Влез

View Full Version : момчето което харесвам

ani_rihanna
01-31-2008, 06:16
значи проблема е седния харесвам една момче казва се В.... той е от моя клас и е нов учинек (тая година се премести) Той е много готин ама ме е страх да му кажа защото може да ме отблъсне пък айде това ще го преживея :cry: но ако каже на другите ,всички от даскало ще ми се смеят(преживяла съм го веднъж)писах на др.ТИЙН и мнението му ми се сртува много добро но преди да действам искам да чуя вашето мнение ;-) мерси предварително

bibo
01-31-2008, 06:23
посъветвал те е да му кажеш нали...хаа много съм добър :grin: :grin: ...ами да наустина това е най-правилния начин,защото ако не го направиш някоя друга ще го грабне(щом е талкова хубав)....и кво означава"всички от даскало ще ми се смеят"...за кое- че го харесваш ли?Какво неестествено има в това...Кажи им да си е*ат майката... :grin: :grin:

Niakoitam
01-31-2008, 06:46
Щом го харесваш...признай му.Ако не си от срамежливите или не те е страх да не си развалите приятелството действай.Ако единственият ти страх е от това да не ти се смеят няма какво изобщо да се притесняваш.Поне ще знаеш дали и той те харесва.

Офф

Абе bibo къде се изгуби темата ти са сестрата?

/Офф

bibo
01-31-2008, 06:56
ми тука си е...за съжаление

Niakoitam
01-31-2008, 07:14
Как е тука? От вчера не я виждам изобщо и защо за съжаление?

bibo
01-31-2008, 07:16
оо да в раздел секс са я преместили...ами прочети и ще видиш

slun4evo
01-31-2008, 07:51
Ами кажи му, каквото и да стане, ще знаеш, че си опитала.И какво ако каже на другите, за какво ти е мнението на останалите, да не ти пука от хорските очи.Ти трябва да си бъдеш ти и нищо да не може да те промени. Нека те одумват какво пък толкова, по-добре на хората в устата, от колкото на хората в краката.Успех! :-D

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-31-2008, 07:52
ще се престрашиш ... спокойно

MiMcHeToOo
01-31-2008, 08:13
Ако при всяка стъпка в живота си ще те е страх от мнението на другите, направо се гръмни..

sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 13:44
посъветвал те е да му кажеш нали...хаа много съм добър :grin: :grin: ...ами да наустина това е най-правилния начин,защото ако не го направиш някоя друга ще го грабне(щом е талкова хубав)....и кво означава"всички от даскало ще ми се смеят"...за кое- че го харесваш ли?Какво неестествено има в това...Кажи им да си е*ат майката... :grin: :grin:

+1

Presley
01-31-2008, 22:02
Да не сте в начално училище,че да ти се подиграват всички,эащото харесваш накого :shock: Ебати простотията.Действай беэ много,много да се офлянкваш,че току виш ако иэчакаш още малко,някоя мацка ти ог отмъкне.После ще съжаляваш,че не си пробвала.Съветът ми е ясен :D