма проблем тва 4е заеква6 аз съ6то заеквам понякога :-P :P

glavata
01-30-2008, 22:38
хмм... :-o аз не виждам абсолютно никакъв проблем в заекването....ако ти кажа че в определени моменти всеки заеква от притеснение или не...твоето предполагам е от притеснения.....аа---кк--ккк---о не еее---пррр-екалено мммм----ноогоо и не е на всяка втора дума или в думата няколко пъти даже не се и забелязва или поне аз не забелязвам.... :) аз самата заеквам понякога и това е в моменти на преумора примерно :)
този в ляво съм
http://i.data.bg/08/01/31/786190_t.jpg (http://img.data.bg/i.php?id=786190)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-30-2008, 22:41
як цвят ... сладък си :D

rubi
01-30-2008, 22:48
хм...ти наистина си симпатяга.....хич да не ти пука...заговаряй си мацките и въобще не мисли че заекваш...щото нали знаеш че колкото мислиш за даден проблем той се задълбочава... 8)
кЪсмет пич :) :) :) :)

amatorium
01-30-2008, 23:01
Nqma ot kakvo da se pritesnqvash. Vseki si ima nedostatuci. Tvoeto ne e neshto seriozno. Malko samochuvstvie i usmivka. Budi usmihnat i estestven. Haide bqgai v moreto ot momicheta i stiskam palci da sluchish na hubavo i interesno momiche. O:)

acidburn1
01-31-2008, 00:26
100% бях сигурен , че си някоя "прическа"

~*~7astlivkA~*~
01-31-2008, 05:41
Сещам се за 1 мой приятел. И той заеква, ама много заеква. Обаче винаги има какво да каже и аз го слушам с интерес, въпреки лекия недостатък. Даже може да се каже, че ми е доста приятно да си говорим. Искам просто да кажа да не се притесняваш, винаги се намира някой, който иска да те чуе.

HardlyAwakened
01-31-2008, 05:52
Говори бавно ..разбрано колкото можеш ..всичко друго ще си дойде на място

bibo
01-31-2008, 06:20
ми като заекнеш и кажи "Боже толкова си хубава че думите ми бягат"..не ти давам гаранця че ще проработи...ама ако проработи много ще я очароваш,така да знаеш :P :grin:

ludoto_f
01-31-2008, 06:29

+1

Th3 Fuck3r
01-31-2008, 08:22
Според мен няма никакъв проблем в това, че заекваш.Въпрос на самочувствие е.Ако момичето е свястно ще те хареса дори и с този твой недостатък, пък ако не те приеме такъв-какъвто си начи не е за теб.
Между другото си симпатичен (момче съм, но го казвам (не съм гей) ) :D

Aй пич успехи с мадамите ! :)

mon4eto
01-31-2008, 08:27
Men zaekvaneto ne me otblaskva za6toto sam sviknala pokrai ba6ta mi(toi zaekva) neznam za drugite no poznavam momi4eta koito tova ne6to gi otblaskva...prosto poemai riska i gi zagovori kato ti pravqt nameci :wink:

Bousz
01-31-2008, 08:41
Bratle tova da ti e problema :) spox we sig si mn gotin tak a 4e ... Povqrvai mi vinagi moje i po zle sq da ne vi razkazvam kakvo mi se slu4i na mene 4ee :-# :cry: Po skoro moga da ti prepora4am da nema6 vera na jena za6totoooo prosto ... A we poslu6ai me ...

riise_gb06
01-31-2008, 15:17
Да то успокоя заекването се оправя понякога просто като спреш да се притесняваш и общуваш по-често и се случва даже да изчезне :) да ти кажа 1000 пъти по -добре от колкот да си грозен които приказва добре :-D :D

Anna5339
01-31-2008, 16:13
Самоиронията е моята силна страна:) Аз съм пълничка и такива майтапи пускам понякога за себе си,че околните се чудят;) Но после ми свикват:) Чрез самоиронията се предпазвам от чужди нападки или просташки коментари.Ако някой каже нещо гадно за мен се обръщам и казвам "Оле да наистина,ти си безкрайно прав-чак се чудя как може да си толкова тъпоумен" :)
Пробвай-забавно е ;)

sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 16:21
не мисля, че е проблем ... а ти направо ако заекнеш ... си кажи : " офф извинете, но понякога заеквам ... " кажи си го ти, а не да чакаш тяхна реакция ... по-добре се самоиронизирай отколкото вглъбявай в излишни притеснения :)

+1

hottie
01-31-2008, 17:37
преди няколко години имах едно гадже, което заекваше, но го намирах за супер секси!!! Не трябва да ти пука !

princesa_viki
01-31-2008, 18:20
Много си сладък.Но не това е най-важното.
Това,че заекваш не би било проблем,ако момичето не е няква тъпа селянка!
Успехии :)

TopTa
01-31-2008, 18:32
mislq 4e trqbva da raboti6 vurhu problema si, da go prejivee6 i naddelee6, a ne samo da se napiva6 kato svinq!

Ifan4o
02-01-2008, 12:37

+1 аз примерно съм малко пълен и се гавря със себе си и действа :-D :D

PinkFloydSound
02-01-2008, 12:47
не мисли за това, когато заговориш някоя мацка, ссредоточи се върху това да наблегнеш на хубавите си качества...защото когато мислиш за нещо и то не излиза от главата ти, то няма да се оправи...
айде сладък пич, успех с мацките 8-)

machine_shot
02-01-2008, 13:14
+1 аз примерно съм малко пълен и се гавря със себе си и действа :-D :D
Всеки луд с номера си.Аз пък имам проблем с очите и нося очила,но като се иронизирам за външния вид също действа 8-)

maci
02-01-2008, 20:05
lichno az smqtam lekoto zaekvane za sladko :P

ubuntu
02-01-2008, 21:14
Имам един приятел който също забива така но не от притеснения . . говори си нормално и на някоя друма забие а преди тва може да е казал същата дума без проблем ... но той си е резачка не му пука от нищо и никой и да ти кажа само с яки путки го виждам така че давай смело карай го по скромно не се прави на турбо газар ... и ще успееш да излъжеш някоя ! ;) Айде успех!

savoy
02-01-2008, 21:49
ei v dneshno vreme pove4eto momi4eta haresvat po sramejlivite shot znaqt 4e si sedat na zadnika taka 4e spox i az go iam toq problem :) ama na men poslednoto mi gadje e 2 klas :( taka 4e ti si po dobre

DekoDenev
02-01-2008, 21:59
tova ne e nikuv problem samo si mislish 4e na drugite im puka

SMoKe_BoY
02-01-2008, 22:19
Братле аз немога да разбера защо на някое момиче би му направило кофти впечетление че заекваш смисал .. идеята ми е такава и аз имам доста приатели които заекват и даже не ми прай впечетление.
Между другото иам един приател дето и тои като тебе пие и сам забелязал че като е пиян не заеква хаха даже мн хора се учудват като го видят друг пат не на някое парти и кат почни да заеква иначе на някое парти като пиине и не заеква.. абе не тряя ти пука и тва е заекваш голяя раота
ако си хитар ше го исползваш в твой +

niko86`
02-01-2008, 23:20
Не се притеснявай,това не е голям проблем.Ако едно момиче наистина те харесва това за нея няма да има значение.По някога не е нужно да говориш на едно момиче за да ти върже...достатъчно е само да се погледнете и всичко става ясно.
Аз например нямам проблеми никакви с момичетата,не съм грозен поне до колкото са ми го казвали и като наблюдавам кви мацки ми вързват.
Аз съм барман и днес запецнах много яко....на бара ми беше седнала една много яка мацка с една нейна приятелка и аз я почерпих фреш и казах следното: Заповядай това е почерпка от бара ъъъъъъъъ фрефреш ъъъ киви" :lol: 8-)
Даже не я погледнах в очите :razz: :oops: