.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    Burgas

Имам много гаден проблем!

начи на 17 години съм не съм имал приателка от 3 години.Не съм грозен никак даже не само мое мнение обаче проблема че се притеснявам да общувам с момичета защото малко заеквам не много има много по зле от мен но ми става много тъпо като говоря с момиче и запана на някоя дума напрао ще си умра от срам ;д много пъти съм забелязвал че момичета ми правят намеци но ме срам да ги заговоря заради тапото заекване.има само един начин да не се притеснявам и той е в някоя дискотека да се напия като кирка и тогава и нищо не ми пука и спирам да заеквам даже ;д и доста често си намирам компяния за вечерта но въпроса не е в секса а в сериозната връзка от кога си мечтая за сериозна приателка с която да мога да правя всичко но нестава нещо напрао побезнявам.Искам да разбира дали момичета приемат това отблъскващо но пак казвам не заеквам много!
    kijjkjkkkok

не мисля, че е проблем ... а ти направо ако заекнеш ... си кажи : " офф извинете, но понякога заеквам ... " кажи си го ти, а не да чакаш тяхна реакция ... по-добре се самоиронизирай отколкото вглъбявай в излишни притеснения

хмм... аз не виждам абсолютно никакъв проблем в заекването....ако ти кажа че в определени моменти всеки заеква от притеснение или не...твоето предполагам е от притеснения.....аа---кк--ккк---о не еее---пррр-екалено мммм----ноогоо и не е на всяка втора дума или в думата няколко пъти даже не се и забелязва или поне аз не забелязвам.... аз самата заеквам понякога и това е в моменти на преумора примерно
    можеш да постнеш едно фото да те видим за инфо
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

споко пи4 няма проблем тва 4е заеква6 аз съ6то заеквам понякога :P
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    хмм... аз не виждам абсолютно никакъв проблем в заекването....ако ти кажа че в определени моменти всеки заеква от притеснение или не...твоето предполагам е от притеснения.....аа---кк--ккк---о не еее---пррр-екалено мммм----ноогоо и не е на всяка втора дума или в думата няколко пъти даже не се и забелязва или поне аз не забелязвам.... аз самата заеквам понякога и това е в моменти на преумора примерно
    този в ляво съм
    kijjkjkkkok

як цвят ... сладък си

хм...ти наистина си симпатяга.....хич да не ти пука...заговаряй си мацките и въобще не мисли че заекваш...щото нали знаеш че колкото мислиш за даден проблем той се задълбочава...
    кЪсмет пич
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqma ot kakvo da se pritesnqvash. Vseki si ima nedostatuci. Tvoeto ne e neshto seriozno. Malko samochuvstvie i usmivka. Budi usmihnat i estestven. Haide bqgai v moreto ot momicheta i stiskam palci da sluchish na hubavo i interesno momiche.
    Eating isn't cheating - Arnold

100% бях сигурен , че си някоя "прическа"

Град
    Стара Загора
    Сещам се за 1 мой приятел. И той заеква, ама много заеква. Обаче винаги има какво да каже и аз го слушам с интерес, въпреки лекия недостатък. Даже може да се каже, че ми е доста приятно да си говорим. Искам просто да кажа да не се притесняваш, винаги се намира някой, който иска да те чуе.

Говори бавно ..разбрано колкото можеш ..всичко друго ще си дойде на място

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ми като заекнеш и кажи "Боже толкова си хубава че думите ми бягат"..не ти давам гаранця че ще проработи...ама ако проработи много ще я очароваш,така да знаеш :P
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    +1
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Град
    Бездомен
    Според мен няма никакъв проблем в това, че заекваш.Въпрос на самочувствие е.Ако момичето е свястно ще те хареса дори и с този твой недостатък, пък ако не те приеме такъв-какъвто си начи не е за теб.
    Между другото си симпатичен (момче съм, но го казвам (не съм гей) )

Aй пич успехи с мадамите !
    Не е важно къде си, важното е да си там.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Men zaekvaneto ne me otblaskva za6toto sam sviknala pokrai ba6ta mi(toi zaekva) neznam za drugite no poznavam momi4eta koito tova ne6to gi otblaskva...prosto poemai riska i gi zagovori kato ti pravqt nameci

...

Bratle tova da ti e problema spox we sig si mn gotin tak a 4e ... Povqrvai mi vinagi moje i po zle sq da ne vi razkazvam kakvo mi se slu4i na mene 4ee Po skoro moga da ti prepora4am da nema6 vera na jena za6totoooo prosto ... A we poslu6ai me ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Да то успокоя заекването се оправя понякога просто като спреш да се притесняваш и общуваш по-често и се случва даже да изчезне да ти кажа 1000 пъти по -добре от колкот да си грозен които приказва добре

Град
    RuSe
    Самоиронията е моята силна страна Аз съм пълничка и такива майтапи пускам понякога за себе си,че околните се чудят Но после ми свикват Чрез самоиронията се предпазвам от чужди нападки или просташки коментари.Ако някой каже нещо гадно за мен се обръщам и казвам "Оле да наистина,ти си безкрайно прав-чак се чудя как може да си толкова тъпоумен"
    Пробвай-забавно е

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    не мисля, че е проблем ... а ти направо ако заекнеш ... си кажи : " офф извинете, но понякога заеквам ... " кажи си го ти, а не да чакаш тяхна реакция ... по-добре се самоиронизирай отколкото вглъбявай в излишни притеснения

+1
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

hottie
    Guest
    преди няколко години имах едно гадже, което заекваше, но го намирах за супер секси!!! Не трябва да ти пука !

Много си сладък.Но не това е най-важното.
    Това,че заекваш не би било проблем,ако момичето не е няква тъпа селянка!
    Успехии
    offline forever!

mislq 4e trqbva da raboti6 vurhu problema si, da go prejivee6 i naddelee6, a ne samo da se napiva6 kato svinq!

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    +1 аз примерно съм малко пълен и се гавря със себе си и действа

Мега фен
    не мисли за това, когато заговориш някоя мацка, ссредоточи се върху това да наблегнеш на хубавите си качества...защото когато мислиш за нещо и то не излиза от главата ти, то няма да се оправи...
    айде сладък пич, успех с мацките

Цитирай Първоначално написано от Ifan4o
    +1 аз примерно съм малко пълен и се гавря със себе си и действа
    Всеки луд с номера си.Аз пък имам проблем с очите и нося очила,но като се иронизирам за външния вид също действа

Скайп: doombringer2006

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си